STORY Seychelles

Duży resort z laguna dzieląca obszar na pol. Wiele terenów spacerowych w zieleni. Ogromny plusem jest rafa kolarowa przy hotelu, od lewej strony plazy. Ze względu na wyżywienie all inclusive, które jest rzadko spotykane na Seszelach, wyróżnia się spośród reszty ofert.

Hotel Story należy do grupy hoteli klubowych. Pięknie położony w rozległym ogrodzie. Pokoje wygodne w 2.piętrowych pawilonach oraz wille przy samej plaży (nie polecam; plaża publiczna i wszyscy przechodzą obok, brak intymności). Kilka restauracji tematycznych (rezerwacja) oraz restauracja główna Vasco serwująca obiadokolacje (karta+bufet).

Nazwa  STORY Seychelles
Miejsce  Seszele / Mahe / Beau Vallon
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, parking

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Natalia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2023

Pobyt - Luty 2022

Zalety

Hotel rozległy, strzeżony, przyjazny. Bardzo dobra i urozmaicona kuchnia, choć wybór umiarkowany. Przy długiej, publicznej plaży. Niestety w lutym nie mieliśmy pogody. Bardzo ciepło, ale niebo zachmurzone, ocean wzburzony (praktycznie brak możliwości pływania). Kajaki bezpłatne, można wypożyczyć, ale przy takich falach- karkołomne.

Wady

Brak jakiejkolwiek animacji. Przyzwyczailiśmy się do tego, że wieczorem można posłuchać muzyki na żywo, obejrzeć jakiś pokaz regionalny itd. Tu nic. Wykupiliśmy ofertę HP. Ceny w barach i restauracjach bardzo wysokie. Piwo 70 zł, jakikolwiek drink ok. 100 zł. Nic nie uzasadnia tak wysokich kosztów. Przybylismy do hotelu o godz. 9.00. Niestety na pokój musieliśmy czekać do 14.00 (Mogliśmy skorzystać z pokoju kąpielowego, ale było to uciążliwe). Ecco Holiday nie poinformowało nas o tym.

STORY Seychelles