Malownicze jeziora, takie jak Wörthersee, idealne do kąpieli i sportów wodnych
Piękne góry z licznymi trasami turystycznymi i narciarskimi
Urokliwe miasteczka i wioski z tradycyjną austriacką architekturą
jeden z najlepszych pobytów, pod każdym względem: lokalizacji, widoków, udogodnień, kuchni, obsługi - SUPER! byliśmy z 2 dziewczynkami w wieku szkolnym i poza nartami mogły później korzystać do woli z lodowiska i basenu. Całe dnie spędzały aktywnie. Basen dobrze utrzymany i całkiem sporych rozmiarów. Dla chętnych także możliwość skorzystania z sauny. Trasy narciarskie mają kilka poziomów trudności, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Stoki z ekspozycja południową, więc słońce cały dzień. Jedzenie fantastyczne! Urozmaicone, szwedzki stół przeplatany z daniami a la carte. Kawa, herbata i napoje dostępne do woli. Do kolacji wino i piwo w ramach posiłku. Posiłki składające się z zup, głównego dania, stołu sałatkowego, deseru - bardzo urozmaicone menu. Przepiękne widoki z hotelowego okna na pasmo Dolomitów Lienzeńskich. Ale ponownie podkreślam uprzejmość i zaangażowanie Właścicieli i Obsługi - jestem pod olbrzymim wrażeniem! Chętnie tam wrócę!
fantastyczna lokalizacja, znakomita obsługa, zaangażowanie personelu, w tym samych Właścicieli, daje się odczuć, że prowadzenie tego biznesu nie jest dla nich tylko zarabianiem pieniędzy, ale pasją - wielkie podziękowania za to!
dla mnie, jako osoby o słabych nerwach jedynym minusem jest dojazd - bo hotel jest wysoko w górach, a łańcuchy są koniecznością (w zimie oczywiście)
Szczerze polecam. Spędziłem z córką 7 dni na nartach właśnie w tym hotelu. Obsługa bardzo miła. Widać, że troszczą się o \\\"ten interes\\\". Niemalże rodzinna atmosfera. Wyżywienie - może nie ma mega dużego wyboru dań ale zapewniam że kuchnia jest naprawdę dobra. Widać bardzo wysoki poziom starania i utrzymania dobrego jedzenia. Przypuszczam, że po 2 tyg. nie znudziłoby się jedzenie jak jest w innych hotelach. Dostępna sauna, basen, suszarnia dla sprzętu narciarskiego. Obok hotelu nieduże lodowisko (można wypożyczyć łyżwy) Dodam na zakończenie, że widoki z hotelu (panorama gór) jak z obrazka - PRZEPIĘKNA. Stoki raczej dla początkujących i średniozaawancowanych. Brak kolejek do wyciągów.
- obsługa, - posiłki, - przepiękne widoki - położenie 100m od wyciągu.
- brak