Internet bezprzewodowy w lobby bezpłatnie
Aquapark z 7 zjeżdżalniami
Hotel przy plaży, parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne
Dwa przyjemne baseny oraz basen kryty
Piękny hotel o bardzo dobrym standardzie, niestety przeważają goście z Niemiec i Rosji.
Pyszne jedzenie, oryginalne alkohole, obsługa bardzo sprawna i sympatyczna, bardzo fajne wieczorne imprezy. Pokoje czyste, klimatyzowane nie mam uwag.
Plaża żwirowo- kamienista, od rana leżaki zajmowane i nie używane, animacje i animatorki po rosyjsku, niemiecku i angielsku
Świetny hotel, blisko lotniska i miejscowości Belek. Pokoje standard przestronne i komfortowe. Plaża piaszczysta prywatna mimo sezonu brak tłoku.
Wyżywienie, plaża, basen,pokoje, obsługa.
Aktualnie jesteśmy w hotelu. Brudno obskurnie, nudno. Zapłaciliśmy 30.000 za 11 noclegów 2+3 dzieci. Stanowczo nie polecam., wręcz odradzam.
Lokalizacja ok .Pokój z wielkim tarasem ,Remont pokoju na szybko ,dużo niedociągnięć,(niedomalowania ,pływający parkiet ,wykończenia sanitarne przy brodziku straszne),odechciewało się kąpieli. Leżaki na tarasie pamiętające chyba otwarcie. Dodam że chodzi o apartament typu VIP.
Lokalizacja ,obsługa, jedzenie taxi na telefon 2 min,
oprócz w/w ok
Hotel bardzo fajny, położony w nowej dzielnicy Belek. Dużo ekskluzywnych hoteli wokół. Dużo basenów, nie trzeba rezerwować sobie leżaka. Zawsze coś się znajdzie. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo miła i starająca się. Polaków mało, głównie Turcy i Rosjanie. W hotelu czuć przepych i bogactwo.
Dużo młodzieży
Najlepszy póki co hotel w którym byliśmy. Wszystko na 5:) Pomimo wyjazdu w maju organizowano przedstawienia, animacje. Kuchnia smaczna. Śmiało polecam hotel dla wszystkich!!!
Hotel Spice, tak jak wiekszosc hoteli w Belek, jest wysokiej klasy. Moze nieco za duzo "monumentalizmu", ale ogolna ocena
bardzo dobra. Dla szukajacych w Belek uciech golfowych polecalbym jednakze te hotele, do ktorych naleza pola golfowe.
Jest tych pol coraz wiecej i sa coraz piekniejsze (Cornelius Golf to istna bajeczka zrobiona przy pomocy Nicka Faldo).
Poza tym Turcy sa bardzo goscinni i - co wazne - usmiechnieci.
Przyjechaliśmy w nocy do hotelu, ale czynna była część restauracji i można było zaspokoić głód. Mieliśmy rezerwację pokoju z widokiem na morze i ...taki dostaliśmy, ale większość widoku stanowiły ogromne kopuły klimatyzacji. Jednak rano nie było problemów z zamianą pokoju. Hotel jest duży, ale nie było ( połowa października) żadnych problemów z leżakami pryz basenie i na plaży. Duże wyrazy uznania dla obsługi : miłej, uśmiechniętej. Jedzenie - no cóż, zawsze wyjeżdżamy z pozytywnym nastawieniem do odpoczynku i staramy się widzieć same pozytywy. Jedzenia rzeczywiście jest bardzo dużo i mimo pewnej monotonii naprawdę można znaleźć coś smacznego. Warto korzystać z posiłków przygotowywanych na zewnątrz sali restauracyjnej. Dodatkowo niskie ukłony dla TUI - samoloty punktualne, transport z lotniska do hoteli i z powrotem - bardzo sprawny. Ogólnie - pobyt bardzo udany, chociaż następny przyjazd do BELEK będzie raczej do innego hotelu.
Położenie , piękna plaża, baseny, obsługa, bary
Zbyt monotonne jedzenie, słabe animacje, ciemny wystrój hotelu, widoczne ślady zużycia - konieczny remont
Jest mnóstwo lepszych hoteli w Belek Hotel Spice kompletna porażka.
Chyba żadne nie polecam hotelu. Jedzenie obrzydliwe codziennie to samo na sniadanie obiad i kolację. Restauracja ciemna szara. Hotel całkowicie zdominowany przez Rosjan codziennie wieczorem przy basenie do 1 w nocy dyskoteka. Niesamowity hałas nie mam pojęcia kto wymyślił że to hotel dla rodzin z dziećmi. W basenach ze zjeżdżalniami lodowata woda. Jedyny plus w głównym basenie podgrzewana. W Belek ceny z kosmosu.Nie wiem jakie zalety mogę wymienić co do tego hotelu. Stosunek ceny do jakośći poniżej oczekiwań.
Nie polecam naprawdę odradzam.
Turystyczny Pałac w Belek - Turcja 2019r Rewelacyjne miejsce. Rewelacyjne jedzenie. Rewelacyjni pracownicy. Rewelacyjne drinki. Super. Super. Super. Jesteśmy zachwyceni tym hotelem jedynie czego brakuje to promenady nadmorskiej. Mirosław i Bożena Brawo za ten hotel Termin pobytu: 26 maj 2019
Same zalety
Mój pobyt w tym hotelu wyglądał wspaniale urzekł mnie swoim wystrojem , w hotelu dominuje biel i czerwień , pokoje są bardzo piękne również całe w bieli są duże tarasy na których są sofy można podziwiać super widoki latem można nawet tam spać ja się odważyłam jednej nocy przespać na tym tarasie ale tylko dla tego że pani z obsługi przyniosła mi dodatkową kołderkę . Jedzenie w tym hotelu jest przepyszne każdy znajdzie coś dla siebie . Główne udogodnienia Pokoje dla niepalących: 294 Niedaleko plaży 5 restauracje oraz 3 bary/sale wypoczynkowe Spa z pełnym zakresem usług Basen kryty i odkryty Park wodny Taras na dachu Dostępne śniadanie Bezpłatny klub dla dzieci Centrum fitness Centrum konferencyjne Recepcja całodobowa Bezpłatne Wi-Fi oraz bezpłatny parking Dla rodzin Bezpłatne łóżeczka dziecięce Basen dla dzieci Boisko na miejscu Opieka nad dzieckiem w pokoju (za dopłatą) Opieka nad dzieckiem (za dopłatą) Klub dla dzieci (bezpłatny) W pobliżu Przy deptaku Antalya Aquarium (2 minut spaceru) Plaża Konyaalt? (2 minut spaceru) Park wodny i delfinarium w Antalyi (4 minut spaceru) Plaża Konyaalti (1 minut spaceru) Minimiasto (4 minut spaceru) Migros (centrum handlowe) (16 minut spaceru) Most Arapsu (23 minut spaceru) Cam Piramit (32 minut spaceru) Centrum kongresowo-wystawowe Glass Pyramid (34 minut spaceru) Nowy Stadion w Antalayi (44 minut spaceru) Jesteśmy również bardzo zaskoczeniu obsługą bardzo dbali o nas , a powitanie managera hotelu zaskoczyła nas bardzo na plus , każdy dzień w hotelu był bardzo pozytywny , na koniec pobytu manager zorganizował nam kolacje na nocnym tarasie , każdego dnia do nas przychodził pytał czy jest wszystko ok czy czegoś nam nie brakuje , To były nasze najlepsze wakacje i możemy polecić ten hotel w stu procentach mimo że hotel jest bardziej biznesowy my się tam dobrze odnajdowaliśmy. Jeszcze mamy zamiar w tym roku tam wrócić . Jak nie przez biuro podróży to prywatnie . :)
Zaletą hotelu jest to że jest położony blisko morza blisko morza , ma swój własny aqaland jest możliwość pływania z delfinami jeden minus aqualand jest tylko otwarty w sezonie .
Jak dla mnie hotel nie posiada żadnych wad . :)
Z pobytu jestem bardzo zadowolona. Czułam się bardzo dobrze. Hotel jak z baśni tysiąca i jednej nocy. Polecam.
Miła obsługa, dobry klimat.
Nie działający podnośnik dla niepełnosprawnych przy basenie, zbyt chłodna woda w basenie i jakuzzi.
Nie polecamy tego hotelu! A w Turcji jest bardzo dużo fajnych hoteli. W miejscowości Side są super hotele.
Wyśmienite posiłki.
Hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Hotel wymaga remontu. Pokoje ciemne, przytłaczające, oświetlenie bardzo słabe. Pokoje sprzątane fatalnie, kurz na meblach i pod meblami przez cały tydzień. Ręczniki wymieniane codziennie. Jadalnia ciemna, brudne stoliki i serwety. Lobby bar Casablanca to jest wielkie niepotorozumienie. Służy jako sypialnia, bawialnia dla gości Tureckich a przede wszystkim dzieci. Kierownik sali p.Arda jest bardzo niemiły. Obsługuje tylko gości Tureckich. Problem ze znalezieniem miejsca na wypicie kawy. NIE Polecam tego hotelu!!!
hotel sliczny lecz wymaga remontu,bardzo dobre spa,minusy to nigdy nie wycierane stoliki w jedynym barze,lepiące się od pozostałosciach po drinkach i innych napojach/obsługa nie ma takiego nawyku/ blat baru w jeszcze gorszym stanie,mini bar uzupełniany wg.uznania obsługi,raczej nie polecam bylem w lepszych.
polożenie blisko Belek
brudne stoliki w jedynym barze nigdy nie wycierane
Nie jestem zadowolona za pieniądze jakie zapłaciłam za pobyt tygodniowy .Stanowczo za drogo do żywności jaka była podawana .Nadmienię że brak było dyskotek dla kuracjuszy .W czasie mojego pobytu była jedna z miejscem do tańczenia przed zespołem który miał koncert .Szczerze mówiąc ŻENADA .Dodam jeszcze że rezydent nie zawitał w piątek na godzinę 11 z minutami ani też do wieczora go nie było więc nie miałam możliwości wybrać się nigdzie na wycieczkę poza hotel.A otrzymałam informację na lotnisku .Z innych biur rezydenci byli lecz z TUI nie było nikogo ....Nie wybiorę się już z waszym biurem nie jesteście przygotowani do obsługi turystycznej.
Brak szczególnych zalet oprócz basenów
Brudno w pokojach,mrównik i pająki w pościeli mama dostępność do ręczników
Zamówiony miałem pokój 3 osobowy tzn 2 os z dostawką. Dotarliśmy do hotelu po połnocy. Przydzielony pokój okazał się 2 os. Po interwencji w recepcji dostarczono dostawkę , trwało to około 1 godz byliśmy już bardzo zmęczeni tą sytuacją. Był to jedyny istotny minus naszego pobytu
Bezpośrednie położenie przy plaży + molo należace do hotelu Amfiteatr wraz z ciekawymi wystepami artystycznymi
Nie stwierdzam
Krótki urlop 7 dniowy ,31 marca do 7 kwietnia 2018 .Piękny hotel, pięknie wyposażony .Bardzo miła obsługa , ładny gest ze strony zarządu hotelu z okazji Świąt Wielkanocnych , stół po brzegi wypełniony malowanymi jajkami i czekoladowymi kurczaczkami. Jedzenie niesamowite , to trzeba zobaczyć .Przez 7 dni nie jesteś wstanie wszystkiego spróbować . Personel bardzo miły i nie nachalny jak np. w Egipcie . Panie sprzątające robią to sumiennie i z uśmiechem .Z balkonu piękny widok na morze i baseny . Kwitnące palmy , mandarynki i cytryny na drzewkach ,oraz malutki sad oliwkowy , jednym słowem raj na ziemi . Z czystym sumieniem polecam dla rodzin z dziećmi jak i tym co lubią polenić się a wieczorem poskakać na dyskotece .
Blisko plaży,piękne ogrody, cudowna zieleń , wyjątkowa architektura budynku ,mnóstwo atrakcji
Bardzo drogie sklepy hotelowe ,brak automatu bankowego. Brak transportu z hotelu do Belek [ok 3 km]
Doskonałe położenie i kuchnia.Przestronne, widne i czyste pokoje , obsługa bardzo dyskretna i miła
dyskretna obsługa , czystość
wymaga odświeżenia
Hotel nie zasługuje na polecenie. Obsługa mówi po rosyjsku ponieważ ponad 80% turystów to Rosjanie. Główne posiłki ok ale w barach przy plaży oprócz gofrów nic nie ma na przekąski, ponieważ kolacja jest dopiero o 19 więc można zgłodnieć. Nie polecam zakupów w Belek, w Side jest o wiele taniej. Sklepy w hotelu mają kosmiczne ceny (np. balsam Garniera kosztuje ponad 100zł !!!) radzę zabrać wszystko ze sobą. Ogólnie Riwiera Turecka jest brzydka i zaniedbana a Turcy leniwi. Wszystko jest robione pod Rosjan podróby ubrań, futra, biżuteria.
Położenie. Bliskość do Belek. Duże baseny, bardzo ładna plaża. Piękna roślinność przy hotelu.
Obsługa nie mówi po angielsku. Baaaaaardzo drogo (zwłaszcza w hotelu i w Belek) zjeżdżalnie otwarte tylko do 15:50 póżniej jest wszystko pozamykane i dzieciaki nie mają co robić. Hotel wymaga remontu, w pokoju widać było zniszczenia i zalania. Dostawka tragiczna- materac na skrzypiącym stelażu!!! personel sprzątający bardzo leniwy (sprzątają cały dzień do wieczora)
Mam wrażenie ,że hotel przeznaczony dla Rosjan, tzn. animacje w j.rosyjskim, barmani rozmawiają po rosyjsku, a i ceny w pobliskich sklepach też tylko dla Rosjan.