Hotel duży bardzo czysty nie jest to bardzo nowoczesny hotel myślę, że ma około 20 lat jest częściowo wyremontowany. Zaletą tego, że jest to hotel 20-letni są właśnie duże pokoje. Otoczenie hotelu jest bardzo zielone i piękne. Jedzenie w hotelu jest urozmaicone jest wiele gatunków mięs i ryb, czasami owoce morza, nie opiera się więc o tym tylko na bułeczkach i glutenie.
Hotel fajny położony bardzo blisko lotniska bo tylko 30-40 minut drogi na pewno jest bardzo czysto sprzątanie i wymiana pościeli następuje codziennie jedzenie okej dużą zaletą jest to że można podejść i otrzymać sok świeży z wybranych przez siebie owoców lub warzyw.
No niestety dla mnie ten hotel dyskwalifikuje fakt niedostatecznego internetu. Pojechałam tam w miesiącu październiku zamierzałam pracować zdalnie, okazało się to niemożliwe. Trzeba było kupić prywatny internet. Bardzo nieprzyjemne pani w barze koło recepcji, tylko nie chciały robić prawdziwej kawy to jeszcze w mojej obecności robiąc z automatu kawę, pani wyjęła mokrą chusteczkę i zaczęła czyścić paznokcie. Brakuje także leżaków na plaży jest ich po prostu bardzo mało.
Hotel ma wiele zalet i wad. Z zalet prywatne transfery z i na lotnisko. Mini klub dla dzieci super miejsce i fajne dziewczyny.z pewnością wisienka na torcie są wieczorne pokazy dla dorosłych głównie w amfiteatrze. Widać że to prawdziwe wspaniałe zespły pełne pasji i radości. Pracownicy bardzo zaangażowani zwłaszcza pracownicy głównej restauracji. Menadżer również często im pomagał w momencie dużego obłożenia. Problem z męską obslugą w barach na zewnątrz. Często humorzasci albo trzeba długo czekać pomimo braku kogokolwiek przy barze.Super barmanki na plaży ! Plaża ok. Ale około 10.00 już brak wolnych leżaków. Pokoje jak wszędzie duże i czyste. Tylko wszędzie dość kawałek trzeba isc. Fajne sklepiki z torebkami i pamiatkami. Klima bez zarzutu. Ogólnie 8/10.
Animacje dla dorosłych Czyste baseny Ogólny porządek Duży wybór posiłków Wszyscy chętni do pomocy
Dość spore odległości od pokoi do reszty obiektów ( z dziećmi trzeba dobrze planować żeby już nie wracać) Braki leżaków przed południem
Piękny hotel, pyszne jedzenie, miła obsługa. Pokoje codziennie sprzątane, przy basenach dużo wolnych leżaków. Fajne atrakcje dla dzieci. Przy basenach i na plaży ratownicy.
Pyszne jedzenie, miła atmosfera, dużo zieleni, czysto, blisko centrum i lotniska
Rewelacyjny hotel z pieknym widokiem i dostepem do morza
obsluga szeroki wybor dan piekny teren- zielen baseny i dostep do morza pusta plaza
Byliśmy juz po raz drugi w tym hotelu i wszystko nadal w należytym porządku. Kuchnia różnorodna, wysokiej klasy oferta barów:). Czysto i w hotelu oraz na terenie całego hotelu. Pokoje sprzątane codziennie.
Duzy teren. Dobra kuchnia Uprzejma obsługa
Brak chociaz jednego polskojęzycznego pracownika w relacji z gościmi.
Fantastyczny pobyt. Hotel nie jest najnowszy, ale jest dobrze utrzymany, na rozległym terenie, zielonym. Są miejsca głośniejsze i spokojniejsze, spokojnie można sobie coś znaleźć. Bardzo duże pokoje, jasne, czyste. Jedzenie doskonałe jakościowo, a wybór w bufecie ogromny, nie ma możliwości żeby każdemu coś nie podpasowało. Co ważne w środku sezonu przy dużym obłożeniu nie ma problemu z czekaniem na stolik czy kolejką do bufetu. Obsługa i serwis bardzo sympatyczna, miła, starają się nadążać, z większością da się dogadać po angielsku. Alkohole w Ultra All importowane i bez wydzielania. Serwowane w szkle w przestrzeni barowej i w plastikach przy basenie. Restauracje ze snackami mają normalnie menu, a nim burgery, pizze, ryba, diner - robione na zamówienie. Wszystkie softy butelkowane oryginalne. Plaża piękna i szeroka, na plaży też bar. Dla dzieci płytkie baseny, zjeżdżalnie, kids club, animacje wieczorne. Dla starszych mały aquapark, ale fajny, sympatyczne animacje wieczorne (koncerty, występy akrobatów, iluzjonistów itp.). Naprawdę śmiało można polecać.
- jedzenie i cały All Inclusive - pokoje - serwis - SPA - mimo rozmiarów nie czuć tłoku, ogarniają sprawnie
- dużo dywanów i tekstyliów w urządzeniu wnętrz - dla alergików może być problemem - hotel jest duży, nie każdy to lubi - standardowy problem z zajmowaniem leżaków przy basenie, ale dramatu nie ma, coś się zawsze znajdzie finalnie, (na plaży spokojnie wystarcza)
Hotel pod wieloma względami super szczególnie pokoje typu lake view z bezpośrednim dostępem do basenów.
Bardzo dobra obsługa, ilość restauracji, pokoje lake view.
Hotel poza wieloma zaletami wymaga już remontu tzn. klimatyzacja która działa w wolnym tempie chłodzenia. Popękane elewację części obiektu.
Fantastyczny hotel. Odnowione pokoje. Pobyt w hotelu zaliczamy na plus.
Raczej wszystko na plus.
Generalnie nie było na co narzekać.
hotel ok ale widać ząb czasu pyzatym bardzo ładnie
dużo zieleni ładne baseny
Świetny hotel, bardzo luksusowy, krótki transfer z lotniska
Wygodne pokoje Bliskość pól golfowych Dobre jedzenie
Chyba tylko nie podobały mi się korytarze :-)
Hotel, który zadowoli każdego nawet jeżeli jesteś bardzo wymagający. Ekskluzywne wnętrze jak i cała infrastruktura nie pozwala się do czegoś przyczepić. Aż ciężko cokolwiek opisać bo wszystko zachwyca, trzeba to zobaczyć samemu i się przekonać. Na pewno warto! Nie ważne czy ma się ochotę na aktywne spędzanie czasu czy na błogi wypoczynek to tu to znajdziesz. Animatorzy jak i infrastruktura zapewnią Ci wakacje o jakich marzyłeś.
- Świetna obsługa - Lokalizacja - Czystość
Bardzo luksusowy hotel, dla najbardziej wymagających klientów. W pokojach bardzo czysto, nowocześnie urządzone z ładnymi meblami. Pyszne jedzenie, szeroki wybór alkoholi importowanych.
świetne pokoje, bardzo dobre jedzenie
czyste i przestronne pokoje z widokiem na morze, bardzo duzy wybor posiłków w formie bufetu, hotel odnowiony co widać, bardzo rozbudowana infrastruktura hotelu, dużo basenów, położony w pięknym ale przede wszystkim bardzo zadbanym ogrodzie, duzo atrakcji dla dzieci ale jak i dorosłych, bardzo miła i pomocna obsługa. POLECAM HOTEL DLA KAZDEGO, rodziny z dziećmi, single jak i wypad z przyjaciółmi
To jest hotel dla osób, którzy lubią ciszę, spokój oraz lubi luksus. Ten hotel ma naprawdę cudne, ogromne i czyste pokoje. Ogrom atrakcji sportowych i też dzieci nie będą się tu nudzić. Jest też tutaj bardzo miła obsługa, która jest na prawdę kompetentna. Uważam, że to jest jeden z lepszych hoteli w Riwierze, a dodatkowo w dobrej cenie patrząc na jakość tego hotelu.
Hotel robi niesamowite wrażenie pod kątem swojej budowli, aranżacji i terenu. Duże, przestrzenne, czyste łazienki, ogromne prysznice. Bardzo dobry standard w pokojach. Widok na tereny zielone i morze
Bardzo duży hotel, powinien zadowolić osoby przyzwyczajone do luksusu, ale i takie, które chciałyby się do niego przyzwyczaić. Obsługa pełna profesjonalizmu, widać, ze starają się, by pobyt w hotelu był niezapomniany. Na korytarzach trochę widać ślady użytkowania, ale biorąc pod uwagę wielkość hotelu i ilość osób, które w nim nocują podczas sezonu - jest zrozumiałe, że części wspólne pod koniec sezonu mogą wymagać drobnego odświeżenia.
Znakomity hotel pod każdym względem. Zdecydowanie wart swojej ceny. Jedzenie znakomite, olbrzymi wybór i wszystko najwyższej jakości. Obsługa niesamowicie profesjonalna i cierpliwa. Świetne podejście do klientów. Ogromny, zadbany i przepiękny ogród. Tam jest tak pięknie, że aż nie chce się nigdzie wychodzić. Hotel miał tyle do zaoferowania, że pierwszy raz miałem tak, że nie chciałem opuszczać obiektu. Absolutnie nie ma do czego się przyczepić, jestem po prostu zachwycony. Polecam bardzo serdecznie.
Fantasyczny to bardzo dobre określenie tego hotelu. Bardzo wysoki standard - piękne pokoje z dużmi łazienkami. Duża ilośc basenów i zjeżdzlani. Piekna plaża z bezpłatnym serwisem. Przemiła i bardzo pomocna obsługa. Hotel spełniający wszystkie wymagania 10/10
bardzo wysoki standard, plaża przy hotelu, jedzenie, animacje, baseny
Hotel o bardzo wysokiej jakości, moim zdaniem nawet najbardziej wymagający klient będzie usatysfakcjonowany. Pokoje są bardzo nowoczesne, czyste i przestrzenne. Hotel został odnowiony w tym roku, więc na prawdę nie ma do czego się przyczepić. Obiekt jest na prawdę duży i wydaje mi się, że każdy będzie tam w stanie znaleźć coś dla siebie.
Dopiero co odnowiony Blisko centrum Belek Piękna szeroka plaża
Hotel o wysokim standardzie dla wymagającego gościa. Każdy znajdzie coś dla siebie, aby miło spędzić wolny czas.
Czystość, jakość