Stella Marina

5.3

Absolutnie nie polecam hotelu Stella Marina w Eforie Nord. Pokoje prezentowane na zdjęciach wynajmowane są przede wszystkim Rumunom, korzystającym z biura Oskar, niestety, pokoje na poddaszu.Z malutkim okienkiem pod sufitem bardziej przypominają bunkry niż pokoje hotelowe. Obsługa beznadziejna, nie sprzątają, kiepska kuchnia, wciąż stare pieczywo, zdarzyło się kilka przypadkow kradzieży (pieniądze, ubrania, kosmetyki). BIURO OSKAR TO JUŻ TOTALNA KLĘSKA. Nie liczą się zupelnie z klientami, niepunktualni, opryskiliwi kierowcy, beznadziejna flota autokarowa.

Kompletnie nie polecam! Sama podróż z biurem podróży Oskar to jakaś paranoja. Stare, psujące się autokary, rezydentka niekompetentna, leniwa i w dodatku nie znająca ani słowa w języku rumuńskim. Sam hotel znajduje się w niezłym miejscu. Pokoje stanowczo na 3 gwiazdki nie zasługują. Obsługa nie mówi w żadnym języku poza rumuńskim.. Jedzenie smaczne aczkolwiek po 3 dniach pobytu cała nasza grupa zatruła się! i nie był to pierwszy przypadek jak dowiedzieliśmy się od rezydentki. Panie z obsługi średnio miłe. Podsumowując, podróż na własne ryzyko. Wiele jeszcze mogłabym na temat minionych wakacji napisać, ale brak tu miejsca...

Bardzo miły hotelu położony blisko morza, ale nie nad samym morzem, dzięki czemu jest cicho I zacisznie. Bardzo dobre śniadania, klimatyzacja w pokojach, bardzo czysto.

Nazwa  Stella Marina
Miejsce  Rumunia / Wybrzeże Morza Czarnego / Eforie Nord
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania i obiadokolacje

4.7
2.5
5.7

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.4
lato 2011