Rafy koralowe i nurkowanie w krystalicznie czystych wodach Morza Czerwonego
Słoneczne plaże przez cały rok – idealne na relaks i opalanie
Egzotyczna atmosfera z luksusowymi resortami i pyszną kuchnią
Hotel położony bezpośrednio przy plaży, różnorodne kuchnie, duża ilość restauracji i barów powoduje że mimo dużych rozmiarów hotelu nigdy nie trzeba niczego szukać i każdy znajdzie coś dla siebie. Ładne czyste pokoje
Duża różnorodność w kwestii wyboru restauracji Sporo barów dla wygody przy basenie i na plaży
Kamienista plaża Trudne zejście do wody
Bardzo dobry hotel ze świetną obsługą, polecamy z dziewczyną!!!
- Bardzo dobra i przyjazna obsługa tj kelnerzy, absolutnie wszyscy oprócz menadżera kelnerów byli bardzo mili i niespotykanie pomocni. Menadżer (czarny, tęższy) był dla nas niemiły, obsługiwał ludzi ale kompletnie do tego sie nie nadawał, pytał po 4 razy nr pokoju, oscentacyjnie zlewał ludzi, w restauracjach ala carte lał po 1/3 kieliszka wina a jak inni kelnerzy nalali więcej (bez problemu) to robił im problemy. - piękny hotel i obsługa na recepcji - zadbane pokoje -blisko plaży - w razie czegoś dowiozą melexem na plaże (trzeba zadzwonić do recepcji) - drink na powitanie
-menadżer kelnerów (ten tęższy) do wymiany - jest antyreklamą profesjonalności obsługi tego hotelu - w barze przy basenie długi czas oczekiwania na zamówienie (jeden przy posiłkach, drugi myje szklanki, trzeci podaje zamowienia. Podajacy zamówienia nie może się wyrobić a inni mu nie pomogą przez to czeka sie na drunka czasem 10-15min - w barze przy recepcji gdzie można napić sie drinka wieczorem nie ma miejsc dla niepalących, trzeba przebywać z palącymi
Byliśmy tam w czerwcu,pobyt udany wypoczęliśmy świetnie,hotel ekstra, nie można się do niczego doczepić, polecamy wszystkim z czystym sumieniem.
Bardzo dobre pokoje, internet wszędzie gratis, ilość basenów, ładna plaża, cudowna rafa, uprzejmość obsługi, smaczne jedzenie, usytuowanie hoteli i jego otoczenie, dobrzy animatorzy
Byłem tam w czerwcu z partnerką w opcji 11 dni i jestem bardzop zadowolony. hotel ładny ,polożony kaskadowo .w ten sposób że nawet na basenach wieje przyjemny wiatr od morza.Nie mieliśmy tzw zemsty mimo jedzenia warzyw i owoców w postaci surowej. napoje z butelek soki z kartonów świetny bar na plaży w all inclusive smaczne drinki.Byłem już w Mamlouku ,xperienze sea brezee, i SUNRISE ARABIAN w tej trójce oceniam zdecydowanie najlepiej .W hotelu fajna silownia gdzie można spalic kalorie z przepysznych ciasteczek które tam serwują.
nowy,dobrze wyposażony,czysty,internet w całym hotelu za darmo,dobre świeże posiłki,dobry all inclusive,Hotel dla lubiących luksus.
nie można się czepiać specjalnie czegokolwiek.