Hotel na mniejszej wyspie, z przytulnymi pokojami na plaży lub willami na wodzie, sprzątanymi 3 razy dziennie. Piękny basen typu infinity z widokiem na ocean. Bary z przekąskami z karty serwowały przepyszne posiłki i desery, a alkohole oraz napoje były markowe i najwyższej jakości. Również możliwość poproszenia przy zameldowaniu o przygotowywanie posiłków według diety, np. bezglutenowej czy bez laktozy. Cudowna plaża, wiele leżaków, sof i hamaków. Z jednej strony wyspy przepiękna rafa koralowa, ciągnąca się około 400 metrów wzdłuż brzegu, na którą można wejść z lądu. Hotel raczej spokojny, z niewielką ilością animacji dla dorosłych, ale jest za to bardzo dobry mini klub dla dzieci z opiekunami. Obiekt na spokojny wypoczynek dla par lub rodzin z małymi dziećmi.
+piękna rafa koralowa + basen infinity na plaży + cudowne plaże + bardzo dobre jedzenie w restauracjach à la carte + rejs na oglądanie delfinów o zachodzie słońca w cenie raz na pobyt
- wolna obsługa w restauracjach à la carte
Byliśmy w hotelu 10 dni - bardzo miłym zaskoczeniem było to, że od momentu odebrania nas z lotniska przez pracownika hotelu w zasadzie nic sami nie musieliśmy załatwiać. Na wyspie przydzielono nam managera i do niego się zwracaliśmy z wszystkimi sprawami a nie do recepcji jak to zwykle bywa. Po przylocie czekaliśmy na hydroplan w klimatyzowanym pokoju relaksu z kanapami, posiłkami, napojami oraz możliwością odświeżenia się po podróży to było bardzo miłe. Wyspa niewielka ale przyjazna, czysta, zadbana, polecam domek na plaży z prywatnym basem i wyjściem bezpośrednio do oceanu - prawdziwy raj. Choć byliśmy w porze deszczowej padało tylko 1 dzień ale i tak było bardzo ciepło. Alkohole bardzo dobre, nierozcieńczone. Jedzenie smaczne ale charakterystyczne dla tego regionu. Ocean ciepły, przyjazny, woda turkusowa. Dość krótkie dni bo o 18.30 już zapadał zmrok. Polecam ten hotel dla osób dorosłych, na podróż poślubną lub po prostu aby nacieszyć się sobą , cisza, spokój, błogostan.
Bardzo czysto , pokoje sprzątane dwa razy dziennie, przemiła obsługa, nienachalna, jedzenie smaczne ale przewaga kuchni indyjskiej, bardzo duży spokój na wyspie, można się wyciszyć i w pełni zrelaksować. Rafa przy wyspie - ciekawa. Brak komarów i ogólnie brak robactwa.
Słabe animacje, wieczorne tańce niemożliwe - DJ puszczał muzykę którą on chyba tylko lubi i niestety przez 10 dni pobytu raz tylko ktoś próbował tańczyć. Jeden sklep na wyspie.