Sun Beach Lindos

Pobyt był udany! Obsługa pomocna I uśmiechnięta. Piekna roślinność. Obiekt z dostępem do morza. Lezaki bezplatne dla hosci hotelowych, umieszczone pod parasolami lub drzewami. Zawsze mieliśmy miejsce. Dwa baseny, restauracja z widokiem na morze i góry. Na plaży dwa punkty z atrakcjami wodnymi. Prom do Lindos. Przystanek autobusowy przy hotelu. Bilety do Lindos 2 euro dorosły 2 euro dzieci. Rodos 6 i 3 euro. Można dojechać w dowolne miejsce na Rodos. Autobusy cały dzień i co 30 minut. Miasteczko spokojne z restauracjami, marketami i wypożyczalniami aut, skuterów itd. Obok tradycyjne miasteczko Lardos. Ok. 2 km. Niedaleko kościółek i muzeum. Obiekt nie organizuje całodniowych animacji. Co drugi dzień wieczorki tematyczne. Bardzo udany był wieczór grecki. Z pokazem tradycyjnych tańców. Można było także nauczyć się tańczyć tradycyjne tańce greckie. Jedzenie powtarzalne. Jest to z pewnością wersja light all inclusive, ale nam to wystarczało. Jak ktoś nie lubi do picia słonej wody to należy przygotować się na zakup butelkowanej :). Temperatura ok. 30 stopni. Potwierdzam że pod względem pogody najlepszy czas na Rodos.

Hotel położony przy plaży, dobre warunki jak na 3 gwiazdki super, czysto, miły, pomocny personel. Restauracja z widokiem na morze tuż przy plaży, duży wybór dań i smacznie. Piwko, winko, kawa, napoje bez zarzutu od 10 do 22.00. Czego chcieć więcej? Fajne wieczorki z muzyką, sofy i fotele w zacienionych miejscach, rejsy do Lindos spod samego hotelu, możliwość pozostania dłużej w hotelu przed wyjazdem... Byliśmy z rodzinką w 5 osób, warto wynająć samochód z lotniska żeby móc pozwiedzać wyspę i dojechać sobie chociaż do Lindos, na tydzień wyszło z paliwem 1400 zł. Polecam, dużo podróżujemy i za tę cenę rzadko trafi się coś fajnego.

San Beach Lindos to miejsce idealne na wypoczynek i jako baza wypadowa na zwiedzanie wyspy. Hotel przy samym morzu. w kolejności: morze, plaża, bar, stołówka z widokiem na morze i pokoje. Każdy pokój z tarasem, czyściutko,schudnie, personel miły, cierpliwy i życzliwy. Leżaki darmowe, jedzenie pyszne, zróżnicowane. Jesteśmy pod wrażeniem, zadowoleni z pobytu i gorąco polecamy Sab Beach LINDOS!!!!

Pokój jak za tą cenę ok. Łazienka na pewno do remontu, brak miejsca na ręczniki. Prysznic tak mały, że łazienka była cała zalana :/

Bardzo dobry hotel, jedzenia każdy cos znajdzie dla Ciebie. Pyszne lokalne wino i pwiko. Idealna plaża do opalania ponieważ są drzewa. Bardzo miła obsługa i pomocna. Polecam w 100 %

Nazwa  Sun Beach Lindos
Miejsce  Grecja / Rodos / Lardos
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, parking

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

5.9

Wyświetlono 27 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Lokalizacja, obsługa, dobra komunikacja miejska przy samym hotelu, piękne widoki

Wady

Słona woda, przewidywalne posiłki

Zalety

Położenie, jedzenie, pomocn personel.

Wady

Dla maruderów coś się znajdzie pewnie, ale po co normalnym ludziom doszukiwać się dziury w całym?

Danuta

Zalety

Rzetelna obsługa, stołówka z widokiem na morze przy plaży

Natalia

Zalety

Jedzenie było jak na tamte standardy ok. Aczkolwiek mogliby jakoś urozmaicić żeby nie było jedno i to samo. Widoki piękne. Plaża czysta. Codziennie sprzątany pokój.

Wady

Prysznic na pewno do wymiany.

Dominika

Zalety

Bardzo fajne czyste pokoje, obsluga pomocna i uśmiechnięta. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie cos dla siebie

Wady

Brak ręczników kąpielowych

Gośka

Hotel adekwatny odnośnie przyznanych trzech gwiazdek, pokój czysty, łazienka malutka. Przyjemny pobyt.

Zalety

Własna plaża z barem, blisko do przystanku autobusowego co stwarza możliwość zwiedzania na własną rękę.

Wady

Niestety organizator w ofercie używa nazwy all inclusive podczas gdy w samym opisie okazuje się to wersja all inclusive soft- a co za tym idzie można się delektować piwkiem i winkiem, brak kolorowych koktajli - bezpłatnie.)

Beata

Hotel blisko plaży. Pokoje czyste. Przyjazna obsługa w hotelu. Jedzenie Ok, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Super bezpłatne leżaki przy plaży.

Wady

Niestety, basen zupełnie nie do zaakceptowania.

Cena adekwatna Jedzenie masowe ale dobre każdy znajdzie coś dla siebie Pokoje czyste schludne Łazienka trochę do poprawy. Obsługa miła

Zalety

Hotel bardzo blisko ładnej plaży

Wady

Łazienka - czysto ale sam prysznic do wymiany i brodzik taki że przy kąpieli zalewało całą łazienkę Z tego co wiem my tak trafiliśmy bo stopniowo odnawiają i w innych pokojach była już nową

Ryszard

Hotel OK, jedzenie dobre, blisko do plaży. Miła obsługa.

Zalety

Blisko do plaży. Blisko do przystanku autobusowego.

Iwona

Pobyt - Październik 2023

Super hotel. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pyszne jedzenie. Bardzo polecam.

Hotel ten jest bardzo przyjemny, nie jest to hotel w stylu molocha. Każdy ma pokój z wejściem z zewnątrz. Czysto- sprzątane codziennie, fajny pokój, mój akurat był odnowiony, dobre jedzenie, bardzo miły i pomocny personel. Hotel posiada 2 baseny, jeden dla dzieci drugi trochę głębszy. Dużym plusem jest to, że jest przy samej plaży przez co leżaki są darmowe i w opcji all blisko do baru po napoje. Zaraz przy choremu przystanek, można skorzystać na wycieczkę do Rodos czy Lindos. Co kilka dni wieczorem coś się dzieje tzn. muzyka na żywo, pokaż ognia itp. Może dla szukających wielu atrakcji nie jest to dobra opcja ale ja jestem bardzo zadowolona z wyboru. Jedyny malutki minusik za brak alternatywy dla dzieci oprócz basenu.

Zalety

Czysto, dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa,

Wady

Brak alternatywy dla dzieci oprócz basenu

Edyta

Pobyt w hotelu oceniam różnie. Ogólnie wypoczęliśmy.Wykupione 2 pokoje o wyższym standardzie były totalnie różne. W pokoju na parterze plaga mrówek. W drugim pokoju na górze w łazience prysznic,którym zalewa się całą łazienkę. Pokoj na górze miał 2 tarasy z widokiem na morze i basen. Jedzenie ok ale z owoców tylko arbuzy plus przekrojone jabłka lub pomarańcze i tak przez 10 dni. Przylecieliśmy z godzinnym opóźnieniem i nie dostaliśmy obiadu. Wyjazd o 6.10 rano autokarem na lotnisko- nie dostaliśmy śniadania. Autokar był obleśny, śmierdziało w nim stęchlizną i lała się woda z górnej klimatyzacji- prysznic na zakretach- byliśmy moksi- to był szok.Pokoje były sprzątane też na dwa standardy: ten na dole słabo, brak nowych ręczników, ten na górze ok, zamiatany, myta podłoga, ręczniki zmieniane. Ale ręczniki nowo dane często mają plamy. Woda do picia na stołówce słonawa. O 6 rano trzeba sobie iść na plażę zarezerwować leżaki bo o 8 rano już wszystkie są zajęte.

Zalety

Na plus jest plaża praktycznie w hotelu- bliziutko. Jest piaszczysta z kamieniami przy wejściu do wody. Słoneczko, piękna pogoda przez 10 dni. Sporty wodne na plaży. Uroczy stateczek Glass Bottom Boat- polecam rejs 1,5 h za ok.34 euro zobaczysz z wody piękne miejsca na Rodos, przepiękne widoki i turkusową wodę na"Drodze do raju"woda jak na Malediwach,można się wykąpać skacząc z łódki.Kapitan super.Na plus jest też klimatyzacja w pokojach- działa świetnie i cisza w nocy. Można się super wysypiać

Wady

Mrówki, brak obiadu po przyjeździe i śniadania w dniu wyjazdu. Łazienka zalewana prysznicem, słonawa woda na jadalni i barze. Autokar powrotny- koszmar.

Andrzej

Pobyt - Maj 2023

Hotel był super. Bardzo zadbany, wiele pracy kosztuje utrzymanie zieleni oraz porzadku w hotelu na takim poziomie. Obsługa jest bardzo sympatyczna i opiekuńcza. Naprawdę jest bardzo sympatycznie. Wyżywienie zróżnicowane i dużo świeżych warzyw. Kucharz naprawdę o na dbał. Polecamy wakacje w tym hotelu.

Zalety

Zalet hotelu jest bardzo dużo. Czystość, dbałość o szczegóły, wyżywienie i potencjał ludzki. Obsługa jest jeszcze lepsza. Plaża tuż przy hotelu. Leżaki dostępne bez problemu. Po prostu super. Polecam.

Wady

W całej beczce miodu jest jednak łyżka dziekciu Oferta All Inclusive wygląda w tym hotelu zupełnie inaczej niż w innych miejscach. W hotelu drinki w barze to tylko piwo, wino białe i czerwone. KONIEC. Wszystkie alkohole dodatkowo płatne. Nie wiem dlaczego jest to błędnie oferowane klientom.

Marcin

Pobyt - Lipiec 2022

Polacy są traktowani jak gorszy sort przez władze hotelu. Miałem wykupioną w biurze podróży opcje z widokiem na morze. Pokoje takie znajdują się w górnej, wyremontowanej części skrzydła. Oczywiście jako Polakom przydzielono na pokój w dolnej kondygnacji, niewyremontowanej. Odpadający tynk, w ścianie jednego z pokoi, rozklekotane meble w stylu późny Gomułka, wczesny Gierek. Brak lampek nocnych, a oświetlenie takie, że przy słabszym wzroku, niewiele można zobaczyć. Reklamacja, bezpośrednio po zameldowaniu w biurze podróży nic nie dała. Hotel tłumaczył się brakiem pokoi, podczas gdy kilka dni później meldowano tam Czechów. Kiepsko również z dostępem do Wi-Fi. W zasadzie dostęp i to bardzo słaby z uwagi na jakość łączą możliwy jest wyłącznie przy barze w przejściu na plażę i przy recepcji. W moim pokoju, pomimo opisu w ofercie dostępu do wifi nie było .

Zalety

Uprzejma obsługa, pokoje sprzątane są co dzień. Wymiana ręczników co trzy dni. Opinie co do jedzenia są krzywdzące. Posiłki są zawsze świeże i w miarę urozmaicone. Z tym, że godziny otwarcia stołówki traktowane, jak świętość. Mieliśmy wykupioną wycieczkę fakultatywna, wyjazd był o godz. 07.20, a stołówka otwierana na śniadanie o 7.30. odmówiono nam lunch nocą, jak również możliwości wcześniejszego zjedzenia śniadania. Położenie hotelu, piękna plaża. Uprzejmi pracownicy i przemiła Pani pracują w sklepiku.

Marcin

Pobyt - Lipiec 2022

Polecam Polakom czujność w tym hotelu, bo jego władze traktują nas chyba jako gorszy sort. W biurze podróży miałem wykupioną opcję z widokiem na morze, pokój miał być w wyremontowanej części. Na miejscu okazało się, że zameldowano nas w pokoju rodzinnym, jednak na parterze, bez widoku na morze, w niewyremontowanej części. Pokój ten miał się nijak do rzekomych 3 gwiazdek. Była to okropna nora, z rozpadającymi się meblami w stylu późny Gomułka, wczesny Gierek. Oświetlenie pokoju to plafony, żarówkami o mocy maksymalnej chyba 0.5 Wata, bez lampek nocnych. Także po zachodzie słońca panował w pokoju półmrok, na granicy ciemności. Toaleta, jak ma greckie standardy jeszcze jakoś uszła, natomiast na pomieszczenie prysznicu szkoda słów. Złożona w biurze podróży reklamacja nic dała, hotel odpowiedział, że nie ma miejsc. Podczas, gdy w tej lepszej części, za którą zapłaciłem na bieżąco meldowani gości innych narodowości. Wifi działa kiepsko tyłkó w dwóch miejscach. W przejściu na plażę i przy recepcji, przy tym o jakości łącza lepiej zamilczę. Powiem szczerze, że żałuję jednej rzeczy, tj nie zgłosiłem tego policji turystycznej, tj oczywiście stanu pokoju. Tyle minusy. Bo plusów też jest dużo. Z zewnętrz hotel prezentuje się bardzo ładnie. Pokój był codzienne sprzątany, wymiana ręczników co trzy dni. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Nie mogę nie wspomnieć o przesympatycznej Pani, pracującej w sklepiku przy plaży. Za krzywdzące uważam opinie o posiłkach. Dania zawsze były świeże, w miarę urozmaicone i przy tej cenie oraz kategorii hotelu na prawdę nie ma co narzekać. Nikt z nas, nigdy nie wyszedł głodny. I tutaj słowa szacunku dla szefa kuchni. Co do pokoju, mój brat również otrzymał niezgodny z umową zawartą z biurem podróży, tj brak widoku na morze. Z tym, że jego standard był lepszy. Na plus organizowane wieczorne ipmrezy

Zalety

Położenie, plaża

Pobyt - Czerwiec 2019

Zdecydowaliśmy się na urlop w tym hotelu, pomimo licznych niepochlebnych opinii. Całe szczęście bo pobyt zaliczamy do bardzo udanych. Oczywiście luksusów i bogatej oferty All-inclusive tam brak jednak myślę, że za tę cenę nie powinno się ich wymagać.

Zalety

Hotel przy samej plaży, oddalony od ulicy, kameralny, cichy i spokojny. Pomocna i uprzejma obsługa.

Wady

Hotel ma już swoje lata, tylko część pokoi została odnowiona. Mały basen.

SlimShady85D

Pobyt - Wrzesień 2018

Jesteśmy zadowoleni z wakacji w tym hotelu. Polecam. Za taką cene w allu się opłaca

Zalety

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji. Nie rozumie opini o jedzeniu. Owszem śniadanie takie se ale obiady i kolacje bardzo dobre. W niektóre dni byly burger i gysor że można było sobie samemu zrobić po swojemu ale the best była mieszanka owoców morza - niego w gębie;-) . Pokoje zależy jakie. My mieliśmy słaby ale znajomi z wakacji bardzo ładny i nowoczesny. Piekna plaża. Piwo słabe ale wino to było wina. Bardzo fajny młody animator ktory umiał rozsmieszyc każdego swoimi wieczorkami. Wieczór Grecki jest zawsze dzień przed odlotem turnusu. Przydało się hotelowi mały remont ale ogólnie jedne z najlepszych wakacji. Hotel znajduje się w zaciszu ale jest świetna baza komunikacji, zajedzie się wszędzie autobusem albo wynajętym autem. 1,5 km jest urokliwa miescina Lardos a 7 km piękne miasto Lindos z Akropolem i dwoma pięknymi zatokami w kształcie serca. Obowiązkowo się wybrać, tak samo jak do Peasolini czyli plaży z dwoma różnymi morzami jedno wzburzone drugie spokojne, coś niesamowitego!. Obok naszego hotelu są inne i dużo sklepów i kilka knajpek więc niczego nie braknie. Recepcjonista ktory jest na drugą zmianę bardzo pomocny i sympatyczny. Potrzebowaliśmy antobiotyku to rozganizawal transport leku od aptekarza z innego miasta na hotel. Jeśli chodzi o sprzątanie i czystość Oki. Żadnych roboli i syfu jak niektórzy pokazywali na zdjęciach . Poza tym Rodos piękną wyspa z multum atrakcji i zawsze piękną pogodną w sezonie. Piękne wczasy.

Wady

Słabe śniadania. Zależy jaki się pokój trafi, nasz ubogi. Brak centrum wokół hotelu ale my nie nażekalismy.

3.8
Karolina

Pobyt - Wrzesień 2018

Jedzenie mdłe bez smaku, mięsa ohydne, ryba śmierdzi, herbata najtańsza z możliwych, napoje słodkie i smakują jak podróbki coca-cola i sprite. Sama stołówka jak się wejdzie to bieda z nędzą jakieś sztuczne zakurzone kwiaty Dobra była tylko kawa i piwo. Jeszcze jedno wszytkie napoje podawane w plastikach nawet wino. Dobra lokalizacja dojście do plaży przez teren hotelu cicho, bezpiecznie(chodzi o pokoje położone bliżej plaży w parterowych budynkach). Zaraz przy hotelu przystanek autobusowy, z którego co chwilę jeżdżą autokary do Lindos ok. 15 min. i Rodos 2.5h (drogi wąskie więc wolno się jedzie).

Zalety

Wady

Jedzenie

Alina

Pobyt - Sierpień 2018

Bardzo niski standard hotelu, znikoma ilość atrakcji czy animacji - przy 7dniowym pobycie wszystkie ograniczały się do 2 wieczorów z konkursami.

Zalety

-wymieniane ręczniki niemalże codziennie; -dobry serwis sprzątający;

Wady

-jedzenie okropne, a napoje z allinclusive - szkoda gadać. woda bardzo często z posmakiem chloru; -pokoje - bardzo rożny standard, zależy do jakich się trafi; -leżaki na plaży stale pozajmowane ręcznikami gości hotelu, to samo się dzieje przy basenie; -pomimo lotu w nocnych godzinach nie został nam zapewniony posiłek na podróż.

1.2
Agata

Pobyt - Maj 2018

Jeśli chcesz wypocząć w hotelu 3-4 gwiazdkowym , to NIE WYBIERAJ hotelu LINDOS. Rekomendowana kuchnia śródziemnomorska obca jest temu obiektowi - jedzenie jest bardzo złe, bardzo! W polskiej klasyfikacji ten hotel miałby jedną, może 1,5 gwiazdki. Jest to też hotel przygotowany do przyjmowania gości z Rosji, tych średnio zamoznych, za to głośnych. Choć były chyba ze 2 rodziny z Czech /miłe/, równie mocno zdegustowane jak polscy goście/3 rodziny/. Fakt, że byliśmy na poczatku sezonu, więc może później było lepiej, bo bardzo naciskaliśmy szefa kuchni na poprawę menu. Nie doświadczyliśmy jej, ale .. Natomiast manager hotelu był niewzruszony - taki standard jest od lat i będzie dalej. Odradzam zdecydowanie!!!!

Zalety

1. ładna plaża 2. ciekawy występ lokallnego zespołu fol/ 1 raz na 10 dni :(/

Wady

1. z okien nie ma szans na widok plaży, bo hotel stoi prostopadle do morza. 2. choc w nazwie jest LINDOS, to do malowniczej miejscowości Lindos jest ok. 10 km. Dojazd busem miejskim co 2-3 godz. Bilet ok. 2 E w jedną stronę. 3. KOSZMARNE jedzenie w systemie szwedzki stół, np. na obiad do wyboru: parówki i frytki!!!!!, warzywa na parze, owoce to głownie arbuz i od czasu do czasu brzoskwinie z puszki. Do wyboru średnio 2-3 produkty, ale o jakości poniżej biedronkowych zakupów. Na sniadanie: plasterki wędliny w jakości poniżej wszelkiej krytyki, jajecznica z proszku kompletnie niejadalna. Ogólnie jarosze czy wegetarianie mają do wyboru chleb, frytki i .. zakupy w miescie 10 km dalej. 4. All inclusive na miejscu okazuje się na miejscu mieć inna nazwę \" All inclusive SOFT\", co znacza białe wino, piwo lokalne oraz herbatniki typu petitte berry sztuk tak. ok. 10-15 na cały ośrodek. Na nic prośby o zmianę - bo to .. soft. 5. Pokoje małe i pewnie nie remontowane, bo obiekt z ok. 1985 lub coś koło tego.

Sun Beach Lindos