Bogata oferta sportowa: siłownia (wstęp od 16 roku życia), tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, aerobik, water polo
Jedne z najlepszych w Hurghadzie centrum nurkowe i windsurfingowe (płatne).
Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje główne, 1 tematyczna oraz śródziemnomorska a'la carte, 8 barów.
Świetny hotel 16+. Prawie w centrum miasta więc można wyjsc na spacer czy zakupy. Personel bardzo miły, uśmiechniętych, pomocny. Hotel Jak to w Egipcie z niedoróbkami w stylu nie domalowane, pęknięte i krzywe ale to nie wpływa na jakość wakacji ;). Piekny widok na morze także polecam do takiego dopłacić. Personel wyjątkowo dba o czystość. Sprzątają w kółko i wszędzie. Pokój ogarniany co dzień a za 1 USD można spodziewać się labądka z recznikow;). Plaża niewielka ,ale dla wszystkich starcza miejsca tam lub na basenie. Basen od 1,2 do 1.6m głębokości niewielki ale czysty. Male jacuzzi przy basenie. Temp wody jak w basenie. Co dzień inna kuchnia na wieczornej kolacji. Obowiązuje lekko formalny strój/ w krótkich spodenkach i koszulce bez rękawków cofną cie /
Piękny widok,bliskość miasta, zero dzieci więc cisza i spokoj
Lekko nadgryziony zębem czasu
Hotel oraz pobyt bardzo mi się podobał. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie świeże i bardziej smaczne. Nie było przepychu ale dla każdego wystarczyło. Co chwilę dokładane były świeże ciepłe potrawy. Obsługa fantastyczna. Podczas kolacji obrusy wymieniane po każdym gościu. Animacje wieczorne codziennie. W barze głównym alkohole podawane w szkle oraz pyszne drinki. Plaża duża, dużo leżaków. Restauracja przy plaży z pysznymi przekąskami. Łagodne zejscie do morza, ale z racji że ta część jest sztucznie usypana nie jest bardzo obszerna, ale wystarczająca. Od drugiej strony zejście z pomostu, możliwość snurkowania. Basen spory i leżaki nie były pozajmowane od samego rana:) przy basenie jacuzzi z ciepłą wodą. Minusy: że względu że bardzo duży obiekt to stanowczo za mało wind. Dla osób niemogocych chodzić po schodach może być to uciazeniem. Czekanie na windę nawet do kilkunastu minut i tak pod znakiem zapytania czy w nie się wsiądzie bo już zazwyczaj pełna. Pobyt uważam za naprawdę udany.
Czyste pokoje. Przemiła obsługa. Czysty basen. Dobre jedzenie. Dobre drinki.
Za mało wind jak na taki duży obiekt.
Hotel ładny,położony przy samym morzu,z pokoju piękny widok na morze,codziennie wieczorem występy nad basenem,jedzenie zróżnicowane,najlepsze kolację,większy wybór,pokoje czyste,łazienka wiele do życzenia ,troszkę obskurna.
Ładny,polecam,widok z balkonu na morze
Za bardzo nachalni animatorzy,ciągle podchodzą,nie można odpocząc na leżaku,było ich kilku ,więc co chwilę którys podchodził
Mieliśmy pokój z jakuzzi a więc był to duży pokój 48 m2 było czysto, ręczniki zmieniane codziennie, jedzenie bardzo dobre szczególnie owoce morza krewetki umm, wieczorne występy dobre obsługa nienachalna ale usłużna nie można mieć do tego zastrzeżeń. Trochę było nie tak z jakuzzi, wyłączało się wcześniej przed nagrzaniem ale po zgłoszeniu naprawiono i potem było ok. W jeden wieczór wyłączał się prąd i naprwiono to dopiero rano. Widać, że chcą zaspokoić klienta i to było na tyle urlop udany polecam.
Czystość, miła obsługa i uczynna, plaża piaszczysta można było popływać w morzu, dobre wieczorna występy, czego więcej chcieć
Brak flagi Polskiej
Super Hotel który polecam każdemu. Widok z pokoju piękny na morze i plaże. Hotel i pokoje czyste. Bardzo dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa, fajni i mili animatorzy. Ogólnie to 10/10
Jedzenie, czystość, miejsce wypadowe na wycieczki, prywatna plaża i widoki piękne.
Ciężko się do czegoś przyczepić serio.
Hotel jest piękny jak na zdjęciu, pokoj był czysty i z mini barem
Wiele razy pokój się nie otwierał i musiałem ciągle chodzić do recepcji, a na plaży skradziono ręcznik, ale po prostu zwrócili za niego kartę.
Bardzo dobry czysty nie ma nachalności obsługi tak zwanego one dolar godny polecenia
Bez dzieci
Dlamnie ,bez wad
Hotel oceniam bardzo dobrze. Pomimo, że swoje lata ma, to wyglądem, przede wszystkim pokojów, nie odstaje od tych nowych hoteli. W pokojach czysto, sprzątane codziennie, jeśli ktoś ma taką potrzebę (my prosiliśmy o sprzątanie co 3 dzień). Największym atutem pokojów jest ten niesamowity widok na morze. Jedzenie bardzo dobre, każdy wybierze coś dla siebie. Spory wybór sałatek, świeżych warzyw, grillowanych na węglu mięs oraz deserów. Wieczory tematyczne z owocami morza również na plus (2 razy w tygodniu). Polecam skorzystać z restauracji arabskiej (tej oferowanej raz na pobyt) - bardzo dobre jedzenie. Super opcja jacuzzi z widokiem na morze, lecz basen obok jest małych rozmiarów. Jednakże to plaża jest największym atutem tego hotelu, więc nie mieliśmy potrzeby pływania w basenie. Na pochwałę zasługują wszyscy pracownicy hotelu, od recepcji, obsługę restauracji, ratowników, po osoby sprzątające) - niezwykle się starają, żeby umilić pobyt i żebyście mogli odpocząć. Jedynym mankamentem z pracowników byli animatorzy. Ich praca to nieporozumienie, ponieważ dwa razy dziennie przychodzili na plażę odtańczyć byle jak jedną piosenkę plus jedna osoba przychodziła przeprowadzić kilkunastominutowy aerobik w wodzie, a wieczorami (nie zawsze) - podchodzili powiedzieć co za chwilę będzie na scenie (tylko po co?). Kolejny minusem jest brak klimatyzacji w recepcji - czekając 3 godziny po wymeldowaniu niestety dało się odczuwać temperaturę i brak przepływu powietrza. Kończąc o mankamentach warto wspomnieć o przestarzałych windach - często zdarzały się awarie. Podsumowując opinię: +Lokalna obsługa hotelu +Widok z okna +Jedzenie +Plaża i morze +Czystość -Animatorzy -Brak klimatyzacji w recepcji -Basen -Windy
- obsługa hotelu - Widok z okna - Jedzenie - Plaża i morze - Czystość
- Animatorzy - Brak klimatyzacji w recepcji - mały basen - częste awarie windy
Hotel w 100% spełnił moje oczekiwania. Obsługa miła i pomocna, bardzo komunikatywna. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Pokoje i łazienki bardzo czyste, sprzątane każdego dnia. Teren wokół hotelu czysty, bardzo zadbany. Dostępne ręczniki plażowe, co jest bardzo fajnym rozwiązaniem, bo nie trzeba dźwigać swoich.
Bardzo czyste pokoje i łazienki. Smaczne i urozmaicone jedzenie. Czysty teren wokół hotelu. Wygodne leżaki plażowe. Położenie hotelu blisko lotnisko, co sprawia, że transfer trwał dosłownie 10 minut. Obsługa hotelu sympatyczna i bardzo komunikatywna. Bezpieczeństwo - ochrona przy wyjściu z hotelu odhaczała, kto kiedy wychodzi i wraca
Hotel bardzo dobry, zlokalizowany przy samym morzu. Profesjonalna obsługa, czysto, ogromny wybór jedzenia.
Życzliwość personelu który jest ciągle uśmiechnięty i człowiek czuje się tutaj bardzo dobrze.
Ciągle nękanie przez osoby polecające masaże, rejsy i inne atrakcje. Zrozumiałe jest przyjść z ofertą raz. Jednak uporczliwe namawianie co 15 minut tych samych osób sprawiało że z chęci wypoczynku człowiek tylko się denerwuje.
Inaczej powiedzieć nam nie wypada, Jak wyjazd na wczasy to tylko HURGHADA! Hotel Sun Rise to jest top, Animacje są non - stop. Pyszne jedzenie to ważna sprawa, Tu zjesz krewetkę a nawet kraba. Jacuzzi, basen i strefa SPA, Obsługa hotelu o wszystkich dba. Moje zdanie się nie zmienia, hotel godny polecenia !!!
Jedzenie , animacje , położenie ( 5km od lotniska), super obsługa. Hotel Sun Rise jest 10/10
Brak wad
super hotel dla dorosłych, moim zdaniem najlepszy w Hurghadzie. Byłem 3 razy, w październiku będę po raz kolejny. W hotelu jest trochę Polaków, większość po raz kolejny, więc o czymś to świadczy :)
czystość, super obsługa, bliskość morza, dobre jedzenie, internet, animacje itp. nie ma się do czego przy****ć :)
nie znalazłem
Pobyt w hotelu - super Pokój z widokiem na morze Codziennie sprzątany
Hotel dla dorosłych Obsługa super, uśmiechnięta i bardzo pomocna, bardzo mili, Bardzo dobre jedzenie,urozmaicone, każdy coś znajdzie
Niema
Hotel godny polecenia. Super lokalizacja przy Sheraton Street, kilka kroków do sklepów na Sakali. Obsługa hotelowa (recepcja) i kelnerzy na najwyższym poziomie. Wszystkie napoje, drinki, piwa, kawa,woda itp podawane przez kelnerów do stolika, zarówno w restauracjach, w barach jak i na plaży czy przy basenach. Kelnerzy życzliwi, uśmiechnięci. Nie dało się odczuć, że oczekują na tipy. Jedzenie różnorodne, smaczne (były też kraby, krewetki, kalmary, sushi). Pokój co prawda nadszarpnięty trochę zębem czasu, ale nam to nie przeszkadzało, bo w pokoju praktycznie tylko się śpi. Na hotelu czysto, pokoje sprzątane codziennie. Standardowe pokoje z widokiem na morze różnią się wielkością i usytuowaniem balkonu (im bardziej wysunięty do przodu tym lepszy widok). Pokoje z bocznym widokiem i balkonem francuskim to wg nas porażka.
lokalizacja, jedzenie, obsługa, plaża przy oczyszczonej lagunie
nie najnowsze pokoje
Hotel nie najnowszy , ale wszystko n najwyższym poziomie! Czysto, pachnąco, codziennie świeże ręczniki, uprzejmy personel. Posiłki urozmaicone, duży wybór i smacznie. Po północy dostępne ciepłe posiłki, owoce, obsługa przesympatyczna. Parasole jak i leżaki dostępne przez cały pobyt bez opłat, plaża dostępna dla osób , które nie pływają z łagodnym wejściem jak i z pomostu po schodkach dla pływających. Woda czysta i ciepła
Bardzo dobra i urozmaicona kuchnia , animacje w ciągu dnia jak i wieczorne bardzo ciekawe. Pokoje klimatyzowane, klima działa cicho!, Obsługa hotelu (lobby, restauracje, bary, pokoje) uśmiechnięta i przyjazna. To mój kolejny raz w Egipcie, jednak zdecydowanie najlepszy hotel w jakim gościłem. Byliśmy z przyjaciółmi i zmieniliśmy zdanie o wczasach w Egipcie na plus:) POLECAM ten HOTEL
jesli miałbym cos podpowiedzieć to więcej piasku na boisku do siatkówki plażowej
Ogólnie hotel dobry, chociaż mały, nie znajduje się w centrum Hurghady, a na obrzeżach, co powodowało brak wyjść na zakupy.
kelnerzy bardzo uprzejmi i uśmiechnięci, czego nie można powiedzieć o recepcji, brak jakiejkolwiek komunikacji.
Pomimo tego , ze Polaków w hotelu bardzo dużo, to brak komunikacji w języku polskim. Napisy przy potrawach też powinny być również w języku polskim, z racji całej masy Polaków, a nie tylko w angielskim i rosyjskim. Bardzo stare pokoje, ponoć de luxe, to jak wygląda standard enonomiczny??
(...)
Rewelacja, super hotel brak jakichkolwiek uwag
Wspaniały hotel...byliśmy w nim w kwietniu i w maju znów po miesiącu wróciliśmy na urlop...
Czystość. Miła obsługa. Piękne widoki. Położenie hotelu blisko centrum.
Dla mnie brak wad...
Wyśmienity hotel w doskonałym położeniu praktycznie w mieście ale przy brzegu morza z prywatną plażą. W naszej ocenie 11/10.
Szczególne uznanie dla personelu oraz jakości serwowanych posiłków szczególnie w restauracjach a'la carte.
Zdecydowanie polecam. Wszystko na najwyższym poziomie. Najlepszy hotel w jakim byliśmy w Egipcie
Wyzywienie Cisza i spokój Plaza
Nic