St. George (Pomorie)

Hotel ma 4 gwiazdki tylko w wydzielonej części z osobną windą. Wakacje pl sprzedało m za cene 4*i wakacje w pokoju o standardzie poniżej 2 gwiazdek. Interwencja w hotelu ani u rezydenta OASIS nie przyniosła rezultatu. Hotel bezpośrednio przy ulicy bez skrawka zieleni. Do najbliższej plaży 800 m. Basen hotelowy w piwnicy jak dodatek do SPA. Dobry dla jednej osoby. Sniadania jak w małym hotelu delegacyjnym. Mały wybór i ciągle to samo Czuję się oszukany przez Wakacje.pl

Hotel dosyć dobry, basen malutki, obiadokolacje monotonne - codziennie 1. albo smazone mieso robione w taki sposób, że zarówno kurczak, jak i wieprzowinq smakowały tak samo 2. albo mieso z głębokiego tluszczu w panierce. Desery bardzo słabe np. Ciasto z makaronem;) z drugiej strony za taką cenę było w miare

Hotel w dobrym miejscu, spacerem 10 minut do plaży. W miarę czysty, choć nie pierwszej nowości. Powierzchowne sprzątanie każdego dnia. Obsługa znośna - cześć bardzo miła, część mniej. Jedzenie dość monotonne, ale smaczne. Basen i sauny ok, super grota solna.

Hotel czysty, posiłki bardzo dobre, obsługa miła.

Moja opinia to zalety hotelu, lubię hotele medical spa ,ten również przypadł mi do gustu. Cieszę się bardzo, że był w ofercie biura exim Tours i mogłam się tam znaleźć, naprawdę odpoczęłam.

Nazwa  St. George (Pomorie)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Pomorie
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

2.0

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.1
Jerzy

Zalety

Wady

Nie nadaje się na wakacje to tez byli w nim tylko Bułgarzy. Może być dla pań, które chcą się upiększyć

Olka

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Lokalizacja ok, na przeciwko hotelu płatny parking

Wady

Monotonne jedzenie, czasem sprawiające wrażenie resztek ;(

Nicole

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Położenie, względna czystość, basen, sauny, strefa relaksu.

Wady

Obsługa moglaby być milsza, jedzenie bardziej zróżnicowane.

Wojciech

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel czysty, posiłki bardzo dobre, obsługa miła.

Zalety

Lokalizacja i posiłki .

Wady

Ograniczona komunikacja z personelem .

Jola

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Bardzo przyjazny hotel,smaczne posiłki, doskonałe spa,menadżerka spa pani Ania świetnie przedstawia ofertę, pokoje czyste ,codziennie sprzątane, ogólnie bardzo miła atmosfera,wręcz domowa,wszędzie blisko.Będę polecać ten hotel i jeszcze tam wrócę .

Wady

Brak wad

Jean 211 staja

Pobyt - Wrzesień 2015

, Polecam wszystkim ceniącym spokój , miłą atmosferę, miłą obsługę, możliwość ćwiczeń, ciepła woda w basenie, usługi SPA wellness itd

Zalety

Obsługa, urocze kelnerki, wyżywienie, położenie, spokój, SPA, basen, sauny, sala fitness

Wady

,kabiny prysznicowe w łazienkach - brak, komary w pokoju - potrzebne moskitiery

Pobyt - Sierpień 2015

Pobyt w tym hotelu uważam za udany ( wakacje 2015) czysto ,obsługa bardzo miła . z pewnością kiedyś tam wrócę . polecam

Zalety

czysty ,obsługa miła urokliwe miejsce .

Wady

-----------------------------

sweet

Pobyt - Luty 2006

Hotel jest nowy i bardzo zadbany. Pokoje ładnie urządzone. Sprzątane codziennie, czasami może niezbyt dokładnie. Fajny basen wewnątrz hotelu. Hotel bezpośrednio przy możu ale nie ma tam plaży tylko deptak. W centrum miejscowości, wszędzie blisko. Generalnie bardzo polecam.

St. George (Pomorie)