Taurito Princess

Fatalna lokalizacja.Hotel przeznaczony dla emerytów, którzy większość czasu spędzają w hotelu od posiłku do posiłku. W hotelu jak i w samym Taurito nic się nie dzieję. Mała zatoczka z brudnym piachem na której nie chcę się nawet leżeć.Słaba komunikacja. Niby jeżdzą autobusy,ale trzeba się przesiadać, bo nie każdy autobus wjeżdża do miejscowości pomimo,że koło niej przejeżdża. Polecam miejscowość obok o nazwie Mogan. Małe portowe miasteczko bardzo urokliwe,ze sklepami plażą i dobrą komunikacją. Osobiście Taurito odradzam,no chyba,że ktoś wypożyczy samochód i lubi dużo jeździ .Sam hotel ok,choć bardzo wysłużony. Posiłki nie było fanfarów,ale nie było też źle. Hotel oceniam na 3+

Hotel jak dla nas ,bardzo dobry każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie wyśmienite, pogoda wspaniała czego chcieć więcej.

Pobyt w terminie 2-10 październik 2018r. - 6 osób dorosłych. Piękne przestronne pokoje / widok na ocean najlepszy od 6 p. w górę - w sumie pięter jest 11 / . Pogoda była super / tylko jeden dzień lekko kropiło / . Jedzenie wyśmienite, bardzo dużą różnorodność posiłków, piwo i wino oraz napoje gazowane bez dopłaty, Wi Fi w pokojach, na basenie brak, ręczniki plażowe można było wymieniać na czyste praktycznie bez ograniczeń. Na zewnątrz 3 szybkie przeszklone windy - z których roztacza się piękny widok na zatokę Taurito. Bardzo blisko piękne klimatyczne miasteczko Mogan i Puerto Rico. Wypożyczenie samochodu na całą dobę 30 EURO. - formalności bardzo uproszczone. W pobliżu hotelu pasaż handlowy i sklep spożywczy oraz duży Aqua Park. Polecamy ten hotel, a należymy do wybrednych.:))

Pogoda we wrzesniu/pażdzierniku boska 26 stopni a odczuwalna 35 stopni, warto skorzystać wtedy z basenu;p Jedzenie urozmaicone:małże, ślimaki, chińszczyzna, pizza(lepszej nigdy nie jadłam), owoce, ciasta(codziennie inne). Wieczorem gra pan na pianinie. Przedział wiekowy 40-50 lat w hotelu, Francuzi, Niemcy i Angole(mega niemili, mieliśmy z nimi akcje). Reczniki basenowe bezpłatne, wi-fi również. Pokoje codziennie sprzątane z rana, lepiej zawiesić kartkę rano zeby nie przeszkadzac, jesli nie chce sie byc obudzonym, miasteczko spokojne, duzo atrakcji i miejsc z pamiątkami. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!

Urocza lokalizacja. Sympatyczny hotel pełen atrakcji, których przez tydzień nie sposób było poznać. Można się tam zrelaksować ale również dobrze bawić. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne.

Nazwa  Taurito Princess
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa de Taurito
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis, golf, nurkowanie

Wspaniałe miejsce na rodzinne wakacje.

Wachlarz rozwiązań dla dzieci: animacje, plac zabaw, brodzik, minikluby, minidyskoteka.

3 baseny ze słodką wodą, w tym jeden podgrzewany.

Hotel położony na wzgórzu z niesamowitym widokiem na ocean.

1.0

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.3
Tomek

Pobyt - Styczeń 2021

Zalety

Cisza

Wady

Lokalizacja,transport publiczny,długi transfer prawie 1,5 godziny,stan hotelu,plaża,brak animacji,mały basen,sama miejscowość.

Mieczysław

Pobyt - Wrzesień 2021

Zalety

Bardzo dobry hotel

Izabela

Pobyt - Październik 2018

Zalety

piękne położenie i widok, pogoda rewelacja / opalenizna widoczna jeszcze miesiąc po powrocie /, na miejscu wypożyczalnia samochodów, bardzo dobre jedzenie

Wady

dla mnie bardzo w porządku, ewentualnie zbyt mało półek do poukładania rzeczy osobistych i ubrań

Aneta

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

przepyszne, urozmaicone jedzenie, słodkie owoce, przy jednej z kolacji muzyka hiszpańska na żywo, położony blisko plaży, choć minus bo piasek czarny, animacje na wysokim poziomie, nie da się nudzić, alkohol rewelacja, nie mieszany z wodą. Obsługa bardzo miła i pracowita.

Pobyt - Lipiec 2018

Pobyt - Październik 2017

Ogólnie polecamy, jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, jeśli ktoś planuje wyjazd w góry polecam awiomarin na morze także. Drogi strasznie kręte. Hotel najlepiej utkwił nam w pamięci fajnie spędzone chwile.

Zalety

Hotel naprawdę godny polecenia, widok na morze plażę i skały, plaża tuż przy wyjściu z hotelu, woda w morzu super jedzenie naprawdę pyszne, dużo i różne. Dobre ryby i desery nie do przejedzenia śniadania także wyśmienite dla każdego coś.Ubior na kolacje musi być elegancki czyli panowie długie spodnie co do Pań raczej nic trzeba być tylko elegancko. Widoki z hotelu są niesamowite, pokoje sprzątane codziennie, obsługa rozmawia w j.angielskim, niemieckim i hiszpańskim ale zawsze w razie problemów pomagają. Drinki dobre piwo także wina woda cola Fanta itd cały czas dostępne. Trzy bary do dyspozycji w all-inclusive ogród wkoło hotelu cudowny a szczególnie wieczory przy zachodzie słońca, sklepy w hotelu także jeśli coś braknie nie trzeba iść nigdzie. Same pozytywy. W taurito piękna promenada zamiast zatłoczonego miasta plaża spokojna.końcem października najlepsza pogoda około 26-27 stopni. W jeden dzien nie było słońca z powodu piasków. Jeśli chodzi o rezydenta tui to są dyżury w hotelu co drugi dzień także można zawsze coś się dopytać. Polecamy można się zakochać.

Wady

Nie można rezerwować leżaków przy basenie, jeśli rzeczy same zostaną bez właścicieli obsługa je zbiera i zostawia karteczki -do odbioru w recepcji. Po 10 już trudno znaleźć wolny leżak przy basenie ale na tarasie zawsze jest coś wolnego.

Grace

Pobyt - Listopad 2016

Ogolnie bardzo udany wyjazd. Drobiazgi opisane w wadach hotelu nie popsuły nam dobrego wypoczynku.

Zalety

Ładnie położony, piękne widoki, spokojnie , dobre urozmaicone jedzenie, podgrzewany basen, hotel dla starszych osób, brak dodatkowych atrakcji w okolicy.

Wady

Jesli wykupicie pokój z widokiem na morze trzeba domagac się pokoju powyzej 6 pietra.Na 6 pietrze widok zasłania budynek niższy.Animacje żenujące, ale mozna posiedziec w Piano Barze i posłuchac muzyki fortepianowej. Woda mineralna nalewana z dystrybutorów.Nie ma wody w butelkach.Jest ale dodatkowo płatna.Obsługa w Piano Barze niemiła , nastawiona na Niemców i Anglików.

Avene

Pobyt - Wrzesień 2012

Polecam każdemu. Bardzo dobre i wyśmienite jedzenie. Wg rozkładu, wieczorami było kilka animacji do wyboru w różnych salach. Otoczenie wokół hotelu było spokojnie i bez hałasu. Hotel dla osób ceniących spokój i chcących tylko odpocząć. Byłam ostatni tydzień września, gdzie turystów było już mało. W Playa de Taurito są same hotele i resorty. Polecam!

Ala

Pobyt - Listopad 2010

Polecam hotel b.dobre jedzenie,miła obsługa,czysto.Piekny widok na ocean.Koniecznie wypożyczyc samochód,zobaczyc całą wyspę,paliwo tańsze niż u nas,drogi bardzo dobre i super oznaczone,

Jan

Pobyt - Listopad 2010

To mój drugi pobyt w hotelu i tej miejscowości (wcześniej 2004, trochę się tam zmieniło w okolicy). Sam hotel nie jest nowy, ale dla mnie są inne rzeczy ważniejsze (np jakość i ilość jedzenia, oraz okolica). Z hotelu wychodzi się na deptak, a nie na jakoś ruchliwą ulice. Jedyny hałas jaki tam występuje to szum oceanu :)

xara

Pobyt - Grudzień 2009

Hotel godny polecenia, spędziliśmy tam bardzo fajny tydzień. Świetna obsługa, pyszne jedzenie, duże i czyste pokoje. My mieliśmy balkon ale był wielkości mniejszego tarasu. Goście głównie to Niemcy, Anglicy, Skandynawowie. Rosjan brak:) Animacje w ciągu dnia takie sobie ale wieczorem zawsze coś się działo: muzyka na żywo, pokazy papug, akrobatów itp. Jedyny minus to windy: są 3 ale jedna prawie zawsze nie działała, tak więc wszyscy korzystali z dwóch pozostałych (nawet Ci z 2,3 pietra). Czasami trzeba było czekac na wejście do windy nawet 15min. My byliśmy z małym dzieckiem więc wędrówka na 8 piętro schodami byłaby dużym obciążeniem.

Roman

Pobyt - Grudzień 2008

W hotelu zaznaliśmy wszystkiego po trochu. Romantyczne chwilę kiedy wieczorami spacerowaliśmy po plaży, udawaliśmy się na romantyczne kolacje, lub podziwialiśmy wschód słońca z okien pokoju. Trochę szaleństwa biorąc udział w animacjach, uprawiając sporty wodne, elegancji w końcu to cztery gwiazdki. Wyjazd przyniósł wiele radości. Bardzo polecam. Negatywne opnie proszę pominąć bo takim ludziom ciężko jest dogodzić.

Sylwester

Pobyt - Grudzień 2008

Wszystkie pokoje są zwrócone w kierunku morza. Pod tym względem jest to jeden z lepszych hoteli jakie odwiedziłem. Większość pokoi ma wspaniałe duże balkony na których można siedzieć godzinami i wpatrywać się w morze. Obszerne wnętrze, duża łazienka. Prysznic posiadał potężne ciśnienie wody. :-). Główna restauracja gdzie zbierali się ludzie z HB i AI podawała dobre jedzenie. Nie inaczej było w różnego rodzaju barach z przekąskami. Mała uwag to soków z automatu. Nie próbujcie nawet. Były ohydne. Obsługa zawsze pod ręką kiedy była potrzebna. Angielski na zadowalającym poziomie. O leżaki na plaży było zdecydowanie łatwiej niż o te przy basenie.

Agaaa

Pobyt - Lipiec 2008

Bardzo przyjemny hotelik. Bardzo duży wybór jedzenia w ilościach nie do przejedzenia. Duzo ryb, wieprzowiny, owocow, czasem owoce morza. Do obiadu i kolacji zawsze 2 zupy do wyboru. Minus za mały wybór drinkow w barach w karcie all inclusive. Obsluga bardzo mila.

koltun

Pobyt - Marzec 2008

hotel spoko w dzien i po poludniu, ale wieczory do niczego, duzo wieczornej rozrywki dla dzieci w barze princess, w barze piano dancingi dla dziadkow, niestety zapomnieli o mlodszych gosciach w wieku 30-40 lat, ale ogolnie hotel super, jedzenie super, obsluga super, czystosc super, baseny super wszystko git. tylko wieczory dla mlodych ludzi porazka ale sa impry w mogan jakies 7 min miejskim autobusem. reasumujac wszystko spoko wroce tam kiedys tylko bede musial obmyslic plan na wieczory, pozdrawiam.
KOLTUN

Iwona

Pobyt - Czerwiec 2007

pobyw na przełomie sierpnia i września 2007 z 5-cio letnim dzieckiem. Bardzo fajny program animacyjny - takze dla dorosłych. Obsługa na wysokim poziomie. Hotel bardzo ładny, czysty. Okolica spokoj,a - tylko hotele. Przeznaczony dla tych, którzy lubią całymi dniami wylegiwac się przy basenie lub na plaży. Na plaży POLSKA szkoła nurkowania - polecam.

krecik

Pobyt - Sierpień 2006

Na urlop wybieram tylko hotele 4*-5*.Ten hotel spełnił oczekiwania moje i przyjaciół (byliśmy 6-cio osobową grupą.)Od razu dostaliśmy duże,ładne pokoje z balkonami i widokiem na morze.Chociaż spotkaliśmy małżeństwo z dziećmi,które skarżyło się na ciasnotę pokoju i wilgoć,która w nim panowała.Może dla nas znaczenie miał fakt ,że lecieliśmy z niemieckim biurem (wylot z Drezna)?.Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone.Hotel ma swoje autokary,którymi codziennie można się wybrać do pobliskich miejscowości ( tam i z powrotem). Są też autobusy liniowe,przystanek kilkadziesiąt metrów, i tanie taksówki.Wieczorami -codziennie-występy grup tanecznych,muzycznych lub inne, fajnie umilające pobyt . Opcja all incl. zapewnia dobre trunki i ile chcesz.Polecam ten hotel,nie zawiedzie ! Gran Canaria jest piękna,a jeśli będziesz w Maspalomas to koniecznie odwiedż Palmitos Park ,raj ukryty w górskim wąwozie , pełny ezotycznego ptactwa,motyli,zwierzątek z całego świata,rybek i cudnej roślinności.Miłego wypoczynku!

monika

Pobyt - Kwiecień 2006

bylo bardzo fajnie! polecam

ANIA

Pobyt - Kwiecień 2003

GRAN CANARIA JEST SUPER !!!!!!!!POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE

qba

Pobyt - Wrzesień 2002

polecam wszystkim ! na prawde warto !

Taurito Princess