Polecam srtandard stosowhy do ceny. Nie rozumie dlaczego w ofercie hotel Sorea Maj ma 3 gwiazdki a w zapytaniu o opinię tylko 2 ?
Polozenie w poblizu atrakcji turystycznych atrakcyjna cena stosowna do stadandardu hotelu. Duzy parking idealne warunki do trekingu i spacerow dolina Jańską .Bliski i łatwy dojazd na stoki Chopoku. Miła obsługa.
Wadliwie i w sposób niedopuszczalny zamocowane sejfy w pokojach mozna łatwo wyrwac ze sciany wyjmując klucz. Zamiast muzyki relaksacyjnej na korytarzach otwarzano program radiowy. Mały wybór meni czeste powtorki. Braki w wyposazeniu nierówna wysokość materacy na łaczonych ł?źkach.
Po ostatniej wizycie w 2008, a byłem wczesniej w 2007, zdecydowanie odradzam pobyt ze względu na wysokie ceny oraz straszliwą obsługę. Wyżywienie do bani - byłem chory po porannej jajecznicy.
Absolutnie hotel nie zasługuje na 3*. Pokoje z brudnymi wykładzinami, popękanymi i brudnymi ścianami. Brak lodówki, wody mineralnej. W łazience oczywiście ani suszarki do włosów, a papier toaletowy oczywiście szary.
Ale największy "hit" pobytu to obsługa w restauracji hotelowej i bar bistro- niedosłyszący kelnerzy i kelnerki, na oko tak przewaga wiekowa po 50- tce :). Przy tłumie ok.50-70 osób jeden wiekowy pan kelner, który nie reagował na próbę zamówiena kawy, albo mruczał- teraz nie mam czasu. Tak samo przy próbie zamówienia zupy- po godz oczekiwania niestety jej nie dostaliśmy, po czym okazało się, że zjadł ją ktoś inny.
Bal sylwestrowy- gorzej niż tragedia! Zero jedzenia i picia- dosłownie! O godz. 19.00 podano zimny obiad (porcja obiadowa, bo w tym dniu nie było obiadu), ani kawy ani herbaty nie mogliśmy się doprosić, nawet jak mówiliśmy, że zapłacimy. Muzyka taki sam poziom co reszta.
Jednym zdaniem podsumowując ten hotel to naprawdę wielkie rozczarowanie. Odradzamy wszystkim!