Dla dzieci: 2 brodziki, miniklub i plac zabaw.
Doskonała lokalizacja: tylko 200 m do centrum Analipsi i 4 km do rozrywkowego Hersonissos.
Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Super aquapark , warunki ekstra, restauracje na świetnym poziomie
Różne baseny i aquapark, duży wybór restauracji
Generalnie pobyt należał do udanych ale była wyłączana klimatyzacja w nocy między godziną 23 a 8 rano. Zgłaszałem ten problem na recepcji ale nikt z tym nic nie zrobił.
Bogata infrastruktura dla dzieci.
Problemy z klimatyzacją.
Hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5 gwiazdek. Pokój który mieliśmy był mały, ciasny a meble pamiętają Gierka. Jedzenie? Mały wybór ale smaczne. To jeden z nielicznych plusów. W hotelu 5* o godz 23 mając all inclusive nie możesz dostać wody w butelce. Kelner w barze mówi że się skończyła i zaprasza Cię do marketu obok hotelu. Jedzenie kończy się o 21:30. Po tej godzinie nawet paluszka nie uświadczysz. We wszystkich basenach, nawet tych dla maluchów słona woda, co w połączeniu z upałem i przejściem 20 kroków daje otarcia. Z pryszniców woda również nie jest słodka. Jest tylko ciut mniej słona niż w basenach. Nie widać nikogo kto by sprzątał basen. Tylko chlor czujesz w całym obiekcie. Hotel oceniam na 4* i to z minusem. Jeśli chcesz doświadczyć wakacji w hotelu 5* to wybierz inny.
Smaczne jedzenie, aczkolwiek mały wybór.
Formuła all inclusive i godz jej obowiązywania, personel mało pomocny
2 tygodnie w Stella Palace: Na plus: roślinność w hotelu. Zadbane alejki pełne hibiskusów, oleandrów i innych kwiatów. Do tego palmy i bananowce. Hotel zarówno w ciągu dnia jak i wieczorem, prezentuje się pięknie. Baseny duże i przyjemne, niestety od godziny 7ej rano nie ma właściwie szansy na leżak. Posadzka przy basenach i barach bardzo śliska, byłam świadkiem wywrotek kilku osób, zresztą samej też nie udało mi się takowej uniknąć. Jedzenie: jako weganka nie narzekałam, zawsze byłam w stanie skomponować sobie posiłek. Duży wybór warzyw na ciepło, sałatek i owoców. Obsługa w głównej restauracji, Posejdon, świetna. Pokój, no cóż.. My dostałyśmy pokój na piętrze, w nieodnowionej części, w niewielkiej odległości od amfiteatru i tuż obok hotelu Stella Island. Z tegoż hotelu "waliła" muzyka/ impreza do po północy, a w tym samym czasie z doświadczałyśmy z córkami muzyki z pobliskiego show. Do tego sąsiedzi którzy w żaden sposób nie potrafili(??) minimalnie ciszej zamykać drzwii, jak tylko nimi trzaskając, także..hmm.. momentami miałam wrażenie, że oszaleję. Wyposażenie pokoju bez luksusu, ot podstawa hotelowa. Bywając w tym hotelu w poprzednich latach, trafiałyśmy dużo lepiej. Za porządek i uzupełnianie wody, dbała u nas pani Victoria i bardzo, bardzo jej dziękujemy!❤️Cudowna, ciepła osoba😊☀️. No i duży plus za wegańskie kosmetyki Olivia Thinks w łazience💚. P.s: drugi raz z rzędu pojawiłam się w Stelli jako tzw vip: żadnych specjalnych względów, to po prostu osoba która wraca. Z tego co wiem, dla takich gości, organizowana jest raz w tygodniu prywatna impreza. Niestety, ani w poprzednim ani w tym roku nie dostałyśmy zaproszenia. Niby nic, ale jednak byłoby miło. Plaża hotelowa nieduża, sporo leżaków, pod wieczór widok na fantastyczny zachód słonca. Okolica hotelu taka, że spacerem wzdłuż plaży można dojść do sklepów, sklepików, tawern i knajpek wszelakich.
Odległość od lotniska, miła niska zabudowa, roślinność, baseny
Śliska posadzka przy basenach Zajęte leżaki od 7ej rano
ZNAKOMITY, IDEALNY DLA RODZIN Z DZIEĆMI. AQUA PARK Z ATRAKCJAMI DLA DZIECI OD ROKU DO 18 LAT DUŻY BEZPIECZNY KOMPLEKS DLA MAŁYCH DZIECI / 3 LATKI/ PIEKNE BASENY , ROZLEGLY ZIELONY TEREN, KILKA RESTAURACJI- BARDZO DOBRE UROZMAICONE JEDZENIE
IDEALNY DLA RODZIN Z DZIEĆMI. AQUA PARK Z ATRAKCJAMI DLA DZIECI OD ROKU DO 18 LAT DUŻY BEZPIECZNY KOMPLEKS DLA MAŁYCH DZIECI / 3 LATKI/ PIEKNE BASENY , ROZLEGLY ZIELONY TEREN, KILKA RESTAURACJI- BARDZO DOBRE UROZMAICONE JEDZENIE PIASZCZYSTA PLAŻA I OSŁONIETA FALOCHRONEM ZATOKA DO KĄPIELI W MORZU
NIECO MONOTONNE ANIMACJE WIECZORNE DLA DIZECI
Hotel jest rewelacyjny, położony blisko plaży, blisko lotniska dzięki czemu transfer był bardzo szybki i nie męczący. Hotel ma niska zabudowę i te białe budynki robią fajny grecki klimat jakiego szukaliśmy!
Szybki transfer. Bardzo ładne czyste pokoje. Wiele animacji dla dzieci, sporo zajęć dla dorosłych.
Hotel z niską zabudową, białymi budynkami, oraz zadbanym ogrodem to wszystko sprawia, że czuje się grecki klimat! Na terenie hotelu liczne udogodnienia dla rodzin z dziećmi, zarówno większe jak mniejsze dzieci nie powinny się tu nudzić. Pokoje świetnie wyposażone wszystko zdawało się być "nowe" i czyste. Na terenie hotelu znajduje się SPA co dla mnie jest na duży plus. Hotel jest położony jedynie kilka kilometrów od Hersonissos, które warto zwiedzić.
Na plus udogodnienia dla dzieci między innymi zjeżdżalnie wodne, plac zabaw dla dzieci, miniklub. Szybki transfer z lotniska. Świetnie wyposażone pokoje.
Nie dostrzegłam żadnych wad.
15 lipca lecieliśmy w 7 osób w tym dwoje dzieci,. Ogólnie hotel wywarł na nas dobre wrażenie. Restauracja bardzo dobra każdy znajdzie coś dla siebie,bardzo dużo jedzenia, smaczne owoce,. Jest również snak bar. Basenow jest sporo do tego bardzo duże,my zajmowaliśmy rano leżaki o godz 07.00 bo później ciężko było coś znaleźć. Pogoda rewelacyina aż za gorąco baseny bardzo nagrzane tak po 15. 00 woda jak pod prysznicem. Pobieraja klimatyczne na koniec wymeldowania. Bardzo polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Szybko nam zleciał ten czas ale wrócić każdy musi.
Piękny ogród palmowy, cudne duże baseny, bary super, animacje i aerobic świetne
Plaża mała ale ok
Polecam. Jedyny hotel do którego bym wróciła.Grecy bardzo mili i obsługa hotelu na wysokim poziomie. Hotel dobry na wypoczynek bo jest tam cisza.
Super hotel. Jedzenie pyszne codziennie pizza, gyros ,tzatziki, naleśniki przy basenach i lody. Bar z napojami i drinki przy basenach. Wielki obiekt,dużo basenów i leżakow , nie ma hałasów i tłumów. Hotel fajny bo nie jest położony na wzgórzu, więc miało schodów, dużo kwiatów i zieleni. Aqua park rewelacja bar z pizza jest hot dog hamburgery, nugetsy ,sałatki, tortille. Mi nie brakowało miasta bo bardzp wielki obiekt i dużo się dzieje. Sklep w hotelu fajny i dobrze zaopatrzony. Mój syn płakał jak mial wracać a ma 7 lat..Naprawdę super wakacje.
Pokoje rodzinne super, lecz lekko starsze,ale czysto wszędzie. Niektóre pokoje są już nowe
Bardzo ładny hotel, czysto, pokoje komfortowe, miła obsługa
Piękny hotel, bardzo czysty, bardzo miła obsługa, wszystko na najwyższym poziomie, blisko plaży,piękne baseny
Oferta all inclusive bardzo uboga,brak przekąsek, owoców itd między posiłkami głównymi tylko hot dogi i kanapki nie smaczne.jakosc napojów pozostawia wiele do życzenia.
Baseny ciepłe, duże, wygodne leżaki. Generalnie obiekt na wysokim poziomie. Tuż za hotelem jest kilka sklepików, w których można kupić praktycznie wszystko ( koszulki, jedzenie, alkohol, kosmetyki, zabawki, słodycze). Blisko są 2 miasta. Do jednego jezdziliśmy taksówką, która kosztowała tanio. Do drugiego ( chyba Hersonissos) busem,bilety kupuje się również za hotelem od strony plaży. Bardzo podobała mi się wycieczka objazdowa ( chyba 1,5 godz) malutką kolejką. Obok barów przy basenach były ekspresy z kawą i herbatą. wybór alkoholi zdecydowanie na 5. Byliśmy 4 dorosłych i 2 letnie dziecko. Dodam jeszcze, że byliśmy w pierwszym tygodniu września. Nie było już baru na plaży i drinki tzeba było nosić z hotelu. Pomimo zapewnień w biurze podróży nie było też polskiego animatora dla dzieci. W klubie dziecięcym były dzieci w wieku szkolnym, opiekunka chyba Ukrainka. Widziałam, że fajnie się bawiły razem pomimo różnic jezykowych.
lotnisko jest bardzo blisko, plaża przez lokalną ulicę, praktycznie na terenie hotelu, bardzo, bardzo czysto w hotelu i pokojach, obsługa miła, pomocna i uśmiechnięta.
posiłki. Pierwszego dnia byłam zachwycona, dużo, różnego jedzenia. Jednak drugiego dnia było to samo, trzeciego również.... i tak dalej. Niby każdy dzień to inna kuchnia ( w teorii), dla mnie każde danie samkowało identycznie. Trochę brakowało mi cywilizacji obok. Hotel położony pomiędzy innymi hotelami , do maista 10km. Gdyby nie to jednostajne jedenie to byłoby super. Korzystaliśmy też jeden raz bezpłatnie z restauracji ala carte. Bardzo dobre dania.
Hotel zrobił na mnie bardzo dobrze wrażenie. Posiłki urozmaicone, obsługa bardzo miła, raj dla maluchów. Bardzo polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi. Plaża blisko.
duże baseny, sporo atrakcji dla dzieci, czysto, blisko plaża
Piekny, duży, czysty hotel położony w ogrodzie
Hotel dla każdego. Na terenie hotelu rozsiane 2-piętrowe budynki i ładnie wkomponowane baseny. Jeden duży basen z animacjami i jeden basen relaksacyjny. Plaża piaszczysta, z falochronem, więc można popływać. Dojście do plaży przez teren hotelu. Bardzo dobre posiłki, duży wybór. W pokojach niczego nie brakowało. Ciekawe animacje, wieczory z muzyką na żywo. Taxi do Hersonissos 10-12 euro.
duży, zielony teren hotelu, bardzo dobre jedzenie, ciekawe restauracje a la carte, kolacje tematyczne, animacje
Niestety biuro podróży wprowadziło nas ewidentnie w błąd. Na stronie internetowej hotel figurował jako 5-cio gwiazdkowy a zostaliśmy zakwaterowani w czymś co miało standard kiepskiego akademika. 2 razy musieliśmy zmieniać pokój!!!!! W trakcie telefonicznego zamawiania wyjazdu konsultantka zapewniała( na moje wyraźne pytanie), że będziemy w hotelu Stella Palace a na miejscu zakwaterowano nas w hotelu Stella Village!!!! ( o 2 klasy gorszy) - mam nadzieję, że ta rozmowa została nagrana. Na dodatek lot powrotny był opóźniony o ponad 5 godzin!!!!!!! Były to zdecydowanie najgorsze wakacje w naszym życiu. Właśnie przygotowujemy z prawnikiem reklamację, a w przypadku jej nie uwzględnienia skierujemy sprawę na drogę sądową.
wspaniały hotel same plusy .jedynym mankamentem jest częsty brak miejsca na jedną dobę . sam tego doświadczyłem,zrekompensowano mi tę niedogodność darmowym samochodem na 1 dzień.posiłki rewelacja ,podam 1 przykład ,na rybnej kolacji naliczyłem 11 rodzajów potraw rybnych,nie licząc drobnicy tzn ślimaków ,krewetek itp.dodam że jestem wymagającym wczasowiczem.poprostu super!!!!!!!!
hotel godny polecenia.
częste przypadki przetransferowania na 1 dobe do pobliskiego hotelu Europa.
Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2014 wraz z dwójką dzieci.Mieliśmy świetnie położony pokój bezpośrednio z wyjściem na basen.Pokój byl duży,miał lodówke,sejf,klimatyzację.Sprzątany był codziennie.Ręczniki były wymieniane codziennie(tylko te które były rzucane na podłogę). Jedzenie urozmaicone.Wieczory tematyczne.Lekarz w hotelu obok-stella village.Niestety położenie hotelu kiepskie(obok hotelu oprócz tawerny i 3 sklepików nie ma nic).Plusem był przystanek pociągu którym za niewielką opłatą można było się dostac do Hersonisos. Plaża fatalna,malutka z ciemnym gruboziarnistym piaskiem.Ogólnie pobyt wspominamy bardzo dobrze,ale z neckermanna już nie skorzystamy.
Duzo basenów,amfiteatr(codzienne przedstawienia),plac zabaw dla dzieci.Brodzik dla dzieci ze statkiem pirackim. Polskie animacje.
rezydentka neckermanna która gdy poprosilismy ją o pomoc w znalezieniu lekarza odmówiła bo podobno to nie lezy w jej obowiazkach i nie moze nam pomóc!To skutecznie odstraszyło nas od biura neckermann
Hotel bardzo ładny nie można się tam nudzić. Pyszne jedzenie i bardzo dużo i bardzo urozmaicone. Jeść można od rana do późnej nocy non stop trzeba tylko zmieniać bary i restauracje. W hotelu dwie restauracje tematyczne. Osobiście polecam tą przy kapliczce. Rewelacyjne jedzenie. Całą wyspę można objechać samochodem. Gorąco polecam wycieczkę jeepami na drugą stronę wyspy. Super widoki i morze ciepłe,błękitne. Jedeny minus to daleko od miasta. W okolicy jest małe miasteczko z kolorowymi domkami, kapliczkami. Przy plaży w małej kapliczce pewna para brała ślub wyglądało to bajecznie!!!!Codziennie wieczorem mnóstwo animacji dla małych i dużych. No i oczywiście jest też dyskoteka można poszaleć, ale nie jest głośno osoby z dziećmi mogą spać w ciszy. Dyskoteka jest w innej części hotelu i nikomu nie przeszkadza.Hotel doskonale nadaje się dla rodzin z dziećmi, młodych lubiących poszaleć, dla tych co chcą odpocząć. Najlepsze jest to że nikt nikomu nie przeszkadza.Uwaga!!! W restauracji są wyparzacze do butelek dla dzieci super. Polecam wieczorami bar przy recepcji robią tam obłędne drinki. Na pewno jeszcze tam wrócę. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek!!!!!
Dużo basenów, bardzo dobre jedzenie, dużo i bardzo urozmaicone, jedzenie podawane praktycznie przez 15 h w różnych barach i restauracjach nie do przejedzenia idealny dla rodzin z dziećmi jak również dla par jak i grupy przyjaciół
Nie znalazłam
Uwaga na bardzo częste zakwaterowanie w hotelu obok czyli stella village ktory jest częścią stella pallace. Tam pokoje zasługują na 1!!!!
byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2010 i wróciliśmy bardzo zadowoleni - nie było się do czego przyczepić. Pokoje przestonne i czyste, często sprzątane, ręczniki wymieniane każdego dnia. Basen zadbrany. W naszym turnusie nie bylo polskich animatorek ale nam to nie przeszkadzało, ekipa animatorów która była prowadziła animacje w jezyku angielskim. Jedzenie smaczene, zróżnicowane i w dużych ilościach - każdy może najeść się do syta. Jedynym minusem był obowiązek dla panów zakładaniua długich spodni na kolacje, o czym mój mąż zapomniał, ale porozmawialiśmy z dyrektorem hotelu i darowali nam zakup długich spodni na miejscu :) Ogólnie bylismy zadowoleni i planujemy wrócić tam w tym roku już z dzieckiem. Cicha okolica, mało rozrywek, ale jesli ktoś planuje wypocząć na urlopie to idealne miejsce.