kompleks skoczni narciarskich Certak (K-120 i K-90 oraz mamucia K-185)
ciekawe trasy biegowe (m.in. Narciarska Magistrala Biegowa - długość ok. 110 km)
trasy narciarskie dla każdego
Wspaniały pobyt! hotel naprawdę super dla rodzin z dziećmi. Basen czysty, dzieciaki były zachwycone! blisko stok narciarski i wypożyczalnia sprzętu (w hotelu też jest ale troszkę droższa). Jedyny minus to brak możliwości kupienia czegoś do jedzenia, chyba, że przekąski typu orzeszki, brak lodówki w pokoju.
Basen, położenie
brak lodówki
Gorąco polecam! pobyt majowy 29.04-03.05. Za niewielkie pieniądze świetny wypoczynek a jest co zwiedzać!
Dobre położenie blisko tras biegowych. Miła obsługa. Jedzenie dobre w dużej ilości.
Hotel godny polecenia. Na pewno tam wrócimy
Zimna woda w basenie. Chociaż dzieci tego nie odczuwały
Hotel spełnił nasze oczekiwania w relacji jakości do ceny. Pokoje spore, meble starszego typu, czysto, kilka programów TV w tym TV Polonia. Niedaleko spacerkiem pod wyciąg i do centrum. Duży plus, za bardzo smaczne posiłki. Mamy ochotę tam wrócić.
Hotel najbardziej podobał się mojemu 4,5 letniemu synowi Frankowi. Głównie z racji przestrzeni znacznej ilości innych dzieci w podobnym wieku, dyskotek dziecięcych, i niestety automatów ze smerfami. Tygodniowy pobyt dla naszej trójki wraz z wyżywieniem był bardzo atrakcyjny finansowo, więc i wymagania staraliśmy się do niskiej ceny dopasować. Serwowane jedzenie to nie był nasz Świat, ale zawsze udało nam się coś jadalnego dla nas znaleźć, więc głodni nie chodziliśmy. Hotel jest świetnie położony w spokojnym miejscu a mimo to bardzo blisko od wyciągów i centrum. Pomimo średniego standardu i szokujących czasem potraw kuchni Czesko-NRDowskiej będę chciał jeszcze kiedyś tam na tydzień najlepiej w drugiej połowie marca wrócić. Polecam dla rodzin z małymi dziećmi.