Sun Club Eldorado

Hotel przestronny, 3 baseny - każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie ok jak na taką ilość gości. Live cooking - na śniadanie naleśniki i jajka sadzone, a na obiad mięso i ryba. Lokalizacja bardzo fajna.

Mrowki w pokoju, z kwiatow na zewnatrz wlatuja wielkie czarne cykady, jedzenia duzo ale nie jest to rozkosz smakow, daleko do plazy wiec trzeba miec samochod, tylko klify wiec dobrze ze maja baseny to hedyne co ich ratuje. Generalnie domki to stary PRL

bardzo dobrze, miła obsługa . jedzenie standardowe tak aby kazdy sie najadl

Bardzo ładnie położony hotel nie dla wymagających przepychu i marmurów. Jedzenie super, trzy różne baseny.

Nazwa  Sun Club Eldorado
Miejsce  Hiszpania / Majorka
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis, golf, parking

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

Wyświetlono 29 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Lokalizacja obiektu zapewniająca spokój i ciszę.

Wady

To wszystko zależy na jakich urlopowiczów się trafi. Bo jeśli chodzi o sam hotel - wszystko było ok.

2.6
Ewelina

weronika

Pobyt - Wrzesień 2022

bardzo dobrze, miła obsługa . jedzenie standardowe tak aby kazdy sie najadl

Zalety

duzo atrakcji i blisko do palmy

Wady

cienkie sciany w pokojach

Janusz

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Położenie z dala od miejskiego gwaru, a jednocześnie bardzo dobrze skomunikowany z pobliskimi atrakcjami.

Wady

Brak plaży.

Daniel

Super wszystko było cudowne ,fajne baseny jedzenie

Zalety

Jedzonko, imprezy wieczór

Paweł

Pobyt - Maj 2022

Hotel czysty zadbany pokoje sprzątane co dwa dni plus wymiana ręczników. jedzenie na dobrym poziomie lecz soki w automatach za bardzo rozwodnione

Zalety

Hotel nastawiony na pobyt rodzinny ale samotne pary coś dla sobie znajdą miły personel oraz fajni animatorzy.

Wady

Brak dostępu do plaży

Krystyna

Pobyt - Maj 2022

Pobyt uważam za bardzo udany,hotel położony na klifie z cudownymi widokami. Można siedzieć wieczorami w barze ,a jest ich trzy i podziwiać zachody słońca sącząc drini lub wino.

Zalety

Położenie i smacxne jedzenie.

Wady

Domki bungalo niektóre w bardzo kiepskim stanie. Warto dopłacić i kupić z widokiem na morze bo są w lepszym stanie.

Daniel

Ws,ystko ok ,blisko bary ,restauracja,baseny,smaczne żarcie dobre drinki

Zalety

Super baseny

Ania i Robert

Pobyt - Maj 2022

Pokój w bungalowie od strony ogrodu, skromny, ale czysty i po remoncie. Sprzątany co 2-3 dni łącznie z wymianą ręczników. W pokoju prysznic z zawsze gorącą wodą. Jedzenie smaczne, dość urozmaicone. Miejscowość dobrze skomunikowana ze stolicą wyspy. Pętla autobusowa obok hotelu z bezpośrednim połączeniem do Palma de Mallorca. Teren hotelu utrzymany w czystości. Do dyspozycji 3 baseny zewnętrzne i różne boiska. Nie polecam wypożyczalni samochodów współpracującej z hotelem, wysokie ceny. Skorzystaliśmy z wypożyczalni Valls, w miejscowości sArenal (dojazd wspomnianym autobusem). Możliwość komunikacji w języku polskim z pracującą tam polką Pauliną. Ceny o 30% niższe.

Zalety

Dobre jedzenie, świetny punkt wypadowy do zwiedzania wyspy.

Wady

Brak plaży, zewnętrzny wygląd bungalowów pozostawia trochę do życzenia. Bardzo droga wypożyczalnia samochodów w hotelu.

Asia

Pobyt - Maj 2022

Jeśli oczekujemy luksusowych lub poprostu czystych i świeżych apartamentów- to spotka nas zawód. W bungalowach dominuje zapach stęchlizny, zdarzają się tez spotkania z karaluchami. Łazienka jest ok. Na szczęście po intensywnym wietrzeniu jest trochę lepiej, a czas spędza się jednak na zewnątrz. Baseny są bardzo ok, są animacje i aqaareobik, bary tez ok. Z jedzeniem jest różnie za mało świeżych warzyw, ale można zawsze coś dla siebie wybrać. Trafiliśmy na bardzo promocyjna cenę,za która zdecydowanie warto.

Zalety

Baseny ,przestrzeń ośrodka.

Wady

Nie zachęcające bungalowy.

Mirek

Pobyt - Maj 2022

Bardzo polecam ten hotel. Super jedzenie i cała opcja ALL.

Sławomir

Pobyt - Kwiecień 2019

Ogólnie OK, szczególnie wszyscy ocenili wysoko jedzenie.

Zalety

baza sportowa 3 baseny (1 podgrzewany)

Wady

małe \"pokoiki\" brak plaży przechodzący zaglądają do pokoju...

Elżbieta

Pobyt - Kwiecień 2019

Pobyt pod koniec kwietnia 2019r. Pogoda w pierwszych dniach deszczowa, potem piękne słońce, Obsługa bardzo miła. obfite posiłki. codziennie świeże ryby, Alkohol podawany bez ograniczeń/ Ośrodek położony na klifie ale można jechać na piaszczystą plaże do Arenal autobusem 2,10 euro bilet. Super pobyt , piękne widoki . Biuro TUI zapewniło opieke od przyjazdu do wylotu - słowa uznania Ale wycieczki z biura drogie. Polecam ośrodek na wypoczynek również z dziećmi , Jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, polecamy !

Zalety

Piękny widok na morze, pyszne obfite posiłki, super obsługa. animacje dla dzieci i dorosłych

Wady

brak plaży

Tomek

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel super do odpoczynku i wyjazdów na zwiedzanie wyspy

Zalety

Jedzenie, infrastruktura, cena/jakość

Wady

Brak plaży, autobus do Palmy 1-1.5 h jedzie przez wszytskie miejscowości-szok...

Pobyt - Wrzesień 2018

Cudowny hotel. Mili ludzie. Na jedzenie i jakoś hotelu nie da się narzekać. Po przylocie w nocy od razu dostaliśmy pokój, czysto. 3 baseny z barami. Hotelmpolozony na uboczu, brak piaszczystej plaży. Żeby coś zwiedzić najlepiej wypożyczyć auto. Są też autobusy do Al Arenal i Palmy. Tanie i często jezdza. Hotel oferuje wiele atrakcji i wycieczkę tańszych niz tui. Ogólnie bardzo polecam

Zalety

Małe domki, 3 baseny,

DANUTA

Pobyt - Czerwiec 2018

27.06-04.07.2018 Wakacje uważamy za udane :-) , gorąco polecamy pojechała nas 5 znajomych w wieku 30-38 lat każdy prowadzi inny styl życia na co dzień, a jednak nikt nie narzekał i świetnie się bawił co mogę napisać ,a będzie to szczera opinia : Pokoje skromnie ale czyste -natomiast w ciągu 24 h spędzaliśmy max 6 godzin sen i przebranie wiec nic nam w nich nie było potrzebne oprócz łózka i wody do umycia, jedzenie przepyszne urozmaicone(małże , krewetki , homary , hamburgery , frytki , przepyszne sałatki , ciasto , lody, fontanny z czekolada , owoce , galaretki wędliny , sery , bułeczki ) wszystkiego bardzo dużo ,szczerze osoby które narzekają to nie wiem co w domu jedzą -nasza piątka nigdy nie chodziła głodna ,alkoholu pod dostatkiem od 10-23 jeżeli masz all inclusive z tego co zauważyliśmy ten hotel tylko ma taka obcej bo nikogo nie sprawdzali animacje bardzo urozmaicone i przyjemne w szczególności dla najmłodszych ,dyskoteka na miejscu ,obsługa bardzo przyjemna i przyjazna bez problemowa, lokalizacja oddalona od wszystkich kurortów wiec cisza spokój, minus brak plaży ale zejście do morza jest- należy pokonać 372 stopnie(dla tych co dbają o linie i formę gorąco polecam) można popływać ,rekompensatom za brak plaży są 3 baseny. Dość dobre połączenie z centrum miasta autobusami które bez problemu wszędzie dojada minus ze 1h musieliśmy jechać do Palmy aby przesiadać się na kolejne ale tez to ogarnęliśmy i byliśmy mega zadowoleni z naszych wypraw które organizowaliśmy sobie na własną rękę.Na miejscu sklepiki z pamiątkami , pocztówkami , kosmetykami do opalania ale(bardzo drogie ) jeżeli chodzi o ogólne ceny to nie ma tragedii nie ukrawając najwiecej wydaliśmy na autobusy aby zwiedzać ale w końcu po to są wakacje na których się już nie oszczędza.

Zalety

- przepyszne urozmaicone jedzenie - drinki od 10-23 - pzemiła obsługa - fajne animacje dla dzieci - spokojna okolica

Wady

brak plaży

Salomon

Pobyt - Czerwiec 2018

Bardzo przyjazny ośrodek wypoczynkowy. Codziennie sprzątane pokoje. Pyszne jedzenie. Przyjazna obsługa. Polecam

Zalety

Domki bungalow. Super sprawa. Sąsiad za ścianą nie wali. Bary baseny i obsługa super. Polecam na wakacje z dziećmi. Super animatorzy y.

Wady

Brak blisko hotelu piaszczystej plaży.

Magdalena

Pobyt - Maj 2018

Byliśmy w hotelu przez tydzień , jedzenie super , urozmaicone , codziennie animacje dla dzieci i dorosłych , a po animacjach dyskoteka , 3 baseny - przy każdym bar , 1 mini basen dla dzieci ze zjeżdżalnią. Stadnina koni - można brać lekcje konne - 10 euro godzina. Korty tenisowe -gratis , a wypożyczenie rakiet za kaucją. Strzelanie z łuku i tenis stołowy w cenie. Na terenie hotelu są miejsca gdzie można zobaczyć cudowne króliczki w zagrodzie i ptaszki w dużej klatce. Troszkę brakuje plaży , ale przy hotelu jest przystanek i za 2 euro można jechać do s\'Arenal , tam jest piękna, szeroka plaża i mnóstwo sklepików. Rozkład jazdy na recepcji - autobus jedzie raz na godzinę Ogólnie POLECAM ( tylko proszę przy zakupie wycieczki wziąć większy pokój )

Zalety

Rozległość terenu , pyszne jedzenie

Iwona

Pobyt - Listopad 2009

W Sun Club Eldorado byliśmy w 08.2006r. Pokój mały i średniej klasy - czysty ale żadna rewelacja.Ponieważ i tak cały dzień spędzaliśmy po za pokojem to w sumie było to mało istotne:-))Jeżeli chodzi owypoczynek i rekreacje to super miejsce. Piekne widoki czysta woda w trzech basenach, przemiła obsługa, super animacje codziennie wieczorem dla dzieci mnóstwo atrakcji. W opcji all inclusive(wszyscy ją mieli) możliwośc korzystania z kortów do pźnych godzin nocnych (oświetlenie), mini golf, szkoła nurkowania, koszykówka, siatkówka, strzelanie z łuku, wypożyczalnia rowerów no i klub jeżdziecki mały ale fajne koniki (5 euro/godz.)Naprawde bardzo dobre jedzenie. Ludzi było full, a obsługa uwijała sie bardzo szybko i profesjonalnie tak wiec czas oczekiwania na CZYSTY stolik to był moment.Jedynie było brak plaży (strome zejście po schodach i zejscie po skałach do wody - dla odważnych)Plaża oddalona kilka kilometrów dojazd autobusem spod recepcji płatne ok. 1,70 euro za osobe, ale i tak lepiej było na miejscu bo fajne baseny i drinki z przekaskami na miejscu. Na miejskiej plaży tłum ludzi, cienia jak na lekarstwo i gwarno. Na miejscu wypożyczalnia samochodów - drogo, ale np.w cztery osoby jakieś Punto dało się zorganizować:-). Wycieczka indywidualna bardzo dobry pmysł - piekne miejsca po drodze. Super widoki i serpentyny w górach w drodze na zachodnie wybrzeze. Jeżeli chodzi o wycieczki fakultatywne to polecam wycieczke katamaranem. Super widoczki, pyszne szprotki serwowane na pokładzie oraz winko + ciasto.Ogólnie miłe wspomnienia z wakacji. Piękna wyspa, fajny hotel dla aktywnych i nienarzekajacych na wszystko rodaków. POLECAM

Krzysiek

Pobyt - Czerwiec 2009

Za tydzień jedziemy tam z dzieckiem (5 lat) po raz trzeci z rzędu. To chyba wszystko tłumaczy... ps. jak ktoś oczekuje klimy, kryształów i służących to niech się do arabów wybierze !!!

Sun Club Eldorado