Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Piekę położenie hotelu. Sam hotel czysty , wszystko co potrzebne jest na miejscu. Polecam.
Położenie.
Mała ilość barów. Leżaki na plaży płatne.
Hotel znajduje się w centrum miasteczka przy piaszczystej plaży. Do okola jest wiele sklepów z pamiątkami, sklepów typy Żabka (Spar), punkt z lodami, restauracji i Nawet Burger King. Wchodząc do hotelu już od holu robi wrażenie. Pokoje są duże i każdy z widokiem na morze i ładny basen. Łazienka też nie należy do najmniejszych. Znajduje się w niej wanna z wydzielonym prysznicem. Pokoje sprzątane są codziennie i często myta jest podłoga. Na stołówce można się porządnie najeść, jest wiele potraw do wyboru (nawet potrawy kuchni hiszpańskiej i Majorki) w tym dużo warzyw, owoców, ciast (nawet tort z kremem śmietanowym). Osoby na diecie nie muszą się martwić , że przytyją, bo są też potrawy bez panierki i typowo dietetyczne które są przygotowane przy osobie, mięsa, ryby, nawet czasem pojawiają się warzywa gotowane w wodzie . Plaża w okresie w którym spędzałam wczasy nie była zatłoczona, dopiero idąc w stronę przystani 5-10 minut od hotelu można było zobaczyć większą ilość osób. W kierunku przystani znajduje się też więcej barów na zewnątrz. Na basenie jest zazwyczaj cicho, gdż z głośników nie leci muzyka, ale wszystko zależy też od ilości dzieci w danym okresie w hotelu. Dla dzieci hotel posiada bawialnie, więc można dziecku też urozmaicić pobyt. Co drugi dzień wieczorem przy basenie przygrywa zespół muzyczny, jest to dobrze spędzony wieczór dla osób co zamawiają coś w barze lub siedzą na balkonie bo z niego bardzo dobrze wszystko widać i słychać. Nawet raz był pokaz sztuczek magicznych. Na przeciw hotelu znajduje się bar gdzie codziennie do 23-24 h odbywają się imprezy. Jak ktoś potrzebuje zrobić tańsze zakupy to 1 km od hotelu znajduje się duży Carrefour. Polecam hotel grup znajomych lub rodzin z dziećmi.
Blisko centrum miasteczka, bliskość plaży, bliskość Carfourra. Bardzo duży wybór smacznych potraw, warzyw, owoców i ciast na stołówce.
Słabe Wi-Fi w pokoju. Nie łączą się strony lub po chwili Internet nie jest już aktywny chodź czasem można coś złapać na dłużej. Najlepszy zasięg jest dopiero przy basenie. Brak najtańszej wody do kolacji. Należy dokupić osobno napój co cenowo wychodzi to nie korzystnie lub napić się wody, herbaty itp w pokoju na własną rękę.
Hotel położony jest na głównym departamentu przy plaży. Hotel w stylu wielu hotelów tego typu. Ładny zadbany do około bardzo dużo sklepów.
Blisko plaży i sklepów, restauracji.
Wi - Fi w hotelu to porażka, albo internet się nie załącza, albo często wyrzuca.
Przyjechałem i już pierwszego dnia zobaczyłem że to nie jest hotel dla mnie. mnóstwo rodzin z dziećmi, brak młodych ludzi chcących mocno imprezować.
szybki internet wifi w cenie pobytu, blisko plaża, spokojny hotel dla rodzin z dziecmk
brak życia nocnego w miejscowości Sa Coma. o 21.00 nie ma ludzi na ulicach. nie ma co robić.brak atrakcji. brak klubów. brak głośnych imprezowiczów.