The Cliff Beach & Spa

Słaby

3.5

Świetny hotel, położony w spokojnej okolicy. Naprawdę nie wiem o co chodzi z tymi schodami bo spokojnie nawet dzieci mogą zejść po nich na plażę. Jeśli ktoś oczekuje schodów ruchomych to do Dubaju albo do galerii powinien się wybrać. Pokoje czyste i duże. Na miejscu baseny jacuzzi siłownia.

Budynek i pokoje czyste położenie - bez możliwości zejścia do plaży (może dla samobójców)

Hotel położy na uboczu, pokoje w porządku, czyste. Jedzenie serwowane w formie menu - małe porcje, długi czas oczekiwania. Na plażę prowadzą drewniane schody śmierci, strach po nich chodzić, ponieważ są spróchniałe. Obsługa na recepcji pozostawia wiele do życzenia. Lekceważą gości jeżeli się coś nie zgadza. W hotelu nie było sklepów mimo że w opisie napisane jest że są. Chciałem odpocząć, ale się nie udało, ponieważ w hotelu odbyło się wesele, które zakłóciło mój spokój. Za te pieniądze ten hotel nie spełnił moich oczekiwań. Bardzo nie polecam tego hotelu!

Hotel piękny, pokoje czyste i ładne, ale jedzenie było większość pobytu w formie menu (małe porcje), napoje do kolacji płatne oczywiście nikt Was o tym nie poinformuje. Obsługa recepcji była bezczelna. Basen wewnętrzny nieczynny, brak sklepów w hotelu, niebezpieczne zejście na plażę (rodziny z dziećmi, osoby starsze, grubsze, niepełnosprawne nie dadzą rady). Pojechaliśmy odpocząć, ale nam się nie udało, bo w hotelu odbyło się wesele, o którym nikt nas nie poinformował i trwało ono do rana. Nie polecam tego hotelu za te pieniądze w Bułgarii można znaleźć dużo lepsze warunki.

Hotel generalnie ok. Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Śniadania codziennie to samo.

Nazwa  The Cliff Beach & Spa
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Obzor
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, rowery, golf, parking

Słaby

3.8
5.3
4.7
2.8
3.8

3.5

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Czystość i położenie

2.3
Marek

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

przestronne pokoje

Wady

Położenie, Tragicznie nieinkompetentny personel brak sklepu

2.9
Konrad

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Czyste i ładne pokoje.

Wady

Brak sklepów, placu zabaw, małe porcję jeżdżenia i długi czasz oczekiwania. Tragiczne i śmiertelne zejście do plaży, na plaży brak parasolek i leżaków ( plaża zaśmiecona) najbliższy sklep jest 4km od hotelu.

3.7
Alicja

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

* widok * hotel na uboczu * ładny i czysty pokój * architektura * panie sprzątające wykonujące swoje zadania

Wady

* brak sklepów * basen wewnętrzny nieczynny * tragiczna obsługa hotelu * śniadania monotonne * długi czas oczekiwania na kolację * małe porcje * napoje do kolacji dodatkowo płatne

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Duże pokoje, baseny, widok na morze.

Wady

Praktycznie brak dobrego dojścia do morza. Najbliższe to tak zwane schody śmierci. Można też iść miasteczkiem nakładając drogi, brak pobocza.

3.1
Alicja

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

* widoki * architektura * ładny i czysty pokój

Wady

* basen wewnętrzny nieczynny * niebezpieczne zejście na plażę - spróchniałe drewniane schody * brak sklepów na obiekcie * monotonne śniadania * długi czas oczekiwania na kolację * małe porcję * tragiczna obsługa hotelu * brak komunikacji między obsługa * miała być cisza i spokój, a w hotelu odbyło się wesele - bez wcześniejszego uprzedzenia * brak szlafroków

The Cliff Beach & Spa