Tasia Maris Sands Beach

Jestem mega zadowolona. Moi znajomi również. Hotel super, czysto ,obsługa miła. Tuż przy przepięknej plaży , woda przezroczysta. Jedzenie bardzo dobre. Jak ktoś narzeka to grzeszy. Pogoda wspaniała.

Hotel spełnia wszystkie wymagania. Położenie geograficzne bardzo dobre. Piękne widoczki z balkonu. Super plaże, czyste morze. Dobre jedzenie. Codziennie pojawia się coś nowego. Personel życzliwy i pomocny. W hotelu czysto. Odpoczynek bardzo udany. Polecam serdecznie. Po

Pobyt jak najbardziej na plus. Pokój z wyżywienie bez zarzutu. Obsługa przyjazna i pomocna. Położenie zachwycające.

Byłam w tym hotelu we wrześniu. Rzeczywiście piękne otoczenie, hotel czysty, nawet szaleństwa z leżakami przy basenie nie było, ale zaskoczyło nas to, że pomimo wersji oll a inclusive, musieliśmy zapłacić za włączenie lodówki, która oczywiście była pusta. Generalnie tylko Polacy mieli tę opcję. Inni wybierali śniadania i chyba lepiej na tym wychodzili.

Czas spędzony w hotelu bym wspaniały. Wakacje 10/10 -Mały ładny hotel -Ekstra obsługa -Czysto -Często zmieniane ręczniki w pokoju i sprzątane -Hotel udostępnia ręczniki na plaże dla gości -Piękna okolica -Wszędzie blisko -Jedzenie w bufecie pyszne i różnorodne -Plaża odrazu przy hotelu

Nazwa  Tasia Maris Sands Beach
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

5.5

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
AGNIESZKA

Zalety

Wszystko.😊

Małogorzata

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Położenie geograficzne hotelu. Życzliwy i pomocny personel. Hotel dla dorosłych.

Wady

Nie mam zarzutów.

Daniel

Pobyt - Kwiecień 2024

Bernadeta

Zalety

Blisko plaży, piękna okolica,

Wady

Płatna lodówka, a o tym nie ma mowy w ofercie, butelka wody na powitanie i na tym koniec, posiłki takie sobie, w miarę urazmaicone kolacje. Za śniadanie, bo byliśmy wcześniej trzeba zapłacić. Doba hotelowa jest skrupulatnie przestrzegana. W hotelu czuliśmy się intruzami.

Andrzej

Zalety

Plaża odrazu przy hotelu i jego umiejscowienie przepiękna okolica. Blisko do pięknych miejsc spacerkiem ścieżką przy plaży. Co jest dużą zaletą hotelu jest bez dzieci co daje duży komfort i relaks ciszę i spokój.

Wady

Dla mnie brak jestem zachwycony z wakacji i z hotelu z przyjemnością tam wrócę.

Ola

Polecam hotel w 100%, przy samej plaży, czysto i przemiła obsługa.

Zalety

- przy plaży - czysto - obsługa <3

Basia

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel ok ,poprawny .Na plus dla osób dorosłych bo bez małych dzieci . Z hotelu wyjście wprost na cudowną plażę .

Zalety

Widok na morze z balkonu plus bliskość do plaży ,miły personel .Pokój sprzątany codziennie. Blisko supermarket.

Wady

W pokoju niedziałająca lodówka , zacinające się drzwi balkonowe ,problem z włożeniem karty aby włączył się prąd.

Jolanta

Pobyt - Kwiecień 2023

Przyjemny hotel ale wybrałam go bo posiada basen kryty . Okres kwietnia to nie czas pływania w morzu. Basen kryty był tylko BEZ WODY. Komedia a raczej kawał miesiąca.

Zalety

Czysto,spokojnie i blisko plaży.

Wady

Basen kryty BEZ Wody. Proszę nie pisać,że posiada basen kryty bo go praktycznie nie ma. Dla mnie to było ważne kryterium przy wyborze.

Kamil

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Kwiecień 2023

Duży obiekt, kameralny, w bezpośrednim sąsiedztwie plaży, obiekt bardzo czysty, przyjazny dla gości.

Zalety

Duży basen, bliskość do plaży, atrakcyjne położenie.

2.7
Jan

Pobyt - Lipiec 2022

Odnośnie tego hotelu dużo by pisać ogólnie jeżeli chodzi o jedzenie bardzo skromne jak na 4 gwiazdki bez owoców morza i podawana ryba Tilapia jak by nie było morskich także nie polecam

Zalety

Zalet brak

Wady

Przedstawiane fotki nie odxwierdxedlaja tego jak wygląda faktycznie

Małgoska

Pobyt - Lipiec 2021

Bardzo dobry hotel. Z idealna lokalizacją. Jest to hotel dla dorosłych. Nie ma biegających pod nogami dzieci. Pokoje nowoczesne. Z widokiem na morze chyba wszystkie. Restauracja duży plus. Jedzenie wyśmienite. Drinki nieoszukane. Z prawdziwego alkoholu a nie mieszanki gazowe. Do plaży rzut beretem. Hotel w zatoce. Można się kąpac w nocy. Dla mnie rewelacja. Obsługa miła, uczynna.

Zalety

Lokalizacja, wyżywienie.

Zuzanna

Najlepszy hotel 3*, w jakim byliśmy. Zasługuje na więcej gwiazdek! Doskonałe jedzenie, codziennie coś innego, dużo do wyboru, a także lokalne dania, które były pyszne. Plaża jest po prostu idealna, cicha zatoka z pięknym piaskiem i czystą wodą. Poszliśmy zobaczyć pobliskie plaże (w tym przepełnione Nissi i Macronissos) i nadal najbardziej podobała nam się plaża przy hotelu. Jest po prostu idealny do odpoczynku i relaksu. Ręczniki plażowe można otrzymać w recepcji i zmieniać je co 3 dni. Trzeba wstawać wcześnie rano, aby zarezerwować leżak hotelowy przy basenie lub wypożyczyć 2 leżaki i parasol na plaży za 7,5 euro dziennie. W hotelu nie mogą przebywać dzieci. Zdecydowanie polecam pakiet all inclusive, zawiera około 15 koktajli z karty baru, które są pyszne i na najwyższym poziomie! Pokoje są idealnie czyste, codziennie sprzątane i świeże ręczniki. Personel jest przyjazny i naprawdę chętny do pomocy w każdej sprawie. Tylko 1 smutny punkt do dodania - tuż obok Tasia Maris powstaje ogromny hotel na około 1000 osób - wygląda na prawie gotowy do otwarcia. Kiedy otworzą, plaża będzie również przepełniona i nie będzie już tak spokojna i spokojna: (

Zalety

cisza i spokój pyszne i urozmaicone jedzenie pyszna kawa z ekspresu do sniadania pyszne drinki i koktajle w pakiecie All Inclusiv bezpośredni dostęp do plaży Genialna cicha plaża w zatoczce

Wady

prawie sami Rosjanie obok budowa dużego hotelu

Tasia Maris Sands Beach