Atrakcyjne położenie: w turystycznej części Mahdii, ok 5 km od Starego Miasta.
Bezpośrednio przy hotelu znajduje się szeroka plaża, z drobnym, białym piaskiem.
Z myślą o najmłodszych: brodzik, plac zabaw, mini klub, mini dyskoteka, zajęcia z animatorami.
Bardzo bogata oferta sportowo-rekreacyjna.
Hotel lata świetności ma już za sobą. Położony bezpośrednio przy plaży. Pokój który otrzymaliśmy miał widok na dach, po którym bardzo łatwo było wejść na nasz balkon, drzwi balkonowe się nie zamykały (po zgłoszeniu do recepcji zamontowano dodatkowy zamek). Pokój był bardzo zniszczony, panował w nim nieprzyjemny zapach stęchlizny i kanalizacji. Łazienka bardzo zaniedbana. Jeżeli jedziecie do tego hotelu polecam zabrać dobry odświeżacz powietrza i coś na muchy które są wszędzie. Jedzenie było bardzo dobre i zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki i napoje w barze słabe i rozwodnione. Plaża szeroka i piaszczysta, dno piaszczyste woda bardzo czysta. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne. Bardzo duży plus to ochrona która dba aby pomiędzy leżakami nie krążyli okoliczni sprzedawcy wszystkiego. Leżaków i plaży nikt nie sprząta, śmieci pod leżakiem leżały od dnia przyjazdu do dnia wyjazdu, podobnie z leżakami i materacami które zawsze były w piasku z dnia poprzedniego. Baseny z czystą i ciepłą wodą, bar przy basenie z małym wyborem napoi. Zarówno na plaży jak i przy basenach ustawione są informacje o zakazie rezerwacji leżaków ale nikt tego nie pilnuje. Tym samym leżaki przy basenach które są w części słonecznej od samego rana już są zajęte przez samotne ręczniki. Zgodnie z opisem oferty klimatyzacja w hotelu nie działa po 15 września. Problemem dużym był dość duży smród spalanego gdzieś w okolicy plastiku w godzinach 2-5 rano, ciężko było spać przy otwartym balkonie. Wydaje mi się że to taka forma utylizacji albo Tunezyjskiego recyclingu ;) Ogólnie żeby nie fajne towarzystwo w jakim byliśmy, to urlop w tym hotelu nie był by zbyt udany.
Blisko plaży, bardzo dobre jedzenie, sympatyczna obsługa.
Czystość pokoi, plaży, słaba oferta napoi i drinków.
Pobyt w hotelu ogólnie oceniam pozytywnie. Chociaż poprzedzone to było odpowiednim nastawieniem przed wyjazdem. Naczytałam się mnóstwo opinii o hotelach zarówno tych 5 i 4*, gdzie przekrój ocen/opinii był bardzo duży i skrajny. Sam hotel i teren hotelu nie jest duży. Niska zabudowa w arabskim stylu. Wokół hotelu ładna roślinność. Hotel już nadgryziony przez ząb czasu. Dużo rzeczy wymaga wymiany na nowe lub ogólnie remontu. Na duży plus otwarte i przestrzenne lobby, dużo stoliczków, kolorowych kanap i foteli - przyjemnie się spędzało tam czas wieczorami jak już było chłodno lub deszczowo na zewnątrz. W zimne i deszczowe dni animacje odbywały się w lobby. Na zewnątrz trochę miejsca ze stolikami i krzesełkami aby usiąść napić się kawki oraz popatrzeć na morze. Na zewnątrz 4 baseny. Pierwszy mały przy wyjściu z hotelu, wokół niego leżaki i miejsca siedzące przy stolikach. Drugi duży, długi basen zakończony barem w wodzie, od 2m głębokości do około 0,7m. Jest mały basenik dla dzieci z jedną zjeżdżalnią o głębokości 0,5m. Ostatni basen, którego nie widać na poglądowym zdjęciu w folderach to basen z 4 zjeżdżalniami, umiejscowiony jest tuż przed amfiteatrem i plażą. Woda jak na koniec października w basenie głównym ciepła. Na zjeżdżalniach dosyć zimna i było bardzo wietrzenie (wiatr od morza). Woda w baseniku dla dzieci najcieplejsza. Leżaki było od rana pozajmowane czasami zdarzało się że ręczniki leżały cały dzień i nikt nie przyszedł. Hotel przy samej plaży. Jak na tak wietrzną pogodę było całkiem czysto. Leżaki codziennie były zapełnione w w 10-20%. Piaseczek biały, mięciutki, mnóstwo małych muszelek, które wyrzuca morze. Woda w morzu była cieplejsza jak w basenach. Po wyjściu z plaży dostępne prysznice aby zmyć z siebie piasek. Kuchnia: głównie tunezyjska. Bardzo mały wybór jedzenia. Można by się przyczepić do takiej opinii, ale nie należę do bardzo wybrednych, głodna nie chodziłam, ale codziennie na śniadanie jadłam omlet, na obiad frytki i jakieś grillowane warzywa, a na kolacje frytki i jakiegoś kurczaka. Świeżo pieczonych/smażonych mięs było bardzo mało. Surowych warzyw bardzo mały wybór. Desery to głównie ciasto ala murzynek w różnych kolorach i z różnymi kremami. Owoce: jabłka, czasami mandarynki lub winogrona i obrane granaty. Do kolacji czasami były lody, można było samemu nałożyć do pucharków. Do śniadania napoje można było samemu nalewać, do obiadu i kolacji słodkie napoje, wodę w butelkach oraz wino i piwo trzeba było iść z kieliszkiem szklanką i nalewał to barman. W ramach all inc dostępna jedna kolacja kameralna z karty. W większości to samo co na głównej restauracji tylko podane na talerzu przez kelnera. Napoje typu woda, fanta, cola, wino nie były dodatkowo płatne. Polecam skorzystać z takiej kolacji, my akurat trafiliśmy na kuchnię tunezyjską ale innego dnia była dostępna kuchnia francuska. Bar w lobby: otwarty od 10:00 do 0:00. Podawana kawa, woda, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Szklanki nie zawsze czyste, nie zawsze całe. Zdarzały się pęknięte lub uszczerbione. Obsługa nie zawsze słuchała/rozumiała. Ale hitem było to że wszystkie stojące butelki z alkoholem (te pełne) były już odkręcone, a alkohol który w nich był nigdy nie miał tylu % ile na etykiecie. Najzwyczajniej w świecie alkohole były rozcieńczone i można byłoby pić je cały dzień i nie być nawet lekko wstawionym. Jedynie piwo, które było i tak nisko % z beczki nie było "chrzczone". W hotelu zakwaterowani byli głównie Francuzi, Polacy, trochę Rosjan i Ukraińców. Obsługa porozumiewała się głownie w języku francuskim. Można było porozumieć się po angielsku. Animacje odbywały się głównie w języku francuskim i angielski. Codziennie darts, gimastyka, aquaaerobik, piłka wodna, nauka tańca, wieczorne animacje dla dzieci i dla dorosłych (czasami prowadzone przez animatorów, była tez muzyka na żywo - saksofon). Animatorzy uśmiechnięci, sympatyczni, otwarci na wszystkich gości. Pokój: mieliśmy pokój 4 osobowy, taka dwójka z dwiema dostawkami. Pokój z bocznym widokiem na morze. Zamiast kołdry/koca do przykrycia było tylko prześcieradło, na drugi dzień poprosiliśmy z recepcji czystą pościel aby dzieci mogły się przykryć w nocy (kołdra i koce dostępne w szafie nie były pierwszej świeżości i brzydko pachniały). Bez problemu dostaliśmy dwa czyste i świeże koce oraz jedną ogromną kołdrę - oczywiście bez poszewek. Ręczniki wymieniane codziennie. Pokój raczej zamieciony niż posprzątany. Na balkonie krzesełka i stolik oraz mała suszarka na bieliznę plażową czy ręczniki. Pokój bez lodówki, bez barku, bez wody, bez zestawu do parzenia kawy i herbaty. Tylko dwie szklaneczki, niekoniecznie czyste. Wodę można było wziąć z baru, restauracji - w dużych butelkach. w pokoju TV z polskim kanałem. Łazienka już bardzo zniszczona, woda spływała bardzo wolno, papier toaletowy w stylu szarego. Dostępny zestaw mydełek i płynów do kąpieli/włosów. Suszarka idealna na szybkie suszenie, przy dłuższym suszeniu się wyłączała i trzeba było poczekać chwilę aż ostygnie.
Przede wszystkim hotel przy plaży. Plaża bardzo ładna chociaż wiejący wiatr i fale zakłócały ten widok. Codzienne animacje od rana do wieczora. Miła obsługa. Piękne lobby. Brak nachalnych pracowników którzy by ciągle na coś namawiali. Piękna roślinność dookoła. Kryty basen z gorącą wodą.
Niestety czystość. Nie jest to mocno rażące, ale sprzątanie jest tam 'po łebkach'. Jedzenie jest bardzo słabe, bardzo mały wybór, bardzo małe ilości. Napoje z dystrybutorów przelewane do butelek po oryginalnych napojach i później wygazowane nalewane do szklanek czy drinków. Rozwodnione alkohole. Proponuje na lotnisku kupić sobie 40% alkohol. Brak siłowni bądź siłownia niedostępna. Brak przekąsek przy basenie (dwa razy smażono placki i kanapki).
Hotel z fajna plażą. Jedzenie dobre, obsługa miła. Bez problemu zamieniono nam pokój, który znajdował się blisko windy na położony z widokiem na basen. Sporo animacji.
Położenie, miła obsługa, dobre jedzenie.
Wieczorne animacje odbywają się zbyt blisko pokoi, co przy pobycie z dzieckiem jest uciążliwe. Zbyt głośna muzyka przy basenie w ciągu dnia. Nie polecam wycieczki tzw. przejażdżka na wielbłądach - wycieczka odbywa się polna drogą wśród plastików.
Spędziliśmy w hotelu ostatni tydzień października i ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Obsługa zasługuje na szczególne wyróżnienie - wszyscy pracownicy byli niezwykle mili, uprzejmi i chętnie nawiązywali kontakt z gośćmi. Dzięki nim atmosfera w hotelu była bardzo przyjemna i czuliśmy się naprawdę zaopiekowani. Jedzenie było w porządku, choć po kilku dniach wydało się nieco monotonne. Zdarzało się, że niektóre potrawy były nieświeże, ale mimo tego nigdy nie wychodziliśmy z restauracji głodni. Sam hotel jest bardzo przyjemny, posiadający w zupełności wystarczające zaplecze basenowe oraz dostęp do fajnej, czystej plaży, co dla nas było ogromnym plusem. Niestety, pokoje wymagałyby już odświeżenia - choć były codziennie bardzo starannie sprzątane. Animatorzy zapewniali rozrywkę na wysokim poziomie i skutecznie dbali o dobry nastrój gości, a organizator wycieczek z hotelu okazał się bardzo pomocny. Dzięki jego zaangażowaniu mogliśmy bez problemu wynająć samochód i zwiedzić okolicę, a także inne miasta we własnym zakresie. Okolica hotelu jest spokojna, choć bez wielu atrakcji. Dlatego wynajem samochodu okazał się świetnym pomysłem - mogliśmy odwiedzić inne miasta i miejsca na własną rękę. Sama Tunezja zrobiła na nas bardzo pozytywne wrażenie. Mieszkańcy są uprzejmi i gościnni, a my czuliśmy się bezpiecznie przez cały pobyt. Podsumowując, pobyt w tym hotelu był naprawdę udany. Z chęcią wrócimy, jeśli w przyszłości zdecydujemy się na ponowną podróż do Tunezji.
Sam hotel- ok, nie jest to jakiś super hotel, ale w porządku o ile dostaniecie pokój za jaki zapłacicie. My niestety dostaliśmy pokój bez balkonu choć taki wybraliśmy. Był straszny. W widokiem na dach z brudnymi skarpetami. Sam pokój też wymaga remontu.
Położenie ok, plaża przy hotelu piękna, części wspólne też w porządku.
Basen czynny jak chcą, pokój dostaliśmy fatalny, obsługa mocno zmęczona
Ogólna ocena hotelu jak dla mnie na plus. Pokoje przestronne, z balkonami i własną łazienką, jednak ich stan wymagał by już remontu. Natomiast jeśli chodzi o części wspólne takie jak recepcja, jadalnia i otoczenie hotelu jak najbardziej w przyzwoitym stanie.
Ogromną zaletą byli animatorzy, którzy w ciągu dnia aż do wieczora wyciągali do zabawy i tańca. Codziennie były inne animacje, nie było monotonii, raz joga na trawie, innym razem pilates w basenie. My akurat nie korzystaliśmy, ale fajnie się patrzyło na to z boku 🙂
Największą wada hotelu było niestety jedzenie, dania na słono się powtarzały a ich smak pozostawiał wiele do życzenia. Ale być może to po prostu kwestia kubków smakowych 😉
Pobyt oceniam na udany, nie należę do bardzo wybrednych turystów. Jechaliśmy z nastawieniem na pływanie w ciepłym czystym morzu, opalanie, spacery nad morzem i to zostało zrealizowane. Pokoje i łazienki czasy świetności mają już dawno za sobą ale są czyste, sprzątane codziennie, jedzenie jak i napoje w opcji ALL w tym przedziale cenowym normalne i typowe, każdy coś dla siebie mógł wybrać do picia i jedzenia, głodni nie chodziliśmy. Jak każdy hotel ma według mnie trochę wad i zalet co wyszczególniam poniżej.
Zalety: 1. Hotel położony praktycznie nad samym morzem, 2. Ochrona na plaży widoczna i sprawnie działa. 3. Animatorzy pracują świetnie i wkładają w to całe swoje serce. 4. Bardzo uprzejma i pomocna obsługa hotelu. 5. Imprezy muzyczne zawsze się kończyły o 23.00 co pozwalało wypoczywać i wysypiać się.
Wady: 1. Długi dojazd z lotniska Enfidha prawie 3 godziny, 2. Bardzo dużo rozwrzeszczanych i wszędobylskich dzieci pomimo przyjazdu w październiku 3. Drinki bardzo mocno rozcieńczone, wydzielane 4. Słaba obsada barów co powodowało długie kolejki do napojów zarówno na basenie jak i w barze wewnątrz 5. Brak siłowni, bilarda, i innych opcji spędzania czasu w razie niepogody
Pobyt w hotelu oceniam jako dobry. Bardzo miła obsługa. Byliśmy z 2-letnim dzieckiem i wszyscy bardzo pozytywnie reagowali na jego widok. Pokój z balkonem nawet ok, w łazience czysto, nie działała suszarka do włosów i umywalka się zatykała. Sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane też codziennie. Jedzenia było dużo, ale przez cały tydzień praktycznie to samo na każdy posiłek. Potrawy niedoprawione, prócz “kącika” włoskiego gdzie serwowano pizzę i makarony - przepyszne. W godzinach najwyższego obłożenia brakowało zastawy, a pół godziny przed końcem pory posiłku obsługa miała praktycznie wszystko posprzątane. Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z mnóstwem muszelek. Nie brakowało leżaków. Zejście dobrze zorganizowane. Plaża czysta. Idealna na pobyt z dzieckiem. Ratownicy i ochrona dostępni cały dzień. W basenach dużo miejsca, w jednym bar z piwem. Brodzik dla dzieci dostępny. Animatorka dla dzieci bardzo miła i chętna do organizowania zajęć. Mini disco dla dzieci o 20:30. Nasze już spało o tej porze :) Największe utrapienie dla nas to była głośna muzyka od 21 do 24, praktycznie codziennie. Nawet przy zamkniętych oknach dziecko się wybudzało. Otoczenie hotelu takie samo jak reszta tego kraju. :) trzeba zobaczyć na własne oczy. A jeśli chodzi o obsługę baru, to mało uprzejma. Różnorodność alkoholi - moze ze 4 rodzaje, najgorsze były rozgazowane napoje. My akurat mało korzystaliśmy, bo jakoś słaba.
Czysta plaża przy hotelu i leżaki w cenie Duży basen Miła obsługa (prócz baru)
Bardzo głośna muzyka do późnych godzin nocnych Słaby drink bar Monotonne jedzenie bez smaku (prócz włoskiego)
Hotel całkiem znośny... Nie jest to 5 gwiazdek ale przecież nie jedziemy po to żeby siedzieć w hotelu... Jedzenie średnie... Niewielki wybór ale nikt nie wrócił głodny... Piękna plaża... Miła obsługa za wyjątkiem pani z recepcji...Świetni animatorzy.... Mogę spokojnie tu wrócić
Plaża, obsługa i animatorzy
Dla mnie wszystko do przyjęcia... Bardzo słabe WiFi... Lepsze na plaży niż w hotelu😁
Hotel rewelacja, cudowna prywatna plaża, baseny super zarówno dla dzieci jak i dorosłych (od 60 cm do 2m głębokości). Fajne zjeżdżalnie dla dzieci (i nie tylko). Animacje wieczorne codziennie inne. Przy basenie Aqua aerobik, waterpolo i inne tego typu atrakcje. Przy plaży dostęp do różnych sportów wodnych (dodatkowo płatne). Jeśli chodzi o jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie ryba i grillowane mięso w przeróżnych konfiguracjach. Codziennie coś innego, jedynie śniadania zawsze takie same. Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni. Z czystym sumieniem wróciłabym do tego hotelu.
Plaża, basen, atrakcje, jedzenie, animatorzy
Przemiła atmosfera, animatorzy fajni, hotel czysty, obsługa miła
Miła atmosfera
Jeden basen dla wszystkich i dwa małe dla dzieci
Hotel szczególnie polecam dla dzieci do 12 roku życia. Dużo animacji dla dzieci. Dorośli bardzo dobrze się bawią również. Mimo niewielkiego basenu nigdy nie zaznałem ścisku mimo pełnego obłożenia w hotelu. Hotel czysty z wydajną klimą. Obsługa bardzo miła i chętna do pomocy. Polecam, Jedzenie też spoko. Oczywiście jest miejscowe ale każdy coś dla znajdzie.
Czysto, blisko plaży tylko 1,5 h. od lotniska, bardzo fajna obsługa.
Nie widzę takowych.
Uważam,iż na 3 osoby i za te nie wygórowane pieniążki - polecam.Każdy coś znajdzie do jedzenia,pogoda,plaża REWELACJA.Owszem to inna kultura,inne spojrzenie,ale to wakacje,przyjemny pobyt i rewelacyjny odpoczynek.Widoki ok.
Bliskość morza,leżaki za darmo
Stara klimatyzacja,ale działaaa
Hotel super czysty, zadbany , basen zadbany woda cudowna , morze czyste.
Miła obsługa , jedzenie bardzo dobre,
W tym roku nie spisują się animatorzy , gdy byłyśmy w zeszłym roku animatorzy byli super , nie dali nikomu odpocząć . Nie stety w tym roku jest nudno nic praktycznie się nie dzieje . Muzyka do bani nie ma się przyczyn bawić . Gdyby byli zeszłego roku animatorzy było by super, szkoda że ich nie ma .
Hotel spełnił moje oczekiwania w wielu kwestiach. 1. Kameralny obiekt , praktycznie wszędzie blisko: z pokoju do lobby, do restauracji , basenu i morza ( + za windy dla niepełnosprawnych). 2. Hotel lata świetności ma za sobą, ale jest czysto, obsługa się stara. 3.Wyżywienie jest dobre, większość potraw tunezyjskich, ale są zawsze naleśniki, pizza, spaghetti, płatki , ciepłe bułeczki, omlety, kurczak, ryby i owoce morza, zapiekane ziemniaczki, frytki, wiele warzyw, surówki, lody, jajka, kurczak i wiele innych- jest z czego wybrać; do obiadu można wybrać wino, piwo , soki 4. Woda butelkowana w barze lub restauracji- do zabrania ze sobą 5.Basen duży, nie brakuje leżaków, jest bar przy basenie, nie ma przy plaży(nie ma takiej potrzeby, bo plaża jest obok baru). Tu można otrzymać piwo, kawę, wodę, zimne inne napoje, z przekąsek : bułki, zapiekane rybne kanapki oraz pyszne naleśniki 6. Plaża piękna, jest ochroniarz, nie ma na niej lokalnych , dużo leżaków i parasoli, sprzątana; woda piękna i plaża piaszczysta, woda bezpieczna dla dzieci , łagodne zejście na plaże i wejście do wody, bezpiecznie dla dzieci, obok można skorzystać(odpłatnie ) z atrakcji wodnych. 7.Są animacje, animatorzy zajmują się dziećmi, jest gimnastyka w wodzie i na plaży basenowej 8. Kantor w recepcji, niedaleko kilka lokalnych sklepików Czy poleciłabym ten hotel? Dla osób, które nie korzystają z baru :tak. Dla tych, którzy na all inclusive chcieliby napić się dobrego drinka w miłym towarzystwie : nie.
Kameralny hotel z pięknym basenem i cudowną plażą, miła obsługa.
Przy opcji all inclusive w drinkach praktycznie brak alkoholu. Nawet , prosząc o kieliszek czystego alkoholu, trudno się w nim go doszukać. Wszystko jest mocno rozcieńczane wodą. Uważam, że mogłoby być więcej lokalnych , różnorodnych owoców. Kelnerzy podają rozgazowaną colę.
Hotel na 3+. Raczej soft inclusive+. Personel przyjazny. Pokoje wymagają odświeżenia, ale jest czysto. Tylko w szafach jakiś odór przypominający zapach moczu, chyba, że to takie perfumy na insekty??? Trzy baseny, w tym w jednym można popływać. Zjeżdżalnie niskie i starsze, ale zjeżdżając na matach nie zniszczy się stroju. Jedzenie dobre. Lepiej smakuje niż wygląda. Są trzy posiłki główne. Potem w dwóch przedziałach czasowych wydawane są w barze przy basenie przekąski. Pilnują godzin wydawania posiłków, nic wcześniej, nic później. Warto zabrać swoje kubki o większej pojemności, najlepiej termo, gdyż napoje są reglamentowane - 2 na osobę i w małych kubkach. Bez ograniczeń wydawana jest woda w butelkach. Posiłki lepiej smakują niż wyglądają. Warto skorzystać z restauracji a'la carte. Jedzenie podane rewelacyjne i jak smakuje. Morze i plaża czyste. Każdy znalazł leżak. Obok plaży znajduje punkt sportów wodnych. Przedstawiciele nie są nachalni. Można się targować. Do Mahdiji taksówka kosztuje max 10 dinarów. Też trzeba się targować.
Restauracja a'la carte. Ogólnie dobre jedzenie -lepiej smakuje niż wygląda. Personel życzliwy i uśmiechnięty. Ochrona na plaży nawet w godzinach nocnych i o świcie. Jak zeszłyśmy z córką wieczorem na plażę to cały czas obserwował nas ochroniarz. O wschodzie słońca, jak podeszła do nas grupka młodych Tunezyjczyków, też zaraz pojawił się ochroniarz.
Brak automatów do napojów - trzeba stać w kolejce po napoje, które wydawane są po 2 na osobę. Rada -trzeba mieć własne kubki. Drinki tylko w barze przy lobby -tworzą się kolejki. Dziwny zapach w szafach. Wymiana waluty nie jest całą dobę. Zaczyna się od godziny 8 rano do 22, z częstymi przerwami.
Hotel oceniam bardzo pozytywnie! Byliśmy z rodziną 2+2 . Hotel zadbany, czysty. Animatorzy bardzo mili, weseli. Jedzenie dobre, bardzo duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża strzeżona żadnych nachalnych kupców. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Dla nas naprawdę bardzo udane wakacje.
Czystość, bliskość pięknej plaży, miło animatorzy
Za dużo języka francuskiego a za mało angielskiego.
Super hotel , blisko morza, wszystko na wysokim poziomie
Lokalizacja hotelu bezpośrednio przy plaży.
Pobyt uważam za bardzo udany, super animatorzy, choć trochę natarczywi o wiele bardziej fajnjesi byli animatorzy z Włoch, którzy zabawiali włoskich turystów zwłaszcza Andrea. Basen super, plaża piękna, piaszczysta, mili ratownicy i ochrona na plaży. Z leżakami nie było problemów co uważam za dużą zaletę. Jedzenie smaczne, trochę mało owoców. Jedyna wada na stołówce był brak szklanek do picia na obiedzie i kolacji. Ale kelnerzy pomocni, mili. Pokój skromny, sprzątany codziennie. Suszarka do włosów dramat, trzeba było suszyć włosy na raty, bo się ciągle wyłączała.
Piękna plaża z ochroną i ratownikiem, dostępność leżaków, cudowny basen, fajni animatorzy zwłaszcza włoscy (aqua, nauka tańca, step, gimnastyka, siatkówka, mini Club dla dzieci) . Brak turystów z Rosji uważam za dużą zaletę.
Zepsuta suszarka do włosów, brak szklanek do picia podczas obiadu i kolacji.
W tym okresie było sporo Polaków . Jak dwa lata temu było więcej Francuzów to hotel funkcjonował inaczej . Jedzenie inne ( lepsze ) . W przydzielonym nam pokoju przywitał nas karaluch . Po wymianie zdań dostaliśmy inny pokój . Plaża wynagradza wszystko . A reszta to trzeba pamiętać , że się jest w Afryce …
Plaża obok , fajny basen Czysto . Pokój codziennie sprzątany , ręczniki czyste
Pani na recepcji . Niemiła