Sun & Sea

3.5

Z pewnością nie wroce,hotel typowo dla miejscowych,po przylocie hotel wypełniali osoby niepełnosprawne z opiekunami więc trzy dni nie korzystaliśmy z plaży że względu na brak miejsca i odgłosy niepełnosprawnych...po ich wyjeździe szczęśliwi spokojem arabowi przed dwa dni robili zadymy,latali kamienie,półki,barykady z leżaków, strach było wyjść z pokoju,zgłaszaliśmy do rezydenta o przeniesienie do innego hotelu ale nic z tego,tłumaczył że czeka na odpowiedź z biura,drugi raz i ostatni z tym biurem lecę...co do hotelu to wymaga remontu,pokój dostaliśmy z grzybem,wymieniono na pokój beż klimy

Hotel spełnia oczekiwania trzech gwiazdek. Bardzo miła obsługa zaczynając od pana zajmującego się czystością pokoi po obsługę kuchni i pana nadzorującego tą obsługę. Mnóstwo uśmiechów i życzliwości. Super lokalizacja, wszędzie blisko, animacje średnie w porównaniu z innymi hotelami ale były codziennie. Wyżywienie mało urozmaicone ale każdy dla siebie coś znajdzie. Hotel w większości oblegany przez gości lokalnych. Dwa baseny hotelowe mocno przepełnione.

Ten hotel to totalna katastrofa. Wszędzie brudno, przez tydzień pobytu jedno sprzątanie w pokoju. Jedzenie cały czas to samo, niby all inclusive ale wszystko pod wydziałem. Obsługa tragiczna, potrafią się dobijać do pokoju o 3 w nocy. Większość personelu nie mówi po angielsku. Szczytem było sprzątnie stolików przy pomocy ścierki i śliny. Tak, śliny. Nikomu nie polecam, najlepiej omijać ten hotel szerokim łukiem.

Hotel dla osób mało wymagających - jedzenie całkiem dobre, jednak mały wybór /codziennie to samo/. Alkohol tragiczny jak na opcje all inclusive, kawa beznadziejna. Brak baru w lobby, przy morzu. Ponadto plaża przy morzu tragiczna - stare połamane leżaki, brudne, szare od starości ręczniki. Obsługa ok - miła WiFi w lobby dostępny - dwa kroki dalej już brak. Plusem jest to że blisko Centrum - nie trzeba brać taxi. Biorąc jednak pod uwagę, że to hotel 3 gwiazdkowy nie można oczekiwać cudów. W skali 1 do 10 stawiam 5 /Na pewno tam nie wrócę, nawet za bardzo małe pieniądze/.

super pokoje sprzatane codziennie , przepiekny widok na dziedzinec ogrodowy z palm oraz kawalek duzy kawałek na morze, posilki slabe

Nazwa  Sun & Sea
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, nurkowanie

5.9
3.3
3.1

3.5

Wyświetlono 103 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.0
Lena

Zalety

Jedyna zaletą że z dala od centrum gdzie straszny hałas

Wady

Cały hotel to jedna duża wada,all nie istnieje,jedzenie wydzielane przez obsługę, stołówka bruda,widelce i talerze trzeba wycierać z tłuszczu, dobrze że sklep kleopatra blisko to jogurty owoce kupowaliśmy .

Zalety

Super lokalizacja, super obsługa.

Wady

Tylko jeden bar z All Inclusive i nie zachęca do korzystania podawanie czegokolwiek w małych plastikowych kubeczkach.

2.4
Sylwia

Zalety

Największą zaletą hotelu jest jego położenie. Żadnych innych pozytywów zwyczajnie nie ma.

Wady

Kolokwialnie mówiąc brud, smród i ubóstwo.

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Blisko Centrum oraz obsługa /poza napastującą wszystkich Galinę 😉/. Blisko morze.

Wady

Brzydka plaża, brak barów, brak dobrej kawy, brak alkoholi /nawet średniej jakości/. Brudne łazienki w lobby.

elzbieta

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

cisza malo gosci

Wady

jedzenie

Beata Mocarska

Pobyt - Luty 2024

Usytuowanie hotelu ok, blisko plaży i centrum, więcej pozytywów brak. Trzy gwiazdki mocno przesadzone pod każdym względem.

Zalety

Usytuowanie hotelu ok, blisko plaży i centrum, miła obsługa.

Wady

Bardzo niski standard pod każdym względem, w porównaniu do innych hoteli wyżywienie bardzo mało urozmaicone, tylko tyle żeby przeżyć ale nie za to się płaci. Naczynia w restauracji i barze plastikowe, z napoi tylko woda, cola i Fanta nic poza tym. Nie ma to nic wspólnego z All inclusive. W łazienkach brak suszarki, ręczniki czyste ale szare od starości. Mały zasięg Wi-fi nawet w recepcji.

Pobyt - Styczeń 2024

Hotel Ok dla osób które traktują go jako bazę wypadowa

Zalety

Bliskość centrum ,miła i pomocna obsluga

Wady

Niestety czasy świetności ma już za sobą

Mirosław

Pobyt - Grudzień 2023

Położenie hotelu, Jedzenie i obsługa na 5 . Reszta czyli standard hotelu, czystość i oferta all exclusive.....dramat.

Zalety

Położenie. Jedzenie. Obsługa

Wady

Czystość. Brak oferty all exclusive. Standard hotelu.

Barbara

Pobyt - Grudzień 2023

Hotel jest bardzo kiepski, i wymaga gruntownego remontu. Odsluga jest mila w recepcji i restauracji, ale zaloga sprzatajaca jest antypatyczna, jesli z gory im sie nie da napiwku. Standard sprzatania jest ponizej dopuszczlnego poziomu, brudno wszedzie.

Zalety

Dobre polozenie blisko miasta i plazy sa jedynym atutem hotelu.

Wady

Staromdny hotel w kiepskim stanie wymagajacy gruntownego remontu. Poziom sprzatania jest absolutnie nie do zaakceptowania.

Tadeusz z żoną

Pobyt - Listopad 2023

Hotel sprawia miłe wrażenie. Pokój mieliśmy dobry nie narzekamy na nic, przestronny, czysty. Byliśmy na 5 piętrze, ale były 2 czynne windy i nie było żadnego problemu. Ładny duży basen , górny głębszy , dolny dla dzieci , były tam zjeżdżalnie, rury. Wyżywienie - Dość monotonne , na obiad ciągle kurczaki i frytki. Byliśmy z dość dużą grupą (...) i trzeba było trochę walczyć o jedzenie, bo oni przed posiłkami stali pod drzwiami i rzucali się do talerzy. Nikt nie dokładał więcej jedzenia i tak jak się przyszło później to w ogóle nie było wyboru. Plaża - Faktycznie blisko hotelu - trzeba przejść tylko przez ulicę. Mała, leżak przy leżaku i do tego przy porcie statków wycieczkowych. Jednego dnia spuścili jakąś farbę do wody i miałem niebieskie włosy ( na szczęście jakoś je wymyłem). Miłym akcentem na plaży była duża niebieskawa płaszczka pływająca przy samym brzegu.

Zalety

Blisko do plaży tylko przez ulicę. Do centrum też można było się dostać na nogach spacerkiem.

Wady

Monotonne jedzenie i niekiedy niezjadliwe.

3.7
Kat

Pobyt - Listopad 2023

Hotel jeden wielki dramat, opadające ściany, wiatrak ledwo trzymający się ściany, jedzenie przeokropne, jedliśmy w mieście w restauracji.

Zalety

Miła obsługa, codziennie sprzątany pokój, ale nie starannie. Blisko centrum

Wady

Odpadający tynk ze ściany, jedzenie nie do przełknięcia, mrówki w łazience, mnóstwo komarów.

Nikola

Pobyt - Listopad 2023

Hotel, sam w sobie nie jest zły. Jest w miarę czysto, chociaż przypomina lekki prl. Dla osób ogólnie zwiedzających i chcących tylko się przekimać jest okej. Łazienka zadbana, codziennie do pokoju dostawaliśmy wodę. Jeżeli chodzi o jedzenie - szału nie było ale zawsze coś tam byo do zjedzenia dobrego.

Zbyszek

Pobyt - Listopad 2023

Było możliwie tylko jedzenie było powtarzane dość często obsługa była pomocna.

Mariusz Mario

Pobyt - Październik 2023

Sam hotel czasy świetności ma już za sobą. Obsługa uczynna, miła.

Zalety

1. Położenie - 400m do głównej ulicy handlowej w Hurgadzie. 2. Prywatna plaża z barem po przejściu przez ulicę. 3. Dużo leżaków, materacy, parasoli 4. Obsługa starająca się mimo wad obiektu 5. Dość cicho - nie dociera hałas z ulicy, miasta 6. Baseno-brodziki

Wady

1. Hotel jest stary, sprzątany, ale zaniedbany 2. Jedzenie/kuchnia - fatalne - monotonne dania, mały wybór, mięso (wołowe) ani razu nie nadawało się do zjedzenia, kurczak w panierce był panierką o smaku kurczaka, surówki to skrojona główka kapusty razem z głąbem 3. Brak alkoholu w cenie AllInc, brak możliwości zakupu 4. Napoje w butelkach - odpłatne 5. Ręczniki zużyte, stare 6. Urządzenia w pokojach stare, mocno wyeksplotowane. 7. Słabej jakości internet i to tylko przy recepcji

Pobyt - Maj 2023

Hotel ładny,pokoje przestronne komfortowe z balkonem, ładny widok na basen😀 Obsługa miła. Dojście do plaży przez ulicę,ale to w niczym nie przeszkadza.

Zalety

Pokoje przestronne komfortowe z balkonem, ładny widok na basen😀 Blisko centrum miasta główna zaleta również 😉

5.7

Pobyt - Marzec 2023

Hotel dla niewymagających,chcących odpocząć w spokoju. Obsługa sympatyczna,Jedzenie bez fajerwerów ,ale każdy znajdzie coś dla siebie. Patio ładne i zadbane ale czystość pokoi zostawia wiele do życzenia(warto by było się przyłożyć do dokładnego wyprania ręczników i zasłon,które chyba dawno pralni nie widziały).Mimo ,że jest wiele jest szczegółów niedopracowanych to ogólnie jestem zadowolona z czsy tam spędzonego.Cisza i spokój pewnie wynikająca też z faktu ,że w hotelu nie serwowano alkoholu.

Zalety

Położenie hotelu blisko centrum.Na plaży niewielka rafa.Spokój ,którego nie znajdziesz w dużych hotelach.Rozrywka i dobre jedzenie dostępne na mieście.Miła obsługa

Wady

Czystość pokoi poostawia wiele do życzenia. Zwłaszcza ręczniki i bielizna pościelowa wymaga wymiany lub skuteczniejszych proszków

Ewelina

Pobyt - Luty 2023

Jak na 3 gwiazdki pokój czysty zadbany ,telewizja ( są też polskie kanały)

Zalety

Do plaży przez ulicę, blisko do centrum,spokojnie

Wady

Byłam w lutym bardzo dużo osób z Rosji .

3.9
Bogusław

Pobyt - Grudzień 2022

Hotel Stary,miał być odnowiony w tym roku ale nie widać tych remontów wewnątrz.Z zewnątrz prezentuje się ładnie w środku różnie .W naszym przypadku najgorzej z łazienką /brak nawet szczotki do WC i brudno/,jedno dobrze bo mieliśmy widok na Morze.Muzyka na ulicy gra i to bardzo głośno do 4 nad ranem,pierwsze 2 noce nie mogliśmy się wyspać,później przyzwyczailiśmy się.Najlepsze wrażenie tu robi obsługa ,bo są naprawdę bardzo mili ,kelnerzy i inni pracownicy hotelu.To jest typowo bezalkoholowy hotel na barze przy basenie to tylko napoje ,kawa i woda .....nie ma ani piwa ani innych alkoholi.Przy basenach dużo komarów wieczorem w dzień dużo much.Jedzenie to samo cały tydzień...na śniadanie co drugi dzień z mięsnych mortadela,i co drugi dzień ser żółty ,biały ser codziennie plus jajecznica ,a reszta to sałatki rożne,kawa ......herbaty brak, herbaty tylko przy basenach.Za to na obiady i kolacje zawsze kurczak,zupy 2-3 rodzaje w ciągu tygodnia ale można było zjeść, budyń codziennie i wodę przynoszą do pokoi .Dobre ciasta i owoce/chociaż powtarzalne/Jednym słowem jedzenie bardzo słabe ,bo nie było zbytnio wyboru.Plaza mała i słabo zadbana .

Zalety

Wady

Słabe jedzenie,zaniedbany budynek,marna plaża,bardzo głośna muzyka nocą

2.4
Janusz

Pobyt - Październik 2022

Hotel Sun-Sea tragedia. Płaciliśmy All Inclusive, a na plaży nie dość że bar obskurny to jeszcze płatny. Przy hotelu w barze tyko kawa i beznadziejny napój. Ale mam też żal do firmy Coraltravel ponieważ wasi przedstawiciele zaoferowali nam ten hotel. W Hurghadzie wasz Rezydent powiedział nam że gorzej nie mogliśmy trafić. Często musieliśmy się stołować w innych restauracjach .

Zalety

Żadnych zalet żadnych atrakcji ręczniki plażowe i leżaki obskurnie.

Wady

Nie jestem wybredny ale koszmar.Na drugi dzień chcieliśmy wyjeżdżać. Brud niesamowity jedzenie nie świeże ciągle podgrzewane z poprzednich dni. Kawa i herbata w plastikowych kubkach. Brak owoców i świeżego pieczywa. Gorzej jak za PRL . Często musieliśmy się stołować w innych restauracjach.Hotel nadaje się do kapitalnego remontu . Windą strach jeździć, zacina się często nie działa, nie raz jest brak prądu i wody. Farba w łazience z sufitu spada na głowę , futryny luźne dużo jeszcze by wymieniać

1.1
Sylwia

Pobyt - Lipiec 2022

Nie polecam !!!! Pokój bardzo brudny, odpadający tynk na suficie w łazience. Przez tydzień dwa razy sprzątanie ,przy czym polegało ono na wyniesieniu śmieci i nic poza tym. Windy notorycznie nie działające. Na stołówce kolejki i mało miejsca, mało zróżnicowane jedzenie, codziennie to samo menu. Wyżywienie all inclusive, gdzie zapewniano regionalne napoje alkoholowe , tymczasem na terenie hotelu i plaży hotelowej zakaz picia alkoholu. Z napojów pół litra wody na osobę. Czystość na stołówce pozostawia wiele do życzenia. Sama byłam świadkiem jak pan z obsługi stołówki wytarł w serwetkę używany wcześniej przez kogoś nóż i położył na stół. Baseny na terenie hotelu zamknięte od godziny 17 stej.

Zalety

Jedyna zaleta hotelu to miła obsługa.

Wady

Brud, brud i jeszcze raz brud !!!!! Hotel poniżej krytyki.

Sun & Sea