Kameralny i zadbany hotel z jednym z najpiękniejszych ogrodów w okolicy.
Tuż przy ładnej i dobrze zagospodarowanej, szerokiej, piaszczystej plaży.
Świetny punkt wypadowy do zwiedzania najpiękniejszych zakątków Grecji.
Czas umilają gościom wieczory greckie, muzyka na żywo oraz pokazy w barze na plaży.
Jak najbardziej pozytywnie. Kameralny. Spokój, super obsługa. Od jadalni do basenu-7 m, od basenu do morza 110 m. Leżaków mnóstwo. Plaża piaszczysta, dno morza z małych kamieni. Woda czyściutka. Praca rezydentów- bardzo dobrze . Kompetencja, kultura i uroda. Wszystko celująco. Jest pakiet wycieczek fakultatywnych- warto skorzystać. 20 min. spacerkiem od hotelu- 6 tawern: jedzenie przepyszne i tanio! W miasteczku Platamonas cała plejada sklepów i sklepików.
Pokoje bardzo fajne, wszędzie czysto i porządek. Łazienka ok, jest suszarka . W pokojach lodówka, TV w tym dwa polskie programy. Codziennie sprzątane, ręczniki też codziennie wymieniane. Obsługa na recepcji i jadalni super. Z całą odpowiedzialnością polecam ten hotel.
Monotonia jedzenia, aczkolwiek jest dobrej jakości i jest go naprawdę dużo. Brak napojów do obiadokolacji. Są owszem, ale płatne.
Wszystko było bardzo dobrze przygotowane. Pokoje bardzo czyste ,codziennie wymieniane ręczniki i sprzątanie. Pościel wymieniana co drugi dzień. Ładne otoczenie ,piękny ogród. Solidne 3 gwiazdki .Jedzenie bardzo smaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Bezpośrednio przy plaży. Dużo leżaków i parasoli zarówno nad basenem jak i na plaży.
Podczas transferu powrotnego na lotnisko bagaże potrzeba wyciągać na ulicę przed hotel. Zaznaczam że parking przy tym hotelu jest duży i autobus mógł by śmiało wjechać. Jest to kłopotliwe dla starszych ludzi.
Hotel oceniam wysoko. Wszystko było zgodne z opisem. Obsługa reagowała bardzo szybko na zgłoszone usterki.
Zaletą hotelu była bliskość plaży, basen na miejscu. Jedzenie bardzo smaczne i w dużej ilości oraz wybór potraw. Obsługa bardzo sprawna i uprzejma, uśmiechnięta.
Brak wody pitnej na stołach do obiadokolacji. W innych hotelach gdzie byłiśmy woda zawsze stała na stole i była bezpłatna. Mało urozmaicony zestaw owoców do obiadokolacji. Były tylko twarde jabłka i gruszki.
Generalnie bardzo fajny hotel. Widać dbałość o klienta. Rodzinna atmosfera. Fantastyczna obsluga
Rodzinna atmosfera. Czystość.
Brak owoców morza w menu.
Hotel niestety nas rozczarował. 1. Obsługa niemiła, z wszystkim problem , opryskliwa. 2. Jedzenie bardzo smaczne lecz monotonne, wciąż to samo.3. Pokoje bardzo średni standard. Nie polecam
Umiejscowienie niedaleko plaży
Obsluga
Hotel położony blisko plaży-wystarczy przejść przez ogród z basenem. Spokojne i ciche miejsce. Pokoje sprzątane codziennie. Urozmaicone i smaczne śniadania i obiado-kolacje
Blisko plaża Obecność ogrodu z leżakami Smaczne i urozmaicone posiłki
Bardzo fajny pobyt. Bardzo dobry standard pokoju i całego obiektu. Uczciwie policzony podatek turystyczny. Bardzo blisko do morza - można kąpać się w morzu, a wylegiwać na leżaku przy basenie, pod palmą. Blisko miejscowość ze sklepami i kawiarniami, sam hotel jest fajnie położony - trochę na uboczu. Jeśli chcesz coś zwiedzać - jest gdzie pójść (jest np. stary zamek na górce). Mimo obłożenia hotelu, nie ma dużo ludzi na plaży w porównaniu z polskim Bałtykiem. W pokoju cicha lodówka, można przechowywać art. spożywcze, napoje i lody, a nie przeszkadza w spaniu. Pokój gunkcjonalny, przyjemny i ładny. W tv 2 polskie kanały. Jeśli musisz już zwolnić pokój, a czekasz na transfer, masz do dyspozycji infrastrukturę hotelu, nawet wygodny prysznic.
Bardzo dobry internet Profesjonalna, sympatyczna obsługa Czystość Dobre jedzenie Dobrze, przyjaźnie dla klientów zorganizowany teren hotelu
Brak picia do obiadokolacji.
Hotel spełnił moje oczekiwania. Spokojna okolica, w nocy cicho. Jeżeli ktoś jest zainteresowany nocnym życiem -można podejść ok.800 metrów do centrum miasteczka. Hotel i ogród zadbany, obsługa uprzejma, mówiąca po angielsku. Codziennie sprzątane pokoje, wyposażone w klimatyzację, szafę z wieszakami, w łazience ręczniki, suszarka. Jedzenie - śniadania i obiadokolacja w formie szwedzkiego stołu- każdy znajdzie coś dla siebie. Ogród z drzewami które dają cień. Prysznice przy basenie oraz możliwość skorzystania z pryszniców ogólnodostępnych już po wykwaterowaniu są atutem hotelu. Do plaży tzw. 5 kroków.
położenie, spokojna okolica leżaki bezpłatne przy basenie, toalety przy plaży, przebieralnie, prysznice. piaszczysta plaża.
brak . Odpowiedni stosunek ceny do jakości.
Hotel bardzo fajny jak na swój standart. Polozony przy plazy. Basen bardzo czysty. Pokoje czyste. Reczniki codziennie wymieniane. Jedzenie dobre ale malo urozmaicone., szczególnie śniadanis.
Czystość, położenie, miły personel., funkcjonalny pokój.
Niesmaczne jedzenie w barze przy plaży- odplatnie. Bylismy tylko raz. Ale mozna chodzic na obiady do miasteczka.
Polecam,hotel czysty położony w zacisznym miejscu,ale blisko centrum miasta
Położony tuż przy plaży,czysty,jedzenie dobre
Pobyt oceniam bardzo pozytywnie,położenie blisko plaży i do samego miasteczka z portem 10 min.spacerkiem.Obsługa hotleu na wysokim poziomiezpokoje codziennie sprzątane,panie na recepcji bardzo pomocne podobnie jak kelnerki.Generalnie bardzo dobry stosunek jakości do ceny.Mocne 3*
Położenie,personel,oferta kulinarna ( mimo powtarzalności zwłaszcza śniadań),czystość i dbanie o teren zielony hotelu.
Wadą są jedynie inni goście,mnóstwo turystów z Węgier,Rumunii,Bułgarii,Serbii a niestety ich mentalność jest dość prostacka.
Hotel położony przy plaży i czystum basenem. Smaczne jedzenie,miła obsługa.
Do zalet można zaliczyć czystość,bardzo miła obsługa posługującą się językiem angielskim. Dość smaczne i urozmaicone jedzenie.
Cieknąca kabina w łazience oraz bardzo niewygodne poduszki.
Hotel może nie „wygląda” ale jest oddalony od drogi i jest cicho oraz czysto. Obsługa bardzo sympatyczna. W barze przy plaży pracuje bardzo miła Polka. Jedzenie bardzo dobre, dużo, urozmaicone, naprawdę każdy normalny znajdzie coś dla siebie (no chyba, że się wyżej sr… niż du… ma). Restauracja przy plaży, serwowane dania robi jak dobra tawerna na mieście więc śmiało można tu zamawiać (porównane z czterema tawernami/restauracjami).
Cisza, super obsługa oraz kuchnia, czysto.
Jak dla mnie w sumie brak
Cieszę się że spędziliśmy urlop w tym hotelu. Pokoje czyściutkie, codziennie wymieniane ręczniki. W nocy nie dało się spać przy klimatyzacji, gdyż dmuchało prosto na łóżko. Jedzenie smaczne i sporo do wyboru.Hotel dla ludzi szukających spokoju i plaży z piaseczkem.
Bardzo dobra lokalizacja , świetna bazą wypadowa i możliwość wykupienia ciekawych wycieczek np Meteory, Skiathos,Dolina Delphi , w hotelu bardzo miła obsługa , czyste i ładne pokoje , bardzo dobre jedzenie , duży wybór, na zasadzie szwedzkiego stołu , czysta , duża , piaszczysta plaża
Hotel wyróżnia bardzo miła obsługa ,mimo późnego przylotu czekało na nas ciepłe jedzenie i niespodzianka urodzinowa w postaci szampanu
Wszystko mi się podobało 😊
Hotel w bardzo dobrym położeniu, obsługa miła, jedzenie dobre, ale mało różnorodne, mało owoców, oceniam 4/5.
Największą zaletą jest to, że Hotel jest przy plaży. Plaża ładna. Do miasta Platamonas niedaleko (750m), natomiast do Nei Pori plażą ok. 1,5km.
Brak darmowych napojów do kolacji.
Lokalizacja super czystość jedzenie prywatna plaża naprawdę godne polecenia wada brak animacji
Lokalizacja super czystość jedzenie prywatna plaża naprawdę godne polecenia
Brak animacji dla dzieci i doroslych
- posiłki pakowane na wycieczki zamiast obiadu codziennie te same i praktycznie nie do zdjedzenia więc trzeba było mieć sporo swojej gotówki aby zjeśc obiad na mieście - minus jeśli chodzi o napoje wszystko pod wiliczeniem, np kawe dostałam zimną oczywiście w ilości jednej filiżanki więc nawet się nie napiłam na śniadania kawa herbata i napój full ile się chce natomiast obiad i kolacja do butelki wody tylko jeden napój do wybory np kawa albo drink wszystko przeliczane ilościowo za dodatkowe napoje trzeba było dopłacać. Poza tym brak inny uwag
- smaczne jedzenie - blisko plaża z morzem - czysto w pokojach , hotelu i na plaży - wycieczki i pani rezydent która świetnie zna historię tego miejsca - leżaki przy basenie za darmo przy plaży do dyspozycji przy zakupie alkoholu np piwa - blisko do miasteczka
- słabe wifi działa tylko przy basenie -
byliśmy tam tylko 7 dni pobyt uważam za bardzo udany dobra baza wypadowa na stoki Olimpu na meteory gdzie jest naprawdę pięknie dojazd autokarem czy samochodem robi wrażenie wycieczka do starego Platamonu położonego na stoku góry z uroczymi domami gdzie czas stanął w miejscu pozostawia wrażenia na bardzo długo.Polecam także przejść się w piątki do Nei Pori na lokalny targ z mnóstwem owoców przypraw oliwek i lokalnych specjałów hotel bardzo czysty codziennie sprzątane pokoje jedzenie urozmaicone owoce warzywa desery myślę że każdy może wybrać coś dla siebie polecam rodzinom z dziećmi osobą ceniącym spokój bez wielkomiejskiego zgielku
pięknie położony z super widokami można spacerować i z każdego zakątka podziwiać góry i morze jak dla nas cudowne połączenie podczas posiłków można podziwiać widok morza palm basenu hotelowego czysto i przyjemnie
Hotel zdecydowanie wart polecenia! Pyszne jedzenie, super lokalizacja na pewno na wielki plus
Pyszne i różnorodne jedzenie, super lokalizacja, bardzo mila atmosfera, profesjonalna obsługa, czystość pokoi, basenu i całego hotelu, położenie przy samej plaży