W pobliżu pole golfowe Golf del Sur
Hotel przy niewielkiej, kamienistej plaży
Blisko od lotniska (ok. 10 km)
Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Hotel w spokojnej okolicy, ma wszystko czego potrzeba, duże pokoje i piękny widok.
Lokalizacja, obsługa, jedzenie.
Widać że ma już swoje lata, przydałby się remont.
Hotel jest pięknie położony, co prawda przydałoby się odświeżenie (pomalować ściany, wymienić futryny itp.), ale zasługuje na polecenie. W hotelu było świetne jedzenie, codzienne inny rodzaj kuchni, ale zawsze z elementami kuchni hiszpańskiej, bardzo miła obsługa, która zawsze chętnie służyła pomocą, bardzo czysto.
Położenie, widok, świetne jedzenie
Przydało by się odmalować
hotel fajny, dobrze połozony, raczej dla dorosłych ( brak rozrywek dla dzieci)
pyszne śniadania, bardzo miła obsługa , spokojna okolica, pokoje z widokiem na ocean
Hotel **** prawdziwe. 5 dni w tygodniu wystepy artystyczne , codzienne sprzątanie z wymianą ręczników. Menu b. urozmaicone i smaczne. Obsługa miła i uśmiechnięta. Praktycznie wszystkie pokoje z seeview.
Obsługa, menu i położenie
Wszystko było OK
Hotel całkiem przyjemny, w spokojnej okolicy i co jest wielkim atutem nie było dzieci. Otoczenie obiektu piękne. Obsługa bardzo miła i nastawiona na pomoc w każdej sytuacji. Jeśli kiedyś jeszcze będę się wybierać na Teneryfę, to z pewnością wybiorę ten hotel.
Lokalizacja, pyszne jedzenie, czystość i wspaniała obsługa.
Hotel spełniał nasze oczekiwania, a szukaliśmy dobrej "bazy wypadowej".
Miła obsługa i usytuowanie bezpośrednio nad oceanem to duże zalety miejsca.
Hotel typowo europejski w miarę czysty ,jedzenie po 3 dniach staje się monotonne, jajecznica bekon sery twarogi warzywa owoce do wyboru lody na deser. Do obiadu i kolacji u kelnera zamawia się napoje alkoholowe wina drinki lub w barze do 23.Co dziennie ryby lub mięso grilowane lub smażone.Przy basenie leżaków dosyć bo cały czas wieje silny wiatr trzeba się przykrywać. Chcąc się opalić i wykąpać trzeba jechać samochodem ok 15 min. na plaże do Los Americas lub Los Cristianos przynajmniej ciepło ale piasek czarny masakra,panie mogą opalać się- toples dla chętnych.Animacje co drugi dzień muzyka na żywo ok.30 min całkiem spoko pokaz papug[ zdjęcie 10 euro] lub węży.Siłka wystarczjąca 2 bieżnie ,rowerki atlas gratis, sauna płatna.Doskonała baza wypadowa autostradą do stolicy czy na Masce ok 1 godz.
wspaniały widok na ocean szum fal jedzenie czałkiem przyzwoite
mały basen podgrzewany do tem.23 stopnie szału nie ma brak plaży
Generalnie hotel dla osób ceniących spokój i przepraszam za określenie - seniorów :-) to ze względu na ciszę i nudę. Animacje poranne i wieczorne - do nich się zaliczało bingo i karty np. wyciągamy po dwie karty i najwyższy numerek wygrywa koktajl ..i to koniec zabawy. Serwowano przeważnie ten sam zestaw czyli malowanie buziek dla dzieci, których nie było, w kolejnej godzinie bingo, w następnej godzinie karciane rodzinne zabawy :-( nudaaaa. Raz trafiłam na aquaaerobik, w basenie i pilates w małym gym, ale mogło mnie też coś ominąć ze względu na zwiedzanie. Przy basenie bardzooo cicha muzyka lub jej brak. Obsługa ok, ale w większości słabo mówiąca po angielsku. Pokoje i ich czystość w naszym przypadku bardzo ok. Restauracja jedna i jeden barek. Jedzenie monotonne, do snaków i przekąsek zaliczały się małe pakowane ciasteczka, jabłko, banan i suche kanapki. Basen b. mały, czysty, ale sam drewniany podest z leżakami wymaga wymiany/renowacji. Okolica średnia, plaży praktycznie nie ma, przy spacerowaniu po okolicy zwiedzamy praktycznie tylko pola golfowe. Trzeba wybrać się dalej - a tu już mamy autobusy Ok, ale akurat trafiłam również na niemówiących po angielsku kierowców i można załapać sie na "przymusowe" zwiedzenie x% wyspy przy próbie pokonania małej odległości :-) Czyli chyba lepiej wypożyczyć auto. Rozczarował mnie również brak lub bardzo niewiele tras spacerowych w okolicy
Bezpośrednio nad hotelem przelatują samoloty, co powduje dość duży hałas, plaży obok hotelu praktycznie nie ma. Owszem hotel jest nad samym morzem, ale plaża jest kamienista, czarna, zze slabym dojściem. Brzeg klifowy. Jedzenie smakuje przez pierwsze dwa dni, potem sie nudzi, ponieważ w kółko serwują to samo. Pokoje średniej wielkości i czystości, ale urządzone z gustem. Obsługa dobra. Diableskie ceny za dosatęp do inetrnetu. Miasteczko, małe, nudne, restauracje słabe.
Byłam w tym hotelu w sierpniu tego roku z trójką znajomych. Szkoda,że tutaj w portalu wakacje.pl są nieaktualne zdjecia bo hetel jest po całkowitym remoncie i jest swietny. Hotel dla tych, którzy cenia spokój i wysoką klasę. w bardzo spokojnej okolicy. Polecam wypożyczenie samochodu , koszty bardzo przystępne i wycieczki po wyspie. Dużo krętych górskich tras więc pokonanie powiedzmy 30 km trwa dłuzej niz zwykle. Sam hotel czysty, miła obsługa, nowoczesne pokoje no i oczywiście wszystkie pokoje z widokiem na ocean..... coś wspaniałego. Cały czas słychać jego szum. Hotel jest blisko lotniska a więc lądujące samoloty przelatujące nisko nad miasteczkiem są równiez atrakcją. Niestety plaze na Teneryfie są dosyć ........... specyficzne . Kamieniste lub ciemnopiaszczyste. Szkoda że hotelowy basen jest bardzo mały ale sama osobiscie pływałam w oceanie przy samym hotelu. Jeżeli ktoś oczekuje wielu atrakcji i niespodzianek , niech do tego hotelu nie przyjeżdźa . Ale jeśli ktoś szuka spokoju i czasu na relaks to POLECAM.
Sama się tam jeszcze kiedyś wybiorę
Hotel jest ogólnie dobry ( bynajmniej ja tak uwazam ) . Największym minusem jest to że plaża jest kamienista a nie piaszczysta, a woda w basenie jest słona .
Hotel położony w sympatycznej okolicy . W centrum San Blas w bezpośredniej okolicy jest chyba 9 restauracji. Przelatujące samoloty sa od strony pokoii prawie niesłyszalne ( wszystkie pokoje wychodza na ocean). Zatrzymując sie w tym hotelu warto nastawić się na wypożyczenie samochodu.
w folderach napisane że przy samej plaży; niestety nie jest to "plaża" tylko kamieniste bardzo niebezpieczne zejście. Jedzenie monotonne i niedobre (chyba że od 5 lat zmienił się kucharz), tak że zywiliśmy się w owocami morza w przynabrzeżnych knajpkach, jeżeli ktoś nie gra w golfa, to nie powinien wybierać tej miejscowości, chyba że lubi spokój i ciszę. Najblizsza plaża (czarny piasek) dosyć daleko.W hotelu na piętrze na tarasie mały basenik ze słoną wodą. Ogólnie hotel nie poleca zbyt wielu atrakcji, raczej tylko drink bar, potem nocleg i zwiedzanie. Mnie barzdziej przypomina hotel miejski niż turystyczny. nie polecam absolutnie dla rodzin z dziećmi