Duży kompleks składający się z 7 budynków połączonych mostami i tarasami.
Polecany osobom szukającym rozrywki i rodzinom ze starszymi dziećmi.
Świetna lokalizacja: ok. 1 km od ścisłego centrum Alanyi. Obok hotelu liczne sklepy, bary i restauracje oraz kantor.
Blisko słynnej plaży Kleopatry - jedynie 70 m (przejście przez ulicę).
Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji: blisko do plaży, centrum i dworca autobusowego. W okolicy jest dużo sklepów, restauracji i marketów spożywczych. Bardzo miły i pomocny personel w restauracji i barze. Teoretycznie hotel oferuje dość wiele udogodnień, ale za dodatkową opłatą np. internet w pokoju, sejf, waga do bagażu. Można wypożyczyć ręcznik na plażę, ale konieczne jest wpłacenie kaucji.
Lokalizacja, miły personel.
Wraz z upływem tygodnia jedzenie było coraz gorsze, kilka razy trafiłam na zepsuty sos i sałatkę. Choć posiłki były serwowane w charakterze szwedzkiego stołu, menu było dość monotonne. Darmowy internet dostępny jest jedynie w recepcji hotelu. Basen wewnętrzny i siłownia są czynne jedynie do 17.00. w siłowni tylko jedna bieżnia była sprawna, raczej skromne wyposażenie w hantle
Hotel nadgryziony zębem czasu ...lecz czysty i przestronny jak na hotel w centrum
Położenie... samo centrum wszędzie blisko Knajpki ,sklepiki, market , Plaża po drugiej stronie ulicy przepiękna PLAZA KLEOPATRY turyści płacą za wycieczkę ma tą plażę tu jest ona na codzień Błękitna woda I drobny żwirek Widok na zamek i kolejkę linową pięknie oświetlone noca Blisko do przepięknego portu Do jaskini Damlasz Wszędzie dojdziecie spacerkiem. Jedzenie monotonne ale smaczne zawsze znajdzie się coś do wyboru Pyszne gofry w kawiarni hotelowej w cenie Pizza i frytki także
Hotel do remontu... pokoje czyste lecz biedne i stare Za dobrą cenę warto ze względu na położenie I plażę Winda wielkości lodówki klaustrofobia murowana .. wybierałam schody Łóżka pojedyncze dopiero po nieugiętej interwencji dostałam małżeńskie czyli DA SIE
Hotel fajny ale nie na 4 gwiazdki, lokalizacja hotelu idealna, pokój standard jak to standard czyli dobrze, plusem jest to że mieliśmy balkon z widokiem na basen. Niestety widzieliśmy też karalucha. Dobre drinki w barze, jedzenie się trochę przejada przez przyprawy które dodają do wszystkich mięs. Ogólnie hotel oceniam na 3+
- lokalizacja - drinki - pizza i gofry w barze na dole
- jedzenie -karaluchy -słabe WiFi i jego brak w pokoju
Hotel kameralny ale czysto Wszędzie blisko do centrum i plaży. Jedzenie słabe ale świeże. Brak wi fi w pokojach dodatkowo płatne 3 euro .
Miła obsługa
Dzień Dobry! Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu ! Mimo różnych opinii jakie były to nie baliśmy się wybrać właśnie ten hotel i nie żałujemy ! Obsługa bardzo miła,przyjazna,witająca nas każdego dnia z uśmiechem i zagadywaniem 🙂 Codziennie wymiana ręczników,sprzątanie nawet nie prosząc o to no po prostu zadki widok 🙂 Jeżeli chodzi o jedzenie mogło być różnorodne czasami ale każdy znajdzie coś dla siebie nawet właśnie vege jak u Nas 🙂 Ładny hotel,zadbany przede wszystkim plus fajne jest to że na miejscu mozna było korzystać z różnych atrakcji itd więc na pewno wrócimy ♥️🇹🇷
Chyba jak w większości hoteli blisko do plaży ,różne sportowe rekreację od rana do nocy i każdego wieczora koncert,występ różnych ekip nawet już po sezonie dbali o takie rzeczy ♥️
Jedna wada może czepianie się ale no niestety prawie w każdym miejscu nawet przy dzieciach pozwalanie na palenie papierosów chociażby przy basenie ..tego niestety nie dało się uniknąć .
Hotel polozony w bardzo dobry miejscu , wszędzie blisko .Widok z okna na morze i na góry.
Bardzo dobra lokalizacja .Pokoje duze ,woda w lodówce za fri , duża stołówka. Jedzenia dużo i dobre .
Problem w tym hotelu to brak WiFi poza recepcja w której jest mało miejsc siedzących ,oraz bardzo mało miejsc na leżaki wokol basenu .
Fajny miejski Hotel, czysto,blisko wszędzie dużo atrakcji.
Blisko do centrum,nad morze i zakupy
Nie widziałam
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki ,max 3 gwiazdki.Widzielismy wielokrotnie karaluchy.Rozpadajaca się armatura sanitarna.Obsluga w restauracji na naprawdę niskim poziomie ,brakowało wolnych stolików w czasie posiłków, wolnych sztućców, których musieliśmy sami szukać.Obrusy brudne po poprzednich gościach. Obsługa wyrywała nam talerze z ręki nie czekając aż skończymy spokojnie posiłek.Nie polecamy tego hotelu.
Położenie niedaleko plaży i centrum miasta.Przyjemny taras lounge bar.
Hotel po przejściach, widać lata świetności ma już za sobą. Niektóre ze sprzętów proszą się o wymianę. Karaluchy na korytarzu i w windzie.
Po pierwsze w tym hotelu byłem rok temu w tym roku ponownie i obecnie bo jestem do wtorku jakie wrażenia . Dramat . Brudne stoły obiadowe ,zafekalione toalety .w męskich tak śmierdzi że odrzuca ma dzień dobry . Obsługa sprzątająca może co robi ,klimatyzacja zagrzybiona bo sprawdzałem drinki to jak się nie zdenerwuje i nie ochrzanie to pomyje . Pani w recepcji daje za łapówki w paszportach szybciej pokoje , animacjii brak bo nawet normalnych paletek do pingponga niema połamane więc niema co gadać .ogólnie drugi raz i ostatni nigdy więcej jedzenie po psiej budzie stolowkowe , drinki leja jak świniom nawet nie mają pojęcia co to koktajl czy szejker. Jednym słowem odradzam szkoda kasy choć jestem to rok po roku
Brak . Brudne stoły na stołówce obrusy . Gorzej niż w oborze
Obsługa lobby przekupna zwłaszcza ta pani która tylko mówi po rosyjsku i turecku . Kobieta do wyrzucenia nie na to stanowisko .poglądowo godzina 21 .25 nic czas spać chyba iść
Hotel bardzo mi się podobał. Pomimo negatywnych opinii, jakie znalazłam na jego temat, nie miałam żadnych zarzutów. Pokoje codziennie sprzątane, jedzenie smaczne w ogromnych ilościach, było w czym wybierać. Klimatyzacja w pokoju była sprawna oraz codziennie zapewniona rozrywka. Dużym plusem jest świetna lokalizacja w centrum miasta. Polecam!
Lokalizacja Jedzenie Czystość
Hotel w pełni spełniał nasze oczekiwania. jedzenie - super, umiejscowienie hotelu - super personel - super
- lokalizacja - posiłki - personel
- animacje do poprawy
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki-pokoje bez standardu wow🥲zepsuta i kapiąca klimatyzacja w pokoju,która została naprawiona dopiero po 3 dniach od mojej interwencji.Sciany w pokoju brudne,łazienka też pozostawia wiele do życzenia. Był to nasz 5 pobyt w Turcji,ale standard tego hotelu był najgorszy. Ponadto brak wody do picia w ciągu dnia -owszem był jeden baniak, do którego pchały się tłumy.W innych hotelach lodówki z wodą stały na każdym rogu. Brak kontroli sytuacji na basenie 🥲🥲-młodzi przyjeżdżali na lans i z papierosami i drinkami wchodzili do basenu pozostawiając niedopałki na brzegu,które następnie wpadały do basenu🥲🥲🥲Zero reakcji obsługi pomimo,iż zgłaszałam tę sytuację. Brak przekąsek między posiłkami…śniadanie ,obiad i kolacja 🥲🥲🥲To ma być alinklusive? Na plus jedynie uśmiechnięci animatorzy na basenie,bo kucharze też naburmuszeni…nawet się nie uśmiechnęli do człowieka gdzie w innych hotelach sami zagadywali,żartowali…. No i uwaga na jelitowke ,czy tam zemstę faraona.Wszyscy po kolei to przechodzili.W 4 poprzednich hotelach nic takiego nie miało miejsca więc daje to dużo do myślenia ns temat czystości i higieny. Dla mnie słabo 👎
Polecam Serdecznie Tac Premier Hotel. Blisko plaży Kleopatra i centrum
Mógłby być odświeżony
Hotel bardzo fajny, wszędzie blisko, super animatorzy, jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Pokój był fajny z widokiem na basen, klimatyzacja. Jedynie płatny sejf oraz jak się chce neta w pokoju to płatne. Ale w zupełności wystarczał w recepcji, żeby posiedzieć i przeglądać sobie neta. Chętnie bym wrócił jeszcze raz. Bo tygodniowy pobyt szybko zleciał 😃
Hotel blisko Plaży Kleopatra i Centrum
Można było by go już odświeżyć
Pobyt w tym hotelu uważam za udany. Pokój który nam przydzielono był skromny. Trochę mało miejsca jak na 3 osoby, ale łóżka wygodne noi klimatyzacja bez której nie dałoby się funkcjonować. Pokoje codziennie sprzątane.
Lokalizacja hotelu, blisko plaży. Jedzenie dobre, starają się. Co do rozrywki również było sporo atrakcji, między innymi codzienne możliwe wyjscie do klubu summer garden za 15 euro, oraz liczne gry i atrakcje w hotelu.
Dużo rodzin z dziećmi, w ofercie było napisane, że jest to hotel dla singli co wprowadza w błąd.
Hotel już ma swoje lata, jest po połączenie kilku budynków. Za wszystko trzeba płacić tak jak WiFi czy sejf (9€ za 3 dni WiFi, 9 € za sejf gdyż hotel nie odpowiada za kradzież ) . Klimatyzacja działa tylko w lobby i w recepcji reszta hotelu bez , w pokojach klimatyzacja nie daje sobie rady przy temperaturach 37 stopni. Łóżka to dwa materace które skrzypią i nie należą do najwygodniejszych .
Basen w cieniu, szkoda że tylko czynny do 18, jedzenie smaczne mimo że jedzenie ze śniadania serwowane później na obiad i kolacje z tego co zostało nie zjedzone
4 gwiazdki max 2 , brak wydajnej klimatyzacji , stary budynek , za wszystko dopłata , drinki słabe rozlewają 50 ml wódki na dwa drinki
Ogólnie hotel okej, bez większych rewelacji, na plus przede wszystkim lokalizacja.
Animacje i zabawy wieczorami nad basenem, miła i pomocna obsługa, idealna lokalizacja - blisko morza i centrum miasta, można przemieszczać się pieszo.
Jedzenie monotonne, nie wszystko było smaczne - przez ostatnie dni stołowaliśmy się na mieście, wieczorami nieprzyjemny zapach w okolicach baru nad basenem.
Pokój zniszczony, zepsuta klamka na balkon przez co ciężko było się tam dostać, łazienka zagrzybiona z okropnym zapachem. Łóżko podwójne jakie powinniśmy mieć było 2 łóżkami o różnej wysokości zestawionymi razem. Kelnerzy zabierają talerz sprzed nosa nie pytając czy już skończyłeś, ogólnie napewno tam nie wrócimy ponieważ nie traktują Polaków dobrze no chyba że każdemu z osobna wciskasz napiwki to wtedy jesteś zaopiekowany. Nie polecam
W miarę ok jedzenie
Hotel do remontu, brak kultury u obsługi
Bardzo mi się podobał pokój bardzo fajny była klimatyzacja obsługa fajna otoczenie jajne
Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego właśnie hotelu. Świetna lokalizacja, ma wszystko co powinien mieć hotel tej kategorii.
Świetna lokalizacja, pomocna obsługa, animacje/rozrywka dla dorosłych, basen częściowo w cieniu
Zapachy z kuchni w pokojach z widokiem na basen na niższych piętrach (da się wytrzymać).