Hotel deklaruje promocje, których nie dotrzymuje warunków. Ze znajomymi chcielismy skorzystac z promocji 7/6 i 3/3. Aby dokonac rezerwacji hotel wymagał wpłaty 80% kosztów pobytu tydzień przed pobytem - by mógł kupić skipassy. Gdy dojechalismy okazało się że hotel "z powodu technicznych trudności" żadnych skipassów nie kupił. Uprzejma pani z marketingu wytłumaczyła że w związku z tym dadzą nam zniżkę na skipass i na pobyt i ze nie zapłacimy więcej niż było to ustalone przy rezerwacji. Na skipass faktycznie dostaliśmy zniżke, ale przy rozliczeniu kosztów noclegu okazało się ze zapłaciliśmy wiecej niż było to umówione. Dlatego radzę: żadnych zaliczek i podchodzcie z ostrożnością do oferowanych promocji.
Hotel tuż przy wyciągu i to jest głównym plusem hotelu. Ogólnie hotel po remoncie lecz pokoje małe. Ja byłam w pokoju 2 os. z dzieckiem, było ciasno, gdy wstawili 3 łózko. Jedzenie dobre lecz po słowacku :) ... ale po nartach pożera się wszystko i dobrze, że ktoś podaje ) Do Tatralandii troszkę daleko, ale z pewnością trzeba zaliczyć. Stoki narciarskie - dla rodzin z dziećmi. Każdy znajdzie coś dla siebie... Syn przez 3 sezony trenował i poprawiał tam swoje umiejetności. Jako 3 latek zaczynał. Szkółki sa ok. Trasy naśnieżane, więc warunki w gru-sty-lut są dobre. W innych miesiącach nie byliśmy. Polecamy lecz dla osób nastawionych na narty z dziećmi. Dla zaawansowanych bez dzieci polecałabym juz inne miejsca.