Hotel ma 4 gwiazdki tylko w wydzielonej części z osobną windą. Wakacje pl sprzedało m za cene 4*i wakacje w pokoju o standardzie poniżej 2 gwiazdek. Interwencja w hotelu ani u rezydenta OASIS nie przyniosła rezultatu. Hotel bezpośrednio przy ulicy bez skrawka zieleni. Do najbliższej plaży 800 m. Basen hotelowy w piwnicy jak dodatek do SPA. Dobry dla jednej osoby. Sniadania jak w małym hotelu delegacyjnym. Mały wybór i ciągle to samo Czuję się oszukany przez Wakacje.pl
Nie nadaje się na wakacje to tez byli w nim tylko Bułgarzy. Może być dla pań, które chcą się upiększyć
Hotel dosyć dobry, basen malutki, obiadokolacje monotonne - codziennie 1. albo smazone mieso robione w taki sposób, że zarówno kurczak, jak i wieprzowinq smakowały tak samo 2. albo mieso z głębokiego tluszczu w panierce. Desery bardzo słabe np. Ciasto z makaronem;) z drugiej strony za taką cenę było w miare
Lokalizacja ok, na przeciwko hotelu płatny parking
Monotonne jedzenie, czasem sprawiające wrażenie resztek ;(
Hotel w dobrym miejscu, spacerem 10 minut do plaży. W miarę czysty, choć nie pierwszej nowości. Powierzchowne sprzątanie każdego dnia. Obsługa znośna - cześć bardzo miła, część mniej. Jedzenie dość monotonne, ale smaczne. Basen i sauny ok, super grota solna.
Położenie, względna czystość, basen, sauny, strefa relaksu.
Obsługa moglaby być milsza, jedzenie bardziej zróżnicowane.
Hotel czysty, posiłki bardzo dobre, obsługa miła.
Lokalizacja i posiłki .
Ograniczona komunikacja z personelem .
Moja opinia to zalety hotelu, lubię hotele medical spa ,ten również przypadł mi do gustu. Cieszę się bardzo, że był w ofercie biura exim Tours i mogłam się tam znaleźć, naprawdę odpoczęłam.
Bardzo przyjazny hotel,smaczne posiłki, doskonałe spa,menadżerka spa pani Ania świetnie przedstawia ofertę, pokoje czyste ,codziennie sprzątane, ogólnie bardzo miła atmosfera,wręcz domowa,wszędzie blisko.Będę polecać ten hotel i jeszcze tam wrócę .
Brak wad
, Polecam wszystkim ceniącym spokój , miłą atmosferę, miłą obsługę, możliwość ćwiczeń, ciepła woda w basenie, usługi SPA wellness itd
Obsługa, urocze kelnerki, wyżywienie, położenie, spokój, SPA, basen, sauny, sala fitness
,kabiny prysznicowe w łazienkach - brak, komary w pokoju - potrzebne moskitiery
Pobyt w tym hotelu uważam za udany ( wakacje 2015) czysto ,obsługa bardzo miła . z pewnością kiedyś tam wrócę . polecam
czysty ,obsługa miła urokliwe miejsce .
-----------------------------
Hotel jest nowy i bardzo zadbany. Pokoje ładnie urządzone. Sprzątane codziennie, czasami może niezbyt dokładnie. Fajny basen wewnątrz hotelu. Hotel bezpośrednio przy możu ale nie ma tam plaży tylko deptak. W centrum miejscowości, wszędzie blisko. Generalnie bardzo polecam.