Dla dzieci: miniklub oraz program animacyjny.
Niezwykły kompleks hotelowy w stylu karaibskiego miasteczka, otoczony bujnym, egzotycznym ogrodem.
Dla aktywnych: 4 baseny dla dorosłych i 2 dla dzieci oraz bogata oferta sportowa.
Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy: blisko do słynnych wydm Maspalomas.
Hotel przyjemny, prawie jak na zdjęciach, jedzenie bardzo średnie jak na hotel za tyle pieniędzy
Zalety hotelu to duża ilość basenów
Wady hotelu to słabe jedzenie i pokoje zatrzymały się 20lat temu
Hotel niesamowity, otoczenie piękne, jedzenie pyszne, obsługa miła uśmiechnięta i pomocna. Same zalety - zero wad
Otoczenie hotelu, czystość, pyszne jedzenie
Nie ma
Hotel oraz pokój czysty i na wysokim poziomie. Baseny cudowne ogromne i niezatłoczone. Bardzo się cieszę z pobytu:)
Duże baseny, Czyste pokoje, Dobre jedzenie, Dużo zieleni w hotelu
Zaczniemy od pokoi standardowe sprzątane dziennie jest lodowka ale pusta nawet wody nie ma i nie dają w opcji all jedzenie same fast food non stop na obiad i kolację jeden rodzaj mięsa i ryby i znowu fast foody wybór beznadziejny nawet sakatek nie ma napoje w głównej restauracji mają posmak jakieś chemii piwa nie da się pić a i co najlepsze trzeba się zapisywać na godzinę o której przyjdziemy na śniadanie i kolację a i tak czekasz na wolny stolik w kolejce. Baseny tu jest porażka ręczniki basenowe można wymienić tylko 2 razy w ciągu tygodnia obsługa slaba stoliki brudne generalnie jak zobaczyłem to w pierwszy dzień to byłem załamany OGOLNIE BRUDNO PRZY BASENACH PARASOLE BRUDNE STOLIKI OBKLEJONE OBSLUGI B MALO DLA ZAINTERESOWANYCH SILOWNIA BEZ KLIMY KLIMA SLABA W POKOJACH JAK DLA MNIE 3 GWIAZDKI TO MAX NIE POLECAM TRGO HOTELU DO MORZA 49 MIN DO MIASTA 30
Nie ma zalet
Prawie same słaby hotel
Hotel piękny. Cały personel miło nastawiony do klientów. Czysto, smacznie
Piękna roślinność, duże baseny i duża ilość barów
Dzielone łóżka, słabo działająca klimatyzacja
Hotel przepiękny, zadbany, nowoczesny, ze wspaniałym ogrodem pełnym palm. Pokoje nowoczesne, przestronne bardzo ładne, czyste, komfortowe i przestronne. Przepyszne urozmaicone jedzenie. Bardzo miła uprzejma obsługa.
Największą zaletą jest basen wyłącznie dla dorosłych gdzie jest spokój , cisza i relaks
Za mało miejsc przeznaczonych wyłącznie dla dorosłych gdzie można w ciszy i spokoju odpocząć. Powinno być więcej basenów i leżaków przeznaczonych na relaks i odpoczynek bez zgiełku i hałasu dzieci.
Hotel rewelacje. Najlepszy w jakim byłem. Jeżeli będą jakieś negatywne opinie na jego temat tu, to chyba przez jakieś marudy którym ciężko dogodzić. Zdjęcia odzwierciedlają faktyczny stal hotelu, czyli pełen luksus. Baseny super, zarówno główny, jak i poboczne, sa tam zarówno dla dzieci, jak i tylko dla dorosłych.
pełen luksus duże, czyste apartamenty kuchnia. jedzenie WOW, petarda, tu nie ma wątpliwości, że to zdecydowanie wielki plus. drinki, spory wybór, bardzo dobre.
odległość do plaży ok 20 minut, ale po obżarstwie spowodowanych pysznym jedzeniem spacerek bardzo wskazany, ale jakiś minus trzeba było podać by nie było zbyt słodko.
Piękny ogród , pełen zieleni duże baseny każdy znajdzie coś dla siebie .Nie można rezerwować leżaków co jest dużym plusem.
Rezerwacja na sniadanie i kolacje przez aplikacje nie ma problemu z kolejkami.Bardzo dobre jedzenie zwłaszcza kolacje we włoskiej i azjatyckiej
Brak boiska do piłki nożnej albo tenisa.
Czysty, przestronny hotel, w którym jest bardzo dużo zieleni. Hotel oferuje bardzo dużo atrakcji i do tego goście Tabaiba Princess mogą korzystać z atrakcji dostępnych w sąsiednim hotelu (ok. 300m) Maspalomas Resort.
- dużo zieleni - atrakcje dla dzieci - możliwość korzystania z atrakcji w sąsiednim hotelu - około 2km - basen dla dorosłych
- daleko od plaży, ale hotel zapewnia bezpłatny bus
Hotel jak najbardziej spełnił wszystkie wymagania. Czysto, ładnie i na temat. Jedynym minusem jest biuro podróży Itaka i przewoźnik z Ukrainy. (Z zapłaconych 7 dni byliśmy tylko 6, a przewoźnik z Ukrainy porażka. Gadają po rusku i łamanym angielskim. Ponad 5h lotu bez jedzenia to też bardzo słaby wybór)
Piękne,czyste baseny,dużo miejsca w barach,polecam pana Sosa. Gość zasługuje na pomnik w tym hotelu 😁Jedzenie dla każdego smaczne i świeże warzywa i owoce.
Dla normalnych ludzi hotel spełnia wszystkie wymogi. Dla mnie brak wad hotelu
Hotel godny polecenia. Dobre 4 gwiazdki ale 4*+ to niekoniecznie. Byłem w hotelach którym bliżej było do 4*+ niż temu. Ogólne wrażenia są jednak pozytywne.
Obsługa, serwis na bardzo wysokim poziomie. Piękne podgrzewane baseny zewnętrzne. Bardzo przyzwoicie zadbany ogród z mnóstwem roślinności- jak na kanary ????
Przydałoby się odświeżenie niektórych pomieszczeń. Jedzenie ok chociaż mam wrażenie że serwowane posiłki już wcześniej gdzieś widziałem w innym hotelu. Może to jakaś sieciówka? Na duży minus zasługuje natomiast serwis alkoholowy. Drinki beznadziejne mało różnorodne. Najlepiej dopłacić barmanowi ale nie o to chodzi w allinclusive prawda?
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Serwis obsługa czystość lokalizacja oraz sam hotel z kompleksem basenowym na bardzo wysokim poziomie. Mały minus za serwis alkoholowych. Polecam warto!
Położenie ok. Posiłki - mam wrażenie że gdzieś już widziałem podobne - być może to jakaś wielka sieciówka - ogólnie smacznie dość różnorodne posiłki. Na największą zaletę hotelu zasługuje piękny kompleks basenowy z bujną roślinnością - jak na kanary ????. No i oczywiście kolejna dużą zaletą jest czystość i serwis wszystko na bardzo dużym poziomie.
Słaby serwis alkoholowych. Drinki niezbyt atrakcyjne i mało różnorodne.