Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami
Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć
Hotel nowy, czysty i pachnący. Sprzątany zgodnie z zasadami czyli godzinnie. Obsluga mila .Jedzonko przepyszne, świeże, ale dosyć nudne, bo co drugi dzień to samo. Każdy oczywiście naje się na maxa i napewno coś dla siebie znajdzie. Owoce świeżutkie i słodkie. Arbuz i melon najlepsze jakie w życiu jadłam. Bardzo uboga opcja all inclusive. Lokalne wino czerwone, białe i piwo. Importowane to gin i brandy. Albo brakuje ginu, albo tonicu, albo lodu i tak w kółko. Dwa bary. Jeden przy plaży, a drugi przy basenie. Przy plaży płatny, więc i tak nikt nie korzystał i z plaży wszyscy vhodzili na basen! Leżaków dosyć zarówno na plaży jak i przy basenie. Brak jakichkolwiek animacji podczas całego pobytu, a okolica hotelu niestety tonie w brudzie i nie zachęca do zwiedzania. Jedna promenada po której hotelowi goście z wielu hoteli wychodzili na wieczorny spacer. Przy basenie w ciągu dnia leżaki, a wieczorem połowa z nich usuwana, żeby rozstawić stoliki, bo wieczorem służy za restauracje dla tubylców. Ogólnie pobyt bardzo fajny ale drugi raz pomimo fajnego hotelu i pysznego jedzenia, nie wybrałabym się.
Nowy, ładny i czysty hotel, pyszne jedzonko
Marna opcja all inclusive, słaby wybór drinków. Nie ma dokąd pójść, bo okolica zakopana w śmieciach. Jedynie promenada ok 500 m z żebrzącymi w komplecie(kwestia gustu). Brak animacji w hotelu, więc wieczorami absolutnie nie ma co ze sobą zrobić.
Super hotel !!! Nowy , niewielki , czyściutki .Jeden z lepszych w tej części Albani .Spokojna okolica .Piękny , duży basen , morze bliziutko . Wszędzie pięknie pachniało , pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre , duży wybór potraw szczególnie na obiad i kolację. Szkoda tylko , że jadalnia jest na poziomie piwnicy, przyjemniej by było jeść z widokiem na morze , ale nie traktuję tego jako minus . Plaża czysta , leżaki bezpłatne . Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu i bardzo polecam ten hotel .
Czysto, wygodnie, dobre jedzenie, blisko plaży Personel pomocny, dobrze mówiący w języku angielskim Polecam!
Czystość, wygoda
Wspaniały hotel. Czysto , schludnie. Jedzenie świeże, różnorodne. Personel życzliwy i pomocny.
Położenie hotelu z daleka od głównych ulic. Cisza i spokój. Można rewelacyjnie odpocząć. Jedzenie bardzo dobre róznorodne, łącznie z owocami morza. Personel życzliwy i pomocny. Dostęp do leżaków przy basenie i na plaży. Woda w Adriatyku cieplutka i przejrzysta.
W Hotelu Suprime spędziliśmy 7 dni. Wyjazd miał charakter rodzinny 2+2. Zarezerwowane dwa dwuosobowe pokoje okazały się przestronne, czyste i klimatyzowane. Jedzenie w restauracji przepyszne i różnorodne. Obsługa zarówno ze strony pary porządkowej jak i kelnerek i kelnerów w restauracji miła, fachową z uśmiechem. Przy hotelowy basen jak i otoczenie zapraszające do wypoczynku. Dwa bary jeden zlokalizowany przy basenie a drugi przy plaży zapewniają ciągły dostęp do napojów. Plaża jak i jej obsługa bez najmniejszych zastrzeżeń. Ciepłe morze :) zachęca do kąpieli. Podsumowując pobyt w hotelu Suprime uznajemy jako wyjątkowo udany i jeśli nadarzy się okazja skorzystamy z jego usług poraz kolejny. Dziękujemy załodze hotelu Suprime.
Bardzo ładny, nowy hotel 5* Czysto, pachnąco i przyjemnie. Bardzo miła młoda kadra.
Czystość, wysoki standard, pyszna kuchnia
Daleko od innych hoteli i centrum
Pobyt w hotelu był wspaniały. Jest to nowoczesny , architektonicznie piękny budynek, położony przy plaży. Pokoje duże czyste i cudnie urządzone. Boczny widok z balkonu na morze jest śliczny , szczególnie wieczorem i sprzyja romantycznym chwilom.. W hotelu obsługa jest profesjonalna i bardzo miła. Przy hotelu jest basen, w którym można miło spędzić czas, a następnie odpocząć pod parasolem na leżakach, które zawsze są dostępne. Można także odpocząć na prywatnej plaży hotelowej korzystając z kąpieli w morzu, gdzie woda jest ciepła. Z takiej formy mogą skorzystać wszyscy, gdyż idąc w głąb morza jest duży obszar płytki. Jedzenie w hotelu jest pyszne, urozmaicone i świeże . Dużo jest potraw tradycyjnych, owoców morza i nie tylko. Każdy może znaleźć coś dla siebie. Ogólnie wypoczynek bardzo udany, cieszę się że mogłam przebywać razem z partnerem w tak wspaniałym, spokojnym miejscu. Wieczorne, romantyczne spacery , wspaniałe zachody słońca , mnóstwo kafejek dodało uroku naszemu pobytowi.
Najbardziej byliśmy zachwyceni dużym pięknym pokojem z fantastycznym widokiem bocznym na morze - polecam. Również wspaniałe jest to że odpoczynek przy basenie był przyjemnością, ponieważ muzyka płynąca w tle była miła i wytonowana. Zaletą jest także absolutnie wspaniale jedzenie oraz bardzo miła obsługa hotelu.
Według mnie hotel nie ma żadnych wad.
Hotel zgodnie z opisem z oferty. Polecam, nowy, czysty, dobrze wyposażone pokoje , jedzenie wyśmienite. Obsługa hotelowa gości na najwyższym poziomie. Przyjemny pobyt.
Czystość , miła obsługa
Nie zauważyłam żadnych wad
Hotel w porządku jest czysto, obsługa ok, jedzenie ok
Duży, przestronny pokój. B.dobrze wyposażony. Łazienka z kabiną prysznicową, również duża. Pokoje często sprzątane oraz zmieniana pościel i ręczniki. Obsługa b. uprzejma i pomocna. Jedzenie b. urozmaicone i smaczne. B. duży wybór owoców, jak i słodyczy. Miło spędziliśmy czas a wnuczętami. Polecam.
Nowe meble. Wygodne łóżka. Duże pokoje i łazienki. Bardzo różnorodne i smaczne jedzenie.
Brak animacji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci.
Hotel bardzo ekskluzywny, zasługuje za 5 gwiazdek. Jedzonko przepyszne, różnorodne, mnóstwo owoców. Plaża przyhotelowa czysta, leżaki, parasole i ręczniki. Pokoje sprzątanie codziennie.
najładniejszy w okolicy
Piękne i duże pokoje, codziennie sprzątane, codziennie świeżę ręczniki.
Duże, przestronne pokoje, duża łazienka , blisko do morza.
Super . Z dala od zgiełku. Dla osób szukających spokoju.
Czystość. Jedzenie na 5 gwiazdek.
Brak animacji.
Hotel godny polecenia, pokoje nowoczesne , sprzątane codziennie. Ekipa sprzątająca bardzo dba o klienta i delikatnie usuwa niedogodności np. mieliśmy w pokoju dwa pojedyncze łóżka po ich zsunięciu na drugi dzień zostały pościelone jak jedno duże łóżko. Jedzenie bardzo dobre , duży wybór, na sali zawsze wolne stoliki
w całym hotelu unosi się piękny, delikatny zapach
Wszystko na duży plus Bliskość do plaży. Czystość. Smaczne jedzenie. Przemiła obsluga.
Bliskość do plaży.
Hotel godny polecenia nowoczesny i co ważne bardzo czysty. Jedzenie różnorodne i bardzo dobre. Napoje i drineczki solidne wg. upodobań. Obsługa miła. Bardzo udany pobyt.
Hotel ładny, nowoczesny, czysty. Pokoje duże, codziennie sprzątane. Jedzenie też dobre i ciekawe. Kraby, kalmary, ośmiornica,krewetki itp Brakowalo mi tylko gotowania na żywo, z czym się spotkałam nawet w 3 gwiazdkowych hotelach, a tutaj nie. Szkoda. Na snackach same ciastka i owoce. Fakt, że dobre, ale mogły być jeszcze lody. Brak animacji, wieczorami troche nudno. W okolicy też nie ma co ciekawego robić. W lewą strone przejdzie się kawalek i są jakieś zabawki wieczorami, ale to tylko tyle. W prawą strone nic ciekawego :) Dla małych dzieci brak placu zabaw. Ogólnie wyjazd byl Ok, pomimo kilku sytuacji ktore nas spotkały, ale nie musi to spotykać każdego :) Tak czy siak polecam
Witam, jeżeli chodzi o ten hotel to polecam z całego serca, jedzenie pyszne, dla każdego coś dobrego, obsługa na najwyższym poziomie. naprawdę jesteśmy zadowoleni, jeśli cokolwiek może zepsuć atmosferę, to jedynie inni goście. Hotel zasługuje na 5*
Dobre jedzenie Profesjonalny personel Wystrój Pokoje ladne, czyste
Hotel bardzo ładny, nowoczesny, duże czyste pokoje codziennie sprzątane, czysty basen dość duży, przy basenie trochę mało leżaków. Bardzo blisko do plaży. Możliwość długich spacerów brzegiem morza. Smaczne jedzenie, dość urozmaicone. Przepyszne ciasta.
Duże pokoje, blisko do plaży. Dobre jedzenie.
Mało leżaków przy basenie, brak stolików dla All inclusive, są zarezerwowane dla gości restauracji a la carte oczywiście za dodatkową opłatą i zajmują większą część powierzchni hotelowej nakryte białymi obrusami. Napoje przez cały dzień podawane w plastikach i tylko przy pool bar (jedyny bar dla all inclusive) Częsty brak lodu do drinków.
Hotel ładny, czysty fajnie położony przy plaży. Jedzenie dobre każdy coś znajdzie dla siebie.
Goście all inclusive nie mają możliwości korzystania ze stolików przy basenie, które są rezerwowane dla gości a la carte dodatkowe płatne.