THB Flora

Hotel rewelacyjny. Położony jest na wzgórzu, ale ja wraz z narzeczonym bardzo lubimy chodzić i była to nas sama przyjemność. Jedzenie każdego dnia inne, bardzo dobre. Na pewno każdy coś dla siebie wybierze. Pokoje nowe, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 2 dni. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna. Mimo iż nie spędzaliśmy zbyt wiele czasu w hotelu (za piękna wyspa) to pobyt uważamy za udany i polecamy

Byliśmy w hotelu z dwójką dzieci w okresie świąt Wielkanocnych. Bardzo dajny hotel, na plus zasługuje oddzielny pokój w którym spały dzieci. Pokoje duże, czyste, bardzo miła obsługa. Warto wypożyczyć auto i zwiedzić wyspę. W kwietniu nad oceanem aplikacja pogody pokazywała ok 21-24 a w rzeczywistości było dużo cieplej. W bliskiej odległości od hotelu były sklepy. Miejsce super, gorąco polecam!

Obsługa była przemiła, a jedzenie tak dobre jak w żadnym hotelu w którym byłam do tej pory.

Największy plus to posiłki i drink bar. Mnóstwo pysznego jedzenia, obiady i kolacje tematyczne- każdego dnia coś innego, np. kuchania azjatycka, śródziemnomorska itd. Możliwość wypożyczenia samochodu, gdyż z hotelem współpracuje wypożyczalnia. Pan z recepcji dzwoni i zamawia na życzenie klienta. Hotelowe sklepy, w których ceny są zupełnie \"normalne\" - nie trzeba iść na miasto, żeby kupić ręcznik, kółko do pływania czy krem z filtrem ;) Dodam, że pogoda była idealna :) Bardzo polecam ! :)

Pobyt udany- pogoda w maju taka se.Rano chmury potem przejaśnienia - super do zwiedzania. Natomiast na powitanie w hotelu o 1.00 w nocy dostaliśmy kanapki i owoce (wow)!!! Jedzenie w trakcie pobytu było b. dobre -dziennie inna kuchnia. Polecam wynająć samochód i zwiedzać samemu - ja za 3 dni wynajmu SUV-a zapłaciłem 70 euro z pełnym pakietem ubezpieczenia -a auto zostawiłem pod hotelem a kluczyki w recepcji . Tanie paliwo na wyspie 1 euro za litr -TANIEJ niż u Nas. Woda w oceanie zimna polecam zabrać piankę, w basenie też zimnawa -taka se (tylko raz wszedłem) Wyspa piękna -widoki jak na wulkanie lub księżycu. Warto się wybrać pooglądać lądujące samoloty nad plażą -super przeżycie. Polecam LANZAROTTE a wakacje w cenie 1500 zł /osoba rwewlka.

Nazwa  THB Flora
Miejsce  Hiszpania / Lanzarote / Puerto del Carmen
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, golf, bez paszportu

Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya

Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem

Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Kinga

Pobyt - Kwiecień 2023

Zalety

Duże pokoje, jedzenie, bardzo ładny hotel, wewnątrz kompleksu sklep z pamiątkami, mini sklep spozywczy, stół do ping ponga, wieczorne atrakcje dla dzieci i dorosłych.

Wady

Mogłoby być bliżej plaży

Pobyt - Maj 2019

Magdalena

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

- pyszne jedzenie i duży wybór potraw - drink bar z mnóstwem alkoholi - widok z balkonu na ocean - niskochlorowana woda w basenie - miła obsługa - mnóstwo leżaków nad basenem , dla nikogo nie brakuje miejsca :)

Wady

- trochę daleko do plaży - pokoje nie są sprzątane codziennie - mało animacji w strefie nad basenem (mi brakowało wodnego aerobiku, na który liczyłam) - często przeszkadzał hałas, gdy panowie np. przez 2 godz przycinali drzewa :/

Roman

Pobyt - Maj 2018

Zalety

Super pokoje świeżo odnowione

Wady

Bardzo słabe animacje -a właściwie ich brak

Teresa Piotr

Pobyt - Październik 2017

Hotel jak na 3*to zdecydowanie mało jest świetny wszędzie blisko basen ok pokoje po remoncie są z klimą świetna łazienka w sypialni jak i w pokoju dziennym wszystko podświetlane ledami obsługa bardzo miła zwłaszcza barman Pedro robi świetne kawy i driny z dużą ilością alkoholu a jedzinie pyszne dużo owoców morza i mięska haha

Zalety

Piękna miejscowość wszędzie blisko bardzo dobre jedzenie pokoje po remoncie rewelacyjne

Wady

nadwaga 2 kg jest tak pysznie

marta 2+2

Pobyt - Wrzesień 2017

pobyt rodzinny 2+2, miejsce piękne, widoki, ocena, dwie ładne plaże- pierwsza ok 700 m z górki od hotelu ze skałami wulkanicznymi- dla lubiących nurkować- jest co oglądać, ryby same blisko podpływają, druga, ok 1,5km od hotelu szeroka piaszczysta, miasteczko małe, nie za dużo turystów, czystko, malownicze, urokliwa zabudowa. Hotel: obsługa- bardzo miła i pomocna pokoje- czyste sprzątane- na 7 dni pobytu 5 razy z wymianą ręczników łóżka- niestety do wymiany- stare metalowe- rozjeżdżające się materace. jedzenie- bardzo dobre- każdego dnia inna kuchnia od włoskiej po meksykańską, smacznie, spory wybór, każdy znalazł coś dla siebie. przekąski w ciągu dnia, lody. baseny- dwa w części głównej- brodzik i do 1,95m część bardzo nastawiona na rodziny, tam też odbywało się całe życie hotelu od posiłków po animacje w drugiej części - przedzielonej drogą, możliwość przejścia podziemnym przejściem basen głęboki dla osób wolących ciszę i spokój. Bardzo fajnie spędzony czas. HOTEL GODNY POLECENIA dla osób, które nie wymagają noszenia na rękach.. BARDZO MOCNE 3*

Zalety

jedzenie- duży wybór, każdego dnia inna kuchnia od włoskiej, po meksykańską, animacje- dla dużych i małych w tym jedna animatorka Polka- Pani Gosia- bardzo miłe dziewczyny widok obsługa czystość pokoje- oprócz łóżek

Wady

łóżka- nie wygodne, stare metalowe, materace rozjeżdżające się

KATARZYNA

Pobyt - Listopad 2016

Polecam hotel osobą które nie marudzą i są w stanie zaakceptować małe niedociągnięcia hotelu. Posiłki bardzo smaczne, cicho i wszędzie blisko. lata świetności hotel ma już za sobą ale wszystko co potrzeba jest na miejscu. Nam ogólnie kilka starych mebli nie przeszkadzało. W animacjach nie braliśmy udziału. Apartamenty to sypialnia, łazienka ( nasza nowa) salonik z aneksem kuchennym ( wszystko działało i było na miejscu - lodówka, płyta grzewcza,naczynia, szklanki, ekspres do kawy przelewowy, telewizor i wspaniały taras z roślinnością. Miejscowość duża, jest co robić w wolnym czasie. Polecam zwiedzać wyspę samemu samochodem z wypożyczalni koszt do 60euro za 2 dni plus paliwo.

Zalety

Przyjazna atmosfera, pomocna obsługa, posiłki, położenie, dużo zieleni

Wady

Jeśli to wada to trochę stare meble ale kto jedzie na wakacje dla mebli?

mac012

Pobyt - Kwiecień 2016

Kwiecień 2016 - para: Rewelacyjny hotel ,czysto i kameralnie, wspaniała kuchnia, miła i pomocna obsługa. Znakomita baza wypadowa na zwiedzanie wyspy autem - kilka wypożyczalni w okolicy. Na plażę i do centrum ok 15 min. spacer. Polecamy!!!

Zalety

Wszystko

2.2
M

Pobyt - Marzec 2015

Byliśmy w tym hotelu, i ostrzegamy, hotel był brudny, zarobaczony, i śmierdzący. Położenie w miarę dobre, nie daleko do plaży, co kawałek inne ogólnodostępne zejścia do wody. Sklepy i wypożyczalnie aut praktycznie przy hotelu. Blisko pot. Ogólnie okolica fajna, ale przestrzegam szukajcie innego hotelu, ten jest bardzo kiepski, a kto im przykleił 3 *?

Zalety

Zalety... hym chyba żadnych...

Wady

Brudno, brudno, brudno!!!!!!!!!!! Obsługa,( zwłaszcza manager baru/ restauracji) bardzo nie miły W hotelu śmierdzi! Pełno robaków

1.2

Pobyt - Marzec 2015

Byliśmy na wakacjach all-inclusive i po 2 dniu Pan z baru oznajmił, że alkohol się skończył. Podkreślam, że nie byliśmy parą, która spożywała dużą ilość alkoholu. Po rozmowie z dyrektorem hotelu dowiedziałam się ciekawej rzeczy, a mianowicie, że hotel posiada tak naprawdę jedną gwiazdkę, a reszta to ogólna ocena biur podróży. Gorąco nie polecam !!!.

Zalety

Częste sprzątanie pokoi

Wady

Mały basen, dużo robaków

simon

Pobyt - Październik 2014

Hotel jak na 3 gwiazdki dobry , biorąc pod uwagę że jest to Lanzarote i cena jaka zapłaciłem to jest to bardzo dobry hotel . jeżdę na wczasy 2 razy w roku od kilku lat a w Hiszpani byłem 3 raz i mogę ten hotel polecic każdemu, ale jak ktos oczekuje czegoś niebywałego to proponuje wziąść hotel 4* i liczyc się z wydatkiem ok 40 % wiecej.

Zalety

ładna okolica i widoki , miła obsługa , z niczym nie mielismy problemu

Wady

wada była sasiadujaca budowa, ale co zrobic rozwalili stary hotel i budują nowy , na przyszlośc bedzie jeden wiecej , trzeba to jakos przeżyć, mnie ogólnie to nie przeszkadzało , ale niektórym tak

THB Flora