Wspaniałe miejsce na rodzinne wakacje.
Wachlarz rozwiązań dla dzieci: animacje, plac zabaw, brodzik, minikluby, minidyskoteka.
3 baseny ze słodką wodą, w tym jeden podgrzewany.
Hotel położony na wzgórzu z niesamowitym widokiem na ocean.
Fatalna lokalizacja.Hotel przeznaczony dla emerytów, którzy większość czasu spędzają w hotelu od posiłku do posiłku. W hotelu jak i w samym Taurito nic się nie dzieję. Mała zatoczka z brudnym piachem na której nie chcę się nawet leżeć.Słaba komunikacja. Niby jeżdzą autobusy,ale trzeba się przesiadać, bo nie każdy autobus wjeżdża do miejscowości pomimo,że koło niej przejeżdża. Polecam miejscowość obok o nazwie Mogan. Małe portowe miasteczko bardzo urokliwe,ze sklepami plażą i dobrą komunikacją. Osobiście Taurito odradzam,no chyba,że ktoś wypożyczy samochód i lubi dużo jeździ .Sam hotel ok,choć bardzo wysłużony. Posiłki nie było fanfarów,ale nie było też źle. Hotel oceniam na 3+
Cisza
Lokalizacja,transport publiczny,długi transfer prawie 1,5 godziny,stan hotelu,plaża,brak animacji,mały basen,sama miejscowość.
Hotel jak dla nas ,bardzo dobry każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie wyśmienite, pogoda wspaniała czego chcieć więcej.
Bardzo dobry hotel
Pobyt w terminie 2-10 październik 2018r. - 6 osób dorosłych. Piękne przestronne pokoje / widok na ocean najlepszy od 6 p. w górę - w sumie pięter jest 11 / . Pogoda była super / tylko jeden dzień lekko kropiło / . Jedzenie wyśmienite, bardzo dużą różnorodność posiłków, piwo i wino oraz napoje gazowane bez dopłaty, Wi Fi w pokojach, na basenie brak, ręczniki plażowe można było wymieniać na czyste praktycznie bez ograniczeń. Na zewnątrz 3 szybkie przeszklone windy - z których roztacza się piękny widok na zatokę Taurito. Bardzo blisko piękne klimatyczne miasteczko Mogan i Puerto Rico. Wypożyczenie samochodu na całą dobę 30 EURO. - formalności bardzo uproszczone. W pobliżu hotelu pasaż handlowy i sklep spożywczy oraz duży Aqua Park. Polecamy ten hotel, a należymy do wybrednych.:))
piękne położenie i widok, pogoda rewelacja / opalenizna widoczna jeszcze miesiąc po powrocie /, na miejscu wypożyczalnia samochodów, bardzo dobre jedzenie
dla mnie bardzo w porządku, ewentualnie zbyt mało półek do poukładania rzeczy osobistych i ubrań
Pogoda we wrzesniu/pażdzierniku boska 26 stopni a odczuwalna 35 stopni, warto skorzystać wtedy z basenu;p Jedzenie urozmaicone:małże, ślimaki, chińszczyzna, pizza(lepszej nigdy nie jadłam), owoce, ciasta(codziennie inne). Wieczorem gra pan na pianinie. Przedział wiekowy 40-50 lat w hotelu, Francuzi, Niemcy i Angole(mega niemili, mieliśmy z nimi akcje). Reczniki basenowe bezpłatne, wi-fi również. Pokoje codziennie sprzątane z rana, lepiej zawiesić kartkę rano zeby nie przeszkadzac, jesli nie chce sie byc obudzonym, miasteczko spokojne, duzo atrakcji i miejsc z pamiątkami. POLECAM Z CAŁEGO SERCA!
przepyszne, urozmaicone jedzenie, słodkie owoce, przy jednej z kolacji muzyka hiszpańska na żywo, położony blisko plaży, choć minus bo piasek czarny, animacje na wysokim poziomie, nie da się nudzić, alkohol rewelacja, nie mieszany z wodą. Obsługa bardzo miła i pracowita.
Urocza lokalizacja. Sympatyczny hotel pełen atrakcji, których przez tydzień nie sposób było poznać. Można się tam zrelaksować ale również dobrze bawić. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne.
Ogólnie polecamy, jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, jeśli ktoś planuje wyjazd w góry polecam awiomarin na morze także. Drogi strasznie kręte. Hotel najlepiej utkwił nam w pamięci fajnie spędzone chwile.
Hotel naprawdę godny polecenia, widok na morze plażę i skały, plaża tuż przy wyjściu z hotelu, woda w morzu super jedzenie naprawdę pyszne, dużo i różne. Dobre ryby i desery nie do przejedzenia śniadania także wyśmienite dla każdego coś.Ubior na kolacje musi być elegancki czyli panowie długie spodnie co do Pań raczej nic trzeba być tylko elegancko. Widoki z hotelu są niesamowite, pokoje sprzątane codziennie, obsługa rozmawia w j.angielskim, niemieckim i hiszpańskim ale zawsze w razie problemów pomagają. Drinki dobre piwo także wina woda cola Fanta itd cały czas dostępne. Trzy bary do dyspozycji w all-inclusive ogród wkoło hotelu cudowny a szczególnie wieczory przy zachodzie słońca, sklepy w hotelu także jeśli coś braknie nie trzeba iść nigdzie. Same pozytywy. W taurito piękna promenada zamiast zatłoczonego miasta plaża spokojna.końcem października najlepsza pogoda około 26-27 stopni. W jeden dzien nie było słońca z powodu piasków. Jeśli chodzi o rezydenta tui to są dyżury w hotelu co drugi dzień także można zawsze coś się dopytać. Polecamy można się zakochać.
Nie można rezerwować leżaków przy basenie, jeśli rzeczy same zostaną bez właścicieli obsługa je zbiera i zostawia karteczki -do odbioru w recepcji. Po 10 już trudno znaleźć wolny leżak przy basenie ale na tarasie zawsze jest coś wolnego.
Ogolnie bardzo udany wyjazd. Drobiazgi opisane w wadach hotelu nie popsuły nam dobrego wypoczynku.
Ładnie położony, piękne widoki, spokojnie , dobre urozmaicone jedzenie, podgrzewany basen, hotel dla starszych osób, brak dodatkowych atrakcji w okolicy.
Jesli wykupicie pokój z widokiem na morze trzeba domagac się pokoju powyzej 6 pietra.Na 6 pietrze widok zasłania budynek niższy.Animacje żenujące, ale mozna posiedziec w Piano Barze i posłuchac muzyki fortepianowej. Woda mineralna nalewana z dystrybutorów.Nie ma wody w butelkach.Jest ale dodatkowo płatna.Obsługa w Piano Barze niemiła , nastawiona na Niemców i Anglików.
Polecam każdemu. Bardzo dobre i wyśmienite jedzenie. Wg rozkładu, wieczorami było kilka animacji do wyboru w różnych salach. Otoczenie wokół hotelu było spokojnie i bez hałasu. Hotel dla osób ceniących spokój i chcących tylko odpocząć. Byłam ostatni tydzień września, gdzie turystów było już mało. W Playa de Taurito są same hotele i resorty. Polecam!
To mój drugi pobyt w hotelu i tej miejscowości (wcześniej 2004, trochę się tam zmieniło w okolicy). Sam hotel nie jest nowy, ale dla mnie są inne rzeczy ważniejsze (np jakość i ilość jedzenia, oraz okolica). Z hotelu wychodzi się na deptak, a nie na jakoś ruchliwą ulice. Jedyny hałas jaki tam występuje to szum oceanu :)
Polecam hotel b.dobre jedzenie,miła obsługa,czysto.Piekny widok na ocean.Koniecznie wypożyczyc samochód,zobaczyc całą wyspę,paliwo tańsze niż u nas,drogi bardzo dobre i super oznaczone,
Hotel godny polecenia, spędziliśmy tam bardzo fajny tydzień. Świetna obsługa, pyszne jedzenie, duże i czyste pokoje. My mieliśmy balkon ale był wielkości mniejszego tarasu. Goście głównie to Niemcy, Anglicy, Skandynawowie. Rosjan brak:) Animacje w ciągu dnia takie sobie ale wieczorem zawsze coś się działo: muzyka na żywo, pokazy papug, akrobatów itp. Jedyny minus to windy: są 3 ale jedna prawie zawsze nie działała, tak więc wszyscy korzystali z dwóch pozostałych (nawet Ci z 2,3 pietra). Czasami trzeba było czekac na wejście do windy nawet 15min. My byliśmy z małym dzieckiem więc wędrówka na 8 piętro schodami byłaby dużym obciążeniem.
W hotelu zaznaliśmy wszystkiego po trochu. Romantyczne chwilę kiedy wieczorami spacerowaliśmy po plaży, udawaliśmy się na romantyczne kolacje, lub podziwialiśmy wschód słońca z okien pokoju. Trochę szaleństwa biorąc udział w animacjach, uprawiając sporty wodne, elegancji w końcu to cztery gwiazdki. Wyjazd przyniósł wiele radości. Bardzo polecam. Negatywne opnie proszę pominąć bo takim ludziom ciężko jest dogodzić.
Wszystkie pokoje są zwrócone w kierunku morza. Pod tym względem jest to jeden z lepszych hoteli jakie odwiedziłem. Większość pokoi ma wspaniałe duże balkony na których można siedzieć godzinami i wpatrywać się w morze. Obszerne wnętrze, duża łazienka. Prysznic posiadał potężne ciśnienie wody. :-). Główna restauracja gdzie zbierali się ludzie z HB i AI podawała dobre jedzenie. Nie inaczej było w różnego rodzaju barach z przekąskami. Mała uwag to soków z automatu. Nie próbujcie nawet. Były ohydne. Obsługa zawsze pod ręką kiedy była potrzebna. Angielski na zadowalającym poziomie. O leżaki na plaży było zdecydowanie łatwiej niż o te przy basenie.
Bardzo przyjemny hotelik. Bardzo duży wybór jedzenia w ilościach nie do przejedzenia. Duzo ryb, wieprzowiny, owocow, czasem owoce morza. Do obiadu i kolacji zawsze 2 zupy do wyboru. Minus za mały wybór drinkow w barach w karcie all inclusive. Obsluga bardzo mila.
hotel spoko w dzien i po poludniu, ale wieczory do niczego, duzo wieczornej rozrywki dla dzieci w barze princess, w barze piano dancingi dla dziadkow, niestety zapomnieli o mlodszych gosciach w wieku 30-40 lat, ale ogolnie hotel super, jedzenie super, obsluga super, czystosc super, baseny super wszystko git. tylko wieczory dla mlodych ludzi porazka ale sa impry w mogan jakies 7 min miejskim autobusem. reasumujac wszystko spoko wroce tam kiedys tylko bede musial obmyslic plan na wieczory, pozdrawiam.
KOLTUN
pobyw na przełomie sierpnia i września 2007 z 5-cio letnim dzieckiem. Bardzo fajny program animacyjny - takze dla dorosłych. Obsługa na wysokim poziomie. Hotel bardzo ładny, czysty. Okolica spokoj,a - tylko hotele. Przeznaczony dla tych, którzy lubią całymi dniami wylegiwac się przy basenie lub na plaży. Na plaży POLSKA szkoła nurkowania - polecam.
Na urlop wybieram tylko hotele 4*-5*.Ten hotel spełnił oczekiwania moje i przyjaciół (byliśmy 6-cio osobową grupą.)Od razu dostaliśmy duże,ładne pokoje z balkonami i widokiem na morze.Chociaż spotkaliśmy małżeństwo z dziećmi,które skarżyło się na ciasnotę pokoju i wilgoć,która w nim panowała.Może dla nas znaczenie miał fakt ,że lecieliśmy z niemieckim biurem (wylot z Drezna)?.Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone.Hotel ma swoje autokary,którymi codziennie można się wybrać do pobliskich miejscowości ( tam i z powrotem). Są też autobusy liniowe,przystanek kilkadziesiąt metrów, i tanie taksówki.Wieczorami -codziennie-występy grup tanecznych,muzycznych lub inne, fajnie umilające pobyt . Opcja all incl. zapewnia dobre trunki i ile chcesz.Polecam ten hotel,nie zawiedzie ! Gran Canaria jest piękna,a jeśli będziesz w Maspalomas to koniecznie odwiedż Palmitos Park ,raj ukryty w górskim wąwozie , pełny ezotycznego ptactwa,motyli,zwierzątek z całego świata,rybek i cudnej roślinności.Miłego wypoczynku!
bylo bardzo fajnie! polecam
GRAN CANARIA JEST SUPER !!!!!!!!POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE
polecam wszystkim ! na prawde warto !