Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Opinia pozytywna, przyjemna obsługa, dość dobre jedzenie,pokój jak dla standardu 3***
Blisko lotniska
Polecam ! Pokój czysty , sprzątany codziennie . Pościel zmieniana co 2-3 dni . Smaczne jedzenie .
Blisko plaży piaszczystej , świeże i różnorodne jedzenie . Sprawna klimatyzacja
Blisko głównej ulicy . Po zamknięciu balkonu jest ciszej .
Jest to hotel rodzinny z bardzo miłą, życzliwą obsługą. Położenie obiektu jest doskonałe: blisko plaży, przystanku autobusowego i niedaleko Heraklionu. Pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie jest przepyszne. Polecam serdecznie!
Pokój z łazienka czyste, codziennie sprzątane, łóżko wygodne, blisko znajduje się przystanek autobusowy, do morza jest 5 minut na piechotę
Hotel z restauracja prowadzony przez rodzine, są bardzo pomocni i uprzejmi starają się żeby pobyt gości był wyjątkowy
Pomimo kilu wad polecam. W miarę możliwości wybierać przy zameldowaniu pokoje od strony basenu. Dobre miejsce na wycieczki. W okolicy dużo sklepów i restauracji.
Blisko plaży, czyste pokoje, codzienne sprzątanie, wymiana ręczników co dwa dni. Mili i pomocni gospodarze. Obsługa zawsze uśmiechnięta. Obfite posiłki. Taki rodzinny miły hotelik. Jak ktoś będzie korzystał z wycieczek polecam poszukać w biurach lokalnych (też obsługa w j. polskim) 30-40 procent taniej niż u rezydenta.
Usytuowanie przy samej ruchliwej ulicy. Mały basenik. Monotonny wybór jedzenia. Brak jakiejkolwiek rozrywki poza basenem (rzutek itp) choć Itaka twierdzi inaczej.
Bardzo przyjazna obsługa hotelu, kameralna i rodzinna atmosfera. Smaczne jedzonko, niestety restauracja i bar otwarte tylko do 23.
Smaczne jedzenie, brak dzieci
Prysznice bez drzwi
Bardzo fajny hotel dla osób, które cenią sobie spokój, dość mały, przez co nie ma zbiegowiska ludzi. Można traktować jako bazę do wycieczek organizowanych. Podczas naszego pobytu było dużo osób z Polski, zwykle osoby starsze lub młodzież. Basen trochę mały, ale zwykle mało osób z niego korzysta. Niestety wokół niego brakuje parasoli, a tym samym miejsca do schowania się przed słońcem, dlatego często goście "rezerwowali" sobie takie miejsca. Na plażę jest kawałek, gdzie możnać coś kupić w pobliskim barze i korzystać leżaków. Plaża piaszczysta, łagodne zejście.
Spokojna okolica, jedzie, darmowa klimatyzacja, miła obsługa, blisko do zejścia na plażę, czasami brak ciepłej wody
Położenie w sąsiedztwie? dość ruchliwej ulicy