Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Jestem mega zadowolona. Moi znajomi również. Hotel super, czysto ,obsługa miła. Tuż przy przepięknej plaży , woda przezroczysta. Jedzenie bardzo dobre. Jak ktoś narzeka to grzeszy. Pogoda wspaniała.
Wszystko.😊
Hotel spełnia wszystkie wymagania. Położenie geograficzne bardzo dobre. Piękne widoczki z balkonu. Super plaże, czyste morze. Dobre jedzenie. Codziennie pojawia się coś nowego. Personel życzliwy i pomocny. W hotelu czysto. Odpoczynek bardzo udany. Polecam serdecznie. Po
Położenie geograficzne hotelu. Życzliwy i pomocny personel. Hotel dla dorosłych.
Nie mam zarzutów.
Pobyt jak najbardziej na plus. Pokój z wyżywienie bez zarzutu. Obsługa przyjazna i pomocna. Położenie zachwycające.
Byłam w tym hotelu we wrześniu. Rzeczywiście piękne otoczenie, hotel czysty, nawet szaleństwa z leżakami przy basenie nie było, ale zaskoczyło nas to, że pomimo wersji oll a inclusive, musieliśmy zapłacić za włączenie lodówki, która oczywiście była pusta. Generalnie tylko Polacy mieli tę opcję. Inni wybierali śniadania i chyba lepiej na tym wychodzili.
Blisko plaży, piękna okolica,
Płatna lodówka, a o tym nie ma mowy w ofercie, butelka wody na powitanie i na tym koniec, posiłki takie sobie, w miarę urazmaicone kolacje. Za śniadanie, bo byliśmy wcześniej trzeba zapłacić. Doba hotelowa jest skrupulatnie przestrzegana. W hotelu czuliśmy się intruzami.
Czas spędzony w hotelu bym wspaniały. Wakacje 10/10 -Mały ładny hotel -Ekstra obsługa -Czysto -Często zmieniane ręczniki w pokoju i sprzątane -Hotel udostępnia ręczniki na plaże dla gości -Piękna okolica -Wszędzie blisko -Jedzenie w bufecie pyszne i różnorodne -Plaża odrazu przy hotelu
Plaża odrazu przy hotelu i jego umiejscowienie przepiękna okolica. Blisko do pięknych miejsc spacerkiem ścieżką przy plaży. Co jest dużą zaletą hotelu jest bez dzieci co daje duży komfort i relaks ciszę i spokój.
Dla mnie brak jestem zachwycony z wakacji i z hotelu z przyjemnością tam wrócę.
Polecam hotel w 100%, przy samej plaży, czysto i przemiła obsługa.
- przy plaży - czysto - obsługa <3
Hotel ok ,poprawny .Na plus dla osób dorosłych bo bez małych dzieci . Z hotelu wyjście wprost na cudowną plażę .
Widok na morze z balkonu plus bliskość do plaży ,miły personel .Pokój sprzątany codziennie. Blisko supermarket.
W pokoju niedziałająca lodówka , zacinające się drzwi balkonowe ,problem z włożeniem karty aby włączył się prąd.
Przyjemny hotel ale wybrałam go bo posiada basen kryty . Okres kwietnia to nie czas pływania w morzu. Basen kryty był tylko BEZ WODY. Komedia a raczej kawał miesiąca.
Czysto,spokojnie i blisko plaży.
Basen kryty BEZ Wody. Proszę nie pisać,że posiada basen kryty bo go praktycznie nie ma. Dla mnie to było ważne kryterium przy wyborze.
Duży obiekt, kameralny, w bezpośrednim sąsiedztwie plaży, obiekt bardzo czysty, przyjazny dla gości.
Duży basen, bliskość do plaży, atrakcyjne położenie.
Odnośnie tego hotelu dużo by pisać ogólnie jeżeli chodzi o jedzenie bardzo skromne jak na 4 gwiazdki bez owoców morza i podawana ryba Tilapia jak by nie było morskich także nie polecam
Zalet brak
Przedstawiane fotki nie odxwierdxedlaja tego jak wygląda faktycznie
Bardzo dobry hotel. Z idealna lokalizacją. Jest to hotel dla dorosłych. Nie ma biegających pod nogami dzieci. Pokoje nowoczesne. Z widokiem na morze chyba wszystkie. Restauracja duży plus. Jedzenie wyśmienite. Drinki nieoszukane. Z prawdziwego alkoholu a nie mieszanki gazowe. Do plaży rzut beretem. Hotel w zatoce. Można się kąpac w nocy. Dla mnie rewelacja. Obsługa miła, uczynna.
Lokalizacja, wyżywienie.
Najlepszy hotel 3*, w jakim byliśmy. Zasługuje na więcej gwiazdek! Doskonałe jedzenie, codziennie coś innego, dużo do wyboru, a także lokalne dania, które były pyszne. Plaża jest po prostu idealna, cicha zatoka z pięknym piaskiem i czystą wodą. Poszliśmy zobaczyć pobliskie plaże (w tym przepełnione Nissi i Macronissos) i nadal najbardziej podobała nam się plaża przy hotelu. Jest po prostu idealny do odpoczynku i relaksu. Ręczniki plażowe można otrzymać w recepcji i zmieniać je co 3 dni. Trzeba wstawać wcześnie rano, aby zarezerwować leżak hotelowy przy basenie lub wypożyczyć 2 leżaki i parasol na plaży za 7,5 euro dziennie. W hotelu nie mogą przebywać dzieci. Zdecydowanie polecam pakiet all inclusive, zawiera około 15 koktajli z karty baru, które są pyszne i na najwyższym poziomie! Pokoje są idealnie czyste, codziennie sprzątane i świeże ręczniki. Personel jest przyjazny i naprawdę chętny do pomocy w każdej sprawie. Tylko 1 smutny punkt do dodania - tuż obok Tasia Maris powstaje ogromny hotel na około 1000 osób - wygląda na prawie gotowy do otwarcia. Kiedy otworzą, plaża będzie również przepełniona i nie będzie już tak spokojna i spokojna: (
cisza i spokój pyszne i urozmaicone jedzenie pyszna kawa z ekspresu do sniadania pyszne drinki i koktajle w pakiecie All Inclusiv bezpośredni dostęp do plaży Genialna cicha plaża w zatoczce
prawie sami Rosjanie obok budowa dużego hotelu