Stella Maris

Gorąco polecam ten hotel. Wspaniała i pomocna obsługa, hotel blisko plaży- trzeba przejść kawałek uliczkami- na których znajdują się liczne restauracje i sklepy z pamiątkami. Pokoje klimatyzowane , czyste, sprzątane codziennie, ale na największe uznanie zasługuje jedzenie- które było pyszne i różnorodne. Codziennie serwowane były dania kuchni hiszpańskiej m. in. Paella, małże, ryby, mięsa, sałatki itp, zawsze można było poczęstować się wypiekami , lodami czy świeżymi owocami.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel czysty, przyjemny,obsługa bardzo miła i serdeczna,jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Dziękujemy za ten wspaniały tydzień.

Tragedia… za małe przypalenie na szafce zapłaciłem 300 euro to jest żart…

Przytulny, rodzinny hotel. Wspaniała atmosfera od samego wejścia do hotelu-w recepcji , restauracji i kawiarni również. Wieczorem muzyka na żywo. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Fantastyczne jedzenie ! Urozmaicone śniadania, obiady i kolacje. Polecam na rodzinny wypoczynek, blisko plaża.

Hotel bardzo przyjemny, przyjazna atmosfera, dobre jedzenie. Obsługa bardzo miła, wyposażenie hotelu bardzo dobre. Super lokalizacja- blisko morza, polecam! Byliśmy już dwa razy i na pewno jeszcze tam wrócimy.

Nazwa  Stella Maris
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Blanes
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, darmowe wifi, parking

Atrakcyjnie położenie: w miejscowosci Blanes, w dzielnicy Los Pinos, ok. 1,5 km od centrum miasta, 2 km od dworca kolejowego.

Jedynie 100 m do pięknej, piaszczystej plaży S'Abanell w Blanes.

Muzyka na żywo w hotelowym barze.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Zaletami są lokalizacja, bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, na terenie hotelu znajduje się również basen i drink bar.

Wady

Brak wad

Zalety

Czystość, miła obsługa i pyszne jedzenie.

1.0
Jakub

Tragedia… za małe przypalenie na szafce zapłaciłem 300 euro to jest żart…

Zalety

Basen

Wady

Tragiczny właściciel…

Dorota

Zalety

Personel i wyżywienie, muzyka na żywo

Wiesława

Wiesia

Hotel super blisko morza pokoje czyste basen j jakuzi ok

Zalety

Jedzenie super obsługa bardzo miła

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotelik mały, przytulny, pokoje czyste, codziennie sprzątane, klimatyzacja. Śniadania obfite - każdy coś wybierze (fakt, potrawy się powtarzają, ale przecież nie trzeba codziennie jeść tego samego ;)) obiadokolacje pyszne, codziennie m.in. inna rybka, mięsko i paella, warzywa, sałatki itp. Basen w porządku, choć korzystaliśmy mało bo bliziutko nad morze. Plaża śliczna, żwirkowa (polecamzabrać buty do wody)

Zalety

Miła sympatyczna obsługa, restauracja, czystość.

Wady

Może to nie wada, ale drobny minus - brak lodówki w pokoju, a czasem by się przydała ;-)

Oksana Kaiuk

Pobyt - Czerwiec 2019

?????? ?????, ?????? ???, ????? , ?????????? ?? ?????? -??? ??????? ???, ????? ???????, ???? ?? 200 ?, ?? ?????? - 10 ??. ?????????? ????? ?? ??????????, ???? ?????? - ??????? ????????? ?????????. ????????????, ???????? ? ?????????? -??? ?????. ???? ?????????? ??????.

Zalety

200 ?????? ?? ????, ???? ?????? ??????, ?????? ????????, ?? ??????? ??????? ???, ?? ??????? ?????? ??????? ?????????? ???????, ? ?????? ???????? ????????? ????. ??????, ??????? - ????? ? ??????. ???? ?????????? ?????????? , ??????????.

Wady

-----

MaddieSusan

Pobyt - Wrzesień 2018

Lokalizacja hotelu to duży plus. Dosłownie rzut beretem do plaży, najbliższy sklep około 60 metrów od hotelu. W pobliżu sklepy z pamiątkami, bary restauracje. Do centrum spacerkiem promenadą około 10-15 minut. Pokoje są dosyć ciasne, ale z balkonem i klimatyzacją. Duża wada to ilość kontaktów - jeden w pokoju i jeden w łazience - jeśli macie dużo sprzętu do ładowania, polecamy zabrać sobie rozdzielacz. Kolejny minus - brak półek. Łazienka jest przestronna, a jest w niej tylko jedna malutka półeczka obok lustra. Ledwo mieści się tam cokolwiek, dosłownie kilka kosmetyków. W pokoju owszem, jest biurko i dwie szafeczki nocne, ale brakowało nam "czegoś jeszcze", by w pokoju nie panował chaos. Z pokoju niestety słychać wszystko, co dzieje się na korytarzu. W pokoju znajduje się sejf, do którego dostęp można wykupić za bodajże 17 euro. Za taką samą kwotę można dokupić dostęp do WiFi na tydzień do jednego urządzenia. Hotel oferuje również przechowalnię bagażu - to na plus, gdyż nasz wylot odbywał się późnym wieczorem. Co do jedzenia - śniadania były monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie bardzo smaczne. Obiadokolacje jak dla nas odrobinę za późno, bo dopiero od 19.30, ale o wiele bardziej zróżnicowane, jednego dnia przepyszne, innego mniej smaczne, ale zdecydowanie można się najeść. Obsługa hotelowa jak najbardziej pomocna, miła i uśmiechnięta. Łóżko było scielobe I ręczniki wymieniane codziennie, jednak podłoga odkurzana co 2-3 dni, co trochę nam przeszkadzało zważając na fakt że znosilismy trochę piasku wracając z plaży.

Zalety

-miła obsługa -smaczne jedzenie -przytulny pokój -ogólny spokój

Wady

-za mała ilość półek w łazience -jeden kontakt w pokoju -cienkie ściany

alladhyn

Pobyt - Lipiec 2017

Wszystko w porządku nie mam zastrzeżeń co do wyjazdu.

Zalety

Obsługa Posiłki

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2012

Miejsce bardzo sympatyczne,jedzenie bez zastrzeżeń, personel bardzo miły. Ulice w pobliżu hotelu z barami, wieczorem dość głośne, ale to normalne. Jesli ktoś chce ciszę to są do tego inne miejsca. Brak klimatyzacji - owszem ale cena jest adekwatna do miejsca. Są hotele dużo droższe gdzie można wymagać więcej. Nie należę do ludzi młodych a wyjechałem bardzo zadowolony. Jeszcze jedno Pani Joanna w recepcji jest nieoceniona. Miejsce godne polecenia dla wszystkich którzy oczekują dobrego wypoczynku za rozsądną cenę.

maria

Pobyt - Lipiec 2009

we wrześniu spokój, pogoda dobra na leżakowanie, jedzenie dobre

joanna

Pobyt - Czerwiec 2009

brak klimatyzacji, otwarte okna - niestety spory hałas, basen maleńki, sprzątanie kiepskie, za to bardzo dobre wyżywienie - urozmaicone śniadanie w formie bufetu, owoce, obiadokolacje - zawsze do wyboru kilka gatunków mięs, ryby, owoce morza; ogólnie polecam dla osób, które są nastawione na zwiedzanie i plażę - blisko kolejka do Barcelony, dworzec autobusowy;

Janina

Pobyt - Wrzesień 2008

Bylismy jakiś czas temu w tym hotelu i jedyne plusy jakie możemy powiedzieć o tym miejscu to Polka w recepcji i sama cena pobytu. Deptak nudny, pokoje standardem przpominaja nasze hotele 2* ręcznik jakby je ktoś krochmalił, pokoje sprzątne w miare dokładnie choć czasem miałam wrażenie że Panie sprzątające robiły to po łebkach. Siłownia z nieco juz podstarzałym sprzętem, basen mały ale nie było zbyt wielu chętnych do kąpania może z uwagi na bliskość plaży która jest dość ładna. Jedzenie słabe i monotone, polecam małą restauracje nie daleko hotelu o wiele lepsze jedzenie. Nie wróce w to miejsce nie polecam.

Karol

Pobyt - Sierpień 2008

Opinia o tym hotelu wiąże się z tym czy ktoś jest wymagający czy nie. Uważam że cena dość atrakcyjna. Ja poleciałem do Blanes z koleżanką . Pościel rzeczywiście nie zmieniana co tydzien ale jaki Polak klasy sredniej codziennie lub co drugi dzień zmienia posciel w domu?! Jedzenie średnie to fakt ale po za hotelem jest trochę barów więc z głodu nie umrzemy :-). Hotel posiada basen co wcale nie jest tak oczywistą sprawę bo 60% hoteli 3* w Polsce nie ma basenu a czasem nawet porządnego spa... Hałas na ulicy po 22 jest ale młodym osobą nie powinno to przeszkadzać, co do samego hotelu nie przyjeżdża się do Hiszpanii po to żeby siedzieć w hotelu i gnić w restauracji tylko po to żeby zwiedzać lub cieszyć się plażą. Jak dla mnie hotel średni ale wart ceny pobytu. Młode mało wymagające osoby mogą spokojnie odwiedzić to miejsce nie polece rzeczywiście rodzinom z dziećmi lub osobą starszym

Władysław

Pobyt - Lipiec 2008

To była nasza podróż poślubna a z uwagi na mały budżet pozostwały hotele 3* ale nigdy nie spodziewałem się że pobyt tu będzie aż tak uporczywy. Jedyne pokoje z klimą mają widok tak jak w starych kamienicach gdzie patrzy się na okna sąsiadów... my mieliśmy pokój z ładniejszym widokiem ale bez klimatyzacji i w nocy można było sie ugotować owszem można otowrzyć okno ale wtedy miało się "koncert" z okolicznych barów, obsługa jakby miala pracować tu za karę, sprzątanie pokoju opiera się tu chyba tylko na zaścieleniu łóżka i opróznieniu śmietnika, Na + to bliskość plaży i śliczna pogoda. Gorąco nie polecam!

Miłosz

Pobyt - Czerwiec 2008

Nie polecam. Byłem tu z rodzinną i się zawiodłem, w pokojach brak klimy co w nocy nie dawało spać ale jak otworzył się okno hałasy z zewnątrz nie dawały spokoju dziecom, śniadania to calkowita porażka jedyne co mogę polecić to jajecznica i parówki z ketchupem, na uwagę zasługuje czystość pokoi i mało oblegany basen. Nie polecam i na pewno nie wrócę

aga

Pobyt - Maj 2008

Bardzo brudny hotel, obrzydliwe jedzenie, w głośnej okolicy, brak klimatyzacji w pokojach. Pokoje standard ok. 1,5 gwiazdki, z pewnością nie 3, pościel niezmieniana przez cały tygodniowy pobyt, co w innych hiszpańskich hotelach 3* jest sprawą oczywistą, ręczniki jakby niedokładnie wyprane, bardziej przypominały ścierki do podłogi. Mi monotonność jedzenia nie przeszkadza pod warunkiem, że jest smaczne-w przypadku tego hotelu na śniadanie można było zjeść ze smakiem tylko rogalika i jajko, z obiadokolacją odrobinę lepiej, ale nic dobrego tam nie jadłam. Najgorszy brak klimy w pokojach. Jeśli ktoś wyjeżdża i ma zamiar spać w nocy-to nie w tym hotelu. Obok hotelu mnóstwo barów, z jednej strony bar hotelowy i glośna muzyka i ulica, a z drugiej bar z holenderskimi przyśpiewkami, bardzo głośno. Hotel z pewnością nie dla rodzin z dziećmi, bo nie da się tam spać-jak zamknie się onko, żeby nie było tak glośno, to nie ma czym oddychać. Jedyne pokoje z klimą mają widok "do wewnątrz", czyli na taką studnię, jak w suterenie. Nie polecam.

Anula

Pobyt - Czerwiec 2007

Hotel zakwalifikowany do kategorii ekonomicznych dla niewymagających, jednak niczego w nim nie brakowało. Czysty, może nie najnowszy obiekt, usytułowany wzdłuż drogi, ale w Blanes wszystkie hotele były przy drodze, nawet te przy plaży. Obsługa bardzo uprzejma, na uwgę zasługuje fakt, że jedną z recepcjonistek jest Polka, co powoduje pewniejsze samopoczucie przy załatwianiu różnych spraw. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, jedzenia bardzo dużo, jedynie śniadania dość monotonne i po dwóch tyogdniach można zatęsknić za polskiemi wędlinami. Basen nie za duży, jednak z uwagi być może na bliskość plaży nie oblegany przez gości hotelowych. Hotel moim zdaniem godny polecenia.

4.2
asia

Pobyt - Czerwiec 2007

Bardzo slabe zabezpieczenia- drzwi balkonowe otwieraly sie od strony dworu, co sprawilo ze nas okradli, zginela nam kamera wideo i tel. komorkowy. Bardzo nie mila obsluga, zero pomocy (kobieta nawet nie chciala podac nr tel na policje, i co jest smieszne twierdzila ze policja w Hiszpanii jest otwarta tylko do godz 22). Porazka w 100% nieudany urlop, tym bardziej ze pojechalam tam z mezem w podroz poslubna.

Stella Maris