Duże pokoje z ładnymi łazienkami . Sprzątane codziennie . Baseny, Ocean , blisko do centrum gdzie są bardzo tanie restauracje , kawiarnie . Jedzenie hotelowe to bajka , wybór wielki ( śniadania ) . Potrzeba kilku dni aby wszystko posmakować . Spędziliśmy Święta Bożego Narodzenia w tym hotelu . Zrobili nam kolacje na przysłowiowe dwa gwizdki ! Polecam !
Duże klimatyzowane pokoje z ładnymi łazienkami . Sprzątane codziennie . Baseny, Ocean , blisko do centrum gdzie są restauracje , kawiarnie ...Wszystko tanie .Polecam ! Jedzenie w hotelu to bajka . Spędziliśmy Święta Bożego Narodzenia w tym hotelu zrobili nam świąteczną kolacje na przysłowiowe dwa gwizdki ! Menadżer kobieta zawiadująca hotelem z Francji.
Brak! Hotel bez skazy !
Hotel na spokojny relaks. Cisza, ładna plaża. Hotel serwuje tylko śniadania, które są smaczne i urozmaicone.
Spokojne otoczenie, czysto, piękny ogród.
Byliśmy w tym hotelu w lutym 2015 roku przez okres dwóch tygodni. Mieliśmy porównanie z innymi hotelami w Mui Ne i ten wypada rewelacyjnie. Nowy i zadbany hotel, z doskonałą obsługą. Rewelacyjne położenie, trochę na uboczu Mui Ne, a jednak wszędzie blisko. Warto skorzystać z lokalnej kuchni wybierając się do niezliczonych knajpek w mieście. Cały hotel sprawia wrażenie kameralnego, cisza, spokój. Do dyspozycji gości, hotelowa plaża, dwa bardzo czyste baseny, super spa, siłownia, prawdziwe kino :) Rewelacyjnie spędzone dwa tygodnie, dodatkowo wspaniała i pewna pogoda. Gorąco polecam
Blisko plaży, doskonała kuchnia, piękny basen i ogród, kapitalna obsługa, nowy i zadbany hotel z prawdziwego zdarzenia