Wszystko na wysokim poziomie otoczenie fajne obsługa miła jedzenie pyszne blisko plaża
Widok z okna z basenu na 15 piętrze miła obsługa jacuzzi sauna blisko plaża
Brak podgrzewanej wody w basenie
Hotel spełnia oczekiwania najbardziej wymagającego klienta. Pokoje 90 m2. Obsługa bda o turystę do granic możliwości. Życzliwość personelu na każdym kroku. Fantastyczna infrastruktura. Wypoczynek w tym hotelu to luksus.
Ogromny pokój połączony z salonem, dwie łazienki w wersji pokoju podstawowego. Ogromna przestrzeń i jakość. Przy samej plaży. Cudowna lokalizacja.
Brak.
Polecam pobyt w hotelu Solymar. Obsługa miła i pomocna.Na miejscu w hotelu mozna wypożyczyć auto,co jest dużym ułatwieniem.
Nowoczwany wystroj ,czystosc ,obsługa na wysokim poziomie ,dostęp do sauny i jacuzzi ,dobre jedzenie ,prywatna ,czysta plaża,mozliwy dowóz busem hotelowym
Dużo atrakcji dostępnych od 21 lat ,niepodgrzewany basen na dachu w okresie zimowymto duży minus , brak all inclusive w barze na basenie
Hotel super,polecam z czystym sercem,obsługa na najwyższym poziomie,uśmiech z buzi nie schodził.👌
Można powiedzieć ze wszystko jest jajo zaleta,czystość,obsługa,jedzenie.
Jak dla mnie to jedynie to że nie ma plaży przy hotelu.
Bardzo fajny hotel, przepyszne różnorodne jedzenie, obsługa na wysokim poziomie. Możliwość skorzystania z jacuzzi, sauny, planszówek w cenie. Zarówno pokoje jak i hotel dobrze wyposażony. Plaża pomimo niewielkiej odległości 7 min. pieszo (jest też możliwy darmowy transfer) również fajna. Leżaki zarówno przy samej zatoce jak i przy barze, gdzie w ogóle nie wieje wiatr i wokół spacerują pawie 🦚 Ogólne wrażenie z pobytu oceniam wysoko ;)
Jedzenie, obsługa, dostępność spa i planszówek
Bardzo mało animacji (dwa razy tylko muzyka na żywo), ale być może spowodowane to było niskim sezonem. Dużym minusem lodowata woda w basenie na dachu, gdyby woda była podgrzewana to bajka.
Standard 5*, obsługa oraz wystrój 5* nic do zarzucenia, codziennie muzyka na żywo (wokalistka) w lobby baru - sandardy pop art. Pokaz tańca brzucha. Specjalista od florystyki perfekt - wszędzie bukiety z żywych kwiatów. Mimo małej odległości do prywatnej hotelowej plaży (około 700 m) transport na plażę i z plaży na życzenie . Wszędzie bardzo czysto (hotel i plaża sprzątane na bieżąco łącznie ze zmiataniem piasku spod stóp na materacach). Dwa bary na plaży, jeden przy wodzie, drugi w ogrdzie gdzie przechadzają się pawie.
Hotel sam w sobie czysty , ale mały. Drinki przy basenie płatne za co ogromnym minus. Napoje tylko w barze lobby do 22 Obsługa hotelu nie ogarnia i ciągle się czepia. Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Dla mnie obiekt 3 gwiazdki a nie 5
Obsługa , mały wybór jedzenie , słabe drinki , brak serwisu po 22, mało rozgrywek