THB Sa Coma Platja

Piekę położenie hotelu. Sam hotel czysty , wszystko co potrzebne jest na miejscu. Polecam.

Hotel znajduje się w centrum miasteczka przy piaszczystej plaży. Do okola jest wiele sklepów z pamiątkami, sklepów typy Żabka (Spar), punkt z lodami, restauracji i Nawet Burger King. Wchodząc do hotelu już od holu robi wrażenie. Pokoje są duże i każdy z widokiem na morze i ładny basen. Łazienka też nie należy do najmniejszych. Znajduje się w niej wanna z wydzielonym prysznicem. Pokoje sprzątane są codziennie i często myta jest podłoga. Na stołówce można się porządnie najeść, jest wiele potraw do wyboru (nawet potrawy kuchni hiszpańskiej i Majorki) w tym dużo warzyw, owoców, ciast (nawet tort z kremem śmietanowym). Osoby na diecie nie muszą się martwić , że przytyją, bo są też potrawy bez panierki i typowo dietetyczne które są przygotowane przy osobie, mięsa, ryby, nawet czasem pojawiają się warzywa gotowane w wodzie . Plaża w okresie w którym spędzałam wczasy nie była zatłoczona, dopiero idąc w stronę przystani 5-10 minut od hotelu można było zobaczyć większą ilość osób. W kierunku przystani znajduje się też więcej barów na zewnątrz. Na basenie jest zazwyczaj cicho, gdż z głośników nie leci muzyka, ale wszystko zależy też od ilości dzieci w danym okresie w hotelu. Dla dzieci hotel posiada bawialnie, więc można dziecku też urozmaicić pobyt. Co drugi dzień wieczorem przy basenie przygrywa zespół muzyczny, jest to dobrze spędzony wieczór dla osób co zamawiają coś w barze lub siedzą na balkonie bo z niego bardzo dobrze wszystko widać i słychać. Nawet raz był pokaz sztuczek magicznych. Na przeciw hotelu znajduje się bar gdzie codziennie do 23-24 h odbywają się imprezy. Jak ktoś potrzebuje zrobić tańsze zakupy to 1 km od hotelu znajduje się duży Carrefour. Polecam hotel grup znajomych lub rodzin z dziećmi.

Hotel położony jest na głównym departamentu przy plaży. Hotel w stylu wielu hotelów tego typu. Ładny zadbany do około bardzo dużo sklepów.

Przyjechałem i już pierwszego dnia zobaczyłem że to nie jest hotel dla mnie. mnóstwo rodzin z dziećmi, brak młodych ludzi chcących mocno imprezować.

Nazwa  THB Sa Coma Platja
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Sa Coma
Wyżywienie  All inclusive, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, bez paszportu, parking

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

1.5
2.0

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mari

Zalety

Położenie.

Wady

Mała ilość barów. Leżaki na plaży płatne.

Małgosia

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Blisko centrum miasteczka, bliskość plaży, bliskość Carfourra. Bardzo duży wybór smacznych potraw, warzyw, owoców i ciast na stołówce.

Wady

Słabe Wi-Fi w pokoju. Nie łączą się strony lub po chwili Internet nie jest już aktywny chodź czasem można coś złapać na dłużej. Najlepszy zasięg jest dopiero przy basenie. Brak najtańszej wody do kolacji. Należy dokupić osobno napój co cenowo wychodzi to nie korzystnie lub napić się wody, herbaty itp w pokoju na własną rękę.

Gosia

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Blisko plaży i sklepów, restauracji.

Wady

Wi - Fi w hotelu to porażka, albo internet się nie załącza, albo często wyrzuca.

andrewITstyle

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

szybki internet wifi w cenie pobytu, blisko plaża, spokojny hotel dla rodzin z dziecmk

Wady

brak życia nocnego w miejscowości Sa Coma. o 21.00 nie ma ludzi na ulicach. nie ma co robić.brak atrakcji. brak klubów. brak głośnych imprezowiczów.

THB Sa Coma Platja