Nigdy więcej do tego hotelu się nie wybiorę Dwie osoby zakwaterowali w budynku po przeciwnej stronie hotelu około 100m od hotelu "wolnostojąca altanka" Dwie osoby zakwaterowali w budynku po przeciwnej stronie hotelu około 100m od hotelu budynek należący do hotelu. Po zgłoszeni do rezydenta po dwóch dniach dwie osoby zakwaterowali w hotelu basen OK jedzenie OK bar przy basenie czynny do 22;30 bar na plaży darmowe tylko soki z automatu ,kawa,herbata
darmowe wifi w hotelu
Pokój czysty, sprzątany codziennie, wygodny. Poza hotelem w osobnym domku. Brakowało balkonu. Bardzo miła obsługa. Pomocna. Jedzenie smaczne, chociaż monotematyczne. Chociaż dotarliśmy do hotelu po północy, zaproponowano nam posiłek. Wystarczająca ilość leżaków przy hotelowym basenie. Niestety bar przy plaży oferował tylko wodę, kawę i słodkie napoje.
Miła uśmiechnięta i życzliwa obsługa, która dbała także o wszechobecne kotki i pieski
Odległość od plaży. Około 300 m
Hotel 3* i taki jest tzn. DOBRY ! do plaży kamienisto żwirowej ok 240 kroków, Na plaży bezpłątnych 40 Parasoli z leżakami z materacami, na terenie plaży teren wydzielony dla hotelu Stella. Polecam zabrać własne ręczniki plażowe. Bar bezalkoholowy w formule all. Piętra im wyżej tym lepiej. na 5 piętrze logie, ale gorąco , klima sterowana indywidualnie - daje radę. Poniżej 5 piętra balkony zewnętrzne.
Bliska plaży mały klimatyczny, dziecinie mają tam co robić , Jedzenie 3 gwiazdki, ale najlepsze potrawy grilowane przy basenie. Drinki ok jak się uśmiechnie i niekiedy wrzuci tipa. Może ciepłe, szybko robi się głęboko, dobre są koła i materace dmuchane ( własne) lub do kupienia na miejscu 20 Euro. Masek do pływania nie ma sensu brać , Brak życia.
Czystość miejsc wspólnych- wszystko jest wytarte - uszmacone.;) Przy basenie brak prysznicy, ludzie wchodzą i wychodzą tak jak leżą upoceni i takie inne możliwości :) Nie korzystaliśmy z obrzydzenia
Kameralny hotel w spokojnej okolicy. Dookoła niewiele się dzieje. Hotel jest bardzo przeciętny. Czystość pozostawia wiele do życzenia. Najgorzej jest nad basenem. W restauracji czyli stołówce stoły są wycierane, ale chyba jedną szmatą. Jedzenie znośne, ale raczej przywozone do hotelu i odgrzewane na miejscu. Alkohol obrzydliwy. A teraz najważniejsze, po przyjeździe o 2 w nocy nie dostaliśmy nic do jedzenia. W okolicy wszytsko pozamykane, a na nas czekała butelka wody. Do tego zostaliśmy zameldowani w domku po przeciwnej stronie ulicy. Pokój na pierwszy rzut oka o 2 w nocy wydał się czysty, okazało się, że ręczników nikt nie wymienia tylko składa brudne i układa w łazience, pościel nie była wymieniona. Podłoga przecierana mopem, chociaż wątpię, bo pani pukała do drzwi chyba tylko jak wiedziedla że jesteśmy w pokoju. Klimatyzacja sprawna, ale stara. Codziennie na posiłki musieliśmy przejść przez parking i ulicę. Przy hotelowym basenie zjeżdżalnia włączona 2 razy dziennie po pół godziny. Leżaki brudne, stoliki jeszcze bardziej brudne, pod leżakami brudno. Na plaży wydzielona część z leżakami hotelu, co od razu rzucało się w oczy bo leżaki nie były uporządkowane, materace brudne i wygniecione. Każdy leżak inny. Bar na plaży to zbyt szerokie określenie. Był automat z wodą i sokami z koncentratu. Wszędzie walały się plastikowe kubeczki. Po plaży chodzą sprzedawcy kukurydzy i naciągacze na atrakcje. Notoryczne rezerwowanie leżaków przy basenie i na plaży. Przy basenie nikt nie pilnuje zostawionych ręczników, niektóre leżały cały nasz pobyt. W dniu wymeldowania opuszczenie pokoju do 12, nie ma gdzie zostawić walizek, można je postawić na holu w recepcji. Nie polecam.
Tanio
Dużo gości, tłumy na stołówce, napoje z brudnego automatu, kawa z automatu, drinki niezdatne do picia, wszytsko w małych plastikowych kubeczkach, piwo w plastikowym cienkim kubku, wino śmierdziało rozpuszczalnikiem, skiśnięte soki w dystrybutorze na stołówce, jedzenie monotonne, brak atrakcji, smród z koszy nad basenem
Pokój ok, klimatyzacja super, czysto, świeże reczniki, blisko plaża, piękne góry, widok z okna wprost na góry, bajeczny.
Położenie, bliskość morza, gór, sklepów ogólnie super swobodna atmosfera.
Proszę zainwestować w sprzęt do sprzątania, wymyć okna i zakamarki w jadalni, nie da sie umyć podlogi rozlewając wrzątek po płytkach i rozmazując go mopem...... ☺️
Piękne widoki, czysty basen, pyszne jedzenie, miła obsługa, widać że chłopaki się starają:) Dużo atrakcji typu animacje dla dzieci, grille, gimnastyka poranna, turnieje w lotki, ping pong, bilard, muzyka na żywo, dyskoteki, pokaz tańca itd. Pokój czysty, codziennie sprzątany. Wakacyjna polecajka<3
Cudowne widoki i obsługa.
Hotel kameralny, podczas naszego pobytu nie wszystkie pokoje były zajęte. Pokoje wymagają odświeżenia, hotel ma już swoje lata. Mieszkaliśmy na 5 piętrze, z pięknym widokiem na góry, obok hotelu palmy, budki bazarowe. Obsługa sympatyczna, ale niestety kompletnie nie mówi po angielsku (oprócz osób pracujących na recepcji). W hotelu pełno było osób z Rosji i to również był preferowany język rozmowy, czy puszczanej muzyki. Poza nami podczas pobytu w hotelu spotkaliśmy tylko jedną parę z Polski. Dość spory wybór warzyw, codzienne świeże owoce, ale niestety jedzenie dość monotonne, do lunchu, czy kolacji ok. 2-3 ciepłe dania mięsne, brak owoców morza, oraz jakiegokolwiek pieczywa pełnoziarnistego, ryby do dania głównego niesmaczne. Na plus grill organizowany do każdej kolacji. Podczas naszego pobytu nie było w ciągu dnia animacji, wieczorem było karaoke, muzyka na żywo, taniec brzucha, niestety muzyka puszczana była tylko do 22.30. Alkohol mocny, nierozrobiony, do wyboru lokalna wódka i gin, brak jakegokolwek whiskey. Na kranie piwo Tuborg, bar czynny 10-22.30, w godzinach posiłków nie działał coctail bar (czyli brak w tym czasie mohito, czy innego sex on the beach). Żwirowo-kamienista hotelowa plaża jest blisko, ok. 5 minut spacerem, nie mieliśmy problemu z darmowymi leżakami. Obok plaży hotelowy bar, ale można było korzystać w nim za darmo jedynie z wody, soków z koncentratu i kawy z automatu, wszystko pozostałe płatne. Basen duży i czysty, ale nie widzieliśmy by był on kiedykolwiek podczas naszego pobytu sprzątany.
- blisko do plaży - hotel niewielki - miła obsługa - mocne drinki, ale niestety tylko 2 lokalne mocne alkohole: wódka i gin
- jedzenie - obsługa porozumiewająca się wyłącznie w języku rosyjskim, oprócz osób z recepcji
Rzadko narzekam, ale teraz musze, bo się udusze :) W hotelu Stella nikt z obsługi nie mówi po angielsku, tylko rosyjski, BRAK KLIMATYZACJI W JADALNI skandal (pot cieknie strumieniami), reczniki plazowe to szmaty wymieniane co 3 dni, do plazy daleko, okolica hałasliwa wszędzie dicho łupu cupu do póżna, hotel ograniczony przestrzennie, małe dzieci nie mają gdzie pobiegać. Myśle, że to wszystko. Jak ktoś chce podrywać Rosjanki w szpilach to hotel akuratny.
bardzo miły hotelik czysciutko jedyne dwa mminusiki animacje dla dzieci co dzien to samo (dzieci zadowolone:-) odziwo ) i brak klimatyzacji w restauracji
Bardzo fajny hotel z bardzo miłą i pomocną obsługą. Łaźnię turecką mają super. Basen czysty. Dzieciaki były były bardzo zadowolone z animacji i wszystkich atrakcji. My również. Polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć z dziećmi.
Jeśli chodzi o położenie hotelu i atrakcje to jest ich tyle ile może być w małej miejscowości. My chcieliśmy jechać właśnie w takie ciche i kameralne miejsce i bardzo nam się podobało. Polecamy rejs jachtem organizowany przez INFINITY - znajdziecie ich na plaży, albo oni Was;-)))) Rewelacja!!!! Wszystkie informacje o hotelu udostępnione przez Pegas Turistik były w 100% prawdziwe. Również sama organizacja - bez zarzutu! Żadnych niespodzianek! Sam hotelik super, kameralny, bez wyścigu rano aby zająć leżak, czysty i bardzo przyjemny. Animacje również ok.
Największym i jedynym minusem tego miejsca jest wyżywienie. Wybór był ogromny, wszystko było świeże, ale w zasadzie przez tydzień jedliśmy to samo;-) Z tym ,że dużo warzyw i owoców, więc jak dla mnie ok. Poza tym my płaciliśmy śmieszną cenę, więc nie czepialiśmy się bardzo. Dla dociekliwych, ja byłam, adres web hotelu: www.stellahotel.info . Podaję bo ja próbowałam przed wyjazdem go znaleźć i nie udało mi się!!!