Tagoro Family & Fun

Bardzo dobre wyżywienie, super animacje dla dorosłych i dzieci. Wieczorki taneczne przy muzyce oraz przedstawienia dla dzieci każdy coś dla siebie znajdzie.

Generalnie wróciliśmy zadowoleni, hotel skrojony pod dzieci, świetne animacje, podgrzewany basen, smaczne jedzenie ALE jest jedna dość ważna rzecz przed którą warto przestrzec - hotel nie radzi sobie z robactwem- ogromnymi karaluchami! Są one wszechobecne na wyspie- taki klimat, natomiast Tagoro zdecydowanie sobie z nimi nie radzi. Zakupiliśmy więc spray, który dostępny jest w KAŻDYM sklepie, stoisku i spryskaliśmy nim każdą dziurę na balkonie którą wychodziły. Po nocy na balkonie były same trupki;-p do końca wyjazdu mieliśmy spokój. Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w 4* hotelu.

Idealne miejsce dla Rodzin z dziećmi. Podstawowe pokoje są wystarczające.

cd 2 Minusy - mało miejsca przy basenie oraz leżaków i parasoli jak na tę liczbę gości. Odległość od plaży Fanabe( wg. mnie najlepszej na wypie) - około 20 minut spacerem z górki ( dla mnie raczej plus, bo trzeba było się przejść po obfitym jedzeniu). Słabo dziłająca klimatyzacja, ale temperatury nie przekraczają 30 st. C i raczej wystarczała. 2 x przez 2 tygodnie trafiły nam się karaluchy, ale podobno są powszechne na Teneryfie, a chodząc wieczorem po deptaku w pobliskim Los Christianos widzieliśmy ich większe ilości

Fajny hotel, dosc spokojna i cicha okolica, dwa baseny basen dla dzieci maly brodzik, wyposazenie pokoi nie jest super rewelacyjne ale w zasadzie nie ma sie do czego przyczepic, pokoje zadbane i czyste, zmiana poscieli co 2 dni, jedzenie dosc smaczne, jedyny minus to zamawianie drinkow - nie zawsze dostajesz to co zamowiles ;) wracam tam za rok i polecam wszystkim.

Nazwa  Tagoro Family & Fun
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Torviscas
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, golf, bez paszportu

Internet Wi-Fi przy recepcji bezpłatnie

Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik, miniklub 4-12 lat, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty

Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi

Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Beata

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Idealny na wypoczynek z dziećmi, Wszędzie blisko.

Ola

Pobyt - Luty 2023

Zalety

Animacje!!! W tym piłka nożna codziennie 30 min, jedzenie, drinki, podgrzewany basen, przestronne pokoje

Wady

KARALUCHY!!!!!!!!!!

Kamil

Pobyt - Styczeń 2022

Idealne miejsce dla Rodzin z dziećmi. Podstawowe pokoje są wystarczające.

Zalety

Przyjazny dla dzieci- mogą się swobodnie poruszać po całym terenie. trudno się zgubić, a wyjście na zewnątrz jest przez recepcję, także nie wyjdą poza teren niezauważone. Personel nastawiony na rodziny z dziećmi i bardzo życzliwy. Animacje bardzo ciekawe i wciągające do zabawy.

anlu

majik

anlu

Cd. Plusy - Przestonne pokoje z osobną częścią dzienną i sypialnią, ładna architektura zabudowań i roślinności. Jedzenie dobre. Niezłe animacje . Napoje są dostępne samoobsługowo,co przyśpiesza korzystanie z nich. Duży basen podgrzewany

Filip

Pobyt - Luty 2015

Polecam outlet benettona (CENTRO COMERCIAL GALA. GPS: 28.066361, -16.731985)

Zalety

Bardzo duże pokoje i bardzo ładne, czyste, sprawiają wrażenie nowych. Pokój superior z jacuzzi na tarasie. Jedzenie mały wybór, ale smacznie. Na kolacji fontanna czekolady. Przekąski w ciągu dnia: frytki, hot dogi, hamburgery, tosty.

Wady

Mały wybór jedzenia. All inclusive w dniu wyjazdu tylko do godz. 12. W innych hotelach (w innych krajach) zawsze był do momentu wyjazdu.

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel bardzo fajny, przyjazna obsługa, fajni animatorzy. Idealny dla rodzin z dziećmi, które nudzić się tam nie będą. Świetna opcja all incl. Nie sposób nie przytyć na wakacjach w tym hotelu. Szczególnie amatorzy ryb i owoców morza będą zachwyceni. Do oceanu wprawdzie jest kawałek drogi, ale my często wieczorem szliśmy tam na spacery, mimo ze pod hotelem stał wynajęty na cały pobyt samochód. Polecam wakacje w tym hotelu oraz Teneryfę za świetna pogodę nawet latem (nie było upałów!), urozmaicone krajobrazy i mnóstwo atrakcji dla dzieci.

tompi

Pobyt - Czerwiec 2011

plusy: bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie sympatyczna obsługa dobra animacja dla dzieci i dorosłych bardzo kameralnie rozmowy telefoniczne z hotelu do Polski 0,39eur/minutę dosyć duże pokoje stosunkowo bliska odległość miejscowości od Siam Park-u bliskość portu (wycieczki katamaranem) minusy: - mrówki w pokojach - około 1500 - 2000 metrów od najbliższej plaży - mało leżaków przy basenach w stosunku do ilości gości (co powodowało system PRL-owskich kolejek do leżaków) - w godzinach porannych (przed godz. 9:00 rano notoryczny brak ciepłej wody w kranie - leje się zimna lub chłodna)

Michał

Pobyt - Lipiec 2008

Polecam. Bardzo duże pokoje, aneks kuchenny, odzielna sypialnia, bardzo czysto. jedyny minus 15 minut do plaży, spowrotem pod dużą górę. Hotel zasuguje na 4 *, byłem w wielu hotelach 4 * które były gorsze.

Tagoro Family & Fun