Sunrise Beach

Spędziliśmy tu wspaniałe wakacje rodzina 2+2. Hotel czysty, zadbany, dla rodzin z dziećmi.Położony z dala od miasta (od centrum Petalidi ok 5 km), otoczony roślinnością: drzewa oliwne, figowce itp. Bungalowy sprzątane, czyste z tarasem. Infrastruktura znakomita dla wypoczynku i dla dzieci. Basen czysty, morze też i ciepłe. Jedzenie znakomite, urozmaicone i nie można się niczego doczepić. Już teraz wiemy, że chcemy tam wrócić. Grecja i ludzie bardzo przyjaźni.

Dzięki pozytywnemu nastawieniu wczasy były udane, czego zasługą była sama wyspa i jej piękne miejsca z małą ilością turystów. W hotelu najbardziej podobał nam się pokój.

obsluga hotelowa na poziome -8! chamska, opryskilwa, niepomocna w szczegolnosci menager. jedzenie niezjadliwe, zimne, stare. barman nad wyraz nieuprzejmy. oszustwa na wynajmie samochodow od rezydenta PL, pokoje syfiaste, niesprzatane ANI razu podczas pobytu 7dni, reczniki wymienione RAZ. ponadto odnowione\" powierzchownie oby tylko zamalowac grzyb, lazienka 5/10 - szafka pod umywalka zniszczona, w prysznicu brakowalo jednej czesci, ogolny brud.

Hotel położony przy samej plaży z łagodnym i piaszczystym zejściem. Plaża wyposażona w darmowe leżaki. Pokoje ładne a czepianie się małych obić, niedoróbek to nasze typowe polskie czepianie się. Hotel z mega potencjałem. To co trzeba poprawić to jedzenie które jest strasznie monotonne. Każde śniadanie takie same, słabe wędliny, zimne parówki. Obiady i kolacje to wielokrotna wariacja potrawki z kurczaka. Nie trzeba wiele aby to poprawić, trochę inicjatywy na kuchni i byłoby ok. To co jest mega słabe to bar. Podstawowe alkohole dostępne to żart. Barman lubi sobie gulnąć wieczorem i kłócić się z klientami. Byliśmy świadkami jak rzucał krzesłami i wyzywał gościa hotelu który znajdował się na balkonie pokoju. Reszta obsługi nie reagowała i się uśmiechała. Sama wyspa nieskażona jeszcze turystami. Warto wypożyczyć samochód i objechać ją naokoło (cała trasa około 100 km) Piękne plaże (Giola, Paradise i Marble)

Bardzo ładnie położony hotel blisko plaży, spokój i cisza, pokoje dosyć ładne, dopiero po 5 dniach zmieniono pościel i reczniki, jedzenie dosyć ubogie i monotematyczne.

Nazwa  Sunrise Beach
Miejsce  Grecja / Thassos / Skala Rachoni
Udogodnienia  basen odkryty

Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami

Tradycyjne greckie wioski z autentyczną atmosferą bez tłumów turystów

Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iza

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

położenie, jedzenie, bliskość morza

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Cisza, spokój, brak animacji

Wady

Dużo Polaków Niezróżnicowane, letnie/zimne posiłki

1.8
paulina

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

blisko do morza, dwa duże sklepy tuż obok

Wady

-niedobre i zimne jedzenie -niemila obsluga -brudne baseny -zniszczone i brudne pokoje z grzybem -niekompletne wyposazenie -ubogi bar

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Bliskość plaży, pokoje i widoki

Wady

Monotonne jedzenie, w opisie oferty wskazanie że to all inclusive to żart. Tylko podstawowe napoje jak wino, piwo, uzo. Niemiła obsługa w barze na plaży

Beata

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

Blisko plaży

Wady

Słaba pościel i ręczniki, wymiana po 5 dniach, jedzenie monotonne

JOANNA

Pobyt - Sierpień 2018

Ogólnie ok, piękne widoki, wyspa thassos naprawdę piękna z każdej strony , bardzo fajnie wspominam pobyt, poznaliśmy świetnych ludzi - Polaków oczywiście, polecam

Zalety

blisko plaży , bar na plaży dobre jedzenie

Wady

faktycznie niemiły barman na plaży , ale może go wymienią :]

Sunrise Beach