Aquapark z 11 zjeżdżalniami (otwarty w wyznaczonych godzinach).
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, 5 zjeżdżalni wodnych, animacje, miniklub (4-12 lat w hotelu Sunrise Park Resort), plac zabaw.
Rozrywka: program animacyjny dla dorosłych, zajęcia rekreacyjno-sportowe.
Rozbudowana infrastruktura: 13 restauracji, 8 barów, pralnia (płatna), baseny odkryte (baseny VIP - płatne).
Rewelacja. Przepiękny widok z każdej strony. Czysto w każdym zakamarku. Obsługa super. Posiłki smaczne - różnorodne i pyszne.
Zieleń przepiękna. Baseny do wyboru, do koloru. Dobra obsługa. Jedzenie pyszne.
Za dużo Rosjan, którzy byli chamscy ... Niestety...
Wszystko super. Hotel najwyższy standard , jedzenie bardzo dobre . Minus za kamienie przy wjściu do morza .
Czystość , obsługa i organizacja.
Bardzo fajny i przyjazny hotel, obsługa bardzo miła, bez zarzutów. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. czuliśmy się bezpiecznie. Wyżywienie niesamowite, smaczne i różnorodne. W zasadzie nie było na co narzekać.
Jedzenie, wygląd i teren hotelu, Aqua park, położenie i okolica 9plaża) Atmosfera i atrakcje
Pobyt w hotelu uważam za udany. A sam hotel zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Położony na rozległym terenie więc nie odczuwa się tłoku i dużej ilości wakacjowiczow. Piekne ogrody alejki do spacerów i dużo pięknej i ciekawej roślinności. Blisko do morza. Duzo basenow i atrakcji dla doroslych i dla dzieci. Mini klub gdzie codziennie odbywaja sie rozne zajecia. Zjeżdżalnie. Otwarte 10-12 i 14-17. Baseny i zjeżdżalnie dla najmłodszych czynne przez cały czas. Jedzenie różnorodne. Lody galkowe i na patyku. Owoce. Gofry... przekąski. dostępne prawie co krok i niektore bary prawie 24/ dobe. Stolik do zjedzenia posiłków zawsze można znaleźć. Duża ilość basenow co powoduje że zawsze można znaleźć gdzieś miejsce. Nie zawsze najlepsze ale sa:) tak samo nad morzem. Mimo późnego startu. Po sniadaniu. Przed 11 zawsze znalazly sie jakies miejsca. Pokój Club superior. Na podłodze kafle a nie wykładzina co uważam za zaletę. Czysty. Sprzątany codziennie. Ręczniki wymieniane. Posciel też. W pokoju darmowy sejf i mini barek uzupełniany codziennie w wody rozne napoje piwo paluszki i wafelki. Wifi i klimatyzacja działa ok. W samym hotelu male centrum shopingu. A niedaleko od hotelu bazar. Ulica przy której można znaleźć sporo sklepów. Przy jednym z nich atrakcją w postaci wielbłąda czy kucyka. Nie korzystaliśmy więc nie znam ceny. Nad morzem sporo atrakcji morskich oczywiście odpłatnie. Jest też możliwość korzystania z jazdy konnej/odpłatnie. Dojazd z lotniska ponad 1h. W drodze 15 min przerwa na toaletę i małe zakupy:) szczerze polecam ten hotel. 2 osoby dorosłe plus dziecko 9 lat. Wszyscy zadowoleni:) i jeszcze jedna zaletą. Hotel działa w pakiecie z Hotelem Sunrise Resort .. co daje jeszcze więcej możliwości wyboru punktów do zabawy plywania jedzenia czy picia:)
Rozległy teren. Przestrzeń. Duzo roślinności. Sporo basenow.
Chyba nie ma nic co by mi sie definitywnie nie podobalo;)
Było cudownie, lepszych wakacji nie mogliśmy sobie wymarzyć. Na pewno tam wrócimy.
Wszystko.
Nie było nic takiego, wszystko nam się podobało.
Hotel godny polecenia. Czysto, schludnie, różnorodne posiłki. Barek obficie zaopatrzony i stale uzupełniany. Codzienne występy, wieczory pełne wrażeń. Obsługa miła i pomocna widać, że cenią sobie klienta. Ilość basenów i ich różnorodność oraz bliskość morza to następne pozytywy. Na pewno jeszcze tam wrócę.
Kultura i uśmiech. Czystość w pokojach jak i na całym terenie obiektu. Zero problemów z leżakami. Dobre drinki. Udany odpoczynek.
Hotel cudowny położony w parku z przepiękną zielenią. Kilka basenów, hotel blisko plaży, ręczniki i leżaki w cenie. Nie brakuje miejsc dla gości hotelowych na basenach ani przy plazy. Dużo atrakcji, animacje, disco club, wycieczki fakultatywne. Jedzenie pyszne, dostępne 24 h, bardzo duży wybór dań. Obsługa hotelowa bardzo miła, pełny profesjonalizm. Spaliśmy w domkach, czysto, schludnie bez zastrzeżeń. Sprzatanie pokoju codziennie, uzupełniana lodówka tez codziennie. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, park wokół hotelu jest spory, także trzeba się nastawić na spacery. Niedaleko hotelu shopping center. Bardzo polecam hotel, super wakacje!
Bardzo miło wspominam pobyt w hotelu, pokój bardzo duży i pięknie urządzony.
Przestrzeń, dużo zieleni i dużo rozrywki
Chyba ciężko o wady
To wspaniały kompleks, na terenie którego stworzony został Ogród Botaniczny. Doskonały dla wszystkich. Znajdziecie tam strefy dla dzieci, baseny i strefy 16+ oraz 18+.
Położenie w mniejszej miejscowości, dzięki czemu nie ma natłoku i bliskości innych hoteli. Przepyszne, urozmaicone jedzenie, wspaniała obsługa. Doskonale zorganizowana plaża
najlepszy hotel, wakacje, jedzenie, obsługa, atrakcje hotelowe ze wszystkich na których bylem! polecam w 100pro
Totalna porażka. Byliśmy w trzy pary. Czytając opisy w materiałach BT Rainbow ze świadomością wybraliśmy zamieszkanie w lokalach club superior, które miały mieć zgodnie z umową po 31 m? i wysoki standard. Po odmowie przyjęcia pokoi w hotelu Sunrice (niezgodny z umową) otrzymaliśmy pokoje w domkach w różnych częściach ogrodu (jak się potem okazało jednakowo beznadziejnych byśmy nie mieli skali porównawczej). My otrzymaliśmy klucze do pokoju nr 7621 ponoć właściwego dla umowy hotelu z BT. Po przybyciu do niego przeraziliśmy się, że przez pomyłkę przydzielono nam służbówkę dla sprzątających obiekt, lub osoby nadzorującej ruch na klatce schodowej. Niestety protest w recepcji nic nie dał i pokoju nie zmieniono, gdyż innych ponoć już nie miano. Opis przydzielonego nam pięciogwiazdkowego pomieszczenia: od tyłu bungalowu, bez balkonu, z jednym małym oknem wychodzącym na schody, którymi inni mieszkańcy bungalowu od tyłu wchodzili do swoich pomieszczeń zlokalizowanych na froncie. Okna nie otwieraliśmy, bo zaglądali w nie wchodzący sadząc, że to klatka schodowa. Wnętrza mocno zużyte, poniszczone ?meble?, popalone żarówki. Po nieprzespanej nocy dokonaliśmy komisyjnego pomiaru pokoju i okazało się że wraz z łazienką ma 20,5 m? (w umowie 31 m?). Na spotkaniu z rezydentką przedstawiliśmy nasze stanowisko odnośnie oszustwa jakiego na nas dokonano. Niestety rozmowy Rezydentki z recepcją nic nie dały, gdyż przekazała nam, ze hotel jest obłożony i nie ma wolnych pokoi na wymianę. Rezydentka odmówiła oglądu zajmowanej przez nas nory. Po kolejnej nieprzespanej nocy z biesiadującymi na schodach pod oknem braćmi Rosjanami i mrówkami w łóżku otrzymaliśmy koło południa telefon, że możliwa jest zamiana pokoju. Byliśmy gotowi brać w ciemno wszystko co będzie choć trochę lepsze od zasiedlanej przez dwie noce nory. Nowe pomieszczenia nr 6216 faktycznie miały już 31 m? z balkonem, ale jego standard można określić góra na 3 gwiazdki. Sprzątane pobieżnie (balkon nigdy nie był sprzątany i nie dało się z niego korzystać bo był zasypany ziemią i połamanymi gałęziami po opadach deszczu), jedyny kosmetyk w łazience to mydło, polski kanał tv w wersji niemej, rozbity pilot do tv, bucząca klimatyzacja, niesprawny czajnik, mrówkopodobne stwory w łazience, kilka kotów pod schodami. Na pewno nie polecam zamieszkania w bungalowach. najgorsze nasze wczasy. Czujemy się oszukani. Czytajcie co piszą ludzie a nie co wciskają ludziom biura.
Cała infrastruktura zewnętrzna, ogród, plaża, baseny, restauracje.
Całość na pewno nie 5 gwiazdek (być może w budynku głównym pokoje takie się zdarzają), a pokoje w bungalowach na poziomie max 3. Niedbałe sprzątanie, monotonne jedzenie, lenistwo kelnerów w restauracjach. trzeba mówić po rosyjsku by być zauważonym.
Hotel rewelacyjny, czysty, obsługa miła, pokoje codzienne sprzątane i mini barek uzupełniany codziennie. WIFI w pokojach oraz na terenie całego hotelu działające bez zarzutu. Codziennie w hotelu tematyczna impreza, naprawdę nie sposób się nudzić . Jedzenie tak pyszne i w takich ilościach, że nie zdążyłam spróbować przez tydzień pobytu wszystkiego. Polecam z czystym sumieniem, rewelacyjne wakacje :-)
Piękny zadbany ogród, smaczne i urozmaicone posiłki, czystość i obsługa
Ostre zejście do morza
Byliśmy w tym hotelu w czerwcu 2018r. Zarówno budynek główny jak i pokoje w domkach są super. Klimatyzacja działała bardzo sprawnie. Na każdy pokój są dwa klucze. W pokoju w minibarku woda, cola, fanta, soki w puszkach, piwo, napoje energetyzujące, czipsy i ciasteczka a w pokojach w budynku głównym dodatkowo czekoladki. Byliśmy już w Turcji w kilkunastu pięcio-gwiazdkowych hotelach ale ten chyba najlepszy. Ogromny kompleks dwóch hoteli gdzie goście mają dostęp do wszystkiego na całym kompleksie. Jedzenie super, napoje alkoholowe oryginalne. Do śniadania soki wyciskane bez limitu. Jedzenie super. Na terenie hotelu duża ilość kortów, placów zabaw dla dzieci, kilka stanowisk do darta, basenów, barów, sklepów i innych miejsc które można zwiedzić na terenie hotelu jadąc darmową kolejką kołową. Do najdalszych domków trzeba się trochę nachodzić, ale będąc zdrowym i sprawnym to nie ma problemu. Jeżdżą też busiki. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane barek uzupełniany. Małym problemem jest brak zadaszenia przy barze najbliższym plaży. Jedynym zadaszeniem jest małe drzewko albicja a można było postawić kilka dużych parasoli. Jednym słowem hotel super który można wszystkim polecić. Jedynym problemem to rezydentka rainbow której to nie mieliśmy niestety okazji poznać osobiście a jedynie przez telefon. Może i lepiej dla niej. Co to za rezydent, który kiedy coś się dzieje i trzeba wezwać pogotowie to odpowiada że to nie jej sprawa bo ona jest akurat na wycieczce. Trochę empatii i dobrej woli. Biuro Rainbow powinno tą rezydentkę wywalić na zbity pysk. Wówczas bardzo nam pomogła animatorka z Polski Pani Klaudia, którą serdecznie pozdrawiamy.
Super hotel
brak zacienienia przy barze obok basenu najbliżej plaży
Hotel super:-) jedzenie wyśmienite, dużo i smacznie. Rewelacyjna obsługa w lobby i tam najlepsze alkohole importowane, nawet wodkę Luksusową mają :-D Większość gości to niestety rosjanie i to trochę przeszkadza ale obsługa stara się bardzo żeby goście z Europy czuli się dobrze podczas pobytu i naprawdę im się to udaje. Duzo atrakcji, dyskoteka występy dja, nie można się nudzić.Hotel godny pilecenia
Wyśmienite jedzenie, bardzo miła i pomocna obsługa, dobre alkohole w lobby bar, codziennie uzupełniany mini bar w pokoju, duże czyste baseny.
Obsługa głównie posługuje się językiem rosyjskim co może być malym problemem, po angielsku mówią tylko w recepcji i lobby bar.
Bardzo duży kompleks ,bezpośrednio przy morzu.Szesc basenów, kazdy w innym klimacie.np.cichy, z animacjami,ze zjeżdżalniami ,tylko dla 16+,rodzinny,każdy znajdzie coś dla siebie.Obsluga na wysokim poziomie,czysto,bardzo pomocni,starają się bardzo. Na terenie hotelu dużo kortów tenisowych,stadnina,fotograf,spa,centrum rozrywki z kręglami,bilardem.Grota z wodospadem a w niej 16 restauracji tematycznych,dyskoteka,pizzeria,sklepy itp.Pierwszy raz spotkałam się z tak rozbudowanym all ,wszystko w cenie .Jesli chodzi o restaurację i jedzenie to najlepszy hotel w jakim bylam a zwiedziłam już kilkanaście. Dużo innych zalet ,nie jestem w stanie wszystkiego opisać,bylismy w Maju tego roku,więc opinia świeża.
Bardzo dużo zalet.
Nie znalazlam.
Popieram Pana który napisał o niektórych oceniaczch buraki! Czytając ich opinje mam wrażenie ,że byliśmy w dwóch innych hotelach. Zawsze wybierając się na wakacje biorę pod uwagę oceny ludzi ale chyba zacznę kupować w ciemno albo niech te buraki siedzą w swoich wypasionych willach i pozwolą normalnym ludziom wybrać super hotel. Ten zalicza się do dwóch najlepszych w których byłam .ten drugi jakby kogoś to interesowało to Jaz Aquamarine w Hurgadzie. Reszta też super jadę na wakacje odpocząć, wyluzować , patrzeć na szczęśliwe twarze moich dzieci,napić się z przyjaciółmi ,poznać nowych a nie chodzić z kołkiem w dupie i zabawiać się w panią perfekcyjną. Hotel jest piękny , jedzenie bardzo smaczne a ja lubię dobrze zjeść więc wiem co piszę :) Wszystko przemawia na tak. Jeśli ktoś zastanawia się właśnie nad tym hotelem to nech to nie trwa zbyt długo bo miejsca są ograniczone :) Pozdrawiam wszystkich i życzęudanego wypoczynku.
wszystko na tak- tak jedzcie , tak-dobrejedzenie ,tak-super baseny, tak-ładny pokój itd.:)
bez wad
Oferta biura ITAKA. Byłam 2 tygodnie w 09/2012. Rezydentka niedouczona-brak znajomości hotelu i oferty. Hotel opanowany przez Rosjan w 99,9%. Tym samym poziom usług zdecydowanie zaniżony. Większość pracowników wyłącznie(!) rosyjskojęzyczna. Jeśli nie masz na tipy 5/10 $ dla każdego, to jesteś prawie niewidoczny. Pokój i łazienka sprzątane tylko powyżej wysokości kolan. O większość usług gwarantowanych w ofercie musisz zadbać osobiście. Dostęp do usług hotelu ogranicza zakupiona klasa pokoju/oferta ( normal, VIP, TOP VIP) o czym biuro turystyczne nie ma zielonego(!) pojęcia i nie informuje o tym. Ostre zejście linii brzegowej morza-ograniczenie dla osób niepływających a plaża żwirowa. Baseny doskonałe. Jedzenie super. Alkohole to tureckie podróbki. Oryginały wyłącznie za napiwki dla obsługi. Jeśli lubisz ciszę to wyłącznie po wysokim sezonie
Luksusowy i nowoczesny hotel, polecam w szczególności pokoje w budynku głównym, które są nowsze i przestronniejsze. Plaża żwirkowa, po paru metrach głębiny.
Hotel świadczy wysoki poziom sług. Bardzo dobra obsługa guest relation wszelkie prośby załatwiane błyskawicznie. Rozczarowuje kuchnia jak na hotel 5* można by spodziewać się czegoś więcej.
Dobry hotel jak wszędzie sporo Włochów i Rosjan ale tu potrafią się jako tako zachować. Ciekawa opcja vip dla osób mieszkających w budynku głównym (dodatkowy basen i restauracja) .