Hotel oceniam dobrze. Na pewno nie jest nowoczesny ale nie jest też brudny. Jedzenie monotonne ale wystarczające ilości, dokładane na bierząco. Teren czysty, dobrze zagospodarowany Na pewno nie jest to odpowiednie miejsce dla wymagających klientów.
Blisko plaży, kameralnie W okolicy nią ma dużej ilości hoteli przez co jest mniej turystów. Blisko sklepy i przystanek autobusowy. Blisko Deptak z kramami i restauracjami.
Od wejścia czuć papierosy. Prawdopodobnie jest to spowodowane możliwością palenia w miejscach publicznych a nie tak jak u nas w wyznaczonym miejscu.
Hotel tragedia nie polecam brud syf Personel nieuprzejmu. Uważamy że organizator wycieczek powinien bardziej zwracać uwagę na to z jakimi hotelami podpisuje umowy... W hotelu panuje haos recepcja nad niczym nie panuje każdy robi co chce nic o niczym nie wiedzą... Panie sprzątające obiekt chyba tylko zmieniają pościel i na tyle w naszym pokoju było brudno jedzenie w lodówce po innych gościach... Jedzenie obrzydliwe tłuste a kucharz nie miły wydziela jedzenie gościom...w barze brak wyboru napoji win ,itp. Czuć to że tam ludzie pracują pod presją Nie polecany tego miejsca Przykre że właściciele obiektu nie zwracają uwagi na to jak pracownicy tam pracują a zwłaszcza na czystość To podstawą na przyjęcie gości...
Blisko do morza
Brud brud jedzenie
Nie polecam tego hotelu na przyjazd gości nawet nie było posprzątane w pokoju brudna toaleta włosy po poprzednich gosciach brak papieru w toalecie...personel udaje że nie rozumie co się mówi do nich...jedzenie niechlujnie podane tłuste kucharz stoi nad jedzeniem i wydzila krzycząc na gości... Brak wyboru w bufecie co do napoji win itp...nadzym odczuciem było że personel pracuje pod presją.. Hotel promuje się jako 4 gwiazdki naszym zdaniem 2 to max Uważamy że może być skromnie ale nich będzie czysto Może jak goście zaczną pisać prawdę o hotelu to właściciel bardziej zaczną zwracać uwagę na czystość pokoji
Jedyna zaleta to że blisko do morza
Personel, brud, jedzenie,
Omijać szerokim łukiem ten hotel , brudne pokoje , jedzenie monotonny np pizza, frytki na obiad codziennie ???? nie polecam
Położenie, odległość od morza
Bruno pokoje nie sprzątane przez cały czas naszego pobytu tj 9 dni ???? zabierane były tylko codziennie śmieci, dostaliśmy pokój , który nie był posprzątany po poprzednich wczasowiczach tzn kabina prysznicowa była nie umytą ,tak samo umywalka ślady po paście do zębów i mydliny na ściankach prysznica dodatkowo śmieci w koszach ???? zmieniona została tylko pościel ???? Pani z recepcji hotelowej bardzo bezszczelna groziła ???? jeśli ktoś zgłosił krytykę na warunki ???????????? jedzenie kto pierwszy ten zje ,jednostajne , monotonne,pizza ,frytki na obiad plus inne dania jeśli , się nie skończyły bo , rzadko było coś dokładne ???? owoce lub ciasto potrafiły osoby , które miały tam wykupione posiłki wrzucić do reklamówek tak samo było z chlebem trzeba było prosić obsługę o dołożenie , czasami okazywało się , że chleba już nie będzie tak samo jak owoców ???????????? mamy porobione filmy i zdjęcia pokazujące warunki w pokojach lub wybór w czasie posiłku ???????????? brodzik dla dzieci brudny ???? toalety koło basenu szok, leżaki brudne, parasole podziurawione ,teren nie sprzątany od dawna , gdyż takiego brudu nie da się zrobić za dzień lub dwa ????brak personelu na cały hotel były tylko dwie lub trzy Panie sprzątające ???? brak odkurzacza Pani miotłą chciała nam posprzątać włosy z wykładziny po poprzednich gościach ???????? szok niestety ten hotel ma 3 gwiazdki na innych stronach ,a nie jak zapewnia biuro podróży Marco 4 , które też bardzo nie lubi krytyki choć bardzo dobrze wie , co oferuje za dziadostwo jeśli chodzi o hotel ???????????? powinien go wycofać z oferty i nie psuć sobie opinię takim hotelem . OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM TEN HOTEL ????????????????????????????????????????????
Wyżywienie tragiczne !!!! w wydaniu hotelu nazywa się to all inclusive light , czyli zimne i codziennie takie same. Obsługa na stołówce i przy barach tragiczna !!!!!
Jedyne zadowolenie z wakacji to fakt iż miejscowość ok, natomiast rezydentka powinna zmienić pracę, jak również biuro podróży Marco powinno się przekształcić ( zmienić nazwę) na biuro świadczące usługi gechenne wakacje
Hotel położony w spokojniejszej części Słonecznego Brzegu, niedaleko miejscowości Święty Włas oraz Nesebyr (chwilunia autobusem z pobliskiego przystanku). Do plaży jakieś 200 metrów. Dostaliśmy pokój na parterze, praktycznie tuż przy basenie. Wszystko jednak tak zabezpieczone, że kąpiący się nie widzą cię jak się przebierasz itp. Sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Panie dbające o czystość \"bezkolizyjne\" i szanujące prywatność :). W środku pokoju dwuosobowe łóżko o szerokości 200 cm z wygodnym materacem i tapicerowanym wezgłowiem, 2 stoliki nocne, telewizor LCD, lodówka, biurko, krzesło, fotel bujany, suszarka do włosów i na ubrania, szafa i szafka na ubrania, lustro, sejf, łazienka z kabiną prysznicową z radiem oraz hydromasażem. Wybraliśmy opcję all-inclusive, a w niej: - Śniadanie (m. in. 2 rodzaje kiełbasek, pieczywo tradycyjne jak i smażone, obtoczone w jajku, wędliny, sery (również feta), sałatka szopska, oddzielnie poszczególne jej składniki, oliwki, inne warzywa, owoce, jajka na twardo, boczek smażony, naleśniki, omlety, płatki, kwaśne mleko i wiele innych smakołyków), - obiad (m.in. 5 rodzajów grillowanego mięsa - kebabcze, kiufte, filet z piersi kurczaka, karkówka, żeberka, 2 rodzaje pieczonego - wieprzowina, wołowina, ryba smażona, zapiekanki warzywno-serowe, faszerowana papryka, frytki, krążki ziemniaczane, puree, pizza, makaron, ryż, spaghetti, sałatka szopska, mizera, kapusta biała, czerwona, sałata i wiele innych rzeczy), - podwieczorek ( lody i ciastka), - kolacja (w większości podobna do obiadu ze względu na to, że hotel umożliwia też opcję HB, - 9 rodzajów alkoholi: piwo, wino białe i czerwone, wódka, mastika, menta, gin, whisky, wermut. Wybór jedzenia był naprawdę ogromny, a moja wyliczanka oczywiście nie zawiera wszystkiego. Posiłki smaczne, odradzam tylko podwieczorek ze względu na bezsmakowe lody, które warto zastąpić przepysznymi lodami Raffy dostępnymi przy plaży oraz na mieście. Bez cudów, ale super cena/jakość.
- Blisko plaży, - blisko promenady ze straganami, - blisko dwóch marketów, - blisko przystanku autobusowego, - dobrze wyposażone pokoje (m. in. kabina prysznicowa z radiem i hydromasażem, ogromne łóżko, telewizor, lodówka, suszarka, sejf), - duży wybór jedzenia i napojów.
- Cztery gwiazdki to przesada, dałbym trzy, ale za tę cenę to i tak naprawdę super opcja.
Przytulny, kameralny hotel. W basenie wydzielone miejsce dla dzieci. Nie ma "walki" o leżaki przy basenie. Niedaleko do morza. Bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Przemiła, rodzinna atmosfera, m.in. dzięki obsłudze (podziękowania dla barmana Pawła). Blisko do centrum (prawie wszędzie dojedziesz "1" za 1 L.). W pokoju sterowana klimatyzacja, elegancki wystrój, czysto, dużo miejsca. Polecamy.
Spędziłem w tym hotelu w 2009 roku wraz z rodziną 10 niezapomnianych dni.Moja ocena hotelu,miejsca,obsługi oraz wyżywienia,jak za tę cenę jest jak najbardziej pozytywna.Każdy na stołówce mógł znaleźć coś dla siebie.Dwuosobowe klimatyzowane pokoje są schludne i czyste, sprzątane codziennie,ręczniki oraz pościel wymieniana na bieżąco. Okolica spokojna,basen przytulny do którego mają dostęp tylko goście hotelowi.Bar obok basenu oferuje muzyczkę i smaczne drinki.Odległość do morza niewielka,między hotelami spacerkiem to ok 10 min.drogi.Taką samą odległość trzeba pokonać żeby dostać się do głównego deptaka ,który prowadzi do centrum Słonecznego Brzegu.Z czystym sumieniem mogę polecić Hotel Sanset.
Wróciłam właśnie z tego hotelu i jestem zadowolona. Hotel nie zaduży,czysty,ładnie urządzony.Pokoje przestronne z balkonem,suszarką,w pokoju lodówka,tv,wygodne duże łóżko małżeńskie,na podłodze wykładziny.Jeden minus to łazienki-prysznic po kąpieli podłoga była zalewana. Jedzenie dobre,ale monotonne. Sniadanie zawsze:jajecznica,jajko sadzone,paróweczki,pieczany bekon,jajka gotowane,salami,masło,ogórek,pomidor,płatki z ZIMNYM mlekiem,tosty,ser żółty,dżemy,miód,kawa,herbata,soki,jabłka,pomarańcze Lekki obiad zawsze:spagetti tylko sos się zmieniał,pizza na grubym cieście +ser i wędlina ze śnidania,zupa ala rosołek-dobra,frytki,napoje,ciasteczka. Kolacja trochę urozmaicana:frytki zawsze,mięso:z grilla,skrzydełaka,pulpeciki,ryba,golonka z kurczaka,sosy gulaszowe z warzywami,zupa ta sama,arbuz,brzoskwine. Ogólmie jedzenie smaczne,ciepłe no i można jeść ile się chce i gdzie się chcę w danych godzinach.8.00-10.00,12.30-14.30,18.30-20.30 Napoje od 10.30-22.30 kawa,herbata,soki,fanta,cola,sprait,piwo,tanie wino białe lub czerwone 18.30-22.30 wódka czysta,miętówka,mastyka-anyżowa Basen:czysty,leżaki bezpłatne-rono wysyarczy zająć ręcznikiem i jest twój,wc przy basenie,brodzik mały,głęboki 0,55.Reszta 1,40-1,50 Obsługa miła,barmani trochę smutni. Do morza blisko zaledwie 3 minutki na skróty. Ogólnie jesteśmy zadowoleni,opaleni i przejedzeni.
Spędziłam w tym hotelu tydzień na przełomie sierpnia i września i właściwie jedynym poważnym minusem było jedzenie. Nieważne czy było to all czy all light, było po prostu niedobre. Byli ludzie, którzy mieli zawsze pełne talerze, ale chyba musieli głodować przez wcześniejszy miesiąc, żeby tak się tam zajadać. Urozmaicone były jedynie trochę kolacje, poza tym większość potraw zimna. Mimo że jestem osobą, która raczej nigdy nie narzeka na jedzenie - tam jadłam prawie tylko frytki, i to 2 razy dziennie. Na szczęście można się dobrze dożywić poza hotelem, tylko w takim razie jaki cel w ofercie all?
Mieszkałem w tym hotelu przez tydzień. Hotel czysty, obsługa ogólnie słaba, barmani robiący wrażenie po co my tu jesteśmy. Najiekszy minus to jedzenie. sniadanie codziennie te same (parówki i jajecznica), obiad (pizza i frytki), kolacja dwa dania do wyboru - dobre w smaku i nic więcej. Napoje alkoholowe bardzo marne - rozwodnione, napoje dla dzieci - bardzo słabe. Hotel polozony w dobrym miejscu przy ruchliwej ulicy, brak parkingu przy hotelu. Można postawić samochód po drugiej stronie ulicy ale grozi to porysowaniem tak jak to się stało w moim przypadku i moich kolegów. Ogólnie nie polecam tego hotelu.
Wręcz perfidna obsługa barmanów i właściciela( młody pan o bardzo ochrypłym glosie), traktują gości jak intruzów ( najgorzej polaków),brak ( raczej udawany) znajomości języków! wyżywienie to jedno wielkie zero!!! potrawy zimne, przez 7 dni to samo, frytki, pizza, jaja!!! Na sugestie gości do pani rezydent, usłyszeliśmy odpowiedź, \"to tylko Bułgaria\"!!!
Brudno, skromne i monotonne jedzenie w all inclusive, brak kultury kelnerów i barmanów. Miła recepcja i menagerka hotelu.
Wredna obsługa kelnerów, jedzenie tragiczne, non stop mortadela, parówki i ciągły brak owoców, warzyw, po prostu masakra. Biura podróży powinny jak najszybciej zerwać wszystkie umowy z tym hotelem. All inclusive w tym hotelu to po prostu kpina. Piwo, wino i inne alkohole w najpodlejszym gatunku, okazało się np. , że wino, które tam oferują kosztuje w markecie 2 leva za 1,5 litra (czyli 4 zł).
Nikomu nie polecam tego hotelu. Jedzenie jest straszne. Codziennie w restauracji podawane są te same dania, zimne, monotonne, w bardzo małych ilościach. Obiad tragedia( codziennie pizza, spaghetti, frytki). Słodycze: 2 rodzaje małych ciasteczek, kawa okropna, brak mleka i śmietanki. Brak animacji dla dzieci, basen bardzo mały. Cena nieadekwatna do oferowanych standardów. My przez 2 tygodnie przeżywaliśmy gehennę. To było po prostu straszne doświadczenie!!!!!!!!!!
Brak uwag . Hotel w stosunku do ceny spełna w pełni oczekiwania.Pokoje ładne,duże.Brak mozliwości uprawiania sportów,czy placu do zabaw dla dzieci ale to tylko 3 gwiazdki więc było bardzo dobrze.
Czysty, gustowny, spokojny, w drugiej linii od plaży, w okolicy same nowe ładne hotele. Od plaży i deptaka ok 200 m. Deptak ciągnie się wzdłuż całej plaży więc turyści z pierwszego rzędu hoteli raczej nie mieli warunków do snu przed 24, a u nas cichutko. Za 2 leżaki na plaży plus parasol trzeba w całej miejscowości zapłacić 21 lewa, a uwaga bez tego się nie obejdzie. Hotelowe leżaki i basen były zapewnione bezpłatnie, ale to nie to co morze. Klimę w pokoju włączaliśmy na non stop i działała naprawdę dobrze. Pokój ładnie urządzony. Na śniadania duży wybór ale mogli by je bardziej urozmaicić. Miła i młoda obsługa.