Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami
Tradycyjne greckie wioski z autentyczną atmosferą bez tłumów turystów
Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina
Uważam, że ta oferta to wspaniały stosunek jakości do ceny.
Dobre jedzenie - wybór jak na tydzień wystarczający. Duże obiadokolacje serwowane z karty - sałatka, do tego dip, danie główne oraz deser lub owoce. Śniadania smaczne, każdy coś dla siebie znajdzie. Bardzo fajny basen. Nie ma żadnej walki o leżaki, jest miło i przyjemnie. A co najlepsze w hotelu - lokalizacja. Dosłownie wychodzimy z hotelu i mamy plażę i morze, leżaki.
Ciężko znaleźć coś negatywnego. Pokoje są typowo greckie, jednak na 3 gwiazdki to naprawdę w porządku.
Nie rozumiem tych zachwytów. Nie wiem jakie *** i dlaczego. Brak zasłonek w prysznicach. Marne jedzenie. Najdroższa kawa, piwo i drinki w Limenarii. Właściciele traktują gości zgodnie z zasadą sprzedawca/klient - nic więcej.
Marne jedzenie, brak zasłonek w prysznicach. Marny i drogi "wieczór grecki", jedynie tańce kelnerów z pobliskich tawern. Niemiła obsługa parasolek " barowych" na plaży.
Hotel kameralny, bardzo przyjemny i czysty, tuż przy plaży. Jeśli chodzi o pokoje, na plus: sprzątane codziennie (ręczniki wymieniane co 2 dni), z zestawem kawowym (kubki, szklaneczki, talerzyki, sztućce, czajnik elektryczny) i lodówką, bezpłatny sejf, balkon z widokiem na morze, moskitiery przesuwane w oknach; na minus: pokoje i łazienka malutkie, słabe oświetlenie w łazience. Ładny basen, z barem/ tawerną i stolikami z widokiem na morze.
Czystość i zawsze życzliwa obsługa. Kameralna atmosfera, bez hałasu i tłumów turystów, przyjemna muzyka z głośników przy basenie. Przy plaży, blisko do miasteczka Limenaria z tawernami i sklepikami.
Małe pokoje i łazienka, słabe oświetlenie w łazience, otwarty prysznic (przy kąpaniu chlapie się na całą łazienkę).
Po przyjeździe zamiast ciepłej kolacji(opłaconej) czekała na nas obrzydliwa bułka w lodówce. Codziennie przy śniadaniu (monotonne) pilnowała nas kucharka Marina, która z wyraźną dezaprobatą patrzyła, jak ktoś chciał zrobić sobie dokładkę .Postawa taka podczas wieczorów greckich potęgowała się, co odbierało chęć do jedzenia. Właścicielka Maria kochała wyłącznie pieniądze i Anglików. Podczas kolacji trzeba było płacić nawet za wodę. Najbardziej sympatyczną osobą była sprzątaczka. Jedzenie na poziome 1*. Niejadalne rybki, papryka faszerowana, udko z kurczaka( nie tego się spodziewaliśmy po greckiej kuchni). Za to potrawy serwowane w najbliższym markecie wybitne, tanie i każdego dnia inne, między innymi pyszna musaka, pasticio, meatballsy w sosie pomidorowym.
Mały, kameralny przy samej plaży.
Właścicielka
Hotel czysty,sprzątany codziennie, właściciele dbają o wszystko .Miła obsługa na każdym kroku. Obsługa trochę mówi po polsku / uczy się od gości/
Jedzenie smaczne myślę ,że każdy znajdzie coś dla siebie. Najważniejsze jednak jest to że wszędzie jest blisko.Na plażę z hotelu 3 minuty, zglodniejesz napoje i jedzenie zamówisz u kelnerki i przyniosą na plażę. Czego chcieć więcej 😀 e
Nie znalazłam
Hotel mały, kameralny . Wszystko zgodne z opisem .
Czystość, dobre jedzenie ,wspaniała obsługa, blisko plaży, miasteczka , sklepu ,wypożyczalni aut. Piękna plaza przy hotelu ,obsługa na plaży.
Nie posiada
Fantastyczne miejsce! Jeśli szukasz czegoś z dala od zgiełku, bez głośnych animacji - po ot, żeby zwyczajnie odpocząć - śmiało wybierz Sunray - nie będziesz zawiedziony! Hotel położony na niewielkim wzniesieniu, tuż obok basen oraz tawerna praktycznie nad samym morzem - można delektować się pyszną obiado-kolacją słuchając szumu morza. Właścicielka - Marija - cudowny człowiek! Pomocna, cała dla gości, do porozmawiania i do uściskania. Przesympatyczny wieczór z muzyką grecką oraz tańcami, pełen smaków oraz zapachów greckich smakołyków, przygotowanych przez Marikę - przesympatyczną kucharkę, która witała nas codziennie podczas śniadania. Zabawa i tańce do ostatniego gościa - bez kiczu pod publiczkę - ogromnie nam się podobało. Bardzo smaczne jedzenie - sałatka grecka i tzatziki skradły nasze serca! Piękna, piaszczysta plaża, czyściutkie morze, akurat w tej okolicy niewielu plażowiczów, może ciut więcej w piątek i sobotę. Nad morzem leżaki płatne, na zasadzie - zamów coś z hotelowego drink baru i leż nawet cały dzień. Plażą w kwadrans można dojść do miasteczka, jeśli ktoś pragnie sklepów i głośniejszych knajpek. Wróciłyśmy zauroczone tym miejscem, zachodami słońca i szumem fal. Polecamy serdecznie!
Komfortowe pokoje, klimatyzacja, mini lodówka, czajnik elektryczny, naczynia, sejf. Darmowe wi-fi. W łazience kosmetyki, suszarka. Przestronny balkon ze stolikiem i krzesłami, wyjście z przesuwaną moskitierą. Codziennie pani sprząta, na życzenie wymienia ręczniki czy nawet pościel. Na terenie hotelu tawerna z drink barem - przesympatyczna obsługa. Obok drink baru - basen z czyściutką wodą - oczyszczany codziennie! dookoła basenu wygodne, darmowe leżaki.
Nie znalazłam :-)
Jeśli szukasz miejsca na prawdziwe greckie "sigs-siga" - to Sunray jest idealny. Przepiękne miejsce, tuż nad szumiącym morzem. Wspaniałe zachody słońca i wschody księżyca - zachwyciło na wszystko! Od właścicielki, po jedzenie i miejsce oraz panią kucharkę. Właścicielka Marija, bardzo przyjazna, oddana gościom, kucharka Marika witająca nas każdego ranka z uśmiechem. Sałatka grecka oraz tzatziki skradły nasze serca. Możesz jeść pyszną obiado-kolację w tawernie, oglądając może i słuchając szumu fal. Fantastyczny grecki wieczór, wypełniony tradycjami - muzyka grecka, tańce córki właścicieli oraz prawdziwe, greckie przysmaki - fantastycznie spędzony czas i nie zapomniane wrażenia. Bardzo polecam!
Komfortowy pokój z balkonem. Wyjście na balkon chronione moskitierą. W pokoju klimatyzacja, czajnik elektryczny, suszarka, a w szafie sejf. Pokoje sprzątane codziennie. Obok budynku hotelowego basen oraz tawerna z drink barem, przy basenie leżaki. Morze oraz plaża po drugiej stronie uliczki - na plaży leżaki płatne, w ramach zamówienia czegokolwiek z drink baru. 20 minut plażą do pobliskiego miasteczka.
Nie znalazłam.