Genialny hotel, przepięknie położony w alpejskiej dolinie. Przystanek skibussa przy samym hotelu. Dojazd pod wyciąg (lodowiec Pitztal) zajmuje kilka minut. Genialne kolacje serwowane, przygotowywane każdego dnia na świeżo. Polecam bardzo klimatycznie urządzoną przyhotelową restauracje. Hotel dla wymagających.
pyszne jedzenie położenie obsługa
Świetnie miejsce dla rodzin z dziećmi, blisko sklepy, wypożyczalnia sprzętów. Genialne miejsce na Apresski w postaci osobnego budynku, wnętrze wygląda jak grota
Hotel ma \"grotę\", w której odbywają się Apresski świetnie położenie w okolicy sklepy ski bus, niedaleko do kolejki prowadzącej na lodowiec
Świetny standard, powyżej oczekiwań sugerując się ilością gwiazdek. Jak dla mnie hotel spokojnie mógłby mieć 4 gwiazdki. Położony w dolinie, okolicy hotelowej, widok po zmierzchu wprawia w iście świąteczny nastrój :) Największym atutem hotelu jest obszerny pub o ciekawym wnętrzu , idealny na wieczorne Apr?s-ski ze znajomymi.
blisko stacji narciarskiej, ładna okolica, świetny standard
Hotel jest w na prawdę dobrym standardzie. Ładny, czysty. Pokoje urządzone nowocześnie i ze smakiem. Jak na 3*+ spokojnie może konkurować z hotelami z 4*. Okolica spokojna, przy samym hotelu przystanek skibusa. Najbardziej spodobał mi się pub o bardzo ciekawym wnętrzu, które jest bardzo klimatyczne- idealnie nadaję się na wieczorne apres ski. Hotel jak najbardziej godny polecenia.
Znakomita baza wypadowa na okoliczne stacje narciarskie Bardzo dobry standard Świetnie urządzony pub idealny do apres ski