Biała, piaszczysta plaża i krystaliczne czysta woda
Do rafy koralowej można wygodne dojsć pomostem
3 przyjemne baseny odkryte
Dużo udogodnień dla dzieci: Basen, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji
Doskonałe miejsce na wypoczynek. Wille bardzo przestronne i czyste z cudownym widokiem. Bardzo sprawni i pomocni pracownicy.
Bardzo smaczne jedzenie. Często urozmaicane i tematyczne. Kucharze realizują praktycznie każde dodatkowe prośby. Obsługa miła, pomocna. Przy dłuższym pobycie goście są szybko rozpoznawani i obsługiwani zgodnie z ich preferencjami.
W mojej opinii brakuje chłodu w restauracjach, recepcjach itp. Przy dużym natężeniu gości i otwartej kuchni, temperatura dochodzi do poziomów przekraczających jakikolwiek komfort.
Piękna , zadbana duza wyspa. Wille na plazy czyste , przestronne
Spędziłam z rodzina wspaniałe wakacje w tym hotelu. Obsługa, czystość 10/10 jedzenie bardzo dobre, czysta woda bez glonów, plaża przepiękna. Nurkowanie wspaniałe. Jedyny minus to Wifi hotelowe słaby zasięg.
Wifi
Firmy które sprzedają tą lokalizacje ten hotel powinno się podać do sądu brud brak obsługi brak sprzątania w domkach brak uzupełniania mini barów ciągłe czekanie na czysty stolik na kawę mozna czekać nawet godzinę Tu trzeba o wszystko walczyć a nie o to chodzi na urlopie Wyspa zdewastowana ciągły plac budowy nie dajcie się zmylić zdjęciami ze strony hotelu nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Widoki ciepły ocean
Plac budowy niszczenie pięknej wyspy podzielpnej wysokimi płotami obrzydliwe betonowe bungalowy nie dbanie o czystość oceanu Przerażające
Miejsce wspaniałe do wypoczynku. Obsługa jest taktowna, bardzo dobrze zorganizowana. Brak animacji i hałasu. Przepiekne, ciepłe morze i raj dla miłośników nurkowania. Jedynie ceny troche wysokie-drink średnio w cenie 14$.
Byłam w tym hotelu na przełomie lutego i marca 2009 r. Cudowne wakacje, raj na ziemi,cisza, spokój, obsługa super, wszyscy się uśmiechają i pragną zaspokoić pragnienia turystów.Na pewno jeszcze polecę na Malediwy. Tęsknię za nimi.
Mieliśmy to szczęście że pobyt w tym miejscu dostaliśmy w prezencie na podróż poślubną. Mieszkaliśmy w luksusowym pokoju na wodzie. Sprzątany dwa razy dziennie. Ręczniki wymieniane na życzenie lub przy każdym sprzątaniu. Jedzenie znakomite. Różnorodne. Na miejscu można dopłacić do pełnego wyżywienia czyli opcji "all inclusive". Personel spełnia wszystko o co poprosimy. Nienachalny, nie oczekujący na napiwki. Jeśli mam komuś polecić to osobom ceniącym relaks na najwyższym poziomie.
Pomimo tego że cena jest wysoka, a na przyjazd tutaj odkładałam z mężem dwa lata uważam, że hotel przerósł nasze najśmielsze oczekiwania. Najpierw mieszkaliśmy na wsypie potem po dopłacie kilka nocy spędziliśmy na wodzie. Dziewicza przyroda która się tu roztacza daje poczucie spokoju. Wyśmienita obsługa. Siadając na pomoście widać w wodzie kolorowe ryby. Jeśli odpoczniecie polecam wybrać się do stolicy kraju. Potrawy wręcz głaskały nasze podniebienia. Jeśli ktoś się tu wybiera to zazdroszczę i życzę równie udanych i miłych chwil.
Po zeszłorocznym pobycie na Kubie myślałem, że nic tego nie przebije. Myliłem się. Część hotelu położona jest na palach nad powierzchnią oceanu. Właśnie tam dostałem pokój. W nim wszelkie potrzebne wygody. Hotel przez swoje umiejscowienie ma naprawdę niepowtarzalną atmosferę. Wychodząc z pokoju od razu można się kąpać w lazurowej wodzie. Czysta rozległa plaża, na lądzie położona druga część hotelu. Wiele kwiatów, palm. Znakomita obsługa i wspaniałe jedzenie. Mogę z czystym sumieniem nazwać to miejsce rajem i moim najlepszym wyjazdem. Polecam wszystkim. Pozdrawiam
Doskonaly hotel ze znakomitym serwisem. Bardzo dobre miejsce do wypoczynku oraz relaksu. Spokój, cisza, ryby jak w akwarium, pływające tuż obok. Mieszkaliśmy w willi na wodzie, która spełniała wszyskie wyobrażenia o doskonałej wygodzie. Nie zapomnę tych 7 dni do końca życia. Warto tam pojechać i zobaczyć, jak cudne są miejsca na ziemi. Polecam.
Swoje wakacje miałam już w lutym i nie zapomnę ich do końca życia. Najpiękniejsze miejscie na ziemi to właśnie Malediwy. Polecam osobom ceniącym spokój i pragnącym spędzić niezapomniane chwile w towarzystwie ukochanej osoby. To własnie miejsce dla nas. Ogrom zieleni, błękit laguny, różnorodność podwodnego świata, spokojni ludzie oraz plaża, plaża i jeszcze raz plaża.
Polecam rownież do zobaczenia stolice kraju Male. Położenie na wyspach, inna kultura oraz gościnni mieszkańcy.
Mieszkaliśmy w wili na wodzie, miejsce niezwykle kameralne z bezpośrednim zejściem do wody. Pokój sprzątany 2 razy dziennie, 2 razy również wymieniane ręczniki. Obsługa niezwykle uprzejma. Każda prośba niemal natychmiast spełniana z uśmiechem. Błyskawiczna reakcja na każdą, nawet najmniejszą niedogodność. Nadzwyczajna uprzejmość, sympatia okazywana na każdym kroku. Doskonała informacja i oganizacja. Jesteśmy zachwyceni klasą hotelu i obsługi. Jeśli tylko poprawią jakość jedzenia, będzie doskonale (należy jednak pamiętać, że smak to odczucie subiektywne ).
luxusowy relax w ciszy i spokoju