Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Hotel w nowoczesnym stylu. Bardzo sympatyczne kierownictwo wraz z całą obsługą. Wielki plus
Hotel świetnie usytuowany w spokojnej dzielnicy Calella A zarazem doskonała baza wypadowa na wszelkiego rodzaju wycieczki piesze, rowerowe do centrum rzut beretem a także kolejka, którą można w nieco ponad godzinę dostać się do Barcelony Świetna sprawa
Moim zdaniem brak
Mały kameralny hotel , bardzo blisko do plaży około 400 metrów .Jedzenie wyśmienite i różnorodne , każdy znajdzie coś dla siebie.Pokoje przestronne , sprzątanie codziennie.Pani na recepcji bardzo przemiła i uśmiechnieta, czego nie mogę już powiedzieć o barmanie i recepnioście. Basen hotelowy mały , również mało leżaków przy basenie. Wokół hotelu mnóstwo sklepów restauracji i barów z pamiątkami.
Czystość hotelu Różnorodne dobre jedzenie Bliskość do plaży
Zbyt mały basen jak i również mało leżaków przybasenowych
Hotel czysty ale nic się w nim nie dzieje , zero animacji .To co na obiad to i to samo na kolację .
Czystość , codziennie sprzątane pokoje
Brak animacji , trochę monotonne jedzenie .
Pokój duży, przestronny, bardzo duże i wygodne łóżka. Pokój sprzątany codziennie, nawet jeśli nie zostawi się karteczki. Personel bardzo miły, otoczenie hotelu czyste, wieczorami ciekawe animacje. Jedzenie świeże, bardzo smaczne i różnorodne. Jesteśmy bardzo zadowoleni
Ciekawe animacje, blisko plaży i stacji kolejowej. Niedaleko urokliwego centrum miasta
Ocenię pobyt w tym hotelu na 4 z 5. Wiele plusów i są małe niedociągnięcia, które mam nadzieję, że właściciele wkrótce naprawią
Podobał mi się wybór różnych potraw, dużo owoców i warzyw
Nie podobało mi się, że nie było pełnego zestawu pościeli, a raczej kołdry z kołdrą
Kameralny hotel. z basenem, w cichej, jak na Calellę okolicy, jednocześnie stosunkowo blisko spacerem na plażę. Pokój w niezłym standardzie z dużą łazienką. Wyżywienie bardzo urozmaicone i każdego dnia na wysokim poziomie, w tym świeżo wyciskane soki, np. z arbuza i melona, napoje gazowane, kawa, herbaty etc....Bardzo solidny room service. Zdecydowanie polecam.
Położenie, standard obsługi, stosunkowo kameralny charakter obiektu.
czasem hałaśliwi klienci, ale to zdarza się wszędzie
Hotel bardzo przyjemny, kameralny, cichy, spokojny, rodzinny. Pięknie oświetlony wieczorem. Moim zdaniem najlepszy w Calella. Przydałoby mu się tylko odświeżenie pokoi, ale jest bardzo czysto. Największym atutem jest obsługa hotelu. Wszyscy pracownicy byli bardzo mili i pomocni.
Kameralny, spokojny, bardzo dobra profesjonalna obsługa.
Pokoje wymagają odświeżenia.
Hotel rewelacja!!! Piękny, zadbany, obsługa bardzo miła. Jedzenie różnorodne. Ręczniki i pościel codziennie zmieniane. W całym hotelu, toaletach piękne zapachy, jak w jakiejś luksusowej perfumerii... 😍 Różnorodność drinków, bardzo dużo leżaków przy basenie - nie wyliczone jak w innych hotelach. Blisko do plaży. Wrocilibysmy tam z chęcią drugi raz. 😍
Hotel ogólnie okej ale szału nie ma . Jedzenie tragiczne
Czyste pokoje . Drinki
Jedzenie okropne , nie dało się tego jeść.
Hotel z dobrym jedzeniem, obsługa przemiła i dbająca o gościa, natomiast jakość czystości pozostawia wiele do życzenia. U nas w pokoju zagościły mrówki i podłoga wyglądała jakby długo nie była sprzątana.
Położenie , jedzenie, obsługa
Przemiła hotelowa obsługa, szczególnie Pan menadżer ( dziękujemy za szampana);) codziennie sprzątany pokój, bardzo dobre jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, blisko do plaży;)
Hotel w cichym i spokojnym miejscu. A jednocześnie blisko do plaży i centrum miasta. Pokoje bardzo czyste, codziennie sprzątane i wymieniane reczniki. Mieliśmy opcję wyżywienia śniadania i obiadokolacje. Posiłki bardzo urozmaicone i smaczne. My jako wegetarianie nie mieliśmy problemu z wyborem potraw.
Cisza, spokój, czystość
Słaba akustyka pokoi
Super hotel i miła obsluga przyjaźni do obcokrajowców
Blisko i czysto
Wygląda na gorszy
Hotel jest kameralny, położony trochę na uboczu z dala od nadmorskiego zgiełku. Wszędzie jest blisko: do plaży 5 min, do przystanku autobusowego 5 min., do pociągu 20 min na piechotę. Polecam hotel i bardzo miłą obsługę.
W hotelu jest czysto, schludnie i przyjemnie. Obsługa hotelu jest miła i pomocna.
Hotel usytuowany w cichej,spokojnej części Calelli.Pokoje wygodne,codziennie sprzątane,duże balkony,codziennie wymieniane ręczniki.W tym zakresie nie ma się do czego przyczepić.Hotel ma 4 gwiazdki,jednak uważam,że jest to kategoria trochę na wyrost;szczególnie w części dot.posiłków,bo niby wybór duży,ale jedzenie niesmacznie gotowane,czasem nwet niedogotowane .Na 7 dni pobytu 4 dni serwowano zupę ,coś na podobieństwo rosołu z coraz bardziej rozgotowanym makaronem.Śniadania ok,ale obiadokolacji nie polecam.Ogólnie hotel polecam bo przed wysokim sezonem cena jest atrakcyjna,a pogoda ładna;można wypocząć;no chyba ,że przyjadą akurat duże grupy turystów z Francjj i jest duży zator w stołówce.Plusem jest bardzo miły i pomocny Personel
Pomocny personel,usytuowanie w spokojnej części miejscowości,wygodny pokój,duża łazienka
Jakośc posiłków