Niedaleko obiektu znajduje się kolejka linowa i trasy narciarstwa biegowego.
Hotel położony jedynie 250 m od centrum miejscowości Świeradów-Zdrój.
Szeroka oferta SPA zawierająca saunę, masaże oraz salon piękności.
Malownicze góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi
Blisko centrum a jednak cisza i spokój. Miła obsługa, pokoje czyste. Wyjazd udany.
Jestem w tym hotelu od dziś, na początek odpadająca klamka od drzwi od balkonowych, skrzypiące drzwi, rój os pod balkonem a kolacja to zart niby bogaty wybór dwa rodzaje serów seropodobnych i wędlina tają na niby, twarda karkówka i piersi z kurczaka suche, tona ziembiakow i buraków, papryka konserwowq. Nie polecam nikomu.
Wszystko co wymieniłam w punkcie 1
Wszystko ok . Zgodnie z oczekiwaniami. Hotel położony w dogodnym miejscu blisko atrakcji. Uczynna i miła obsługa .
Smaczne posiłki . Czyste przestronne pokoje. Położenie -blisko do atrakcji i centrum uzdrowiska.
wszystko ok basen dostepny mozliwosc wykupienia masazy polecam
Wystarczająco przestronne pokoje, Urozmaicane i smaczne posiłki. Miła obsługa.
Pokoje, obsługa, położenie blisko centrum uzdrowiska, posiłki.
Mały parking.
Hotel Sudetia zaoferował nam pobyt, na którym wypoczęliśmy fizycznie i psychicznie. Na recepcji mogliśmy uzyskać fachową wiedzę na temat Świeradowa i okolic, w każdy dzień mieliśmy przygotowaną propozycję ciekawych wyjazdów. Pracownicy strefy spa pomogli nam w relaksie po długich wędrówkach a także swoim profesjonalizmem w zabiegach kosmetycznych - ich bogata oferta sprawia, że KAŻDY znajdzie coś dla siebie. Posiłki są smaczne i domowe. Panie pokojowe zapewniły dyskretny serwis - codziennie wodę mineralną w pokoju. Jest to doskonałe miejsce do relaksu i odpoczynku, wokoło są lasy a mimo to Hotel jest w centrum Świeradowa. Kameralny basen, jacuzzi i sauna otwarte cały dzień również są OK!Jeszcze tu wrócimy!
położenie parking widoki z okna
Ogólna opinia bardzo dobra..hotel godny polecenia i ponownego odwiedzenia.
... bardzo bogate menu posiłków, zarówno ilościowe jak i smakowe, przemiła obsługa , temperatura wody w basenie 30 st.
... basen o wymiarach 5/7..
Hotel godny polecenia , świetne położenie, miła atmosfera. Bezpłatne wypożyczenie sprzętu narciarskiego dla gości , to miły gest. Chętnie tam wrócę.
Położenie hotelu, przestronne pokoje , piękne widoki. Miły i pomocny personel. Fajne SPA. Sprzęt narciarski dla gości bezpłatny - rewelacja
Trochę ciasno podczas posiłków.