Sudetia

Blisko centrum a jednak cisza i spokój. Miła obsługa, pokoje czyste. Wyjazd udany.

Jestem w tym hotelu od dziś, na początek odpadająca klamka od drzwi od balkonowych, skrzypiące drzwi, rój os pod balkonem a kolacja to zart niby bogaty wybór dwa rodzaje serów seropodobnych i wędlina tają na niby, twarda karkówka i piersi z kurczaka suche, tona ziembiakow i buraków, papryka konserwowq. Nie polecam nikomu.

Wszystko ok . Zgodnie z oczekiwaniami. Hotel położony w dogodnym miejscu blisko atrakcji. Uczynna i miła obsługa .

wszystko ok basen dostepny mozliwosc wykupienia masazy polecam

Wystarczająco przestronne pokoje, Urozmaicane i smaczne posiłki. Miła obsługa.

Nazwa  Sudetia
Miejsce  Polska / Sudety / Świeradów Zdrój
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, sprzęt zimowy, darmowe wifi, rowery, nordic walking, parking, ośrodek narciarski

Niedaleko obiektu znajduje się kolejka linowa i trasy narciarstwa biegowego.

Hotel położony jedynie 250 m od centrum miejscowości Świeradów-Zdrój.

Szeroka oferta SPA zawierająca saunę, masaże oraz salon piękności.

Malownicze góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi

Teren narciarski w okolicy
Położenie względem stoków

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

4.2
Beata

Zalety

Wady

Wszystko co wymieniłam w punkcie 1

Mirosław

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Smaczne posiłki . Czyste przestronne pokoje. Położenie -blisko do atrakcji i centrum uzdrowiska.

johny

Pobyt - Maj 2021

wszystko ok basen dostepny mozliwosc wykupienia masazy polecam

Pobyt - Czerwiec 2019

Wystarczająco przestronne pokoje, Urozmaicane i smaczne posiłki. Miła obsługa.

Zalety

Pokoje, obsługa, położenie blisko centrum uzdrowiska, posiłki.

Wady

Mały parking.

Pobyt - Listopad 2018

Hotel Sudetia zaoferował nam pobyt, na którym wypoczęliśmy fizycznie i psychicznie. Na recepcji mogliśmy uzyskać fachową wiedzę na temat Świeradowa i okolic, w każdy dzień mieliśmy przygotowaną propozycję ciekawych wyjazdów. Pracownicy strefy spa pomogli nam w relaksie po długich wędrówkach a także swoim profesjonalizmem w zabiegach kosmetycznych - ich bogata oferta sprawia, że KAŻDY znajdzie coś dla siebie. Posiłki są smaczne i domowe. Panie pokojowe zapewniły dyskretny serwis - codziennie wodę mineralną w pokoju. Jest to doskonałe miejsce do relaksu i odpoczynku, wokoło są lasy a mimo to Hotel jest w centrum Świeradowa. Kameralny basen, jacuzzi i sauna otwarte cały dzień również są OK!Jeszcze tu wrócimy!

Zalety

położenie parking widoki z okna

Bogusia

Pobyt - Maj 2018

Ogólna opinia bardzo dobra..hotel godny polecenia i ponownego odwiedzenia.

Zalety

... bardzo bogate menu posiłków, zarówno ilościowe jak i smakowe, przemiła obsługa , temperatura wody w basenie 30 st.

Wady

... basen o wymiarach 5/7..

Danuta

Pobyt - Styczeń 2016

Hotel godny polecenia , świetne położenie, miła atmosfera. Bezpłatne wypożyczenie sprzętu narciarskiego dla gości , to miły gest. Chętnie tam wrócę.

Zalety

Położenie hotelu, przestronne pokoje , piękne widoki. Miły i pomocny personel. Fajne SPA. Sprzęt narciarski dla gości bezpłatny - rewelacja

Wady

Trochę ciasno podczas posiłków.

Sudetia