Ogólnie pobyt oceniam pozytywnie. Dla mnie głównym minusem jest all inclusive, które było bardzo ubogie. Zawierało w sobie, w rzeczywistości tylko sok z proszku, wodę oraz piwo i wino rozrzedzone sporą ilością wody.
Porządek,duże pokoje, miła obsługa, basen, blisko morza
Oszukane all inclusive, jedzenie stołówkowe
Hotel położony jest przy piaszczystej plaży. Plaża publiczna,ale można wypożyczyć leżak. Piasek jest czysty,ale urozmaicony filtrami od papierosów-to przez bułgarów,którzy namiętnie palą a do dbania o czystość im daleko (plaża publiczna nie jest sprzątana przez hotele). Przejście na plaże przez wydmy przy których bułgarzy zrobili dziki parking i widać ich śmieci. Na terenie hotelu jest czysto,sprzątaczki ogarniają pokoje,ale są przyzwyczajone do zostawiania napiwków. W innym przypadku nie ogarnie ci łóżka i nie zrobi dziwoląga z ręcznika,ale odkurzy,przetrze podłogę w łazience i zostawi papier toaletowy. Chcesz czystego ręcznima to zostaw go na podłodze. Pościel zmieniana co 3 dzień. Jedzenie jest monotonne ale głodnemu się nie chodzi. Piwo,wino i napoje typu sok z koncentratu i woda dostępne są w jadalni. Bar na końcu hotelu przy basenie nie jest własnością hotelu tylko osoby prywatnej. Na jadalni panuje rozgardiasz,ale nie ma walki o jedzenie czy talerze. Fakt,czasami chlopaki nie wyrabiają i brakuje zastawy, ale wystarczy chwilke poczekać i wszystko donoszą, jedzenie donoszone jest na bierząco. Jedzenie jest robione tak, jak oni sami gotują, więc jest sporo tłuszczu a desery są słodkie (lody są pyszne). Chłopaki względnie dbają o czystość. Dostęp do internetu jest w lobby, ale kupując coś w prywatnym barze można poprosić o hasło do ich wifi,które będzie działać na basenie i sięga na plażę. Ogólnie czytając inne komentarze, wybieraliśmy się na surwiwal a miło się zaskoczyliśmy. Wieczorem trochę brak animacji, ale można posiedzieć przy podświetlonym basenie a nawet w nim popływać do 23, wtedy dkdawany jest chlor i inne oczyszczacze. Nie jest tak źle jak inni piszą. Prawda, do pełnej formuły all in im brakuje, ale czego się spodziewasz po wakacjach za 1300zl? Jak liczysz na kraby i delfinki z bananów to się przeliczysz. Jeśli chcesz odpocząc w słońcu, zobaczyć czyste morze (w wodzie sięgającej po szyje widać stopy) i nie być głodnym to jedź, nie zawiedziesz się.
Bardzo ładne pokoje, czysty basen, bliskość do morza
Odległość do centrum miasta, monotonna kuchnia
Hotel położony blisko morza, pokoje zadbane, czasem nawet sprzątane. Do centrum 3 km lecz brak chodnika, niebezpieczna droga. Jedzenie niedobre, z pleśnią i cały czas to samo. Niemiła obsługa w recepcji jak i na stołówce. Nie polecam
Dużo by pisać...ogólnie TRA GE DIA!!! Jedzenie okropne,są dni,że nie ma co zjeść. Obsługa w restauracji lekceważąca. W pokojach i restauracji brud,grzyb,pleśń. W łazience woda stoi na podłodze i nie spływa do odpływu,w stołówce dostępny jeden dystrybutor z piwem i drugi z winem. N tym all inclusive się kończy jeśli chodzi o alkohole. Bar przy basenie płatny. Zamiast soków syrop rozcieńczony wodą. Woda dolewana do baniaka wężem od pralki (oczywiście z kranu). Ogólnie nie polecam!!!
Blisko plaży,basen.
Brud,pleśń,grzyb,okropne jedzenie.
Nie miałem wielkich oczekiwań co do wyjazdu , szczególnie za pieniądze które wydałem. Ale obiektywnie trzeba przyznać , że nie było szału..... Broni się tylko bliskość plaży i całkiem fajny basen. Pokoje duże - sypialnia osobno , przynajmniej w typu studio , klimatyzacja działa więc dało się mieszkać. Dużo usterek w pokoju , coś odpada , odkręca się.... Sprzątane codziennie ale jeżeli nie zostawiliśmy 2 lewa to nawet nie pozamiatane ... Chyba tak są panie przyzwyczajone.... Jedzenie to osobny rozdział .... Trochę dramat ... śniadania takie same... Zawsze to samo ! Tydzień można wytrzymać ale więcej trudno .... Obiady i kolacje , okropnie tłuste, mało smaczne i ciężko zjadliwe . Często na kolację to co zostało z obiadu pokrojone i w sosie..... Formuła all polegała na piwie i winie do godz.21 , przekąski od 16-17 czyli lody i ciastka ... Bar przy basenie płatny . Żeby z basenu po piwko iść trzeba się ubrać bo \\\\\\\" nie wolno w strojach kąpielowych \\\\\\\" Tłok przy posiłkach , dystrybutor z kawą i sokiem a raczej wodą z rozpuszczonym proszkiem ustawiony tak że robił się tłok .... Dla rodzin z dziećmi żadnych atrakcji - tylko plaża. Sozopol ładne miasto ale trudno dojść pieszo bo nie ma chodnika a ulica ruchliwa.... Taxi 10 leva w jedną stronę. Obsługa , szczególnie na posiłkach dziwna - zostawisz na chwilę talerz to Ci zabierają mimo że jeszcze coś byś chciał skubnąć , talerze każdy z innej beczki albo mokre albo tłuste... dobrze że nie było widoku na kuchnię.... tam pewnie się działo. 2 typów z wystającymi brzuchami w klapach zbiera talerze, jeden z dzikim uśmiechem jakby za chwilę chciał Ci włożyć nóż w plecy , ale to taka aparycja... wyglądali jakby przed chwilą zgarnęli ich z ulicy... okolica brzydka - nie ma gdzie pójść - zaraz za hotelem trochę jak na śmietniku i trochę śmierdzi. Ogólnie to nie polecam - zależy kto co oczekuje , ale tu luksusów się nie spodziewajcie... Cena pewnie trochę gości skusi ale drugi raz tam się nie wybiorę na pewno... Lepiej dopłacić trochę więcej i mieć coś więcej... Gdyby pogody nie było to trzeba sobie strzelić w głowę..... ale zazwyczaj jest ...
Duże pokoje , basen , blisko plaża
Jedzenie słabe , okolica hotelu ,
Lokalizacja w porządku. Jedzenie było straszne. Po przylocie wszystko zamknięte. Nasz wybór był porażką.
DO ALL INCLUSIVE JESZCZE IM DALEKO.... DO PICIA TYLKO WINO I PIWO, NA ZDJECIU JEST BAR W KTÓRYM JEDZENIE JEST DOBRE ALE PŁATNE...INTERNETU W POKOJU BRAK....OGÓLNIE NIE POLECAM....
BASEN, BLISKO PLAŻA
BRUDNO, MOKRE TALERZE, W ŁAZIENKACH PLESŃ I GRZYB W BRODZIKU,
Witam, Chciałbym przestrzec wszystkich Państwa przed urlopem w tym hotelu. Pokrótce : Na terenie hotelu znajdują się dwa bary. Jeden bar na stołówce (z bezpłatnym piwem i winem, innych alkoholi brak) drugi przy basenie (wszystko płatne). Z basenu do baru jest kilkanaście metrów i za każdy razem należy się ubrać aby z niego skorzystać (brak możliwości wchodzenia w stroju kąpielowym). Przy plaży brak baru.. ? woda do dystrybutora z napojami i dystrybutora wodą (które piły głównie dzieci) nalewana była z węża ogrodowego, ? talerze na stołówce były mokre, często brudne i z resztkami jedzenia, ? posiłki katastrofa...Formuła all polegała na piwie i winie do godz.21. ? jedzenie było wydawane z kuchni na stołówkę przez zasuwane ?okno? w ścianie dzięki czemu nie trudno było zauważyć, że naczynia i sztućce były wycierane brudnymi ścierkami, dżem mieszany był w garnku ręką przez kucharza, przy czym w kuchni były palone papierosy ? sprzątanie stołów podczas gdy część uczestników jeszcze spożywało posiłki często wyglądało tak, że osoba sprzątająca po wyniesieniu talerzy ?zrzucała ręką? resztki jedzenia, chusteczki oraz SZTUĆCE na podłogę a następnie zamiatała wszystko z podłogi miotłą na szufelkę. ? Przez jeden cały dzień - brak zimnych napoi dla dzieci. Przy basenie znajduje się jedna toaleta (kolejna znajduje się dopiero w hotelu kilkanaście metrów od basenu). Toaleta była rzadko sprzątana. W związku z powyższym była bardzo często brudna, niehigieniczna i trzeba było stać w kolejce aby z niej skorzystać. Przy całym basenie znajdował się jeden kosz na śmieci przez dwa pierwsze dni pobytu, który już koło godziny 11 był przepełniony.Brak apteczki w całym hotelu. Na terenie placu zabaw przez cały pobyt znajdowała się drewniana, złamana w pół huśtawka dla dzieci (konik), z której wystawały niebezpieczne, ostre drewniane elementy stanowiące zagrożenie dla dzieci. Absolutnie nie polecam.
Bardzo dużo...
Totalna porażka warto poczytać opinie na Google. Nie polecam
Nie ma zalet
Porażka
Brak slow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!###!!!!!!!!!!!#!###!!!!!
Nie padalo na glowe
Wszystkie jakie sa mozliwe
Hotel położony przy pięknej plaży, świetna baza wypadowa do zwiedzania Sozopolu. Hotel zarówno dla osób, które cenią spokój, jak i dla tych, którzy chcą pozwiedzać.
duże pokoje
Sozopoli to bardzo przyjemny aparthotel, zlokalizowany przy pięknej plaży. Zarówno dla osób aktywnych,jak i dla osób, które chcą spędzić urlop w spokojnej atmosferze.
położenie, przestronne pokoje
Tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brudasy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie padalo na glowe
Same wady!!! Nie starczy miejsca żeby wszystko opisać. Katastrofa !!!!!!