Tasia Maris Oasis

Super obsługa, czysto i miło, śniadania i kolacje również jest w czym wybierać i smakować , polecam

Wszystko ok, Jedyna wada: Mogłoby być dokładniej sprzątane 😉

Hotel przyjemny i wygodny. Kameralna atmosfera. Dobra i przyjazna obsługa.

Rewelacyjnie położony w samym centrum Ayia Napa. czyściutko, pokojem codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane na życzenie. Bardzo dobrze wyżywienie, codziennie serwowano inne dania Wspaniała kuchnia śródziemnomorska, sałatki z owocami morza, i lokalne ryby. Oczywiście miłośnicy potraw mięsnych nie odejdą od baru głodni. Desery, ciastka, lody, musy owocowe, owoce. Do tego przemiła obsługa: Anetta, Christopher, Georgin, Ivan. Wszyscy dbali o to byś był zadowolony, Dzięki. Gorąco polecamy hotel

Hotel ok, bardzo miła obsługa, czysto, mało owoców morza, mało owoców (głównie melon zresztą smaczny), jedzenie skromne , Lokalizacja ok, Ogólnie bez szału

Nazwa  Tasia Maris Oasis
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

blisko i centrum i duktu wodnego więc super klimacik, do plaży też z górki i nie daleko

Wady

brak w tej cenie

Kam

Pobyt - Listopad 2024

Wszystko ok, Jedyna wada: Mogłoby być dokładniej sprzątane 😉

Antoni

Hotel przyjemny i wygodny. Kameralna atmosfera. Dobra i przyjazna obsługa.

Zalety

Swobodna atmosfera, przyjazna i uczynna obsluga.

Wady

Drobne usterki urządzeń łazienkowych.

Gosia

Zalety

Czystość, przemiła obsługa, Super wyżywienie. Do piaszczystej plaży i błękitnej laguny 1000 m. Do portu 750m Do centrum Ayia Napa i Squar Baru z rewelacyjną muzyką na żywo i innych dyskotek ok. 600m Sam hotel Super "schowany" w bocznej uliczce - cicho w nocy.

Marzenna

Zalety

Miła obsługa

Wady

Słaba ochrona, w nocy glosno

Paweł & Olga

Generalnie ok, ale raczej poziom 3* niż 4*. Pokoje i przestrzenie wspólne wymagają remontu a przynajmniej odświeżenia. Sprzątanie na przyzwoitym poziomie. Jedzenie w porządku ale bez szału.

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja - blisko plaży i centrum ale poza zasięgiem hałasu z dzielnicy rozrywkowej. Na plus - dostępność ręczników plażowych bez kaucji/opłat. Dobrze działające WiFi.

Wady

Materace na łóżkach dość twarde. Sejf w pokoju płatny - pierwszy raz z czymś takim się spotkaliśmy.

Joasia

Pokoje duże, natomiast nieprzyjemny zapach, wilgocią. Wszystkie ubrania zaśmiardły tym okropnym zapachem Cena nieadekwatna do warunków. Jedzenie bardzo słabe i oferta all inclusive nie warta wyboru. Ryby porażka, podawane mrożonki.

Zalety

Lokalizacja w samym centrum

Wady

Jedzenie, obsługa, nieprzyjemny zapach w pokoju.

Emilia

Ogólnie hotel bardzo w porządku, nie jakiś super luksusowy, ale dla nas był bardzo okej, czysty, zadbany, z miłą obsługą mówiącą dobrze po angielsku. Pokoje schludne, wyposażone w TV z polskimi kanałami, lodówkę, ręczniki, środki higieniczne, kawę herbatę, przejściówkę, suszarkę z klimatyzacją. Mieliśmy HB, jedzenie było smaczne, kolacje bardziej różnorodne, śniadanie mniej, ale można było coś dla siebie wybrać. Na terenie hotelu basen i siłownie, ale z podstawowym sprzętem. Raczej nie dla rodzin z dziećmi hotel, nie wiem, czy oferują jakieś atrakcje dla dzieci tam. W pobliżu sklep z rozsądnymi cenami. Kilkuminutowy spacer dzieli hotel od centrum miast z jeszcze większą ilością sklepów i restauracji. Niedaleko wypożyczalnia quadów rowerów itp.

Wady

Hotel oddalony od plaży o ok. 10min drogi i na wzniesieniu. Taki spacer przy 35st upale kilka razy dziennie był dość męczący. Plaża ok, ale zejść do morze bardzo kamieniste. Ale to jedyna plaża na kilkukilometrowym odcinku wybrzeża, inne hotele mimo iż blisko morza oddalone były jeszcze bardziej od plaż, taki urok Cypru, bardziej kamieniste wybrzeża. Ludzi mimo końcówki sierpnia mnóstwo.

Hotel bardzo ładny, pokoje ładnie urządzone,czyste, codziennie sprzątane. Bliziutko plaży. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo miła. 10/10🥰 Zdecydowanie polecam☺️

Zalety

Blisko plaży, czyściutko, pyszne jedzonko.

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel bardzo czysty, położony w ładnej okolicy, ładniejszej niż wielkie piętrowe hotele, praktycznie w centrum, do portu i plaży ok 800 m spacerkiem, opcja wyżywienia HB jak dla mnie wystarczająca. Personel bardzo miły i pomocny. Przy hotelu jest nieduży, czysty basen - na ilość gości w kwietniu wystarczający. Dla mnie bez znaczenia, gdyż cały czas spędzaliśmy albo na plaży albo w porcie. Jeśli ktoś lubi, tak jak ja, kameralną atmosferę to polecam z czystym sumieniem 🙂

Zalety

Położenie blisko centrum, kameralna atmosfera (co prawda byłam jeszcze przed sezonem), czystość, pomocny i miły personel.

Wady

Brak adapterów do gniazdek w pokojach, trzeba było kupić w recepcji, brak śniadania przy wczesnym wymeldowaniu (na szybko zostało przygotowane po telefonie z recepcji).

Żaneta

Pobyt - Kwiecień 2024

Nieduży hotel, bardzo przyjemny, czyściutko, miła obsługa. Dużym plusem była bliskość do plaży, portu, atrakcji tj. most miłości - spacerkiem. Do ścisłego centrum imprezowego 8 minut piechotką. Minusem jest brak napoi do kolacji przy opcji HB (nawet woda była dodatkowo płatna - zamówienie z baru i doliczane do rachunku). Poza tym nie czepiam się, uroczy hotelik.

Zalety

czystość, bliskość do głównych atrakcji, miła obsługa

Wady

jedzenie mogłoby być lepsze, płatne napoje i woda do kolacji w opcji HB.

Jarosław

Pobyt - Maj 2023

Z czystym sumieniem mogę polecić wypoczynek w tym hotelu. Obsługa bardzo miła. Pokoje schludne. Duży wybór dobrego jedzenia.

Zalety

Dobra lokalizacja. Bardzo miła obsługa Czystość Bardzo dobre jedzenie. Co dzień coś nowego. Codziennie sprzątanie pokoju.

Agata

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel bardzo czysty, obsługa super, jedzenie znakomite.

Zalety

Położony w centrum a jednak cisza .

Wady

Niższe piętra nie mają ładnego widoku

Natalia

Pobyt - Kwiecień 2023

Pyszne jedzenie, znakomita lokalizacja, miła obsługa, czyste i ładne pokoje z dużym balkonem z widokiem na morze, woda w basenie niestety jeszcze była zimna, ale dla mnie to żaden problem, ogólnie wszystko 10/10 i mogłabym tam wrócić 😁

Tasia Maris Oasis