Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel położony blisko plaży. Mnóstwo zieleni. Kameralne pokoje w niewielkich budynkach w ogrodzie.
Obraz smutku i rozpaczy . Wszechobecny syf i brud . W pokojach pleśń i kurz .Lodówka obrzydliwa ,nawet nie skorzystaliśmy! Basen jedyna atrakcja hotelu zaniedbany i zapuszczony. Wokół połamane kratki !Leżaki zaopatrzone w materace tak obrzydliwe że nie dało się na tym leżeć! Pominąć się nie da wszechobecnych kotów, które panosza się i na leżakach i na stołówce! Dotarliśmy do jedzenia które jest monotonne i bez wyrazu . Hamburgery i omleta jedliśmy przez 4 dni . Plaża to kolejna ściema pięknych zdjęć. Zlokalizowana koło studzienki kanalizacyjnej zatem przy opalaniu towarzyszy nieprzeciętny smród. Do wody nie odważyliśmy się wejść!
Brak jakichkolwiek zalet Taniec brzucha tranwestyty tak nieudolny ze mój dziadek po 80 lepiej ruszą biodrem Ekipę tancerzy trudno nawet skomentować....grupa dzieci na etapie nauki
Brud Monotonne jedzenie Spleśniałe materace na leżakach Brak wody w lodówkach pokojowych Brak WiFi w pokojach Połamane kratki przy basenie Możliwość korzystania z basenu tylko do 19 Koty łażące nawet po stołach na stołówce
Hotel schludny bardzo blisko plaży. Pokoje bardzo przytulne sprzątane codziennie. Hotel posiada 3 gwiazdki i na tyle bym go oceniła. Jedzenie smaczne ale monotonne po 2 dniach zna się już całe menu. Plaża hotelowa bardzo mała, kilkanaście leżaków upchanych bardzo blisko siebie. Jeden basen na terenie obiektu dostępny jedynie do godziny 19.
-lokalizacja -czystość
-monotonne jedzenie -mała plaża przy hotelu -brak Wi-Fi w pokojach
Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii o tym hotelu, hotel na nie nie zasługuje, jest bardzo brudny ,nikt w nim nie dba o czystość, łazienki tragedia mikroskopijne z grzybem, stoliki brudne nie sprzątane. Plaża to jakaś kpina, w ogóle jej nie ma ,skrawek wydzielony obok studzienki ściekowej, smród nie da się wytrzymać Omijać ten hotel z daleka.
Pobyt udany. Hotel ma swój klimat. Mały zaciszny dla osób które lubią spokój. Plaża mała ale blisko i przyjemnie. Basen czysty i można miło spędzić czas zawsze wolne leżaki. Jedzenie jak za takie pieniądze ok. Wyjazd oceniamy na plus
Spokój i cisza bez zgiełku dzieci Sąsiedztwo marketu
Brak internetu w pokoju Tylko recepcja i basen mają internet
Jesteśmy obecnie w tym miejscu i... jest naprawdę super, od obsługi(kelnerzy, barmani, kucharz) poprzez serwis sprzątający... jest czysto, pokoje są sprzątane codziennie tak samo jak i wymiana ręczników, basen czysty, przyjemnie, sympatycznie, czysto, spokojnie...a jedzenie przepyszne...dużo wszystkiego, świeże, gorące i zawsze podane na czas...naprawdę polecam, jeśli chcecie odpocząć. Żaneta i Mateusz
Jedzenie i czystość
Nie ma takiej rzeczy
Hotel fajny, blisko plaży, miła obsługa, jedzenie smaczne.
Zaletą jest na brze cudowny Pan Erbey. I po żartuje i dobre drinki robi. Bardzo dziękuję, że zadbał o nas.
Pobyt w tym hotelu oceniam średnio jedzenie dobre, brak animacji dla dzieci, basen jest jeden a nie jak w opisie że są dwa. Pokój ok.
Blisko plaży, blisko Bodrum piękny deptak przy plaży
Jadalnia bez ścian co powodowało że kusz przejeżdzajacych obok aut miało się na talerzu. Brak klimatyzacji, przy śniadaniu temperatura a jadalni znośna gorzej było przy obiedzie i kolacji. Restauracja nie wyposarzona w dobre wyciągi co skutkowało ciągłym zadymieniem jadalni. Obsługa wiecznie nadąsana, barman podający drinki w spoconej i brudnej koszulce. Brak animacji dla dzieci.
Pobyt udany. Brak zastrzeżeń. codzienne sprzątanie, dobre jedzenie, czysty basen.
Położenie- blisko plaża. Fajny, czysty basen.
Plaża hotelowa bardzo mała, ok. 10 metrów
Super lokalizacja, jedzenie przepyszne, pokoje schludne, czyste.
Z pewnością nie polecam Brak komunikacji w języku polskimi i angielskim. Domki zbudowane chyba z kartonu, pokój bardzo mały, nie ma gdzie rozłoży walizki. Plaża publiczna, leżaki bardzo zużyte.
Nie polecam. Żadnych zalet
Przebywam obecnie w tym hotelu .Jestem bardzo zadowolona.Jedzenie w hotelu jest przepyszne , bardzo blisko do plaży ,Pokoiki skromne ale czyste i codziennie sprzątane .Obsługa hotelowa bardzo miła i serdeczna .Nie jestem w stanie znaleźć choćby jeden powód aby narzekać .Pobyt oceniam na 5
Blisko do plaży wspaniałe jedzenie
Animacje
Bardzo przyjemny hotel z mnóstwem zieleni ,pysznym i urozmaiconym jedzeniem , wspaniałą obslugą świetną lokalizacją.Polecam w 100%
Bardzo dobre jedzenie
Brak animacji a gdy już taka była to występował transwestyta tańcząc taniec brzucha to było niesmaczne
Bardzo udany pobyt.Wyzywienie bardzo urozmaicone i smaczne.Rodzinna atmosfera.
Wzorowa i bardzo życzliwa obsługa.Bliskość plaży.
Wszedobylskie koty.
Hotel kameralny, w cichym i spokojnym miejscu, blisko plazy, w miejscowosci Bitez kolo Bodrum, w okolicy liczne atrakcje,
mozliwosc organizacji rejsu z lokalnego portu malym statkiem turystycznym, windsurfing, male jachty sportowe,
"loty" na spadochronie za motorówka, mozliwosc skorzystania z wycieczek organizowanych przez "Wezyr-holidays" z obsluga w
jezyku polskim w wersji "all inclusive" lub skorzystania z lokalnych licencjonowanych biur podrózy w wersji z obsluga w jezyku
angielskim badz rosyjskim, tanszymi w wersji podstawowej ale wymagajacej doplaty za niektore atrakcje w trakcie wycieczki ( np. sniadanie, wejscie do basenu Kleopatry na wycieczce do Pamukkale itp.)
Hotel tonie w zieleni, jest spokojnie i cicho mimo ulicy. Nie ma animacji ale o ok. 22.30 są organizowane przez hotel różne wieczory tematyczne. Na rozrywki można wybrać się do Bodrum dolmuszem za 2.25 lira. W Bodrum jest przy pętli autobusowej targ - we wtorki a w Bitez we czwartki - jest dużo pysznych owoców. Plaża w Bitez milutka , lepsza w prawą stronę - nie ma żadnych kamyczków a wystarczy zamówić wodę na cały dzień i leżaki gratis. Ogólnie jest oki.
Hotel dla ceniących spokojny odpoczynek. Kilka kroków do plaży. My popijaliśmy chłodne drinki z palemką na plaży, zażywaliśmy kąpieli słonecznych na plaży. Cieszyliśmy się dobrym tureckim jedzenie i świetnym serwisem. Zdarzało się że na basenie było nie więcej jak 12 osób, co pozwalało się poczuć niezwykle komfortowo. Pokoje z widokiem na morze są droższe, ale warte swojej ceny. Jeśli zdecydujecie się na taki, będziecie mieli bardzo przyjemny widoki.
Dzień dobry. Z hotelu wróciłam całkiem niedawno. Zatrzymaliśmy się w pokoju typu studio. Pokój dodatkowo posiadał małą lodówkę, czajnik elektryczny. Pościel zmieniana była raz w tygodniu, ręczniki codziennie wraz z sprzątaniem. Teren basenu ładnie utrzymany, sporo miejsca, zero śliskich krawędzi. Byliśmy w HB i bufet sprawił na nas dobre wrażenie Spora ilość posiłków, niezła jakość i smak.
Przyjechaliśmy w środku nocy. Rano zgłosiliśmy że brakuje nam noża w pokoju i jeden z materacy z dostawki jest zniszczony. Za 15 minut do pokoju zapukała pani pokojowa z materacem i nożem. Pościel zmieniana była co trzeci, czwarty dzień. Ręcznik codziennie. Serwis godny pochwały. Hotel jest położony dwie minuty drogi o plaży. Przy niej kilka klimatycznych restauracji, parę barów. Okolica dość droga, raczej spokojna. Side jest o wiele bardziej żywym miastem i mam więcej atrakcji turstycznych.
Hotel ok, choć te pół gwiazdki chyba nieco z kosmosu. Uwagi to mała ilość nie leżaków tylko parasoli słonecznych. Inna sprawa to jedzenie. Te w hotelowej restauracji było ok, niezły wybór, zróżnicowane. Natomiast te przy basenie mnie rozczarowało. W większości to frytki, jakieś pieczone ziemniaki. Ale nie można mieć wszystkiego. Pokój z podstawowym wyposażeniem, za klimatyzację trzeba było dopłacić 3euro za dzień, za sejf o ile dobrze pamiętam 1 euro dziennie. Bar hotelowy fajny na wieczornego drinka lub mocniejszy koktajl.