Naprawdę super wakacje w niewielkiej cenie.........
położenie, bliskość centrum oraz plaży, piękne, klimatyczne miasteczko, tętniące życiem same pokoje czyste, sprzątane codziennie, my mieliśmy piękny, duży taras
Obiekt położony w bardzo fajnym miejscu. Kilka minut od centrum. Bardzo blisko targ, który jest dwa razy w tygodniu. W apartamentach bardzo czysto, sprzątane codziennie. Pościel i, ręczniki zmieniane bardzo często.. Bezpłatny sejf. Szczególnie polecam apartamenty nr 21 i 22 na II piętrze (ostatnim, od uliczki). Bardzo duży w zasadzie wspólny dla tych dwóch apartamentów taras. Na I piętrze trzy apartamenty z małymi balkonami, obok siebie, od ulicy. Pisząc od ulicy mam na myśli wąską uliczkę, gdzie bardzo rzadko przejeżdża jakiś samochód - ulica używana do dojazdu do posesji, ruchu pieszych. Najgorsze są apartamenty boczne na II pietrze. Mają małe balkony, blisko ścian sąsiednich budynków.
Bliskość centrum, czysto.
Apartamenty z balkonami usytuowanymi na bokach znajdują się w nieciekawym położeniu.