Sunshine Village (ex. Best Western Sunshine Village)

Hotelu absolutnie nie polecam, zaczynając od bardzo nie uprzejmej obsługi hotelowej kończąc na pokoju, w którym nie dość że warunki były dużo gorsze, niż te pokazane na zdjęciach to dodatkowo karaluchy pełzające po naszym pokoju wraz z mrówkami (żywe jak i martwe) była to nie jednorazowa sytuacja, jednak mimo to obsługa podchodziła bardzo lekceważąco. Poniżej załączam zdjęcie. Zdecydowanie nie polecam

Hotel ma już lata świetności za sobą, ale widać, że pomału go odnawiają. Pokoje bardzo czyste, codziennie sprzątane. Pokoje duże, przestronne, w naszym była nowo wyremontowana łazienka. W pokoju świetnie działająca klimatyzacja. Obsługa hotelu bardzo miła. Z racji tego, że zawsze wynajmujemy auto i zwiedzamy okolice, opcja all nam się nie opłaca, więc wykupiliśmy opcje tylko ze śniadaniem. Jeszcze tak słabych śniadań nie mieliśmy nigdy-a nie jesteśmy wymagający. Jedyne co było dobre to jajka sadzone. Wędliny najtańsze, zero świeżych owoców- za wyjątkiem pokrojonej pomarańczy. Wieczorne animacje dla dzieci prowadzone tylko dla turystów z Francji, ale to dla Dzieci nie byłoby to przeszkodą, gdyby nie to, że były nudne, robione na odczepkę.

Blisko lotniska - transfer około 30 min Aż 4 baseny Blisko morze Aż 5 restauracji które przez cały dzień serwują pyszne dania polecam przy plaży przysmaki Grecji W każdy dzień owoce morza 2 kolacje / które po umówieniu się wcześniej są z przysmakami Grecji i muzyka Z widokiem na morze Pokój piękny pachnący na powitanie wino Woda w lodówkach butelkowana ! na każdy kroku Codziennie : Ce na basenie Moni disco dla dzieci Yoga , gry ping pong Na terenie hotelu jest minimarket ! Wszystko można zakupić oraz sklep z ubraniami i nakryciami głowy

Podsumowując : wszystko stare, w Polsce odpowiada pokomunistycznym dużym hotelom. Najgorszy ze wszystkiego jest smród starości? grzyba? w pokojach.

Co tu dużo mówić jak dla Nas rewelacja. Polska ekipa przejęła wieczory :) Wszędzie blisko, ale w spokojnej okolicy. Co uważam jest plusem bo Hersonissos żyje nocą. Obsługa miła, pomocna i szef - fantatsyczny człowiek. Ja osobiście polecam :)

Nazwa  Sunshine Village (ex. Best Western Sunshine Village)
Miejsce  Grecja / Kreta / Hersonissos
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, golf, rozrywka i życie nocne

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

1.5
2.0

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.4
Klaudia

ANNA

Zalety

Pokoje umiejscowione w bungalowach. Mimo małego basenu, zawsze się znajdzie wolny leżak. Przy basenie gra przyjemna muzyka, czasami gra DJ. Jest położony blisko centrum.

Wady

- ŚNIADANIA. - Pokój umiejscowiony jest na górce- która nie jest krótka, codzienne wchodzenie pod nią w upale jest bardzo męczące. Kursuje melex, ale chyba trzy razy dziennie - zdecydowanie za mało- szczególnie dla osób starszych. - Animacje dla dzieci.

Aga

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Wady

Pani Rezydent zdecydowanie mało czasu ma na pokazanie walorów miejsca Ma za dużo hoteli na głowie aby w pierwszym dniu kiedy jest potrzebna kiedy czas wybrać wycieczkę itp ucieka do innego hotelu bo czas nagli

2.4
Kasia z mężem i dwoma córeczkami

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

- bobre jedzenie, - wolne leżaki nad basenami, - bardzo miły personel.

Wady

- stary, dawno nie odnawiany kompleks hotelowy, zarówno Village jak i Beach. - pokoje: smród, łazienki wszędzie grzyb, stara pościel, - baseny: wszystko stare, leżaki i parasole również - plaża kamienista, zapadają się stopy. Całkowicie nie dla dzieci.

Ola

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

- położenie - basen - jedzenie ( każdy znajdzie coś dla siebie ) - atmosfera

Wady

- łazience przydałby się remont

Pobyt - Sierpień 2016

Hotel 4* choć do takiej ilości gwiazdek mu strasznie daleko. Pokoje codziennie sprzątane - jednak sprzątanie polegało na umyciu podłogi i co drugi dzień wymianie ręczników. Łazienka z wypadającym kontaktem ze ściany i urwanym uchwytem na ręczniki. Jedzenie bardzo monotonne i niekoniecznie smaczne. Bo ile razy można jeść makaron z sosem pseudo bolońskim albo to samo mięso? Bardzo słabe przekąski miedzy posiłkami - kanapki z plastrem sera i wędliny albo makaron wymieszany z pozostałosciami ze śniadania, najczęściej parówkami. Kucharz siedzący ciągle w sali jadalnej lub chodzący i zaglądający gościom w talerze. Animatorzy nie potrafiący zabawić gości gdyż codziennie ta sama muzyka, co było już nudne. Niby każdy wieczór był zaplanowany jednak jeśli nie było chętnych to kończył sie tak samo jak poprzedni. Jedynym plusem Sunshine Village są piękne widoki z tarasu. Ogólnie jednak jakość nie jest adekwatna do ceny. Drugi raz nie odwiedziłabym tego miejsca i nie poleciła komukolwiek. Warte uwagi jest jeszcze biuro podróży Net Holiday. Nie wiem na jakiej podstawie zatrudnia rezydentów, gdyż my trafiliśmy na kobietę która przywitała nas bełkoczącym głosem w ogóle nie przygotowana. Wypisywanie nazwisk odbywało się na miejscu w dodatku na starych i pokreślonych kopertach. Nie było z Nią kontaktu gdyż nie odbierała telefonu. Jednak w dniu wyjazdu przeszła samą siebie i nie zamówiła autokaru do hotelu w celu odwiezienia gości na lotnisko. Niektórzy wracali taksówką żeby nie spóźnić się na odprawę i dopiero po naszej interwencji zamówiła autokar który przyjechał z prawie godzinnym opóźnieniem.

Pobyt - Sierpień 2016

wszystko zgodne z oczekiwaniem.szczerze polecam.przepiękne widoki na miasto

Zalety

hotel umieszczony na wzgórzu,przepiękne widoki z tarasów.pokoje może i skromne ale czyste i przestronne z klimatyzacją.posiłki urozmaicone ,duży wybór,zawsze ciasto i owoce.basen duży,czysty,zawsze wolne leżaki.obsługa miła..polecam

Justyna

Pobyt - Lipiec 2016

W hotelu spędziłam dwa tygodnie. Hotel jest położony na wzgórzu co daje piękne widoki. Pokoje są duże, z klimatyzacją, codziennie sprzątane. Przy hotelu jest duży basen, jacuzzi oraz brodzik dla dzieci. Parasole i leżaki przy basenie są bezpłatne. Jedzenie bardzo dobre, zróżnicowane. Do każdego posiłku świeże owoce, arbuz i melon przepyszne. Szef kuchni interesuje się tym co smakuje gościom. W barze szeroki wybór lokalnych alkoholi i syropów. Każdy sam może przyrządzić sobie drinka. Do wyboru mamy również piwo i wina. Z hotelu na plażę parę razy w ciągu dnia jeździ bus. Recepcja czynna całą dobę, miła obsługa zawsze chętnie pomoże rozwiązać problem. Polecam wypoczynek w tym hotelu.

Zalety

Położenie, jedzenie, duży basen

Magdalena

Pobyt - Czerwiec 2016

Hotel Sunshine Village na Krecie to mały kameralny hotel, który polecamy każdemu. Usytuowany jest na wzgórzu, z dala od zgiełku ? widoki są piękne. Goście hotelowi to głównie Francuzi, lecz są też Polacy i inne narodowości. Do centrum i nad morze kursuje bezpłatny bus hotelowy, który prowadzi sam miły właściciel tego hotelu o określonych godzinach. Można też dojść pieszo ? ok 10 min. nad morze, natomiast do centrum ok 15 min. Pokoje są ładnie urządzone, codziennie sprzątane, pościel też często jest zmieniania. Jest w nim suszarka do włosów, TV, klimatyzacja. Łazienka bardzo ładna z prysznicem lub wanną. Przy hotelu znajduje się basen z bezpłatnymi leżakami. O każdej porze dnia można znaleźć wolne leżaki. Obsługa bardzo miła, jedzenie bardzo dobre. Kucharz interesuje się tym, co wczasowiczom najbardziej smakuje. Serwuje zróżnicowane dania, nie tylko kuchni greckiej. Na wielkie uznanie zasługują również animatorzy . Przy nich nie można się nudzić ? joga, strething, gra w bule, tenis stołowy, rzutki, aqua aerobik, wieczorne show itp.

Bulma

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel położony jest na wzgórzu, przez co każdorazowy powrót był nieco uciążliwy, jednak do hotelu o wyznaczonych godzinach kursuje bezpłatny hotelowy bus. Okolica jest spokojna i przyjemna, a widoki bardzo ładne. Na początku jedzenie mi odpowiadało, jednak jedzenie dzień w dzień tego samego przez 2 tygodnie sprawiło, że ja i moi znajomi musieliśmy wychodzić jeść na miasto. Skończyło się tak, że po prostu zapychaliśmy się frytkami, pomidorami i ogórkami, bo wiele potraw zwyczajnie było niedobrych. Jakość i różnorodność dań była na bardzo niskim poziomie. Nie jestem wymagająca, jeśli chodzi o jedzenie, ale byłam okropnie zawiedziona. Czarę goryczy przelała osa pływająca w sosie. Jednak niewątpliwą atrakcję stanowiły lody, które dostępne były praktycznie przez większość dnia. Uważam, że hotel jest nastawiony typowo na Francuzów w podeszłym wieku. Mam wrażenie, że średnia wieku razem z wszystkimi młodymi Polakami wynosiła jakieś 60 lat. 90% gości stanowili Francuzi, o inne narodowości bardzo ciężko. Wszystko byłoby w porządku, gdybyśmy byli traktowani na równi, jednak podczas niektórych animacji nie dało się zrozumieć ani słowa, bo obsługa nie uraczyła nas angielskim. Jeśli chodzi o animacje, to mimo, że nie zależało mi na nich, nie byłam jakoś specjalnie zadowolona. Czasem były organizowane jakieś gry zespołowe typu water polo, jednak wieczorny program był nastawiony głównie na francuzów. Cała nasza grupka najbardziej zżyła się z animatorką o imieniu Georgiana, która była życzliwa, pomocna i umiliła nam cały pobyt.

Zalety

dobre położenie, malownicze widoki, zadbany i ładny hotel, atrakcje dla sportowców

Wady

jedzenie monotonne i niedobre, pokoje zaniedbane (grzyb w łazience i klimatyzacji, mrówki)

Pobyt - Lipiec 2014

Za taką cenę oczekiwałabym czegoś lepszego, hotel nie zasługuje w moim odczuciu na 4 gwiazki, maksymalnie na 3.5.

Zalety

kameralny, spokojny, w niewielkiej odległości od wszystkich atrakcji, jakie oferuje Hersonissos

Wady

Pokoje fatalne, obsługa zachowująca się jakby była tam za karę, obrzydliwe lunche

Cia

Pobyt - Lipiec 2007

strome wejście pod górę (nie polecam osobom starszym i z dziećmi), brak programów animacyjnych, brak urozmaicenia jeśli chodzi o jedzenie - szczególnie odczuwalne jak jest się 2 tygodnie, all inclusive na niskim poziomie

5.2
Turysta

Pobyt - Kwiecień 2007

bardzo skromny hotel,bardzo słaba obsługa rezydentki,daleko od plaży,czystość pokoi niezadawalająca, bardzo ważna informacja -po wykwaterowaniu o godz. 12- trzeba czekać na samolot do Polski ok. 13 godz.

Pobyt - Kwiecień 2007

bardzo dobra atmosfera oraz hotelowa obsługa. Posiłki na bardzo dobrym poziomie. Dla nieaktywnych problemem może być dosyć męczące podejście z plazy/ miasta do hotelu (szczególnie gdy w grę wchodzi wózek z dzieckiem). Zaplecze rozrywkowe w Hersonissos również powinno zaspokoić oczekiwania.

jachor

Pobyt - Czerwiec 2006

Do hotelu trzeba podejść pod ostrą górkę. Na dojście do plaży trzeba poświęcić ok 10 min. Basen bardzo dobry ale UWAGA ! czynny w godz. 9-18 (o czym nie ma mowy w ofercie)

Robert

Pobyt - Czerwiec 2006

Hotel ładnie położony lecz daleko od plaży ponad 1km i na dodatek powrót do hotelu (domki bungalowe ) ostro pod górę.
Pakiet All inclusive to pomyłka bo nikomu nie będzie się chciało wracać z plaży na jedzenie 1km pod górę i to w skwar.
Jedynie basen był magnesem przyciągającym do powrotu.

Monika Kajdasz

Pobyt - Czerwiec 2006

Górka jest naprawdę bardzo mecząca , w szczególności jak wraca się z plaży z dziećmi w taki upał. Do miasta też daleko. Jedzenie beznadziejne. Same pokoje czyste i duże. Basen ok.

Ligusie

Pobyt - Maj 2006

sam hotel zrobił na mnie dobre wrażenie, ale w końcu nie pojechaliśmy tam mieszkac, jednak jadąc z dziecmi i jednocześnie chcąc chodzic na dyskoteki to dobrze byłoby zabrac ze sobą babcie, ponieważ do tawern jest dośc daleko

Przemo

Pobyt - Lipiec 2005

Hotel napewno nie zasługuje na trzy gwiazdki z plusem, a conajwyżej na dwie gwiazdki z małym plusem. Grecka kategoria A jest tu mocno przesadzona. Na wyposażeniu pokoi nie ma czajników eletr.talerzy sztućców, a jedynie literatki. Z basenu można korzystać jedynie do godziny 18, po tej godzinie mimo że świeci słońce nie można korzystać z basenu, a do morza jest ok 800 m w jedną stronę.

Patka

Pobyt - Lipiec 2005

moim zdaniem bardzo fajny apartohotel w pieknym , cichym miejscu wśród pieknej zieleni i kwiatów i naprawdę rewelacyjnym basenem- dosć dużym. Polecam ten hotel. Trochę daleko od plazy ale troche ruchu moze wyjsć jedynie na zdrowie. No i piekny widok z hotelu na morze

Sunshine Village (ex. Best Western Sunshine Village)