Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
Sunce to hotel uroczy pod względem lokalizacji ,nad samą plazą i przy promenadzie z kafejkami i sklepikami bardzo bliziutko portu. Sam budynek ładny pokoje czyste ręczniki zmieniane na świeże.meble już przeszły czasy świetności ale wszystko wraz z lodówką i tv były w wyposażeniu brakowało tylko mało kącika z czajnikiem i kawą. Obejście hotelu duże czyste baseny krystalicznie przejrzyste leżaki do dyspozycji gosci,szkoda tylko że ogrodowy grill nie obsługiwany byłaby dodatkową atrakcją. Jeśli ktoś jest samochodem to ucieszy się z dużego zamykanego parkingu na terenie obiektu . Obsługa recepcji i restauracji bardzo dobrze mówi po polsku są pomocni w każdym wypadku. Jedzenie w wersji all wystarczające nikt głodny nie chodzi ,chociaż bardzo monotonne codziennie prawie to samo,owoce bardzo rzadko widziane,a automat z kawą czynny tylko do śniadania i to chyba był największy kłopot dla amatorów kawusi - no ale była okazja wyskoczyć do kafejki na promenadzie . Ogólnie polecam hotel Sunce miło spędziliśmy tam tydzień wakacji🙂
Blisko plaży Parking 3 baseny Obsługa w języku polskim Market piekarnia liczne kafejki
Brak całodziennego dostępu do automatu z napojami i kawą zwłaszcza w opcji all Wyżywienie monotonne
Hotel fajnie położony, ale jedzenie koszmarne,pokoje też skromniutkie
Położenie tzn. bliskość morza i promenady
Jedzenie słabe tzn. nieby all inclusive, a dania nakłada kelner. Bardzo ograniczony wybór. Tylko jedno piwko lub winko do obiadu i kolacji. Brak napojów dla dzieci. Pokoje bardzo skromne
Hotel świetnie usytuowany: przy promenadzie i plaży. Pokój czysty. Baseny zadbane.Jedzenie całkiem dobre: makaron z kalmarami, risotto z ośmiornicą, ryby, baranina, wołowina, kurczak, warzywa. Każdy mógł wybrać coś dla siebie. Do obiadu piwo lub wino- zgodnie z opisem hotelu. Cisza i spokój, grające cykady. Wypoczęliśmy.
Bliskość plaży, cisza i spokój. Miła obsługa polskojęzyczna.
Hotel ma swoje lata
Wspaniały hotel. Super obsługa. Lokalizacja świetna. Wszystko na 6.
Obsługa hotelu - przemili i uczynni. Położenie hotelu.
Jestem bardzo zadowolony z wyjazdu. Hotel spełniał Nasze oczekiwania, obsługa bardzo miła (mówi w języku polskim), jedzenie bardzo dobre, pokoje z balkonem z pięknym widokiem na Adriatyk. Urlop 10/10.
-Ośrodek przy samym morzu -Dobra lokalizacja(blisko centrum) -Czysto
-Brak
NIE POLECAM! Okolica- miejscowość piękna, plaża super- przy hotelu, urocza okolica. Hotel wymaga remontu. Pokoje ciasne, zniszczone meble(rozklejają w się okleiny, pseudoratan z fotelików balkonowych i w restauracji poszarpany. Pokoje brudne, grzyb w łazience, niesprawne odpływy w kabinach prysznicowych, brudna toaleta i smród niesprawnej kanalizacji. Lodówka jest, ale zepsuta. Dostawka dla nastoletniego dziecka rozwalająca się, mała i niewygodna. BASENY bardzo fajne i czyste. Ogród hotelu ładny. Obsługa miła. Jedzenie bardzo przeciętne - może być (zbyt tłusto, ale rzecz gustu). "All inclusive" - żałosny ! Kelner nakłada porcje w bufecie ale tyle, ile się należy wg. niego. SOKI- to rozwodniony koncentrat - też w ograniczonych ilościach / nie każdy zdąży sobie nalać. Talerze zabierane spod nosa przed skończeniem posiłku - dość niestosowne. BARDZO małe TRZY GWIAZDKI !!! Chorwacja cudowna, ceny przystępne,ale hotel SUNCE - wyposażenie, czystość i wygoda - BARDZO SŁABA JAKOŚĆ
Baseny, ogród, plaża.
Niesprawny sprzęt, zniszczone meble, brud,
Hotel z bardzo ładnym ogrodem i basenami (DLA DOROSŁYCH I DZIECI ). Widok na morze i góry. Położony przy promenadzie .Pokoje skromne , z klimatyzacją , TV, lodówka. ŁAZIENKI WYMAGAJĄ REMONTU .Jadalnia czysta , istnieje możliwość zjedzenia posiłków wewnątrz i na zewnątrz w ogrodzie .Baseny czyste .
Bardzo dobra lokalizacja , miła obsługa.
Brak materaców na leżakach przy basenie , brak poduszek na krzesłach w ogrodzie ,łazienka brak odpływu z kabiny prysznicowej , odpadający silikon , sanitariaty -zaniedbane -łazienka wymaga remontu. Brak animacji , wieczorków . Wersja ALL -nie ma napojów poza posiłkami -trzeba kupować , kawa i herbata tylko rano do sniadania ,limitowane i ograniczone napoje alkoholowe w czasie posiłków obiadu i kolacji -wino -1 x lampka lub 1 x piwo ,posiłki skromne nakładane przez obsługę restauracji .
Kameralny i elegancki hotelik. Polecam wszystkim, głównie osobą chcącym odpocząć. W hotelu głównie polacy.
Hotel bardzo fajny,usytuowany nad samym morzem,pokoje trochę małe ale nam to nie przeszkadzało, mieliśmy pokój bez balkonu co było uciążliwe podczas pobytu ,jedzenie nienajgorsze, śniadania szwedzki bufet,obiady i kolacje podobne ,do obiadu i kolacji podawane wino albo piwo,obsługa bardzo miła, można kupić piwo w bufecie,cena 2.5euro, drinki też w dobrych cenach,choć jak my to Polacy kupowalismy alkohol w marketach i robiliśmy sobie sami drinki🙂generalnie polecam,Gradac mała urokliwa mieścinka bez tłoku,spacerkiem można dojść do miejscowości Brist która jest ok 3km od Gradacu,Chorwaci dbają o wszystko, czysciutko na każdym kroku,o Adriatyku i plażach w Chorwacji nie muszę chyba pisać bo są unikatowe, byłem w wielu krajach ale w Chorwacja jest najpiękniej.
Dobre położenie tuż obok morza,w pobliżu sklepy,restauracje.
Trochę małe pokoje,bez balkonu trochę uciążliwy pobyt,chodzi głównie o suszenie strojów itp.
Bardzo kameralny hotel nad samym morzem. Jeżeli ktoś szuka spokoju i ciszy to właśnie tam jest takie miejsce. Obsługa hotelowa na 5+ wszyscy bardzo sympatyczni i mili dla gości. Cena adekwatna do standardu.
Cisza spokój i bliskość do plaży.
Trzygwiazdkowy hotel, nic więcej nic mniej. Bez rozczarowania w żadnym momencie. Polecam. Hotel zlokalizowany na uboczu niewielkiej miejscowości. Generalnie polecam praktycznie każdemu.
Doskonała lokalizacja pierwsza linia brzegowa kilkadziesiąt metrów od plaży. Czysta woda ,czyste otoczenie ,drobne żwirek .pięknie! Załoga hotelu naprawdę starająca się.
Jestem wymagający lubię być uszczypliwy ale naprawdę nie było do czego.
Pobyt w hotelu Sunce bardzo udany . Jesteśmy bardzo zadowoleni choć hotel na pewno nie jest dla gości bardzo wymagających . Miejscowość cicha , spokojna , widoki przepiękne, pogoda udana. O tej porze roku ( początek czerwca 2023 ) jeszcze mało ludzi , Gradac budzi się dopiero do turystycznego życia więc naprawdę można wypocząć. Ale i w sezonie nie ma ich tak dużo jak w innych większych miejscowościach na Makarskiej . Świetna baza wypadowa w wiele atrakcyjnych miejsc w tym regionie które proponuje biuro podróży . Sam hotel czysty i zadbany przy samej plaży otoczony przepięknym drzewostanem , lekko na uboczu Gradaca. Posiadający też niewielkie baseny (brodzik, jacuzzi i większy basen dla dorosłych) - w zasięgu ręki morze i góry. Personel bardzo przyjazny mówiący lub rozumiejący po polsku. Jeżeli ktoś nastawia się na nadmiar jedzenia to się zawiedzie. Wyżywienie w miarę dobre niczego nie brakuje i jest w miarę smacznie więc nikt nie wyjdzie głodny ale śniadania nieco ubogie , dodatkowo wegetarianie mieli problem żeby coś dla siebie wybrać. Byliśmy w hotelu tej samej kategorii w innej miejscowości i tam było zdecydowanie lepiej z wyżywieniem. Nam osobiście wystarczało i dla nas inne walory hotelu to rekompensują w końcu na urlop nie jedzie się po to żeby tylko jeść:) . Bardzo polecamy.
położenie hotelu, widoki morze i góry w jednym
wyżywienie , mogłooby być trochę więcej leżaków przy basenie
Hotel czysty blisko plaży fajne położony jedna pani z recenzji musi po Polsku oczywiście jak chce i tyle
Blisko plaży
Jedzenie masakra wszystko na głębokim oleju zero owoców raz dali jedno jabłko soki woda nigdy więcej basen syf skąd te zdjęcia dodali może później będzie czysty jak Kupisz kawę dostaniesz szklankę wody
Hotelik kameralny , z basenem , wokół cisza i spokój . Z jednej strony otoczony pasmem gór , z drugiej rozpościerał się piękny widok na Adriatyk , półwysep oraz okoliczne wyspy . Wyżywienie jak dla mnie ok , aczkolwiek brakowało mi świeżych owoców w które można było zaopatrzyć się w pobliskim sklepie . Obsługa hotelowa jak i kelnerzy przyjaźni , uśmiechnięci , w razie potrzeby pomocni .
Lokalizacja , przy plaży oddzielonej wąską promenadą .
Hotelik nadszarpnięty nieco zębem czasu .
Bardzo ładny hotel przy samej plaży. Pokoje z klimą.
Położenie przy plaży, baseny,super taras w cieniu sosen przed restauracją. Deptak około 5 km wzdłuż morza.
Zimna woda w basenach.
Jeżeli chodzi o hotel to spoko, lokalizacja super, pokoje (ok 4/5), baseny, internet ok.
Wyżywienie: śniadania ok, obiady i kolacje bardzo słabe. Mają All inclusive soft (szkoda że nie ma pełnego). Soft oznacza: śniadania bufet, obiad i kolacja do wyboru z kilku dan (mały wybór). Do obiadu i kolacji przysługuje 1 piwo lub wino powyżej dopłata, napoje z automatu no limit w czasie posiłków. W ofercie informacja , że do obiadu/kolacji ryba w ich znaczeniu oznacza to paluszki rybne rodem z polskiej biedronki. Wyżywienie oceniam na **
Hitem są desery: cienki plaster lodów rolady, raz były lody niby dwie gałki - takich gałek nie widziałem nawet w Polsce zrobiona kuleczka z loda, a w środku pusto
Lokalizacja przy samej plaży.
Wyżywienie, sprzątanie pokoi .
Hotel schludny, z dobrą lokalizacją. Niestety z powodu małej liczby leżaków, była o nie "walka ręcznikowa" (zajmowanie w w nocy). Przy basenie brak toalety i pryszniców! Pokoje fajne, ale sprzątane tylko raz i nie wymieniano ręczników. Niestety było bardzo złe wyżywienie. Na moją prośbę rezydent miał zwrócić uwagę do hotelu, że brak dań rybnych, ale bez skutku. Po dwóch dniach była ryba, gdy w umowie gwarantowano codziennie na obiedzie i kolacji do wyboru danie mięsne lub rybne (nie było). Oczywiście czasem były szprotki (luzem), ale to według mnie nie danie rybne. Kilka kostek z paluszków krabowych utopionych w kluskach (to chyba też nie danie rybne), lub jeszcze mniej kawałeczków ośmiornicy utopionych w ziemniakach (!) to chyba też nie danie rybne. Tylko raz podczas tygodniowego pobytu była ryba (faktyczne danie rybne). Prawie brak było owoców. Na kolację w ramach deseru zamiast kawałeczka ciasta był raz kawałek arbuza, raz kilka "kuleczek" z arbuza i mango. Kupowaliśmy sobie owoce sami. Kawa beznadziejna, tylko rano (!). W pewnym momencie Expresso zaklejone. Tzw. all-inclusive light to ściema. Zwykłe HB plus obiad (na obiedzie i kolacji nakładanie posiłków na talerze przez kelnerki). Dania bardzo niesmaczne (kucharz do zwolnienia). Brak dań dla dzieci. Trzynastoletni chłopiec jadł na obiad trzy "suche" kromki chleba, bo nie miał co wybrać dla siebie. Pierwszy raz widziałem taką tragedię (dziwne, że rodzice nie zaprotestowali - bali się?). Chłopiec chodził z mamą po posiłkach na dożywianie na pasaż. Kultura personelu wysoka.
Hotel schludny. Dobra lokalizacja. Personel kulturalny.
Bardzo złe wyżywienie. Brak posiłków dla dzieci. Brak dań rybnych. Niesprzątane pokoje i niewymieniane ręczniki. Mała liczba leżaków przy basenie. Brak leżaków (płatnych) na plaży przy hotelu (było w reklamówce). All inclusive light to porażka (szkoda pieniędzy). Niekompetentny rezydent (nie załatwił leżaków, dań rybnych, sprzątania).
Stary hotel na 3 gwiazdki. Przez pierwsze 3 dni turnusu dostępny był sok jabłkowy do posiłków, 4dni maszyna zepsuta i zostały mocno rozwodnione multiwitamina (jak skończy się jabłkowy można słodzić i jest znośnie) oraz woda o posmaku pomarańczowym. Taka sytuacja jest podobno co tydzień:) pokoje czyste, po zawieszeniu info "proszę posprzątać pokój " jest faktycznie sprzątany. Basen czysty, idealne położenie.
Położenie, sprzątanie (na prośbę codziennie) . Obsługa w recepcji .
Napoje.
Bardzo dziękujemy za miłą obsługę i miło spędzony czas na pewno wrócimy do was dziękujemy .
Piękne widoki plaża miła obsługa pokoje zadbane na wysokim poziomie jedzenie b. dobre .
Nie ma .
10/10, wspaniałe miejsce do wypoczynku dla dwóch osób po 50-tce. Plaża zaraz przy hotelu, dzieli ją tylko chodniczek (promenada). To byly udane wakacje. Dodatkowo miejscowość Medjugorje rzut beretem także świetne miejsce. Warto było jechać, aż prawie na sam dół Chorwacji .
- Wspaniałe jedzenie chociaż nie ma frytek jak ktoś bardzo lubi - Klimatyzacja - Parking dla samochodu (było ciągle dużo wolnych miejsc)
- Nie dbają, aż tak idealnie o czystość, ale jest do zniesienia, nie ma żadnych niespodzianek typu robactwo w pokoju czy hotelu