Sun Hall

Słaby
1 opinia

Przede wszystkim, oferta, którą wykupiłam zawiera zdjęcia obiektu Sun Hall Hotel ⭐️⭐️⭐️⭐️. Zdjęcia przedstawiają obiekt zewnątrz, wnętrza pokoi hotelowych, basenu!!, kawiarni hotelowej, recepcji, które nie należały do hotelu, do którego finalnie trafiliśmy. Wyszło, jakoby klient miał wyobrazić sobie jak wygląda oferowany „apartament”, ponieważ zdjęcia w ofercie przedstawiają zupełnie inny obiekt.  Dodatkowo, warunki panujące w hotelu znacząco odbiegały od opisu oferty, która była mi przedstawiona przed wyjazdem. Opisany w ofercie standard pokoju oraz wyposażenie nie odpowiadały rzeczywistości.

Nazwa  Sun Hall
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Larnaka
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, fitness, darmowe wifi, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Słaby
1 opinia

2.0
1.0

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Oliwia

Zalety

Wady

Wszystko jest zużyte, w lodówce brudno i jest zardzewiała, fotel i krzesła a także rama łóżka w plamach niewiadomego pochodzenia, w łazience zardzewiała bateria od prysznica i rurka do wieszania ręcznika, ręczniki same w sobie bardzo nieprzyjemny zapach, fugi w czarnych plamach, prześwit w drzwiach wejściowych, zasłona miała dziury

Sun Hall