Atrakcyjne położenie: w dzielnicy hotelowej Playa Paraiso, ok. 12 km od Siam Parku.
Tylko 300 m do publicznej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: 4 baseny, koszykówka, piłka nożna, siłownia, aerobik
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Pomimo \"ciekawych\" przygód z obsługą hotelową, uważam że hotel jest godny polecenia.
Ładnie urządzony, ładna zieleń, dobry stan pokoi
Służbistyczne podejście pracowników hotelu. Byłem dwukrotnie wzywany na recepcję. Pierwszy raz bo komuś się coś pomieszało w rezerwacjach i doszli do wniosku że powinienem już opuścić hotel - nie przyjemna rozmowa podczas której straszono mnie że jak nie przedstawie im swoich dokumentów potwierdzających że wykupiłem dłuższy pobyt to wezwą policję i mnie usuną z hotelu ! Drugi raz - bo państwo na recepcji zgubili kopię rachunku za sejf który wykupiłem i miałem im dać mój rachunek żeby zrobili sobie kopię ??? Kupując papierosy w sklepie hotelowym za które zapłaciłem kartą kredytową potwierdzając transakcję PINem dodatkowo musiałem podpisać się na rachunku i podać numer pokoju ???
Hotel na prawdę godny polecenia, ale radzę zwrócić uwagę w której części zgodnie z umową będziecie zakwaterowani. W Costa Adeje cieplejszy basen no i większa powierzchnia basenowa. W części Principe za to mniej ludzi i lepsze animacje przy basenie. Polecam , piekny kompleks hotelowy....
Dobre jedzenie, piękny ogród, w każdej części i Principe i Costa Adeje podgrzewamy basen, czysto, fajne animacje.
brak. Ale za to rezydentka Tui beznadzejna. Tak bezczelnej i nie zainteresowanej klientem jeszcze nie spotkałam.
Fajny hotel, pokój w pięknym widokiem na ocean. W grudniu mało dzieci, wiec w miarę spokojnie i pogoda idealna dla kogoś kto nie przepada za nadmiernymi upałami. Fajne restauracje a?la carte w ramach AI
Idealny dla grających w golf. W pobliżu śliczne pola golfowe
Duży przestronny kompleks z basenami. Miejsce poleciłabym osobą mało aktywnym, nastawionym na wypoczynek wyłącznie w hotelu.
Dobre jedzenie. Czysty duży kompleks.
Brak dostępu do plaży a w zasadzie jej brak, hotelowy autobus na plażę oddaloną kilka klinometrów wyjeżdża raz dziennie - konieczność rezerwacji z min. jednodniowym wyprzedzeniem. Duża odległość do centrum, wiąże się z kosztem dojazdu 15eur w jedną stronę
Polecam hotel dla osób pragnących odpocząć w ciszy i spokoju bez potrzeby szybkiego dostępu do centrum ze sklepami i innymi hotelami. Ja nie znalazłam dojscia do oceanu mimo prób. Pozytywem jest jedzenie, czystość i przemiła obsługa.
duże, czyste pokoje, baseny i dobra infrastruktura hotelu
brak plazy i zejścia do oceanu
super wakacje w bardzo milym towarzystwie pozdrawiamy zabrze,kielce warszawa i sulejowek
Hotel idealny na pobyt z dzieckiem. Byliśmy z 1,5 roczną córeczką na przełomie stycznia i lutego 2011. Połozony jest z dala od zgielku miasta ( dla spragnionych zakupów czy piaszczystej plaży - mozliwość dojazdu bezpłatnym busem do centrum na zakupy w Playa de las Americas). Bajeczne polozenie na oceanem, rozlegle polozony z przepięknym ogrodem w Bahia Principe Costa Adeje - daje mozliwośc spacerów z dzieckiem. Jedzenie smaczne i róznorodne (aczkolwiek sniadania pod koniec pobytu byly bardzo przewidywalne...parówki obrzydliwe). Dla osób na diecie - kącik z wedlina z indyka, bialym serkiem, chudym mlekiem, dietetycznymi ciastkami;-) Kilka restauracji do wyboru - kanaryjska, hiszpańska, wloska, meksykanska, azjatycka - wspaniale urozmaicaly wieczorne menu. Hotel b. czysty i zadbany, codziennie sprzatne pokoje i uzupelniana lodówka z napojami. Baseny z podgrzewaną wodą ( brodzik nie byl podgrzewany!). Mala musiala kąpac się w \"doroslym\" basenie. Animacje rózne - aerobic, pokazy mody, pilka siatkowa w wodzie. Dla maluchow wieczorem o 20.30 Mini Disco ( trochę póżno, jak dla dzieci - wg polskiego czasu to godz. 21.30). Pyszna kawa z automatu! Dużo lepsza niż ta\" sniadaniowa\" na stoliku w dzbanku.
Atutem hotelu jest kameralne położenie i przepiękny ogród. Do Los Christianos codziennie kursuje darmowy hotelowy busik. Można skorzystać i zrobić zakupy lub po prostu poleżeć na plaży, której nie ma przy hotelu. Końcem marca woda w basenach przerażająco zimna. Nie pierwszej młodości meble w restauracjach i pokojach i leżaki przy basenach. Ogólne wrażenie na 3,5 gwiazdki.
Hotel położony na odludziu, trzeba jechać autobusem podmiejskim żeby w niedalekiej okolicy wypożyczyć samochód za mniejsze pieniądze niż oferuje rezydent. Bez samochodu pozostaje tylko spacer po klifach lub hotel. Woda w basenach zimna(jeśli chodzi o dzieci), brak animacji. Natomiast jeśli chodzi o ilość jedzenia to dodatkowe kilogramy gwarantowane.
Rewelacyjny hotel, piękne i czyste baseny, obsługa na najwyższym poziomie. Pokoje sprzątane codziennie, dość dokładnie. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, w obiekcie kilka restauracji a la carte (szczególnie polecam azjatycką- sushi palce lizać).Na śniadanie m.in. kawior czarny i czerwony oraz szampan. Wieczorem stoły pełne różnych alkoholi, można samemu przygotować sobie drinka. Osobny stół do przygotowania mojito. Spotkałam jedną rodziną z Rosji. Świetna grupa animatorów, moja 4-letnia córka zafascynowana Sidneyem z miniklubu:) Jedyny mankament to wczesne zajmowanie leżków, mąż musiał się zrywać o 7 rano żeby jeszcze dostać leżaki blisko basenu:( Ale ogólnie było super i polecam hotel jak najbardziej.
Na razie najlepszy hotel w jakim byłam. Jedzenie fantastyczne, napoje alkoholowe i bezalkoholowe wszystkie dostepne w dobrej jakosci - klienci sami moga robic sobie drinki. Baseny rewelacyjne. Jedyny mankament to brak prawdziwej plazy ale z tym na Teneryfie wszedzie jest problem. Polecam hotel i polecam zwiedzanie Teneryfy na wlasna reke za to z wycieczka warto sie wybrać na La Gomere jeepami.
jeden z najlepszych w tej klasie daleko od ohydnych w Americas tam klocek przy klocku, :klimat, wybór dań, obsługa, lepsze warunki w cz.4* polecam tańszą opc.brak dyskryminacji i walk o lepsze pokoje TUI?,w okolicy brak szpecącego elementu-budowy,obow.wypozyczyc auto, dla wygody u rezydenta- pomoze z ubezp.róznica w cenie do zaakceptowania-wygoda w oddaniu na park.hotl zorganizowany objazd wyspy z TUI, samodzielny wypad pod Teide dla \"górali\' uwaga że trzeba zgłosic wejście wyżej w Polsce z wyprzedzeniem -klifgigantos,Garachico,LOROPARK,LaGomera,miłosnicy kieliszka w holu głównym w cenie markowe alko w piramidkę ustawione i mozna wybierac do pózna,odp. maile
Rewelacyjny hotel, wyżywienie chyba najlepsze spośród hoteli, w których wypoczywałam dotychczas - szczególnie duży wybór ryb i mięs świeżo przyrządzanych. Wybór ogromny, zadowoli każdego smakosza. Obsługa b. dobra. Dobre miejsce na wypoczynek z dziećmi. Plaża ok. 150m od hotelu ale z klifowym zejściem. Polecam wycieczki wzdłuż brzegu - piękne widoki, niezapomniany klimat knajpki w zatoczce u Pepe i Loli. Baseny OK, może za mało leżaków. Proponuję wypożyczyć samochód na 3-4 dni i objechać całą Teneryfę - widoki zapierają dech w piersiach.
Hotel super, jedzenie wspaniałe, urozmaicone i bardzo smaczne. Wysoka kultura obsługi, czysto, przyjemnie, wieczorem kabarety - bardzo dobre. Najlepszy pobyt, polecam wszystkim. To mój trzeci wyjazd za granice wtym roku i najlepszy.
Byłem tam na miejscu. Jest Ok, oceniam bardzo pozytywnie. Pozdrowionka!!!!
Hotel super, mankamentem dla urlopowiczów może być brak plaży (jest mała z kilkoma leżakami kąpiel raczej niemożliwa.
hotel bardzo dobry dla osób oczekujących dosyć wysokiego standardu, wspaniałe baseny, wypożyczalnia samochodów na terenie hotelu i dobra baza wypadowa na zwiedzanie wyspy.